Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons
1 feliratkozó
több mint 6 éve
kihozzuk vagy int vagy 3&out?
több mint 6 éve
Innen ha kihozzuk.....
több mint 6 éve
oké Sanyi most csak minden idők egyik legsikeresebb edzőjéről, Joe Gibbs-ről feledkezett el, tárgyi tudása továbbra is csillagos ötös+ Dick Vermeil
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
csak szerintem semmivel sem jobb ez, mint a jags-billshát nekem az a meccs jobban tetszett, mert ez sem valami nagy szám + Sanyi hülyeségeit hallgatni kész kínzás /tudom én vagyok a hülye hogy hallgatom/
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Legjobb korban van, 28úgy látom pont ellenkezik a véleményünk 😊 Én Bradhamben sokkal többet látok. Bár Ő sem fiatal már (most meg nem mondom mennyi)Bradham ma kvajohát még kendricks, kb tavaly óta, mikor ki akarták ebrudálni innen az egyik legmegbízhatóbb emberünk
MrMiksa
eaglesmcnabb
shagi0206
több mint 6 éve
ja valami 240 snap kellett neki idén a első misstackle-hözBradham ma kvajoalapból a legjobb LB-tek. Kendricksnek túl sok a misstacklje. Hicks nem tudom milyen volt idén, de mindig lesérül, szóval mind1, hogy milyen. Shazier is ligaelit LB, de nagyon sérülékeny, így nagyot álmodni vele nem lehet.
MrMiksa
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Láttad idén játszani? 😀Bradham ma kvajoalapból a legjobb LB-tek. Kendricksnek túl sok a misstacklje. Hicks nem tudom milyen volt idén, de mindig lesérül, szóval mind1, hogy milyen. Shazier is ligaelit LB, de nagyon sérülékeny, így nagyot álmodni vele nem lehet.
MrMiksa
shagi0206
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
úgy látom pont ellenkezik a véleményünk 😊 Én Bradhamben sokkal többet látok. Bár Ő sem fiatal már (most meg nem mondom mennyi)Bradham ma kvajohát még kendricks, kb tavaly óta, mikor ki akarták ebrudálni innen az egyik legmegbízhatóbb emberünk
MrMiksa
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Bradham ma kvajohát még kendricks, kb tavaly óta, mikor ki akarták ebrudálni innen az egyik legmegbízhatóbb emberünk
MrMiksa
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Bradham ma kvajoalapból a legjobb LB-tek. Kendricksnek túl sok a misstacklje. Hicks nem tudom milyen volt idén, de mindig lesérül, szóval mind1, hogy milyen. Shazier is ligaelit LB, de nagyon sérülékeny, így nagyot álmodni vele nem lehet.
MrMiksa
több mint 6 éve
Krojfkoma még él?! de ez valami imposztor lehetett, mert nem szedte versbe a kommentet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
csak szerintem semmivel sem jobb ez, mint a jags-bills
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Pattanhatott volna máshogy is, tudom, túl sokat kérek.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
zsojti
4 063
így kéne puntolni valaki mondja meg Jonesnak is
több mint 6 éve
utóbb még tényleg elcseszi ezt az Atlanta, pedig a Philly pont azt hozza, amit vártunk
---
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Bradham ma kvajo
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mint a Pats ellen,vége a Falconsnak..
több mint 6 éve
zsojti
4 063
szép !!
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
nem tudok vitatkozni vele, nem sok falcons meccset néztem idén.idén dobott 8 olyat ami meg nem lett volna az ha nem pattan fel...😊Oh baszdmeg ez majdnem pick lettRyan már legalább 4 olyan labdát dobott, aminél boldog lehet, hogy nem lett pick.
mustaine
shagi0206
Keano
több mint 6 éve
MrMiksa
3 787
Na ez megint okos
több mint 6 éve
fordítva kellett volna leosztani :didén dobott 8 olyat ami meg nem lett volna az ha nem pattan fel...😊Oh baszdmeg ez majdnem pick lettRyan már legalább 4 olyan labdát dobott, aminél boldog lehet, hogy nem lett pick.
mustaine
shagi0206
Keano
több mint 6 éve
ott vagyunk Ryan arcában, de szépen jönnek sajnos 😕
több mint 6 éve
idén dobott 8 olyat ami meg nem lett volna az ha nem pattan fel...😊Oh baszdmeg ez majdnem pick lettRyan már legalább 4 olyan labdát dobott, aminél boldog lehet, hogy nem lett pick.
mustaine
shagi0206