Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Jöhet Rudolf!
több mint 5 éve
Három 2 pontossal csak 3 😊Talán lesz egy nyugis 4. negyedünk. Csak el ne kiabáljam.24 pont...ez 4 labdabirtoklásnyi előny....ez megvan....
bcsarli
Klemó
több mint 5 éve
Talán lesz egy nyugis 4. negyedünk. Csak el ne kiabáljam.24 pont...ez 4 labdabirtoklásnyi előny....ez megvan....
bcsarli
több mint 5 éve
OFF Hoppá! A HOU fordított a Titans ellen.
több mint 5 éve
A baj, hogy Vince is az...Igazi old school ILB 😀Bush helyettese....😊Spillane-t bírom amúgy...
Klemó
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Annak nagyon örülök, hogy egy top3 futó csapat ellen is teljesen kinyírjuk a futást.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Azt nézted-e, hogy Fichtner apja a Browns fehér cornere volt?Ügyes ez a fehér gyerek! 😃Bush helyettese....😊Spillane-t bírom amúgy...
Klemó
Spy
steelwolf
több mint 5 éve
Ügyes ez a fehér gyerek! 😃Bush helyettese....😊Spillane-t bírom amúgy...
Klemó
Spy
több mint 5 éve
Talán lesz egy nyugis 4. negyedünk. Csak el ne kiabáljam.Máris megtetted😊
bcsarli
több mint 5 éve
Az első North meccs?Nem, ez másabb. Egyszerűen összetörjük őket. Brutális, imádom! 😀Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!Az első három meccsen?
Szokol
Willie Parker
Szokol
több mint 5 éve
Igazi old school ILB 😀Bush helyettese....😊Spillane-t bírom amúgy...
Klemó
Spy
több mint 5 éve
Talán lesz egy nyugis 4. negyedünk. Csak el ne kiabáljam.
több mint 5 éve
Mayfield sérült....semmi értelme ennek....persze....ilyenkor szoktuk a pálya közepét üríteni.... 😊Jaj dehát azok idén gyenge csapatok negatív mérleggel. Bezzeg a Barnák a top1 futó játékkal.Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!Az első három meccsen?
Szokol
Willie Parker
Akkor most feladták a meccset?
prérifarkas
több mint 5 éve
Kínum
több mint 5 éve
Nem, ez másabb. Egyszerűen összetörjük őket. Brutális, imádom! 😀Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!Az első három meccsen?
Szokol
Willie Parker
több mint 5 éve
Bush helyettese....😊
több mint 5 éve
Jaj dehát azok idén gyenge csapatok negatív mérleggel. Bezzeg a Barnák a top1 futó játékkal.Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!Az első három meccsen?
Szokol
Willie Parker
Akkor most feladták a meccset?
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 5 éve
Nem első körös talent az biztos. Jól blokkol viszont, beállt a sorba szépen nálunk. Azt hozza, amit Én vártam tőle.Ez igaz, de nálunk szerintem nem feltűnően sokat blokkol és volt meccs, ahol ő volt a go to guyTudom, a közhiedelemmel ellentétben nem játékonként változtatom meg a véleményem. De azért majd nézd vissza, hogy mennyi dropja volt az elmúlt években.Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
bcsarli
Szokol
Willie Parker
több mint 5 éve
Kínom! 😊
több mint 5 éve
Meg kell adni ez az OPI elkapása nagyon szép volt..mondom, hogy WR 😊Ez igaz, de nálunk szerintem nem feltűnően sokat blokkol és volt meccs, ahol ő volt a go to guyTudom, a közhiedelemmel ellentétben nem játékonként változtatom meg a véleményem. De azért majd nézd vissza, hogy mennyi dropja volt az elmúlt években.Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
bcsarli
Szokol
Willie Parker
Egyébként ige, nyilatkozta egész nyáron, hogy utoljára egyetemen találkozott a szánkóval mint TE.
több mint 5 éve
Blue collar football. Imádom.Tetszik ez a szemlélet.....Nekem is. Most azt mondom: ez a Steelers nagyon szépen össze fog állni a PO-ra. Vagy már előbb.
Klemó
nagylaza
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!Az első három meccsen?
Szokol
több mint 5 éve
Ez igaz, de nálunk szerintem nem feltűnően sokat blokkol és volt meccs, ahol ő volt a go to guyTudom, a közhiedelemmel ellentétben nem játékonként változtatom meg a véleményem. De azért majd nézd vissza, hogy mennyi dropja volt az elmúlt években.Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
bcsarli
Szokol
több mint 5 éve
Ez sima TD