Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 5 éve
Tetszik ez a szemlélet.....Nekem is. Most azt mondom: ez a Steelers nagyon szépen össze fog állni a PO-ra. Vagy már előbb.
Klemó
több mint 5 éve
Hát nem bánom ha ezt minden héten eladjuk 😀Igazából ez azért nagyon jó, mert annyira nagy sebességgel érkezik ebbe Claypool, hogy igazából rajta mőlik hol ugrik be....
Klaci79
több mint 5 éve
Ezen mi nem egyértelmű?!
több mint 5 éve
Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!
több mint 5 éve
Sokunkat emlékeztet ő egy drága FA TE igazolásra a közelmúltból...de reméljük ránkcáfol a PO-ban. Nagyranőtt WR ő...mind alkatilag, mind mentálisan.Azt gondoltam o Lett ben kis millerje, az utobbi par meccsen 3rd down nal. Persze igy hibazott is. De azert sokat hozott is. So so.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
Gabor81
több mint 5 éve
Hát nem bánom ha ezt minden héten eladjuk 😀
több mint 5 éve
Micsida kigyotest 😃
több mint 5 éve
Tetszik ez a szemlélet.....
több mint 5 éve
Tudom, a közhiedelemmel ellentétben nem játékonként változtatom meg a véleményem. De azért majd nézd vissza, hogy mennyi dropja volt az elmúlt években.Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
bcsarli
több mint 5 éve
Gabor81
803
Azt gondoltam o Lett ben kis millerje, az utobbi par meccsen 3rd down nal. Persze igy hibazott is. De azert sokat hozott is. So so.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
több mint 5 éve
Látok rá esélyt, hogy a PIT megnyeri.
több mint 5 éve
Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
több mint 5 éve
ez Huet idézte
több mint 5 éve
Run D odabasz, imádom
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
több mint 5 éve
2DL 4&1-nél...ezt nem értettem...ennyire féltek a fake run-tól?
több mint 5 éve
Te kit nem, aki éppen nem teljesít.....de most komolyan....A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
több mint 5 éve
Stefanski öngól
több mint 5 éve
Ez olyan Tomlinos cselendzs lett így a stoppal! 😀
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Miért ? Ezt én is kérdezni akartamMiert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
több mint 5 éve
YESSSSS!!
több mint 5 éve
Edmundsot sem? Akkor te olyan jótét lélek lehetsz! 😊Én nem utálok senkit, aki a Steelersben játszik...A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
De ebren semmiképpen nem job mint mcdodald, heathhez egyiknsem er felÉn nem utálok senkit, aki a Steelersben játszik...A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Klaci79
több mint 5 éve
Két gyűrű mindenek felett