NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns
több mint 4 éve
Tetszik ez a szemlélet.....Nekem is. Most azt mondom: ez a Steelers nagyon szépen össze fog állni a PO-ra. Vagy már előbb.
Klemó
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Hát nem bánom ha ezt minden héten eladjuk 😀Igazából ez azért nagyon jó, mert annyira nagy sebességgel érkezik ebbe Claypool, hogy igazából rajta mőlik hol ugrik be....
Klaci79
több mint 4 éve
Ezen mi nem egyértelmű?!
több mint 4 éve
Én nem is tudom mikor éreztem azt utoljára, hogy fizikálisan ennyire domináljuk az ellenfelelt a labda mindkét oldalán!
több mint 4 éve
Spy
2 337
Sokunkat emlékeztet ő egy drága FA TE igazolásra a közelmúltból...de reméljük ránkcáfol a PO-ban. Nagyranőtt WR ő...mind alkatilag, mind mentálisan.Azt gondoltam o Lett ben kis millerje, az utobbi par meccsen 3rd down nal. Persze igy hibazott is. De azert sokat hozott is. So so.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
Gabor81
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Hát nem bánom ha ezt minden héten eladjuk 😀
több mint 4 éve
xtaki
3 441
Micsida kigyotest 😃
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Tetszik ez a szemlélet.....
több mint 4 éve
Tudom, a közhiedelemmel ellentétben nem játékonként változtatom meg a véleményem. De azért majd nézd vissza, hogy mennyi dropja volt az elmúlt években.Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
bcsarli
több mint 4 éve
Gabor81
803
Azt gondoltam o Lett ben kis millerje, az utobbi par meccsen 3rd down nal. Persze igy hibazott is. De azert sokat hozott is. So so.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
több mint 4 éve
Látok rá esélyt, hogy a PIT megnyeri.
több mint 4 éve
Ez most a bírókon múlt, nem remegett meg. Megcsinálta a játékot, de dobtak egy OPI-t a semmire.Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
Szokol
több mint 4 éve
ez Huet idézte
több mint 4 éve
Run D odabasz, imádom
több mint 4 éve
Mert egy túlfizetett barom, akinek a legfontosabb pillanatokban remeg meg a keze.Miert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
több mint 4 éve
Spy
2 337
2DL 4&1-nél...ezt nem értettem...ennyire féltek a fake run-tól?
több mint 4 éve
Klemó
5 660
Te kit nem, aki éppen nem teljesít.....de most komolyan....A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Stefanski öngól
több mint 4 éve
Ez olyan Tomlinos cselendzs lett így a stoppal! 😀
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Miért ? Ezt én is kérdezni akartamMiert?A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Gabor81
több mint 4 éve
Klemó
5 660
YESSSSS!!
több mint 4 éve
Edmundsot sem? Akkor te olyan jótét lélek lehetsz! 😊Én nem utálok senkit, aki a Steelersben játszik...A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Klaci79
több mint 4 éve
xtaki
3 441
De ebren semmiképpen nem job mint mcdodald, heathhez egyiknsem er felÉn nem utálok senkit, aki a Steelersben játszik...A liga legjobb TE-je!Utálom Ebront.
steelwolf
Szokol
Klaci79
több mint 4 éve
Willie Parker
15 381
Két gyűrű mindenek felett