NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 559
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Fogta a kezét teljesen jogos
több mint 7 éve
Ezmiafasz volt mitchell bazameg
több mint 7 éve
nem véletlenül kezdenek női sporik is megjelenni a ligában
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
devla adja rád az utolsó kabátot te bíró
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Heyward-bay....Ezt indyben is profin nyomta
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Az egész abból indult ki, hogy én itt őrjöngenék, ha Brady kapott volna ilyet. Erre mondtam, hogy nem vagyok abban sem biztos, hogy ő lehetőséget adott volna rá, hanem valószínűbb, hogy előbb eldobja, nehogy megöljék ott a pályán 😊 Persze aztán szokott ő is belemenni állandóan nagyon kemény darákba, szal bánat sem tudjaNem szeretem Bradyt de ő már az első lóba helyett kidobta volna és nincs hit.Ez eléggé demegóg, már bocs. Sőt, ha jobb lenne a fal, meg tudnák védeni, stb...Ha te mondod, akkor tuti így van 😊Ha Brady kapja akkor itt örjöngenélSzerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt ittSztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Soldados
Wyatt
red5
Btw, én inkább nem eredménykövetőzök pár éve a meccseinken, mert akkor más lelkiállapotban van az ember^^ Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ezt Brady nem dobta volna el 2-3 másodperccel korábban, hogy ott ne maradjon
Wyatt
A helyzetet kell véleményezni, nem az egész meccset a kickoff-tól - az meg csúful negatív megmozdulás volt és senkit nem érdekel, mi volt 3 hétel ezelőtt...
Brady amúgy meg ha ilyen helyzetbe kerül, már 2-3 mp-el előtte vinnyogott volna a bíróknak, hogy őt meg merték érinteni.
Paradoxon_MIA
Bár nem értem mert releváns itt ez most
Toca
De talán ennyi off elég volt mára 😊
több mint 7 éve
Vicc.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
DPI? 😊
több mint 7 éve
C'mon Man, ez nem flag.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Nyomorek Howard
több mint 7 éve
Kampman
28 299
Az előbb mondta azt is, hogy ő azt tanítja a gyerekeknek, hogyha zászló nélkül ki lehet ütni az ellenfél irányítóját, tegyék. Csodás, micsoda sportszerűség.Megnézném mennyire ordítozni ha kapna ő is egy ilyet..Sanyi magyarázhatod ezt bárhogy is ez kurvára nem kemény volt hanem durva u gy mint a late hitba fekvőn az első negyed végén...Tökmindegy, jó hangja volt. Ez a fontos. (Y)
zsoeo
Hanni
Csak én nem bírom Sanyit?
Coolearie
több mint 7 éve
Faszkalap flag
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
prérifarkas
598
Az első negyedben egy szerelés végén Harrison még felsegítette az ellenfél játékosát. Keményen de korrektül az így jó.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 7 éve
júj de rossz ez a közvetítés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Jó hát még csak a lelkesedés fázisában vannak,de talán szép lassan alakul vlmi. 😀Legalább már látni a Miami D-be a tüzet. Pusztítani akarnak.Csak nem sikerül 😊 Még mindig azt csinál a Steelers O, amit akar.
Mr.Breaker
Hulkeinstein
több mint 7 éve
www.ladsoffthepitch.com/uploads/5/1/0/1/51016545/934747_orig.jpgAzt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...Nincs mit felszivni
peach
Max a taknyukat
Adirotor
több mint 7 éve
Jolvan fiam uljle egyesAz is play közben volt. Át akarta ugrani, de a punter nem ment le szerelni. Nem volt szép az, de play közbeni szitu volt, amikor ezredmásodperc alatt dönt az ember.más punterének a szájba taposás már más téma tudjukHa ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Bazzani
Soldados
valakis
Soldados
több mint 7 éve
Viccelsz ugye? Mond, hogy igen!Az is play közben volt. Át akarta ugrani, de a punter nem ment le szerelni. Nem volt szép az, de play közbeni szitu volt, amikor ezredmásodperc alatt dönt az ember.más punterének a szájba taposás már más téma tudjukHa ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Bazzani
Soldados
valakis
Soldados
több mint 7 éve
azért aki a meccs helyett a fokokat mérik bazmeg
több mint 7 éve
Az is play közben volt. Át akarta ugrani, de a punter nem ment le szerelni. Nem volt szép az, de play közbeni szitu volt, amikor ezredmásodperc alatt dönt az ember.más punterének a szájba taposás már más téma tudjukHa ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Bazzani
Soldados
valakis
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Azt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...Nincs mit felszivni
peach
Max a taknyukat
több mint 7 éve
Azt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...az a baj h inkább 30deka ganját tolnak el
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Valaki előbb-utóbb belesérül ebbe a nagy hirigbe...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018