NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
54
13
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 561
46
21:41 CFB Playoff - Tulane @ Ole Miss (NET4+)
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Fogta a kezét teljesen jogos
több mint 8 éve
Ezmiafasz volt mitchell bazameg
több mint 8 éve
nem véletlenül kezdenek női sporik is megjelenni a ligában
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
devla adja rád az utolsó kabátot te bíró
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 8 éve
Heyward-bay....Ezt indyben is profin nyomta
több mint 8 éve
Az egész abból indult ki, hogy én itt őrjöngenék, ha Brady kapott volna ilyet. Erre mondtam, hogy nem vagyok abban sem biztos, hogy ő lehetőséget adott volna rá, hanem valószínűbb, hogy előbb eldobja, nehogy megöljék ott a pályán 😊 Persze aztán szokott ő is belemenni állandóan nagyon kemény darákba, szal bánat sem tudjaNem szeretem Bradyt de ő már az első lóba helyett kidobta volna és nincs hit.Ez eléggé demegóg, már bocs. Sőt, ha jobb lenne a fal, meg tudnák védeni, stb...Ha te mondod, akkor tuti így van 😊Ha Brady kapja akkor itt örjöngenélSzerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt ittSztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Soldados
Wyatt
red5
Btw, én inkább nem eredménykövetőzök pár éve a meccseinken, mert akkor más lelkiállapotban van az ember^^ Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ezt Brady nem dobta volna el 2-3 másodperccel korábban, hogy ott ne maradjon
Wyatt
A helyzetet kell véleményezni, nem az egész meccset a kickoff-tól - az meg csúful negatív megmozdulás volt és senkit nem érdekel, mi volt 3 hétel ezelőtt...
Brady amúgy meg ha ilyen helyzetbe kerül, már 2-3 mp-el előtte vinnyogott volna a bíróknak, hogy őt meg merték érinteni.
Paradoxon_MIA
Bár nem értem mert releváns itt ez most
Toca
De talán ennyi off elég volt mára 😊

több mint 8 éve
Vicc.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
DPI? 😊
több mint 8 éve
C'mon Man, ez nem flag.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 8 éve
Nyomorek Howard
több mint 8 éve
Az előbb mondta azt is, hogy ő azt tanítja a gyerekeknek, hogyha zászló nélkül ki lehet ütni az ellenfél irányítóját, tegyék. Csodás, micsoda sportszerűség.Megnézném mennyire ordítozni ha kapna ő is egy ilyet..Sanyi magyarázhatod ezt bárhogy is ez kurvára nem kemény volt hanem durva u gy mint a late hitba fekvőn az első negyed végén...Tökmindegy, jó hangja volt. Ez a fontos. (Y)
zsoeo
Hanni
Csak én nem bírom Sanyit?
Coolearie
több mint 8 éve
Faszkalap flag
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Az első negyedben egy szerelés végén Harrison még felsegítette az ellenfél játékosát. Keményen de korrektül az így jó.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
júj de rossz ez a közvetítés
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
Mr.Breaker
1 933
Jó hát még csak a lelkesedés fázisában vannak,de talán szép lassan alakul vlmi. 😀Legalább már látni a Miami D-be a tüzet. Pusztítani akarnak.Csak nem sikerül 😊 Még mindig azt csinál a Steelers O, amit akar.
Mr.Breaker
Hulkeinstein
több mint 8 éve
www.ladsoffthepitch.com/uploads/5/1/0/1/51016545/934747_orig.jpgAzt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...Nincs mit felszivni
peach
Max a taknyukat
Adirotor
több mint 8 éve
Jolvan fiam uljle egyesAz is play közben volt. Át akarta ugrani, de a punter nem ment le szerelni. Nem volt szép az, de play közbeni szitu volt, amikor ezredmásodperc alatt dönt az ember.más punterének a szájba taposás már más téma tudjukHa ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Bazzani
Soldados
valakis
Soldados
több mint 8 éve
Viccelsz ugye? Mond, hogy igen!Az is play közben volt. Át akarta ugrani, de a punter nem ment le szerelni. Nem volt szép az, de play közbeni szitu volt, amikor ezredmásodperc alatt dönt az ember.más punterének a szájba taposás már más téma tudjukHa ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Bazzani
Soldados
valakis
Soldados
több mint 8 éve
azért aki a meccs helyett a fokokat mérik bazmeg
több mint 8 éve
Az is play közben volt. Át akarta ugrani, de a punter nem ment le szerelni. Nem volt szép az, de play közbeni szitu volt, amikor ezredmásodperc alatt dönt az ember.más punterének a szájba taposás már más téma tudjukHa ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Bazzani
Soldados
valakis

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Azt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...Nincs mit felszivni
peach
Max a taknyukat
több mint 8 éve
Azt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...az a baj h inkább 30deka ganját tolnak el
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Valaki előbb-utóbb belesérül ebbe a nagy hirigbe...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018