NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 500
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
gedam
5 905
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.túl vannak pörögve a srácok
tenorx
overdoseburg
több mint 7 éve
Moore=Favre"I tought you can hit harder than that"
mukijoe
több mint 7 éve
red5
521
Ha Brady kapja akkor itt örjöngenélSzerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt ittSztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Soldados
Wyatt
őlég vót
több mint 7 éve
Ezert nem eject, de helmet to helmet, es jogos a bünti.Szerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt ittSztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Soldados
Wyatt
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.Nem persze. Már ment lefele moore muszáj volt egy ilyet odabaszni neki, pláne a fejére.
tenorx
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Sanyi mondja a tutit 😊
több mint 7 éve
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.😂😂😂😂😂
tenorx
Ha Bennel tortent volna akkor mar akasztofara kerulne az egesz miami
több mint 7 éve
Ha akarja, mehetett volna testre. Nem oda ment.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
nem volt ez olyan súlyos.... elpusztította, ahogy kellha vki csak egy centire nyomja a farkat mas seggedbe az nem nemi eroszak?
nem sisakra ment, mert akkor ha akarja, telibeveri a fejét! Csak a rács alját kapta el, centiken múlt, hogy ez egy teljesen szabályos tackle
Chargers LT
több mint 7 éve
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.Vegulis a böllér sem akarja megölni a disznot. Csak véletlen beleáll a nyakába a kése, 3 szor.
tenorx
több mint 7 éve
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.Te vak vagy? Meg akarta ölni!!!!
tenorx
több mint 7 éve
red5
521
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.ÁÁÁÁÁ szerette volna csak megpuszilni
tenorx
őlég vót
több mint 7 éve
en.wikipedia.org/wiki/Matt_Moore_(American_football)már kijavították...
Heisman Trophy
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Szerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt ittSztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Soldados
több mint 7 éve
Kíváncsi vagyok, hogy ebből lesz-e valami hiszti, mint tavaly Teznél volt. Vagy a Pittnek szabad?A részetekről biztos lesz 😊
rizanjn
De nekem sem tetszett, ha megnyugtat.
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Moore=Favre
több mint 7 éve
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.
több mint 7 éve
rizanjn
282
Kíváncsi vagyok, hogy ebből lesz-e valami hiszti, mint tavaly Teznél volt. Vagy a Pittnek szabad?
több mint 7 éve
nem volt ez olyan súlyos.... elpusztította, ahogy kellnem sisakra ment, mert akkor ha akarja, telibeveri a fejét! Csak a rács alját kapta el, centiken múlt, hogy ez egy teljesen szabályos tackle
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
A lenyeg hogy a racs az nem sisak.Sztem inkább az, mint helmet to helmet.Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Soldados
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Ez targeting, azonnak ki kéne zárni és három meccsre eltiltani legalább. Én szeretem a kemény focit, de itt egymás életével is játszanak.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Kampman
28 293
Nem lett volna elég. egy szimpla tackle?A smash mouth football alapja, hogy 17 pont előnyben kifejezetten rá kell utazni, hogy kiüssék az ellenfél csereirányítóját, hogy aztán vállon veregessék egymást, hogy milyen fasza gyerekek 😊
mukijoe
több mint 7 éve
en.wikipedia.org/wiki/Matt_Moore_(American_football)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz