NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
Wyatt
Szerkesztette: Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Am birom hogy meg nem is lassitottak de mar soldika onnan "latja" hogy a sajat csapata nem szabalytalankodhatotta szabályos - nem szabályos
Adirotor
és a szándékos sérülés, meg gyilkosság között azért van különbség
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ilyen geci hidegben nem csodaNa csak megismételték, de én nem tudom, mennyire fejre ment, én nem látom ezt beleBrady kiégett.
Wyatt
ano92
több mint 7 éve
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.szerintem fordítva, nem volt late, de piszokul sisakra (állvédő) ment
Soldados
több mint 7 éve
nem ertem, hogy szandekos serules okozasi kiserletnel miert nem jar auto eject?!
több mint 7 éve
Am birom hogy meg nem is lassitottak de mar soldika onnan "latja" hogy a sajat csapata nem szabalytalankodhatott
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Nem sisakra ment, csak sisakrácsra az már úgy más. 😀
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Nem lett volna elég. egy szimpla tackle?
több mint 7 éve
Az ilyet egyből ki kéne zárni, alattomosan direkt a fejre. Csak sikerült a vadasnak is kitenyésztenie egy burfictet.targeting
peach
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Na csak megismételték, de én nem tudom, mennyire fejre ment, én nem látom ezt beleBrady kiégett.
Wyatt
több mint 7 éve
Az ilyet egyből ki kéne zárni, alattomosan direkt a fejre. Csak sikerült a vadasnak is kitenyésztenie egy burfictet.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Én nektek szurkolok, de ez kurvára arra ment.
Soldados
Do your job
több mint 7 éve
És még fújol a közönség - azért elmennek ők is a pcsába. Ha kapna egy ilyet BB, tuti a vérünket akarnák...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late hit?
Soldados
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late lett volna?
Soldados
több mint 7 éve
Mehetett volna lejjebb is, akkor semmi gond.
több mint 7 éve
Es ajajyra radobja ezert, ugy hogy hayward bell nyaktekerese lofasz seEgyenlőség, testvériség.
Geeri
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Kurvára sisakra ment. Ritka ellenszenves megmozdulás volt.
Soldados
több mint 7 éve
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.Late nem volt, ellenben crown of the helmettel sisakrácsra az minden esetben szabálytalan.
Soldados
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Soldi te melyik meccset nezed?