Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Ka'deemCarey25
277
Killin' it
több mint 7 éve
Es ajajyra radobja ezert, ugy hogy hayward bell nyaktekerese lofasz se
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.te elmebeteg vaagy
Soldados
több mint 7 éve
Pat White mélyen együtt érez.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Na csak megismételték, de én nem tudom, mennyire fejre ment, én nem látom ezt bele
több mint 7 éve
rizanjn
282
Na a szimpi Pittsburgh újra itt van... pfff
több mint 7 éve
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Nah, biztos kellett ezt így.Erre mehetne egy eject is simán, mert kuvvára nem a fair play elvén ment a dolog.
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Mondtam
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
Szerintem befújtak vmit egy delfinre is, sípszó utni duma miatt. DHB semmit nem kapott, pedig ott vekengett még harmadszorra is odament paatogni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
de Crick bronco 😉anyád Dupreeez kb olyan volt mint héten Crick 😉
Heisman Trophy
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Yates. De ez bazmeg ha nem 100k bünti akkor goodel szopjon leCam két ilyet kapott Denverben, utána hetekig bizonygatta az nfl, hogy nem volt szabálytalan...
Geeri
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Nem is lassitsak
több mint 7 éve
Baszadék move
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
dzsízüsz, szegény Dolfinz
több mint 7 éve
gedam
5 905
picbörgben túltolták a kokszot
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Jöhet Yates. Neki legalább van már Playoff rutinja.
több mint 7 éve
Mocskos bunkók.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Landry ráadásul el se kapta... 😕
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
anyád Dupreeez kb olyan volt mint héten Crick 😉
Heisman Trophy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Ki a csereqb?Tj yates. Ott dobal. Te kis vaksi
mustaine