NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins

1 feliratkozó

több mint 7 éve
Csita Dallas Cowboys 339
Stream :----->  www.youtube.com/watch?v=uvek8d8hWe0
több mint 7 éve
red5 New England Patriots 521
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Sztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊
Soldados
Szerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt itt
Wyatt
Ha Brady kapja akkor itt örjöngenél
red5
Ha te mondod, akkor tuti így van 😊
Btw, én inkább nem eredménykövetőzök pár éve a meccseinken, mert akkor más lelkiállapotban van az ember^^ Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ezt Brady nem dobta volna el 2-3 másodperccel korábban, hogy ott ne maradjon
Wyatt

őlég vót
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 643 — Axel Foley
Ha ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?

több mint 7 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Most a motivacioval nem lesz baj egyik oldalon sem
Le akarjuk egymas fejet tepni
Adirotor
...és nem csak itt a fórumban

több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
nem volt ez olyan súlyos.... elpusztította, ahogy kell
nem sisakra ment, mert akkor ha akarja, telibeveri a fejét! Csak a rács alját kapta el, centiken múlt, hogy ez egy teljesen szabályos tackle
Chargers LT
ha vki csak egy centire nyomja a farkat mas seggedbe az nem nemi eroszak?
Pari
de az XD de olvasd el máskor figyelmesen, amit írok...én erre is azt mondtam, hogy szabálytalan volt, mert pár centi híján, de sisakrácsot talált...ennyi.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Most a motivacioval nem lesz baj egyik oldalon sem
Le akarjuk egymas fejet tepni
több mint 7 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 966 — Apu ökölbeszorított keze
legalább feléled a miami D

több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
Akkor ezek szerint velem van a baj 😀
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 583 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Fasztudja, nem játszottam még az NFLben, de ha velem szemben egy QB és van annyi időm reagálni mert látom hogy elfogja dobni, akkor csak lelassítok annyira hogy ne legyen ilyen nagy baj, és nem mégjobban ráfutok majd telibe verem.
Vagy csak én vagyok ennyire tisztelet tudó?
Coolearie
49ersbe beférnél

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Sztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊
Soldados
Szerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt itt
Wyatt
red5
Btw, én inkább nem eredménykövetőzök pár éve a meccseinken, mert akkor más lelkiállapotban van az ember^^ Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ezt Brady nem dobta volna el 2-3 másodperccel korábban, hogy ott ne maradjon
Wyatt
Így van, egy rutinosabb QB hamarabb kidobja.

több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Fasztudja, nem játszottam még az NFLben, de ha velem szemben egy QB és van annyi időm reagálni mert látom hogy elfogja dobni, akkor csak lelassítok annyira hogy ne legyen ilyen nagy baj, és nem mégjobban ráfutok majd telibe verem.
Coolearie
Ezért nem vagy nfl játékos. 😀

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Soldados
Wyatt
red5

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Na most már van miről beszélni a kurva Steelers ellen, nem pedig arról, hogy hogy játszunk.
több mint 7 éve
Coolearie
ha kicsit jobban harapnál, már nflben játszanál, csak ez tart vissza!

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
BOUNTY GATE

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 748 — Panthers fan
Ez targeting, azonnak ki kéne zárni és három meccsre eltiltani legalább.

Én szeretem a kemény focit, de itt egymás életével is játszanak.
gabokocka
Látod, Cam fejét nem hiábavalóan verték szét, az összes többi qb megkapja az ilyen callokat.

Tepper takarodj!
több mint 7 éve
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Soldados
Wyatt
red5
 www.youtube.com/watch?v=M4OTH0pddv4

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
04crapkat Pittsburgh Steelers 39
Na a szimpi Pittsburgh újra itt van... pfff
rizanjn
Bárkitől komolyan lehetne venni, de tőletek?? 😀
több mint 7 éve
Szerintem kicsit túlreagáljátok. Sisakrácsot talált, de nem megölni akarta.
tenorx
Vegulis a böllér sem akarja megölni a disznot. Csak véletlen beleáll a nyakába a kése, 3 szor.
ano92
Kyle Bollert ne keverjük bele, mindig csak a Ravens

több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
nem volt ez olyan súlyos.... elpusztította, ahogy kell
nem sisakra ment, mert akkor ha akarja, telibeveri a fejét! Csak a rács alját kapta el, centiken múlt, hogy ez egy teljesen szabályos tackle
Chargers LT
Én is így látom. Egy kemény hit volt, ami kb 1 centivel lejjebb full szabályos. Túl van reagálva. Egy védő pusztítson.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 412 — #NoStress
Soldados
Azért ne lepődj meg nagyon, ha a KC ellen már a BB, Bell, Brown hármasból 2 IR-en lesz...

több mint 7 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
A gondatlanságból elkövetett emberölés is emberölés...
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
tenorx
😂😂😂😂😂
Ha Bennel tortent volna akkor mar akasztofara kerulne az egesz miami
Adirotor
Igen, tipikus én.
több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 220
Kíváncsi vagyok, hogy ebből lesz-e valami hiszti, mint tavaly Teznél volt. Vagy a Pittnek szabad?
rizanjn
Igen a Pittnek szabad. Beszélj meg hülyeséget...élvezem 🤘🙏
több mint 7 éve
Zsellér van de Vrij Baltimore Ravens 13 459 — Слава Україні! Героям слава!
tenorx
Rakd be a helyére Big Bent, és utána írd le ezt megint nyugodt szívvel.

"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .