NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins

1 feliratkozó

több mint 7 éve
Csita Dallas Cowboys 339
Stream :----->  www.youtube.com/watch?v=uvek8d8hWe0
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
TÖBB HÖRIT A SPORT TV-BE SANYIK HELYETT!
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 14 854 — a new hope (again)
Azt hittem a phins d is felszívja magát a cirkusz után...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Legalább már látni a Miami D-be a tüzet. Pusztítani akarnak.
Mr.Breaker
Csak nem sikerül 😊 Még mindig azt csinál a Steelers O, amit akar.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez eléggé demegóg, már bocs. Sőt, ha jobb lenne a fal, meg tudnák védeni, stb...

A helyzetet kell véleményezni, nem az egész meccset a kickoff-tól - az meg csúful negatív megmozdulás volt és senkit nem érdekel, mi volt 3 hétel ezelőtt...
Brady amúgy meg ha ilyen helyzetbe kerül, már 2-3 mp-el előtte vinnyogott volna a bíróknak, hogy őt meg merték érinteni.
Paradoxon_MIA
Na ezen aztán mi volt demagóg? 😊

több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Sanyi magyarázhatod ezt bárhogy is ez kurvára nem kemény volt hanem durva u gy mint a late hitba fekvőn az első negyed végén...
zsoeo
Tökmindegy, jó hangja volt. Ez a fontos. (Y)
Hanni
Megnézném mennyire ordítozni ha kapna ő is egy ilyet..
Csak én nem bírom Sanyit?
Coolearie
En ruhellem
Paraszt egy ember
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 584 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
szakmai kérdés

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
Sanyi magyarázhatod ezt bárhogy is ez kurvára nem kemény volt hanem durva u gy mint a late hitba fekvőn az első negyed végén...
zsoeo
Hanni
Coolearie
engem idegesít
de azért mert hülyeségeket ad elő tényként

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 19 368 — Vikings fan
Kurvára nem sisakra ment, inkább "csak" late hit volt.
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Sztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊
Soldados
Szerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt itt
Wyatt
Ha Brady kapja akkor itt örjöngenél
red5
Ha te mondod, akkor tuti így van 😊
Btw, én inkább nem eredménykövetőzök pár éve a meccseinken, mert akkor más lelkiállapotban van az ember^^ Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ezt Brady nem dobta volna el 2-3 másodperccel korábban, hogy ott ne maradjon
Wyatt
Ez eléggé demegóg, már bocs. Sőt, ha jobb lenne a fal, meg tudnák védeni, stb...

A helyzetet kell véleményezni, nem az egész meccset a kickoff-tól - az meg csúful negatív megmozdulás volt és senkit nem érdekel, mi volt 3 hétel ezelőtt...
Brady amúgy meg ha ilyen helyzetbe kerül, már 2-3 mp-el előtte vinnyogott volna a bíróknak, hogy őt meg merték érinteni.
Paradoxon_MIA
Nem szeretem Bradyt de ő már az első lóba helyett kidobta volna és nincs hit.
Bár nem értem mert releváns itt ez most
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 584 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
zsoeo
Hanni
Coolearie
mi van!!! ő a legjobb kommentátor (bocs Höri)

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Ha ezt a szerelést Suh csinálja akkor is ilyen elnéző lenne pár ember amúgy?
Bazzani
A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Soldados
más punterének a szájba taposás már más téma tudjuk
valakis
😂😂😂😂😂
több mint 7 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 306 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Sztem inkább az, mint helmet to helmet. Mindegy én szeretem a régi idők fociját. Ez az amifoci. 😊
Soldados
Szerintem óriási volt, persze mehetett volna lejjebb, de így is úgy tűnt, hogy próbált lejjebb menni, de Moore is lejjebb ment kicsit. A sisakot így elérte, de én szerintem ez nem volt szándékos, bár, ahogy látom, ez már eldőlt itt
Wyatt
red5
Btw, én inkább nem eredménykövetőzök pár éve a meccseinken, mert akkor más lelkiállapotban van az ember^^ Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy ezt Brady nem dobta volna el 2-3 másodperccel korábban, hogy ott ne maradjon
Wyatt

Paradoxon_MIA
Naaaa srácok. Ne mondjatok ilyen szavakat hogy demagóg mer senki nem érti.

több mint 7 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Bazzani
A magam részéről igen. Ez football hit volt. A taposás meg nem, nekem azzal több bajom van.
Soldados
más punterének a szájba taposás már más téma tudjuk

We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 396 — . . .
zsoeo
Hanni
több mint 7 éve
04crapkat Pittsburgh Steelers 39
Menjetek inkább tollaslabdát nézni! 😊
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 023 — The Mathematician
zsoeo
Hanni
valami ilyesmi, nem?

www.youtube.com/watch?v=sPlhKP0nZII

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Bazzani

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 903
Legalább már látni a Miami D-be a tüzet. Pusztítani akarnak.
több mint 7 éve
mukijoe Indianapolis Colts Stanford Cardinal 1 041
Mekkora most az odds, hogy Suh rálép véletlenül valakire?
több mint 7 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 305 — Je suis kobranadrág
zsoeo
több mint 7 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Soldados
Late lett volna?
Wyatt
Soldados
Wyatt
red5
Wyatt

Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 638 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Most a motivacioval nem lesz baj egyik oldalon sem
Le akarjuk egymas fejet tepni
Adirotor
Pedig előbb utóbb beletörődtek volna, így meg pusztítani akarnak.

több mint 7 éve
Bazzani
Huhuhuhuju 😂 Akkor mi lenne
több mint 7 éve
ozibozi New York Giants 17 142
fordított szituban ha van rá lehetőség kiütik Big Bent, és mindjárt partyban lennének
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
BOUNTY GATE
Negritis
az nálunk lesz jövőre

több mint 7 éve
zsoeo Philadelphia Eagles Iowa Hawkeyes 2 766 — Fly Eagles