Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 5 éve
YESSSS
több mint 5 éve
Visítok mit csinál
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ebron a faszomat, a labda a levegoben, te meg rinyalsz es reklamalsz
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Egy Colts-Pats a rájátszásban, Colts sikerrel. De kiröhögném McDanielst 😊
több mint 5 éve
Jólvan nem kell azért a Titanst továbbjutónak kihozni. Luck állt már fel ennél 10-szer szarabb döntésből is 😀De most én vagyok az ellenfél. 😊
bobi0092
több mint 5 éve
Dehogy oda-vissza. Megint 2-szer a Heinzon. 2028-ban pedig megint 5-11 lesz a mérleg.2027-ben megint oda-vissza fogják verni a Steelerst1 picksix már megvan, alakul ez. 😊Kezdem azt hinni, hogy miattad van 10 évente csak 1 jó éve a JAX-nek 😀 ott veszi vissza a karma ezeket a jinxeket...
iktriad
bobi0092
Kampman
több mint 5 éve
Kampman
28 290
2027-ben megint oda-vissza fogják verni a Steelerst1 picksix már megvan, alakul ez. 😊Kezdem azt hinni, hogy miattad van 10 évente csak 1 jó éve a JAX-nek 😀 ott veszi vissza a karma ezeket a jinxeket...
iktriad
bobi0092
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
Jólvan nem kell azért a Titanst továbbjutónak kihozni. Luck állt már fel ennél 10-szer szarabb döntésből is 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Legyek Colts fan? 😊1 picksix már megvan, alakul ez. 😊Kezdem azt hinni, hogy miattad van 10 évente csak 1 jó éve a JAX-nek 😀 ott veszi vissza a karma ezeket a jinxeket...
iktriad
bobi0092
több mint 5 éve
Még mindig.Újra akcióban?Azert sajnalom a Titanst, a legrosszabbkor doglik ki naluk a banda fele. Megerdemelnek ok is a rajatszast, kar, hogy csak az egyik csapat juthat be.Dobhatna Lucky 2 pick sixet, hogy a Steelers legyen az. 😊
Stez
iktriad
Tony Adams
több mint 5 éve
bobi0092
4 353
1 picksix már megvan, alakul ez. 😊Kezdem azt hinni, hogy miattad van 10 évente csak 1 jó éve a JAX-nek 😀 ott veszi vissza a karma ezeket a jinxeket...
iktriad
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 5 éve
Beírtam a Colts-t a wild card körbe, Luck egyből eladja 😊
több mint 5 éve
jinx jinx
több mint 5 éve
Újra akcióban?Azert sajnalom a Titanst, a legrosszabbkor doglik ki naluk a banda fele. Megerdemelnek ok is a rajatszast, kar, hogy csak az egyik csapat juthat be.Dobhatna Lucky 2 pick sixet, hogy a Steelers legyen az. 😊
Stez
iktriad
több mint 5 éve
endru lak, el bohóc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
1 picksix már megvan, alakul ez. 😊
több mint 5 éve
shagi0206
10 921
Az 1. belendítés után annyira láttam, hogy ezt eladja. Ez tipikus Luck volt
több mint 5 éve
Na tessék iktriad 😊
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh