Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Én már a félidő végét se néztem, csak néha rá-rá nézegettem. A 2. félidőből látni kb semmit nem láttam, csak hallgatom.Hörcnek már nincs kedve seNekem sem sok kedvem maradt nézni, az a különbség hogy én nem évi masfelmillas ujoncszerzodesen vagyok, hanem szorakozni szerettem volna
red5
mustaine
több mint 2 éve
ez a Hoegaarden Rosée itatja magátmire a dallas a pályára lép látni se fogok
több mint 2 éve
A Tampa seed 2 lett.Csak a pontosság kedvéértTavalyKét éve Bye járt volna érte. Most jobb mert kicsit mozognak játszadoznak
Fredo
több mint 2 éve
Meg kellett bosszulni az elmúlt 20 èvet 😁😜De legalább ellenünk végig Allen játszott 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.Kb. olyan hitehagyott az Eagles az 1. negyed végétől, mint a Pats volt a Bills ellen.
nagylaza
Kampman
southmiki
több mint 2 éve
Hörcnek már nincs kedve seNekem sem sok kedvem maradt nézni, az a különbség hogy én nem évi masfelmillas ujoncszerzodesen vagyok, hanem szorakozni szerettem volna
red5
több mint 2 éve
Fredo
205
A Tampa seed 2 lett. Tavaly Bye járt volna érte. Most jobb mert kicsit mozognak játszadoznak
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
A Pats és a Philly után már nagyon cikire nem tudunk kikapni hajnalban 😀de, még ki lehet 😊 66-0 mondjuk? 😀
bcsarli
több mint 2 éve
southmiki
654
De legalább ellenünk végig Allen játszott 😀Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.Kb. olyan hitehagyott az Eagles az 1. negyed végétől, mint a Pats volt a Bills ellen.
nagylaza
Kampman
több mint 2 éve
Sztem a Reagor fumbli zárta be vègleg a kaputJavítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.Kb. olyan hitehagyott az Eagles az 1. negyed végétől, mint a Pats volt a Bills ellen.
nagylaza
Kampman
több mint 2 éve
Vajon a Szakik mikor jönnek rá, hogy Arians épp lekúrta Adamst!?!?
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
az hiányzik még, hogy vihar miatt lefújják 😊ezért nem ment ki haverom a meccsre (csodálatos módon megspórolt 200 dollárt)
NB2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A Pats és a Philly után már nagyon cikire nem tudunk kikapni hajnalban 😀
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.Kb. olyan hitehagyott az Eagles az 1. negyed végétől, mint a Pats volt a Bills ellen.
nagylaza
több mint 2 éve
???? Biztos? Lurie be imádkozza mèg egy idènyre...Hurts nem akar leulni a padra?Sztem most már maradjon. Így legalább biztossá válik, hogy nem ő lesz a kezdő jövőre.
Tdog
Greengo
több mint 2 éve
Max ennyi 😀 7 pontos hendipéket mertem vállalni.....Ezért jo sportfogadni, akkor az ilyen szart is élvezed 😁Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Most jövök rá én is hogy minek nézem ezt.
Kájzerszóze
Megyek...
bcsarli
davemayer
több mint 2 éve
az hiányzik még, hogy vihar miatt lefújják 😊
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.Brady-vel egyszerű ez a játék. Tudja ki üres és mikor. Tisztára nem igazságos
nagylaza
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.hát, nem is nagyon kell, az Eagles gondoskodik magáról 😀
nagylaza
több mint 2 éve
Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....
az esti kézilabda meccs is hiányzott a keringésemnek......Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Most miért bántod szegény Detroit Pistonst? Vagy te nem azt nézed? 😀
Kájzerszóze
iktriad
De ez a produkció.... Booty time, booty time 😀 😀 😀 Ford Fairlane is imádja......
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Javítsatok ki, ha tévedek, de még azt se mondanám, hogy a Tampa valami egészen különlegeset produkál.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Nézői szempontból mégiscsak jobban jártunk volna, ha a Saints csúszik be a PO-ba, azok legalább idén 2x leszopatták a Tampát.
több mint 2 éve
Hurts nem akar leulni a padra?Sztem most már maradjon. Így legalább biztossá válik, hogy nem ő lesz a kezdő jövőre.
Tdog
E-A-G-L-E-S EAGLES !