Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Èrdekes kettős mèrce Leftwich lehet jó HC mert ő jó OC nem számít Brady vagy Arians, de Bienemyre lehet fújni mert ott Reid meg Mahomes 😏😁Sirianninál nincs ilyen kérdés, most már egyértelmű, hogy ő volt a Colts sikereinek záloga
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
De ott volt first downra az ember...
több mint 2 éve
Fredo
205
Végre egy screen. 😊 Dobott a Phili vagy 10-et, talán + yarderedmény
több mint 2 éve
Ezért jo sportfogadni, akkor az ilyen szart is élvezed 😁Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Most jövök rá én is hogy minek nézem ezt.
Kájzerszóze
Megyek...
bcsarli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Csak meg kell tudni kit akar húzni a Giants, becserélni eléjük és kihúzni, ennyi az egész 😀idén húzhattok vagy 50szer az első körben, nem?Tudom hogy túlzás de akár első körös akár nem én cutolnám Reagort. Ez az ember előbb ment ki mint Jefferson, jól emlékszem?Igen ezen ment akkor a hüledezès hogy nem húztuk be....
davemayer
dande
biztos van még pár hatodik körös WR prospect, aki örülne az első körnek
rva
több mint 2 éve
Invincible
801
csodát nem vártam de ez egy fos
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
több mint 2 éve
Gronkra miért is figyeltek volna?Egy nyugdíjból visszajött trotli te-re ugyanmár...
nagylaza
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 2 éve
Èrdekes kettős mèrce Leftwich lehet jó HC mert ő jó OC nem számít Brady vagy Arians, de Bienemyre lehet fújni mert ott Reid meg Mahomes 😏😁
több mint 2 éve
Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Most jövök rá én is hogy minek nézem ezt.
Kájzerszóze
Megyek...
több mint 2 éve
Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Bezzeg tavaly nem sirtál ennyire gondolom ugyanekkor, ugyanilyen kalap szar csapat ellen... 😛
Kájzerszóze
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Most miért bántod szegény Detroit Pistonst? Vagy te nem azt nézed? 😀
Kájzerszóze
több mint 2 éve
4 TD-vel meg lehet fordítani.Thats the spirit 😎🤣
akdestroyer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Hogy is mondta a gyáva Sir Robin a Gyaloggaloppban? "Zavarjuk össze azzal, hogy még messzebb futunk"Gronk élete legkönnyebb elkapása 😊Mi volt itt a taktika? “Zavarjuk meg azzal, hogy uresen hagyjuk”?
NB2
casaubon
több mint 2 éve
Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....
több mint 2 éve
Ha üresen van, TB biztosan nem meri odadobni.Gronk élete legkönnyebb elkapása 😊Mi volt itt a taktika? “Zavarjuk meg azzal, hogy uresen hagyjuk”?
NB2
casaubon
több mint 2 éve
Azért vlki fedezhette volna Gronkot, annyira nem egy nímand játékos én úgy tudom. 😃Ugyan, már öreg menni nem tud, Brady meg kiégett amúgy is.
Mr.Breaker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Gronk élete legkönnyebb elkapása 😊Mi volt itt a taktika? “Zavarjuk meg azzal, hogy uresen hagyjuk”?
NB2
több mint 2 éve
Ezt a vèdelem sztem feladta erre a drivera....
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Azért vlki fedezhette volna Gronkot, annyira nem egy nímand játékos én úgy tudom. 😃
több mint 2 éve
Sima liba
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Na 3 bet megvan az 5ből, jöhet a legnehezebb...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Gronkra miért is figyeltek volna?