Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Jalen Hurtskitakarja a kuka egy kicsit
MirrMurr
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Akkor ez ennyi..
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Rocco a romantikus. "Jaj Rocco, Rocco ez fáj"...."Majd azt én tudom" 😀Rocco a hátsó bejáratban?nekem azt mondták, hogy Rocco művészúr és Baby Jewel művésznő Wass Albert estjére kell rákeresniA szomszéd fiú haverjának meg a postás hozza a linket? 😊
Rodaron
vontod
petey
rva
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Meg hogy minden szabalyt ertesz mar, de mi a kulonbseg az offside es az intentional grounding kozottElfelejtetted megkérdezni, hogy az mi, amikor kézből rúgják a labdát...Két hónapja jegyeztem el a menyasszonyomat, nekem köszönhetően ő is megszerette ezt a remek sportágat. Most is együtt nézzük a meccset, ő Tom Bradynek szurkol, én Eagles-drukker vagyok. Cukkoljuk, ugratjuk egymást. Persze, semmi komoly, nagyon élvezzük. Az apósom telefonált, nemsokára ő is átjön az anyósommal. Remélem, a Sasok összeszedik magukat a szünetben. A közvetítés is szuper! Üdvözlettel: IstiA fiúk kérdezik a koliból, az nem rossz a zöldeknek, hogy a másik csapat játékosa kapta el a labdát?Azok a régi szép sms-ek a vizsgaidőszakról
nagylaza
James007
nagylaza
James007
több mint 2 éve
Sebii
3 526
Nagyokat védekeznek most az eagles elkapók
több mint 2 éve
Hová dobálod te fasz
több mint 2 éve
James007
1 854
Elfelejtetted megkérdezni, hogy az mi, amikor kézből rúgják a labdát...Két hónapja jegyeztem el a menyasszonyomat, nekem köszönhetően ő is megszerette ezt a remek sportágat. Most is együtt nézzük a meccset, ő Tom Bradynek szurkol, én Eagles-drukker vagyok. Cukkoljuk, ugratjuk egymást. Persze, semmi komoly, nagyon élvezzük. Az apósom telefonált, nemsokára ő is átjön az anyósommal. Remélem, a Sasok összeszedik magukat a szünetben. A közvetítés is szuper! Üdvözlettel: IstiA fiúk kérdezik a koliból, az nem rossz a zöldeknek, hogy a másik csapat játékosa kapta el a labdát?Azok a régi szép sms-ek a vizsgaidőszakról
nagylaza
James007
nagylaza
több mint 2 éve
Rocco a hátsó bejáratban?nekem azt mondták, hogy Rocco művészúr és Baby Jewel művésznő Wass Albert estjére kell rákeresniA szomszéd fiú haverjának meg a postás hozza a linket? 😊
Rodaron
vontod
petey
több mint 2 éve
Rodaron
2 071
Bocsi előre is.Uramatyám, honnan szeded ezeket a gyöngyszemeket? 😀Minden nekik pattan 😉😜Ő nem.
dande
iktriad
Burkus
De ő a Bowl.hu "Istene" így amikor kiteszi és jót tesz nekünk, akkor Iktri(Ád) 😀
több mint 2 éve
1st down és nincs flag na
több mint 2 éve
nekem azt mondták, hogy Rocco művészúr és Baby Jewel művésznő Wass Albert estjére kell rákeresniA szomszéd fiú haverjának meg a postás hozza a linket? 😊
Rodaron
vontod
több mint 2 éve
Uramatyám, honnan szeded ezeket a gyöngyszemeket? 😀ugyan az a csaj mind, akiket eddig linkelt 😀
Burkus
több mint 2 éve
eva angelina is élvezte, többször nyilatkoztaNem a mennyiség, a minőség számít. És a hidzsabos alkotása igazán meggyőző volt.www.imdb.com/name/nm7060064/?ref_=tt_ov_sta vicc hogy szegény annyira sokat nem is forgatott 😀Viszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
Burkus
rva
Negritis
ehhez képest Katika😊
www.imdb.com/name/nm1211617/?ref_=nv_sr_srsg_0
NB2
De Katika felülmúlhatatlan, mert szerintem senkiről nem jött még úgy le a felnőttiparban, hogy élvezi is, amit csinál.
Burkus
és sajnálta hogy a 2010es évek közepétől a pénz behorpadt 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Istenem, jól láttam, hogy Erin volt az dekoltázzsal? <3Valaki nem készített screenshotot véletlenül? Nagyon kéne.
több mint 2 éve
Uramatyám, honnan szeded ezeket a gyöngyszemeket? 😀Minden nekik pattan 😉😜Ő nem.
dande
iktriad
több mint 2 éve
Futáshoz nem blokkolunk jól passzhoz igen, egyik se működik
több mint 2 éve
Nem a mennyiség, a minőség számít. És a hidzsabos alkotása igazán meggyőző volt.www.imdb.com/name/nm7060064/?ref_=tt_ov_sta vicc hogy szegény annyira sokat nem is forgatott 😀Viszont jó lassú is volt. Brady viszont annyit van ma a hátán mint Mia Khalifa.jó dobás vót, csak 3 mp késéssel érkezett 😀A faszom. Kurva anyjat a Tampanak.De miért a Tampának? Pocsék dobás volt.
Vrij6
Burkus
eaglesmcnabb
Burkus
rva
Negritis
ehhez képest Katika😊
www.imdb.com/name/nm1211617/?ref_=nv_sr_srsg_0
NB2
De Katika felülmúlhatatlan, mert szerintem senkiről nem jött még úgy le a felnőttiparban, hogy élvezi is, amit csinál.
több mint 2 éve
Minden nekik pattan 😉😜Ő nem.
dande
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Nyomunk az első labdabirtoklasbol egy TD-t aztán fumbli Bradyn és meccsben vagyunkLényegében Bradshaw is ezt mondta
zsoeo
több mint 2 éve
Ilyen sok yardot szereztünk 😏😛