Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
idén húzhattok vagy 50szer az első körben, nem?Tudom hogy túlzás de akár első körös akár nem én cutolnám Reagort. Ez az ember előbb ment ki mint Jefferson, jól emlékszem?Igen ezen ment akkor a hüledezès hogy nem húztuk be....
davemayer
dande
biztos van még pár hatodik körös WR prospect, aki örülne az első körnek
több mint 2 éve
Kiszivárgott Sirianni postgame sajtótájékoztatójáról a szövegkönyvmek.oszk.hu/11800/11864/html/index.html#nagyon-faj
több mint 2 éve
Gronk élete legkönnyebb elkapása 😊
több mint 2 éve
Elmondjam előre...?Na, ilyen ez a felhígitott PO...egyik csapatnál nincs védelem, másiknál támadósor...A tegnapi teljesítményünk után csöndben kéne maradnom, de bruhHát Hurts-öt nézve, eléggé árnyalja a Mac Jones fikát 🤓
jamaicababa
Sinisa
Fura mód a Raiders volt a kivétel, meglátjuk, hogy a Steelers mit fakít.
Solymi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
nyugi, jöhetsz a cowboys szenvedését nézni a következő idősávbahát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀Sekèly e kèj 😁
rva
dande
nincs jó előérzetem, már elkeztedm inni
több mint 2 éve
NFC East az is, bármi megtörténhet 😀alighahát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀Remélem csúfosabbat kap a girls 😀
rva
MirrMurr
Kampman
több mint 2 éve
azért az végre egy jó meccs leszhát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀Remélem csúfosabbat kap a girls 😀
rva
MirrMurr
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 017
Na, ilyen ez a felhígitott PO...egyik csapatnál nincs védelem, másiknál támadósor...A tegnapi teljesítményünk után csöndben kéne maradnom, de bruhHát Hurts-öt nézve, eléggé árnyalja a Mac Jones fikát 🤓
jamaicababa
Sinisa
Fura mód a Raiders volt a kivétel, meglátjuk, hogy a Steelers mit fakít.
több mint 2 éve
hát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀Sekèly e kèj 😁
rva
több mint 2 éve
csipkelli
4 008
Ez a Reagor ment ki JJ előtt nem? 😀Agholort nem könnyű pótolni, megpróbáltuk.
Heisman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
alighahát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀Remélem csúfosabbat kap a girls 😀
rva
MirrMurr
több mint 2 éve
hát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀Remélem csúfosabbat kap a girls 😀
rva
több mint 2 éve
Tudom hogy túlzás de akár első körös akár nem én cutolnám Reagort. Ez az ember előbb ment ki mint Jefferson, jól emlékszem?pont egyel. Néggyel Aiyuk és öttel Jordan Love előtt 😀
davemayer
több mint 2 éve
Tudom hogy túlzás de akár első körös akár nem én cutolnám Reagort. Ez az ember előbb ment ki mint Jefferson, jól emlékszem?Igen ezen ment akkor a hüledezès hogy nem húztuk be....
davemayer
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
hát erről beszélünkAzt akartam írni, hogy láttam már hasonlót egy másik csapatnál... De mire oda jutottam, megint beszart a Rendszer.nyomokban Packers ST-t tartalmazA mi stílusunk a már a földön guruló labdába szerencsétlenül beleérni, de tulajdonképpen igen.
Tactful Cactus
Kampman
nagylaza
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Ha a TB nem szerez 2 TD-t a meccs elején, egész jó kis iszapbírkózás lehetne ez a meccs.
több mint 2 éve
Ez a Reagor ment ki JJ előtt nem? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ha ezt kibekkeljük FG-ra, akkor már csak 3 TD kell, sima
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
A tegnapi teljesítményünk után csöndben kéne maradnom, de bruhHát Hurts-öt nézve, eléggé árnyalja a Mac Jones fikát 🤓
jamaicababa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
hát ha nem jutunk tovább a 49ers ellen, nekem már akkor is volt egy jó estém ezt látva 😀
több mint 2 éve
Tudom hogy túlzás de akár első körös akár nem én cutolnám Reagort. Ez az ember előbb ment ki mint Jefferson, jól emlékszem?Igen 😀
davemayer
több mint 2 éve
Azt akartam írni, hogy láttam már hasonlót egy másik csapatnál... De mire oda jutottam, megint beszart a Rendszer.nyomokban Packers ST-t tartalmazA mi stílusunk a már a földön guruló labdába szerencsétlenül beleérni, de tulajdonképpen igen.
Tactful Cactus
Kampman
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
A tegnapi teljesítményünk után csöndben kéne maradnom, de bruhén csak a mait láttam az is durva volt
jamaicababa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Arians meg játék végén agyonveri a játékosát. 😂