Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Mit keres az Eagles a po-ban tudja valaki?akkor jutottak be amikor legyőztük a Vikes-t.
Proki_
Erről is a Lilák tehetnek!!!4
több mint 2 éve
Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....az esti kézilabda meccs is hiányzott a keringésemnek......Vége lehetne már ennek a meccsnek csúfolt förmedvénynek.....Most miért bántod szegény Detroit Pistonst? Vagy te nem azt nézed? 😀
Kájzerszóze
iktriad
De ez a produkció.... Booty time, booty time 😀 😀 😀 Ford Fairlane is imádja......
több mint 2 éve
Mit keres az Eagles a po-ban tudja valaki?Többet mint ti 😉🤫🤫🤫
Proki_
több mint 2 éve
Mit keres az Eagles a po-ban tudja valaki?Ugyanaz, mint a Bears tavaly
Proki_
több mint 2 éve
Toto21
5 950
Jöhetnek a csöcsök! Garbage time van
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
Jöhetnek az ex Jags QB-k.
több mint 2 éve
Ez az INT könnyen megpecsetélheti az Eagles sorsát, ha a TB újabb pontokat szerez belőle...igazából már rég meg volt pecsételve enélkül is
akdestroyer
több mint 2 éve
K#rva anyád Tampa
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Kegyelemdofes.
több mint 2 éve
Proki_
98
Mit keres az Eagles a po-ban tudja valaki?
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 847
Akiktől búcsúzunk: Boger & co, Pats, Philly O, fórummotor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
ezért nem megy rendesen a fórum, valami izgalom is legyen
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ez az INT könnyen megpecsetélheti az Eagles sorsát, ha a TB újabb pontokat szerez belőle...mondj valami újat, ez már megtörtént
akdestroyer
több mint 2 éve
Ez az INT könnyen megpecsetélheti az Eagles sorsát, ha a TB újabb pontokat szerez belőle...Megpecsètelte 😛
akdestroyer
több mint 2 éve
Tdog
653
Hurts nem akar leulni a padra?
több mint 2 éve
akdestroyer
4 750
Ez az INT könnyen megpecsetélheti az Eagles sorsát, ha a TB újabb pontokat szerez belőle...
több mint 2 éve
Meg Steichen a ChargerÈrdekes kettős mèrce Leftwich lehet jó HC mert ő jó OC nem számít Brady vagy Arians, de Bienemyre lehet fújni mert ott Reid meg Mahomes 😏😁Sirianninál nincs ilyen kérdés, most már egyértelmű, hogy ő volt a Colts sikereinek záloga
dande
r.baggio
Meg Steichen a Chargersè 😜😁Èrdekes kettős mèrce Leftwich lehet jó HC mert ő jó OC nem számít Brady vagy Arians, de Bienemyre lehet fújni mert ott Reid meg Mahomes 😏😁Sirianninál nincs ilyen kérdés, most már egyértelmű, hogy ő volt a Colts sikereinek záloga
dande
r.baggio
több mint 2 éve
levágtam a körmömet. jobban szórakoztam közben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Jöjjön a bajszos sztem budget Vick helyett, legalább becsuletpontunk legyen
több mint 2 éve
Hozzuk bajuszt
több mint 2 éve
nem gondolkodott ez se, hogy lehet előrébb indulnak, ha elejti 😊
több mint 2 éve
Elmentem kutyát sétáltatni félidőben, és csak most értem vissza. mikor megkérdeztem az itthoniaktól (anyám), ki szerezte a TD-t, kiakadt hogy miért kérdezek hülyeséget 😀Közbe újabb INT Everybody Hurtstől
több mint 2 éve
de szép mailata szerelés
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!