A fórummal kapcsolatos észrevételek
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Fasza lett az új oldal, grat mkinek aki kivette belőle a részét.carbon skin a legpávább :rolleyes:
szerk: avatarom vhogy én is visszakaphatnám? megköszönném :rolleyes:
|
több mint 14 éve
Ezért külön hála. 😊 Akkor nem migrálta, csak volt egy jótevőm. 😊bezony és mivel totál analfabéta lenne még ehhez ezért én már be is raktam nekiOrkaz oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊haromtsenkinek sem migrálta.
az avatart újra fel kell rakni mindenkinek.Höri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
és még szerény is 😂 😉az oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊haromtDe migrálta. 😛
Az én HSZ-eim pedig nem tetszés, nemtetszés kérdése, hanem a vitathatatlan tények az oráculumi igazságok. 😂
Amúgy az ilyen HSZ-likolást sosem értettem, az miért jó. :/ Zenét lájkolok, vagy egy cikket, de HSZ-t? Mit? Hogy ő most jól megmondta a másiknak vagy mi f.szt lájkoljak rajta? Hogy húú de jófej? Én fórumon egy faszfej vagyok :cool:, de büszkén vállalom, élőben pedig qrva jó arc vagyok. 😀 😀Soldados
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ork rakta vissza neked 😛az oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊haromtDe migrálta. 😛
Az én HSZ-eim pedig nem tetszés, nemtetszés kérdése, hanem a vitathatatlan tények az oráculumi igazságok. 😂
Amúgy az ilyen HSZ-likolást sosem értettem, az miért jó. :/ Zenét lájkolok, vagy egy cikket, de HSZ-t? Mit? Hogy ő most jól megmondta a másiknak vagy mi f.szt lájkoljak rajta? Hogy húú de jófej? Én fórumon egy faszfej vagyok :cool:, de büszkén vállalom, élőben pedig qrva jó arc vagyok. 😀 😀Soldados
pedig az új oldal örömére lecserélhetnéd már 😛
több mint 14 éve
az oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊haromtDe migrálta. 😛
Amúgy az ilyen HSZ-likolást sosem értettem, az miért jó. :/ Zenét lájkolok, vagy egy cikket, de HSZ-t? Mit? Hogy ő most jól megmondta a másiknak vagy mi f.szt lájkoljak rajta? Hogy húú de jófej? Én fórumon egy faszfej vagyok :cool:, de büszkén vállalom, élőben pedig qrva jó arc vagyok. 😀 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Sziasztok!Nekem is tetszik az új design!
További jó munkát, és köszi az eddigit! 😊
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Üdvözlet Mindenkinek!Örülök, hogy végre elérhető a megújult oldal Szép lett a főoldal is
Gratulálok mindenkinek, akiknek közük volt a megújuláshoz 😀
Eddig abszolút tetszik, jók az újítások, skinek ezeket az "mutogatós ujjakat" pedig szoknom kell.
+1 külön öröm, hogy a felh. név is megmaradt 😊
Jó fórumozást és kellemes időtöltést mindenkinek!
Üdv. Bruschi85
u.i: A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
na nagyon nem tetszik akkor átválthaton az oxygenre a default skintharomtez pengébb
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
na nagyon nem tetszik akkor átválthaton az oxygenre a default skint
több mint 14 éve
Ez a copper skin is jó, de nálam egymásra pakolja az összes siget és userbart.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
látod az is lehet.. 😊 amúgy nem olyan hű de nagy baj ez, maximum hosszabb visszaolvasásoknál lehet probléma a 2 perclájkolás után nem frissíthető az aktuális oldal, ahhoz is kell a két percJSanyoa hiba nálad van én simán tudok frissíteni
szerk. akkor nálam van a hiba h mutáns a gépem 😀kristof
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lájkolás után nem frissíthető az aktuális oldal, ahhoz is kell a két percJSanyoa hiba nálad van én simán tudok frissíteni
szerk. akkor nálam van a hiba h mutáns a gépem 😀
több mint 14 éve
lájkolás után nem frissíthető az aktuális oldal, ahhoz is kell a két percJSanyoUtána sem engedi a frissítést, mert azt hiszi, hogy még egyszer lájkolni akarsz.
több mint 14 éve
bezony és mivel totál analfabéta lenne még ehhez ezért én már be is raktam nekiaz oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊haromtsenkinek sem migrálta.
az avatart újra fel kell rakni mindenkinek.Höri
több mint 14 éve
lájkolás után nem frissíthető az aktuális oldal, ahhoz is kell a két perc
több mint 14 éve
.brk
1 890
Az pedig ROTFL hogy hányan nyomnak a like gombra Bria hozzászolására 😀Jocosok talpnyaló 😀 😛
több mint 14 éve
az oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊haromtsenkinek sem migrálta.
az avatart újra fel kell rakni mindenkinek.
több mint 14 éve
Köszönöm szépen, ezzel a skinnel máris élvezhetőbbé vált az oldal 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Az pedig ROTFL hogy hányan nyomnak a like gombra Bria hozzászolására 😀közben rájöttem én is. 😊most látom, az én hsz-emet nem lehet értékelni. hehe. 😀senki sem tudja a magáét
vagy kivételes vagyok, vagy csak a szerkesztés miatti bug. mindjárt kiderül. 😊Danna
különben soldi egyből 10.000-el kezdenebriareos
LOL 😀Danna
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az oldal legnagyobb újdonsága, hogy soldi 10000 éves avatarját nem migrálta a rendszer mert nem felelt meg a méretbeli dolgoknak. így le kell cserélnie 😊
több mint 14 éve
közben rájöttem én is. 😊most látom, az én hsz-emet nem lehet értékelni. hehe. 😀senki sem tudja a magáét
vagy kivételes vagyok, vagy csak a szerkesztés miatti bug. mindjárt kiderül. 😊Danna
LOL 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
o egy penges megoldas voltF.Schleck! Én azért látom ezt hasznosnak, mert ki lehet szűrni a selejtet. Anno volt az a Matt Mysterio fórumozó, akit egy kanál vízben meg tudtam volna folytani a hozzászólásai miatt! Ne aggódj ilyenek miatt!catattackte nem ismerted kiralyfigo-t 😛Joci
nem ertem miert kellett bannolni
több mint 14 éve
gsn
3 548
😂most látom, az én hsz-emet nem lehet értékelni. hehe. 😀senki sem tudja a magáét
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
most látom, az én hsz-emet nem lehet értékelni. hehe. 😀senki sem tudja a magáét
különben soldi egyből 10.000-el kezdene
több mint 14 éve
F.Schleck! Én azért látom ezt hasznosnak, mert ki lehet szűrni a selejtet. Anno volt az a Matt Mysterio fórumozó, akit egy kanál vízben meg tudtam volna folytani a hozzászólásai miatt! Ne aggódj ilyenek miatt!catattackte nem ismerted kiralyfigo-t 😛