Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Dzsudzsáknak gyenge meccse van. 😊Először egy ilyen gólpassz: rutube.ru/video/7393d7ff803b3afba229d181f574561f/
Majd egy ilyen gól: rutube.ru/video/10587c907a044a3203a5fa9ccb6c7c22/
több mint 9 éve
ezért kell flashscore.com-ot használni, ott általában kisebb a hibaszázalék 😊Telefonomon az Eredmények appban a tabellán az utolsó 2 helyre azt írja osztályozó. Hat akkor mar ebben sem bizhatokdiverdocNem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdocelég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊slowmotion
több mint 9 éve
Telefonomon az Eredmények appban a tabellán az utolsó 2 helyre azt írja osztályozó. Hat akkor mar ebben sem bizhatokNem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdocelég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊slowmotion
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vholdiverdocelég régóta nincs osztályozó...
viszont akkor megint lehet jövőre dél-dunántúli rangadó 😊
több mint 9 éve
Nem vagyok teljesen képben a kiírást illetően : a 15., 16. Nem esik ki automatikusan, hanem osztályozó? Mintha ezt olvastam volna vhol
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Na a Pécs az előkellő uccsó helyen telel! Ezzel kapcsolatban a Haladás meccse (lehet, csak elfogult pécsiként), de min. gyanús. (az mellet, hogy szar a Munkás)Kecskemét csinál egy tizit, fejel egy öngólt,ad egy gólpaszt Devecserinek, látványosan gyengén gurítva kihagy egy tizit... Hááát.......Régen voltam ennyire dühös egy meccsen és régen éreztem ennyire igazságtalan játéknak a focit.
diverdoc
Hajtottak, küzdöttek, mentek előre a fiúk, a falusiak meg egyetlen helyzetükből gólt rúgtak.
több mint 9 éve
Na a Pécs az előkelő uccsó helyen telel! Ezzel kapcsolatban a Haladás meccse (lehet, csak elfogult pécsiként), de min. gyanús. (az mellet, hogy szar a Munkás)Kecskemét csinál egy tizit, fejel egy öngólt,ad egy gólpaszt Devecserinek, látványosan gyengén gurítva kihagy egy tizit... Hááát......."First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
Mázlista Roma grrrrrrrrrrrrrr
több mint 9 éve
Mikey
18 752
nem örülök az X-nek, de végre láttam valami játékra utaló jelet a csapatnál ami bíztató a BL előttNegritisNah ja. Az utolso 20 percben ment elore a csapat szepen.
Bar jovo heten ez a "jatek" edeskeves lesz...
több mint 9 éve
nem örülök az X-nek, de végre láttam valami játékra utaló jelet a csapatnál ami bíztató a BL előtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
nah azért az utóbbi 10 perc eléggé szép volt, illene betalálni
több mint 9 éve
Meccs van uraim.
több mint 9 éve
Mikey
18 752
63 percet kellett varni az elso kapura tarto lovesre.
több mint 9 éve
Sterling-Moreno szépen bontja a védelmet már csak bent kell megoldani Lambert-Cou duónak hogy legyen is belőle valami
több mint 9 éve
Stoke-Senal 3-0?! 😀
több mint 9 éve
szerintem nemvannak szép háromszögelések és a beadások sem rosszak
messze van a tavalyi szinttől, de mikor nem Cou bénázik akkor elég szépen gurulgat a labda
kár hogy a bíró hagyja hogy Raheemet ilyen szinten faragják, könnyen esik a srác de nem keveset kap emellé
Glen és Cou nagyon gyenge sajnos 😕
több mint 9 éve
Mikey
18 752
kiváncsi vagyok ma lesz-e játék és/vagy eredményNegritisEgy kődarabban több elképzelés van a támadójátékról, mint a csapatban.
több mint 9 éve
kiváncsi vagyok ma lesz-e játék és/vagy eredménylátom Glen helye továbbra is bérelt ...
több mint 9 éve
newcastleben sosem tudunk nyerni...Dexxter TailorKibaszott Észak-Anglia.
több mint 9 éve
newcastleben sosem tudunk nyerni...
több mint 9 éve
Írtam már itt korábban a Samp "bolond" tulajáról Massimo Ferrero-ról.A Napoli elleni meccsen újabb szenzációs mutatványt hajtott végre.
Meccs közben mutatták a díszpáholyt, mindenki feszülten nézte a meccst miközben emberünk egy sálat próbált Rambo jelleggel a fejére kötözni több kevesebb sikerrel:
www.youtube.com/watch?v=JFqkFywig8M
Végül sikerült:
Szenzációs figura, már csak miatta is érdemes belepillantani a meccseinkbe.
több mint 9 éve
vasárnap jó kis amerikai soccernapot lehet tartani (nfl helyett) 😊 19 órától NCAA női döntő, utána pedig MLS Cup (New England Revolution vs LA Galaxy)kedvenc játékosom xD
en.wikipedia.org/wiki/Baggio_Husidi%C4%87
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
igen ott olvastam először, aztán skysportson vagy epsn-n találtam egy hasonló elemzést