Legkedveltebb hozzászólások
Az elmúlt 7 napban

1 napja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 754
Évről évre egyre nagyobb élvezettel tekintek a draftra és játszadozom a mock draftokkal. Idén 2 mockot is publikálni szeretnék, ebből az első egy trade nélküli 1 körös draft. A második várhatóan tradekkel megspékelt 3 körös lesz, valamikor közvetlen a tényleges draft előtt. Visszajelzéseket most is szívesen fogadok.


1/1 Cleveland Browns: Myles Garrett, DE (Texas A&M)
Magasan a legjobb elérhető játékos az idei drafton, így jogos várományosa az 1/1-nek. QB kérdésre kitérek a 12. választásnál.
1/2 San Francisco 49ers: Mitch Trubisky, QB (North Carolina)
Hoyer nem első számú irányító, Cousins pedig egyelőre nem jött, így draftról húzzák ki a legjobbnak tartott prospectet.
1/3 Chicago Bears: Marshon Lattimore, CB (Ohio State)
Bears nagyon közel volt Gilmore leigazolásához, de a Pats elhappolta, így csak alibi igazolások történtek a secondarybe. Lattimore képes lehet tartást adni ennek az egységnek.
1/4 Jacksonville Jaguars: Solomon Thomas, DE (Stanford)
Thomas kiváló atléta és a combine teljesítménye a top 5-be repítette. Kicsit luxuspick, mert nem kezdene, viszont érthető a húzása.
1/5 Tennessee Titans: Mike Williams, WR (Clemson)
Williams WR1 matéria, ami hiányzik ebből a Titansből. A védelmet az FA piacról megerősítették, foltozgatni pedig későbbi pickekből is lehet.
1/6 New York Jets: Jamal Adams, S (LSU)
BPA pick. Noha nem a Safety a legnagyobb need a csapatnál, de Adams javulást fog hozni a védelembe és vele új alapokra lehet helyezni a secondaryt.
1/7 Los Angeles Chargers: Derek Barnett, DE/OLB (Tennessee)
Az edge rusher hiánycikk a Chargersnél, Barnett pedig kiváló opció erre a posztra. Ingram tagelve lett, de ez csak időszakos megoldás, Barnett pótolhatja.
1/8 Carolina Panthers: Leonard Fournette, RB (LSU)
Fournette hangoztatta, hogy minden formációból képes futni, Panthers pedig ad egy esélyt neki. Tehetsége alapján akár korábban is kimehetett volna, Carolina viszont kiegészítheti vele Stewart játékát, aki már 30 múlt és utoljára 2011-ben játszott végig egy teljes szezont.
1/9 Cincinnati Bengals: Ryan Ramczyk, OT (Wisconsin)
A támadófal romokban a Bengalsnál, így elkerülhetetlen, hogy a TOP10-s választásukkal ide húzzanak. Ramczyk a legjobb falember az idei drafton, így vele legalább az egyik Tackle poszt ki lesz pipálva.
1/10 Buffalo Bills: Marlon Humphrey, CB (Alabama)
Gilmoret elvesztették és a secondary vele sem volt túl fényes, Humphrey pedig ideális mérettel és sebességgel rendelkezik, hogy lefedje az egyik oldalát a pályának.
1/11 New Orleans Saints: Taco Charlton, DE (Michigan)
Charltonban rengeteg potenciál rejlik és egészen kiváló matéria, hogy elit pass rusherré váljon.
1/12 Cleveland Browns: Malik Hooker, S (Ohio State)
Ezen a helyen sem érkezik QB a Brownshoz. Trubisky kiment már, többi irányító pedig nem igazán érné meg itt. Ez a mock trade nélküli, viszont simán el tudom képzelni, hogy akár egy letrade árán, akár a 2/1-ről feltradelve elvisznek valakit a Watson-Mahomes-Kizer hármasból. Így viszont jön Hooker, aki BPA alapon is jó, plusz a gyengécske secondarybe is javulást hozhat.
1/13 Arizona Cardinals: Corey Davis, WR (Western Michigan)
Fitzgerald valószínűleg az utolsó évét tölti a csapatnál, ahogy Palmernek sincs sok már hátra, így Davis ideális választás, hogy pótolja (illetve ebben az évben kiegészítse) Fitzgeraldot és megsegítse Palmert talán az utolsó nagy rohamában.
1/14 Philadelphia Eagles: Jonathan Allen, DE (Alabama)
Beau Allen visszadobta a szerződés hosszabbítást, így egy másik Allen érkezhet a pótlására. Jonathan Allen a vállai miatt esett idáig, egyébként Top 5 tehetség lenne.
1/15 Indianapolis Colts: Reuben Foster, ILB (Alabama)
A Coltsnak muszáj szereznie talentet a LB sorába, mert jelenleg a sarki fagyiárus is erős versenyhelyzetet tudna teremteni. Foster a class legjobbja ezzel egy égető need kilőve.
1/16 Baltimore Ravens: Jalen Tabor, CB (Florida)
CB poszt még akkor is need, ha érkezett Brandon Carr és mivel a 2 legjobbnak tartott WR kiment, így ide érkezik az erősítés.
1/17 Washington Redskins: Dalvin Cook, RB (Florida State)
Ha Cousins marad, akkor a QB poszt nem annyira égető szükséglet, hogy az első kör ide menjen el. Így el tudják hozni a class 2. legjobb futójának tartott Cookot, aki évekre megoldhatja a problémákat a backfielden.
1/18 Tennessee Titans: O.J. Howard, TE (Alabama)
Hatalmas steal a Titansnak, amivel tulajdonképpen teljes is az Offense. Howard jó mind elkapásban mind blokkolásban és vele gyakrabban játszhatja a Titans a 2 TE felállásokat.
1/19 Tampa Bay Buccaneers: Caleb Brantley, DT (Florida)
A Bucs futás elleni védekezése nem nagyon létezett tavaly, így ezt minél előbb orvosolni kell, Brantley pedig tökéletesen alkalmas erre a szerepkörre.
1/20 Denver Broncos: David Njoku, TE (Miami-Fl)
Julius Thomas óta nincs igazán jól használható TE a csapatban. Njoku viszont igazi redzone célponttá válhat, ami jelentősen megkönnyítheti a sokszor akadozó Broncos támadósort.
1/21 Detroit Lions: Malik McDowell, DT (Michigan State)
Védőfal belsejében és szélen is bevethető, pass rushban is jeleskedő emberrel kívánja erősíteni a védelmét a Lions. Linebacker sorba később is lehet húzni játékost, McDowell viszont itt kiváló értéket képvisel.
1/22 Miami Dolphins: Forrest Lamp, OG (Western Kentucky)
A támadófal erősítésre szorul Miamiban, azon belül is a Guard poszt, ami igazán kérdéses volt, egészen addig, amíg meg nem szerezték a draftról a class legjobb Guardját.
1/23 New York Giants: Zach Cunningham, ILB (Vanderbilt)
Cunninghamet megnézte a Giants a Pro Dayen, ami félig már azt is jelenti, hogy ki akarják őt választani. LB sorba elfér a választás, így nem is tétlenkednek a kihúzásával.
1/24 Oakland Raiders: Haason Reddick, OLB (Temple)
Reddick szépen mászik felfele a mock draftokban, nálam egészen ideáig kúszott fel. Kissé alulméretezett OLB szerepkörhöz, emiatt inkább ILB-ként lehet jövője, ami a Raidersnek tökéletesen megfelel. Erős a blitzben ami még csábítóbb prospecté teszi őt.
1/25 Houston Texans: Patrick Mahomes, QB (Texas Tech)
Kissé kiforratlan még a technikája, viszont, ha valakinél jó kezekben van, akkor az Bill O’Brian. Mahomes akkor is megéri az első kört, ha esetleg Romo idekerül, mert legalább az első évében tudna tanulni Romotól és nem kellene neki megváltania rögtön a világot Houstonban.
1/26 Seattle Seahawks: Garrett Bolles, OT (Utah)
Támadófalat muszáj most már való tehetségekkel megerősíteni, Bolles pedig tökéletesen alkalmazkodik a Seattle Zone Blocking sémájába.
1/27 Kansas City Chiefs: Charles Harris, DE (Missouri)
Helyi srác, akivel személyesen is találkoztak a Chiefsnél. Nem feltétlen van rá szükség rögtön az első évében, de egész jó értéket képviselhet a csapatnál.
1/28 Dallas Cowboys: John Ross, WR (Washington)
Dez Bryant mögött nincs igazán jó elkapója a Cowboysnak, Ross pedig teljesen más stílusú, mint Bryant így nagyon jól ki tudják egészíteni egymást, így Prescott fegyverarzenálja tovább bővülhet.
1/29 Green Bay Packers: Tre’Davious White, CB (LSU)
Davon House jött a secondarybe, de ettől még nem oldódott meg a probléma önmagában. White az első kör végén már jó értéket képvisel, így a kereslet találkozik a kínálattal.
1/30 Pittsburgh Steelers: Takkarist McKinley, DE (UCLA)
Edge rusher hiányposzt a Steelersnél, McKinleyben pedig bőven van potenciál, hogy hosszú időre megoldja ezt a kérdést.
1/31 Atlanta Falcons: Carl Lawson, DE (Auburn)
Lawsonnál kérdéses, hogy egészséges tud e maradni, viszont, ha igen, akkor ideális jelölt Beasley túloldalára. Gyors az első lépése és jól használja a kezeit. Jelenleg inkább tweener, ami elrettentő lehet sok csapat számára.
1/32 New Orleans Saints: Gareon Conley, CB (Ohio State)
Lattimore párja volt, így kevesebb rivaldafényt kapott az egyetemi pályafutása során. Ettől függetlenül igen jó játékosról van szó, pláne az első kör végén.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
18
4 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 5 837 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Közben sikerült megoldani, hogy legyen 2017es fül a prospect ismertetőknél, valamint sorrendbe is pakolja most már az oldal őket, így bárki megtalálhatja a Draft>Prospect ismertetők fül alatt az eddig elkészült emberkéket.
 bowl.hu/prospect-ismertetok

11
4 napja
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 8 619 — Sindarius Thornwell fan
SS: Weston Steelhammer (Air Force)
empty taxi
All-time best név (na jó, Ironhead Gallon elég közel van..) - kár hogy gyenge tackler, és FBS interception leader a csóka 😕

Bár tetszik a csapat, de az a gond, hogy mindig csak 1 nevet említesz.. ezért *drumroll*
Second/Third/Futottak Még All-Name Draft Team

QB: Gunner Kiel (Beathard is hard to beat, but come on, Gunner!! - nomen est omen) - futott még: Antonio Pipkin
RB: Shock Linwood (I'm shocked, you picked Shell instead of Linwood) - futott még: Dare Ogunbowale (I dare you not picking him either..)
WR: Speedy Noil (nomen est omen 2.0), KD Cannon (na jó abbahagyom a vicceket, pláne hogy rossz poszton játszik....), Daikiel Shorts Jr - futott még: Bralon Cherry, JoJo Natson, Lynx Hawthorne
TE: Standish Dobard - futott még: Jake BUTT, Phazahn Odom, Keith Towbridge vagy DJ Dowdy (valóban elég mély a TE class az idén)
OT: Clint Van Horn, Dieguot Joseph - futott még: Jon Heck, Jevonte Domond, Mason Zandi
OG: Jessamen Dunker, Mario Yakoo - futott még: Kofi Amichia, Jermaine Eluemunor
C: Brandon Kublanow - futott még: Tobijah Hughley (ez van, gyenge a class...)

DE: Taco Charlton, Tarrell Bash'em - futott még: Joby Saint Fleur, Shakir Soto, Junior Gnonkonde, Gimel President (oh mennyi van még, aranybánya mindig ez a poszt..)
DT: Aaron Curry, Shalom Ogbonda (Shalom!) - futott még: Woody Baron, Chunky Clements (hehe... hehehehee), Truman Gutapfel, Rashaad Coward (ez is)
OLB: Sie Doe Jr, Sae Tautu - futott még: Tyus Bowser, Johnny Ragin III (dühönghet, hogy lemaradt..)
ILB: Charmeachealle Moore - futott még: Nyeem Wartman-White, Folarin Orimolade
CB: Tyquwan Glass, Ahkello Witherspoon - futott még: Lenzy Pipkins, Philbert Martial, Jack Tocho
FS: Mike Tyson - az egyetlen, aki esetleg legyőzheti Steelhammert... - futott még: Jihaad Pretlow,Tellas Jones
SS: Money Hunter (come on... ez is kb. TOP 10 all-time név, legalábbis az én könyvemben 😀) - futott még: Orion Stewart, Shalom Luani (Shalom!)

K: Younghoe Koo - az utónév nem nagy szám, de... - futott még: Cameron Van Winkle
P: Dalton Schomp
LS: Dan Smith, BYU

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
11
3 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Wisconsin Badgers 18 968 — Kit Fisto fan
Megtörtént ennek a holtszezonnak az utolsó tracker frissítése. Adrian Peterson, Johnathan Hankins, T.J. McDonald, Zach Brown meg a többi sarlatán, amelyik eddig nem írt alá lemarad arról a megtisztelésről, hogy szerepeljen a bowl.hu FA trackerben.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
10
1 napja
hpeter93 Chicago Bears 1 775 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!


Szerkesztette: hpeter93

10
6 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 5 715
Megnyugodott a lelkem 😊
Tom Brady's stolen Super Bowl jersey has been recovered!

Jött is egy epés megjegyzés valahonnan:
Now maybe the FBI can help the Jets find a quarterback.

Szerkesztette: Klaci79
9
2 napja
tüsi91 Chicago Bears 7 236
Bears agreed to terms with QB Mark Sanchez, formerly of the Cowboys.
Greengo
Világröhej. Tehát a draftolt QB 3. számú lesz. Monden egyes másodperc, amit Sanchez a pályán tölt ellopott idő. Cutlert és Hoyert lecserélted egy Glennon, Sanchez duóra. Minden bizonnyal drágábban.
9
1 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 4 365 — Megrögzött Colts Fan
http://www.thedrawplay.com/wp-content/uploads/2017/03/2017-03-25-BsmarshTheGiant.png

😀'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning
8
1 napja
Höri Indianapolis Colts UCLA Bruins 31 709 — bútor
jól lemaradtam, de akkor az előző 2 hétről, röviden:

Kamar Aiken: Nem gáz. Minden igazolás jó, amivel Dorsett lentebb szorul a depth charton. 3rd WR-nek nem elit, de elmegy.
former titan Brian Schwenke: Szerintem alulértékelt manus, több csapatban is kezdő lett volna, de a Titans OL nagyon top újabban. Sérülékeny, az nem jó.
Margus Hunt: 5 rúgás blokkolást elvárok. Cincy-ben nem láttam sok 5-tech felállást, talán ott be tud majd állni kicsit. Anno a semmiből elővett Lawrence Guy nálunk élesztette újra (indította be?) a karrierjét, hátha neki is sikerül.
Art Jones cut: ő még itt volt?
former titan Al Woods: Legalább olcsóbb mint Poe.
former titan Sean Spence: Ő is olyan, hogy ha lennének a defenseben sztárjaink, hasznos kiegészítő igazolás lehetne. De nincsenek mama.
former brown, former patriot KeKe Mingo: Több milliós bér! Elit ügynöki munka. 3 special team tackle-re számítok egy hónap alatt, majd cut.
former brown, former patriot Jabaal Sheard: Egy időben pártoltam, de már csak a kiégésére emlékszem. Nem vagyok bizakodó.
JOHN FUCKIN SIMON! Az új kedvenc játékosom. A defense Jack Doyle-ja! Imádtam a Buckeyes-ban, irigyeltem a Texans-ban. A Ravens-t nem értettem. Szerintem le fog sérülni, mert pechvogel vagyok.
Darius Butler vissza: én ezeket a posztváltásokat nem szeretem. Átfut rajta a running back aztán TD. De amúgy kellett vissza, obvi. former patriot, you know
Jeff Locke: Ő csak azért jött, hogy leteszteltessék, hogy tudom-e eltérően ejteni a nevét Lucktól élő adásban. Ennyi alapján steal.

Szerkesztette: Höri

8
5 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Wisconsin Badgers 18 968 — Kit Fisto fan
Safety needes csapatok szurkolói figyelem!  bowl.hu/prospect-ismertetok/2017/safety
Felkerült Justin Evans, Obi Melifonwu és Marcus Maye ismertetője is.

Hogy ne csak nekik kedvezzünk:
1. Megtalálható már Zach Banner (OG) ismertetője is, aki az idei draft egyik legsúlyosabb egyénisége
2. Evan Engram (TE) leírása is kész, érdekesség vele kapcsolatban, hogy egy napon született Caleb Brantleyvel.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
7
5 napja
Höri Indianapolis Colts UCLA Bruins 31 709 — bútor
Safety needes csapatok szurkolói figyelem!  bowl.hu/prospect-ismertetok/2017/safety
Felkerült Justin Evans, Obi Melifonwu és Marcus Maye ismertetője is.

Hogy ne csak nekik kedvezzünk:
1. Megtalálható már Zach Banner (OG) ismertetője is, aki az idei draft egyik legsúlyosabb egyénisége
2. Evan Engram (TE) leírása is kész, érdekesség vele kapcsolatban, hogy egy napon született Caleb Brantleyvel.
empty taxi
+
Mitch Trubisky QB
Marcus Williams S
Cooper Kupp WR  bowl.hu/prospect-ismertetok/2017/elkapo

6
2 napja
Gogo New England Patriots Army West Point Black Knights 2 287 — .
Nem, nem. Jojjon csak 😊
Wyatt

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
6
1 napja
tüsi91 Chicago Bears 7 236
Ami szerintem problémásabb, hogy a QB-n kívül sem látható mit akarnak csinálni, jövőre lesz pénz dögivel, de azért egy fél keretet nem lehet feltölteni 2 drafttal meg FA-val szóval ez nem 1 inkább 2 éves terv lehet Pace-szel.

Szerintem QB draft se lesz, Glennon mögé beállnak fullosan ha nem jön össze jövőre egy talán jobb felhozatalból jön majd a QB.
Toca
Két éves terv? Két éve rebuild van, akkor kibaszták a keret nagy részét, most annyira sikerült a rebuild, hogy kirúgják a másik felét? Szar edző van, szar vezetés van. Ismét. Más csapatok a harmadik évében (második) a rebuildnek már eredményt érnek el. Fox repül szezon végén, Pace valószínűleg nem, de büszke ne legyen magára.

A Mesteredző amúgy, ez a fenomén, - jobban utálom, mint Trestmant bazdmeg - híresen nem kedveli a rookie irányítókat. S senki ne hozza itt a Philly példákat, itt ilyen nem lenne meglépve. Foxnak eredmény kell, halkan mellé teszem, hogy Pacenek is, erre azt mondták, hogy a jelenlegi mezőnyből Glennon nyújtja a legjobb esélyt. Pont. Pace ha 5-ször nem mondta el a szezon utáni sajtótájékoztatón, hogy kritikus megtalálni a jövő irányítóját, akkor egyszer sem. Nem hinném, hogy ne hozna éppen ezért egy rookiet 1-3. körben. Vagy a válasz Mike Glennon lenne? Persze amekkora inkompetencia jellemzi ezt a franchiset még ezt is eltudom képzelni. Szóval egy rookie jön. Dallas: Mennyit segített Prescottnak Sanchez. Oké. Prescott játszott, az itteni újonc, meg 3. számú lesz. Na ez a kurva nagy különbség.

Elképesztő, hogy Fox maradt. Semmi szakmai érv nem volt, hogy megtartsák egy olyan offseasonben, ahol a jövő irányítóját fogja kihúzni a csapat.

Eddig Cutlert kibaszták a pikétre, akit lehetett mindenért ostorozni, amiért ilyen ez a franchise. Most valakinek ki kell majd lépni.
6
5 napja
peterbadbone Oakland Raiders USC Trojans 1 316 — Sin City Raiders fan
Jelani a források szerint egy éves deal-t kapott. Ha beválna, akkor szerintem még a szezon végén hosszabbítanánk vele, lehet van is benne egy ilyen passzus a szerződésében.
Bruce
Kezdenek elterjedni a hasonló szerződések, jó hogy már nem kell úton-útfélen osztogatni a 4-5 éves szerződéseket, amiből aztán lehetetlen kimászni.

Azt is feldobták, hogy még képben vagyunk Zach "moneybag" Brownnál is. Meglátjuk tényleg stimmel-e ez a pletyka. Mondjuk ha igaz akkor Rileyt nem nagyon várjuk vissza, vagy a drafton nem fog jönni korán LB.

Cooper is követte Joseph példáját és vett egy házat és egy autót az anyjának.

5
4 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Wisconsin Badgers 18 968 — Kit Fisto fan
Az idei All-Name team:

QB: C.J. Beathard (Iowa)
RB: Rushel Shell III (West Virginia)
FB: EJ Junior IV (Tennessee State)
WR: JuJu Smith-Schuster (USC), River Cracraft (Washington State)
TE: Pharaoh Brown (Oregon)
OT: Andreas Knappe (Connecticut), Voghens Larrieux (Coastal Carolina)
OG: Damien Mama (USC), Leo Koloamantangi (Hawaii)
C: Jon Toth (Kentucky)

DE: Noble Nwachukwu (West Virgnia), Lucky Baar (McKendree)
DT: Dee Liner (Arkansas State), Tueni Lupeamanu (Idaho)
OLB: Ironhead Gallon (Georgia Southern), Villami Moeakiola (Arizona State)
ILB: Christophe Mulumba Tshimanga (Maine)
CB: Corn Elder (Miami (Fla.)), Nana Kyeremeh (West Virginia)
FS: Fish Smithson (Kansas)
SS: Weston Steelhammer (Air Force)

K: Conrad Ukropina (Stanford)
P: Worth Gregory (East Carolina)
LS: Bradley Northnagel (California)

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
5
2 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 175 — Jaguars fan
Szakértő vélemény szerint tök mindegy, hogy mit csinál a Jags, mert mivel azt a Jags csinálja, ezért az nyilvánvalóan hülyeség.
Realitás inkább az, hogy a Jaguars a máshol csak peremembernek számító kezdőit cserélgette eddig "átlagos kezdőkre". De az "átlagos kezdőket" is csak túlfizetve tudja megszerezni a Jags, mert nem kap "gyűrűesély" miatti kedvezményt senkitől. Így persze mindenki drága és természetes módon szar igazolás is. Viszont valahogy el kell jutni A-ból B-be, Coughlin pedig abban segít, hogy ne floridai fizetett nyaralás legyen a Jaguarsba szerződés.
Amennyiben a Coughlin-attitűd elég átütő lesz, győztes mentalitás költözik az öltözőben, akkor az eredmények tudják majd igazolni a szerződéseket is.
Ha Campbell hozza átlagát (2016-ba a pff-nél az 5. volt pass-rush grade alapján), vagy az előző két évét (pro-bowlok), akkor azért elkarcolgat majd valahogy a posztján.
A.J. Bouye lehet, hogy csak egynyári slágernek látszik, de tökéletes korban lévő, potens kezdő CB. Könnyen lehet, hogy egy jobb csapat éves szinte 3 millával olcsóbban megkaphatta volna (ha a Jags nem keresi). Kevesebb a hype körülötte, mint Josh Norman körül volt tavaly, de ha WAS helyett Jags szerződteti (+2 millával drágábban), attól is okádott volna mindenki.

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
5
22 órája
empty taxi Los Angeles Chargers Wisconsin Badgers 18 968 — Kit Fisto fan
Most az OT needes csapatoknak kedvezünk: Cam Robinson és Antonio Garcia ismertetője is elkészült.

Ráadás: Quincy Wilson (CB) és Curtis Samuel (WR).

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
5
6 napja
Surda Oakland Raiders 819
egy kis RB történelem Oaklandból, micsoda zsenik voltak (van aakit nem ismertem, de izgalma utána olvasni)
 bleacherreport.com/articles/409953-top-10-all-time-raider-running-backs
4
5 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 7 374 — Haeana Aarai-tia
Más?
TGA
Rexysexytü kapott egy prove-it szerződést, de nem árulta el neki senki, hogy egy likas garas nem lesz rá 2017be. De ez balhacsípés a szekundáré teljes szétveréséhez képest, remélem Gill nemsoká beismeri, hogy a drága fijacskájánál jobbat nem kutattak föl, hogy -Jairus coming home, ezzel megislesz a nagy PVC csillag a foskupac tetejére.
sutianap
OFF: Ezzel a stílussal Vágvölgyi Noémi elég szépen hasít, biztos ő is az bowl.hu-n kezdte...
Giowa
azegykurva plagizátor


Benn ült az örsön, s a vallatás során elmondta minden szörnyű neved, elárulta gyönyörű kincseid, s mondta még a titkos malmokat, hogy őrölünk a világ tetején, mert ki kell áztatni minden zugot és betakarni vízzel, a névsorból is kihúznak szép sorban, s ott táncol majd a Verébkirály, tetemekkel tekeri lantját. S te csak állsz és szép szemekkel néz rád és mondja a hibát, mert valahol elhagytad a lelked és itt az újszövetségi nyomozóiroda nem tud megváltani magadtól, megy majd egy felirat, te igenis kerested csak közbejött ez a kis apokalipszis, kapadozol, hogy az irgalmas isten mentsen meg tőlük, meg a mérlegelésnél a cipőt le se vetted, könnyű akarsz lenni meg nem is úgy gondoltad - de ott lógáz és hibáz a cseresznyefán, nyugodj meg mondja, nincsen mennyország, csak szerették volna, ha kibeszéled magad egy kicsit...
4
5 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 1 024
Alualuuuuuuu 2 év..........beindultunk így a piac közepére........ennek örülök nagyon, mindenhol azt olvasom amit itt is írnak, hogy egy remek workhorse ficko........egész szépen néz ki a DL így......
4
4 napja
kolok1972 New England Patriots 752 — Pats fan
Megjött Ryan Davis is 2 évre. Egykori ex-jaguár. DTként és DE-ként is bevethető. Nagyon hasznos csereember.,
 www.instagram.com/p/BRl2z9Gjx9U/
És ha kell ilyeneket is tud produkálni.
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000286786/WK-12-Can-t-Miss-Play-Ryan-Davis-game-ending-interception
iktriad
Ha már így elmerültünk a magyar nyelv lágyölű fodraiban, kérem értelmezzük az 'egykori ex-jaguár" megfogalmazást.
Lehet Ik megtalálta a régmúlt kifejezésének egy nem teljesen tradicionális módját.(Plusquamperfekt)
TGA
Ez nagyon egyszerű Helm: már akkor sem volt jaguár,amikor az volt. ☺

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
4
4 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 7 374 — Haeana Aarai-tia
Megjött Ryan Davis is 2 évre. Egykori ex-jaguár. DTként és DE-ként is bevethető. Nagyon hasznos csereember.,
 www.instagram.com/p/BRl2z9Gjx9U/
És ha kell ilyeneket is tud produkálni.
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000286786/WK-12-Can-t-Miss-Play-Ryan-Davis-game-ending-interception
iktriad
Ha már így elmerültünk a magyar nyelv lágyölű fodraiban, kérem értelmezzük az 'egykori ex-jaguár" megfogalmazást.
Lehet Ik megtalálta a régmúlt kifejezésének egy nem teljesen tradicionális módját.(Plusquamperfekt)
TGA
Nem, ez egy csőlátó szemüveg, ugyanaz mikor mindenről kiderítették, hogy magyar ( Istókhalma, Kappanháza ). Tehát a tézis az, hogy mindenki jaguár, ennek kettes szintű bizonyítása, ha nem jaguár, akkor ex-jaguár. S most a harmadik szintbe léptünk, mikor, ha már nem ex-jaguár, akkor jövendőbeli ex-jaguár. Így és csakis így értelmezendő Ik ortodoxiája, mely lefedi a világegyetem működését.


Benn ült az örsön, s a vallatás során elmondta minden szörnyű neved, elárulta gyönyörű kincseid, s mondta még a titkos malmokat, hogy őrölünk a világ tetején, mert ki kell áztatni minden zugot és betakarni vízzel, a névsorból is kihúznak szép sorban, s ott táncol majd a Verébkirály, tetemekkel tekeri lantját. S te csak állsz és szép szemekkel néz rád és mondja a hibát, mert valahol elhagytad a lelked és itt az újszövetségi nyomozóiroda nem tud megváltani magadtól, megy majd egy felirat, te igenis kerested csak közbejött ez a kis apokalipszis, kapadozol, hogy az irgalmas isten mentsen meg tőlük, meg a mérlegelésnél a cipőt le se vetted, könnyű akarsz lenni meg nem is úgy gondoltad - de ott lógáz és hibáz a cseresznyefán, nyugodj meg mondja, nincsen mennyország, csak szerették volna, ha kibeszéled magad egy kicsit...
4
4 napja
ZERO_L New England Patriots 1 738 — situational football
csapatok posztonkénti pénzelosztása
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4
3 napja
nagytomy Indianapolis Colts 307
Futónak én sem örülnék első körben, de Fournettet elnézném Colts mezben.
De majd elhozzuk Pepperst és betoljuk ILB-be az lesz ám a buli.
Farky
Ha fele olyan jó lesz mint Bucannon akkor deal.
Borbinho
Fele olyan jó sem lesz. Nem mellesleg, körülötte játékosnak nevezhető, atomokból összeálló izék, társak vagy mik is vannak a pályán, ami az ő dolgát is megkönnyíti. ILB-be meg aztán egy Spence mellé végképp nem kell egy safety. Főleg nem Peppers. És ne is Fournette. Fúj má futó. Eret vágok, ha tízcsillárdbrillió need mellyett, a tök lyukas csapatba, az amúgy pass heavy offense-be hozunk top15-ben egy futót.
Stez
Szerintem futo lesz. Ballard olvassa a forumot, tudja, hogy Stez a helyere palyazik. Most mar azt is tudja, hogy ha futot huz, akkor Stez felvagja az ereit, ergo veszely elharitva, es o marad a GM forever
4
2 napja
rva Dallas Cowboys 1 123 — Me for President!
tavaly a Jaguars A+ -al nyerte az FA piacot.... Dallasban nem ez a cél.

4
2 napja
Höri Indianapolis Colts UCLA Bruins 31 709 — bútor
nem kell tovább várni, kész van Myles Garrett  bowl.hu/prospect-ismertetok/2017/defensive-end

4
6 napja
Burkus New England Patriots 2 682 — Ch. Jones eltradelése a SB megnyerése ellenére is hiba volt
"Revis korábbi Jetses szerződése miatt idén jogosult 6 millió dollárra. Azonban a szerződésben van egy úgynevezett offset language, ami azt jelenti, hogy ha Revis mondjuk aláír 4 millió dollárért a New Englandhez, akkor a Jetnsek csak 2 milliót kellene neki fizetni. Tehát technikailag a Patriots nyilván fizetne Revis szolgálataiért, de az ki van zárva, hogy 6 milliónál többet adjon érte, így pedig Revis nem keres több pénzt, mint amennyit akkor kapna, ha nem csinál semmit.

A Patriots és Revis ráadásul megteheti azt, hogy aláírnak egy egyéves, veterán minimumos (1-1,5 millió dolláros) szerződést, hisz a maradék 4,5-5 milliót úgy is a Jets állja, Revisnek pedig olyan mindegy, kitől kapja meg a pénzét. Ez elég durva nagy trollkodás lenne egyébként Bill Belichicktől, főleg, ha Revis még méltóztatna is normálisan játszani."

Hát ennél szebbet minthogy egy Patsben jól játszó Revis bérét egy vetminen túl a Jets állja, el sem tudok képzelni 😊
3
5 napja
peterbadbone Oakland Raiders USC Trojans 1 316 — Sin City Raiders fan
Új WLB a csapatnál! Jelani Jenkins is aláírt! A hétfő az új péntek vagy a hétvégén mindenki egyetemi kosarat nézett? 😊

3
4 napja
TGA 614 — Crazy.... Babies!!!
Megjött Ryan Davis is 2 évre. Egykori ex-jaguár. DTként és DE-ként is bevethető. Nagyon hasznos csereember.,
 www.instagram.com/p/BRl2z9Gjx9U/
És ha kell ilyeneket is tud produkálni.
 www.nfl.com/videos/nfl-cant-miss-plays/0ap2000000286786/WK-12-Can-t-Miss-Play-Ryan-Davis-game-ending-interception
iktriad
Ha már így elmerültünk a magyar nyelv lágyölű fodraiban, kérem értelmezzük az 'egykori ex-jaguár" megfogalmazást.
Lehet Ik megtalálta a régmúlt kifejezésének egy nem teljesen tradicionális módját.(Plusquamperfekt)

Fuck them all to death
3
3 napja
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 5 837 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Jamal Adams-el bővült a safetyk sora
 bowl.hu/prospect-ismertetok/2017/safety

3
3 napja
Asbee New York Giants California Golden Bears 5 981 — Big Hank
Azt rebesgetik, hogy Johnny Manziel jön backup QB-nak.
😯😬
Pt79
olvastam én is, de azér az bebaszna.
kapitnono
Lehet ő is bebaszna 😛 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2017-es FA TRACKER
3
2 napja
Wyatt New England Patriots 15 181 — Back-to-back EL-champ^^
Nem, nem. Jojjon csak 😊

3
2 napja
malkav Baltimore Ravens 1 688
Nem vagyok még túl nagy NFL szakértő, szóval inkább kikérném a véleményeteket pár dologgal kapcsolatba:

1. Draft szerintetek hogy fog alakulni számunkra, milyen eshetőségek lehetnek? Ki legyen első körbe?

2. Ha van 7.7 M szabad összeg abból tudnánk jelenleg WR-t vagy O falembert igazolni valahonnan? (Van szabadon igazolható minőségi játékos a piacon? )

3. Mi az előzetes várakozásotok a szezont illetően? Milyen mérleg lehet reális? Hogy alakulhat a csoportunk? Super Bowl valami csoda folytán lehetne? ( lásd: Panthers, Atlanta esetét > szinte a semmiből lettek SB résztvevők)

4. Mivel nagyon nem értem a "játékhívásokat, taktikákat" illetve az edzők stratégiáit ezért tudnátok rövid összefoglalót írni hogy mit kellene játszani, hol voltak a főbb hibák az elmúlt szezonokba, mik azok a játékhívások vagy taktikák amikbe elitek lehetünk stb.
Pool94
1. Ez csak egy példa:
 www.baltimorebeatdown.com/2017/3/23/14939818/ravens-seven-round-mock-draft-7-0-corey-davis-charles-harris-sidney-jones-pat-elflein-jayon-brown
ebből meg látod kiket raknak a top20-ba kb.
 www.drafttek.com/2017-NFL-Mock-Draft-Round1.asp
Needek: WR,OL,EDGE, CB,
1/16 elég szar helyen van mert ide már kicsi az esély hogy elit talent essen, másrészt meg fel/lecserélni sem lesz könnyű... Davisnek (WR) örülnék ha hozzánk csúszna, vagy valamelyik passrusher (Barnett, Thomas, Taco) OT itt még reach, CB-ből meg nem fog hozzánk csúszni olyan aki egy másodikkörösnél sokkal jobb lenne
Az sokkal meghatározóbb lesz hogy a 2. ill. a két 3. körös pickkel mit húzunk... Pocic (C) jó lenne a 3. körben. Egyébként pont CB és passrusherből elég mély a draft, OL-ben viszont gyenge.

2. Hát azért már elfogytak a jobb FA-k:
WR:  overthecap.com/free-agency
OL:  overthecap.com/free-agency

Wr-ben még Vincent Jacson van aki jobb lehet, kérdés van-e még a tankjában....
Mangold centerbe jöhetne de ő is csak 1-2 év maxi, inkább meg kell várni a draft utáni kivágásokat hátha esik még valaki.

3. Steelers még mindig esélyes, a cicák gyengültek, a barnák meg barnák. Mi rendbe raktuk a sec-et, de sem védő sem támadó oldalon nem vagyunk emberanyagban jobbak. A kérdés, hogy O oldalon az edzői stáb elkezd-e majd valami értelmeset csinálni... olyan 8-8 körüliek vagyunk, de nem lepődnék meg a 11-5 ön sem. 5-11 már azért meglepő lenne. Nálunk azt kell kiszenvedni hogy bejussunk a PO-ba, ott általában meglepetést tudunk okozni..

A hibák egyrészt a fiatal még nem kész játékosok és a nagyon szarul teljesítő veteránok egyvelegében kereshető, most kicsit sikerült kitakcsizni a rostert, de még mindig az a baj, hogy kevés fiatal tudott elit formát mutatni.
Védőoldalon a DC Pees konzervatív játékhívásaival van mindenkinek tele a töke (Bend not Break mantra) kevés a blitzelés és azok sem jöttek igazán be. Futás ellen jól védekeztünk, tavaly már a passz ellen se voltunk rosszak, de a védelem nem tudta megnyerni a mecset, rendre beszoptak valamit a meccs végén.
Támadó oldalon meg kész katasztrófa volt a tavalyi szezon... Flacco 2szer annyit passzolt, mint egy szezon alatt kellett volna,nem volt konzisztens futójáték és nincs igazán playmaker támadóoldalon. Itt kellene majd megtalálni a balanszot és akkor jobban mehetnek a playaction passzai Flacconak is, és valakinek elő kellene lépnie és konstans jó teljesítményt hoznia (Predi?!)

Részemről ennyi röviden.
3
2 napja
davemayer Chicago Bears 6 274 — "Grammar maci"
Bears agreed to terms with QB Mark Sanchez, formerly of the Cowboys.
Greengo
Világröhej. Tehát a draftolt QB 3. számú lesz. Monden egyes másodperc, amit Sanchez a pályán tölt ellopott idő. Cutlert és Hoyert lecserélted egy Glennon, Sanchez duóra. Minden bizonnyal drágábban.
tüsi91
Erre nem lehet semmi más magyarázat csak hogy Pace szerződése úgy van kialakítva hogy nagyobb a lelépési díja mint a 2018as fizuja és rájött hogy már nem akar itt dolgozni. Nagyon komoly aknamunka ez, ha ez a cél ügyesen csinálja...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
3
2 napja
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 354 — Leave No Doubt! 24/7.
Ahelyett hogy örülnénk hogy visszatért bele az élet egy elkeseredett tweet miatt megy a rinya. Sztem érthető a dolog, legalábbis el tudom képzelni mennyire szarul érezhette magát, kijött egy ilyen és akkor mi van?! Azóta lehiggadt, és készül a köv. szezonra. És ha visszavonult volna megteheti. Ő is ember. Csak köszönhetjük hogy láttuk játszani, azért meg hála hogy Seattleben. Remélem azért még sokáig látjuk majd itt, Kammel együtt.


Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
3
6 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Wisconsin Badgers 18 968 — Kit Fisto fan
Gondolom Glennon és Barkley ügynöke is az lehet, mint a 3 egykori Top 3-as QB picknek,

iktriad
Nope, egyiküknek sincs köze Tollnerékhez. Glennon ügynöke David Dunn (akárcsak Aaron Rodgersé, Carson Palmeré vagy Matt Schaubé), Barkleyé pedig Jimmy Sexton (ő elsősorban arról híres, hogy a legtöbb híres college HC-nek ő az ügynöke, de az ő ügyfele pl. Philip Rivers is).

Szerkesztette: empty taxi

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
2
6 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Wisconsin Badgers 18 968 — Kit Fisto fan
Reports: Sylvester Williams to sign three-year deal with Titans
kapitnono
Valaki megírta már, hogy mennyit keres majd ezalatt?
Soldados
Még nem.
Nandito
Sylvester Williams (DT) Broncos -> Titans (3 év, 17.5 millió $, 9.5 millió garantált)

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
2
6 napja
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 6 764 — Proud Father of Three Boys
Butler ügyben tudtok valami előrelépést? Pats-es oldalakon állóvíz van a témában..
kyobalu
Hétvége volt, néha ők is pihennek.

2
6 napja
Alabama Niners San Francisco 49ers Alabama Crimson Tide 4 078 — Ország gyöngye aranya legszebb megye Baranya....kivéve Komló
via Imgflip Meme Generator
2
6 napja
gordon New England Patriots 2 149 — Tampa GM -JAFL Champion
Szerintem Revis szerződtetése csak trollkodás lenne. Mondjuk annak zseniális😊 Tavalyi (de akár a tavaly előtti) teljesítménye alapján nem látom, hol lenne helye ebben a seconderyben. Gilmore BB1-nek jött, leginkább slotban nincs senki, abban meg Revis nem jó. Semmit nem jelentene csapatépítés terén se. akkor már inkább Butler Cyrus Jones...
Attila Pál
shutdown-nak lassú, zónázni sosem tudott...Arrington szellemét idézné 😊
2