Legkedveltebb hozzászólások

6 napja
Helmut _Professional drinker 5 729 — Hox 22: Story of the 20 game offseason
Az érzem már, hogy igazán kiakadni se tudok...

Szerintem nem rúgjuk ki Hackett-et még, majd szezon végén, sokat már úgyse számítana. Meg egyébként azért nem mindenről ő tehet, nem ő dobja mellbe a védőt vagy épp nem ő futja meg 1 yarddal korábban a route-ot, mint kéne és nem is ő cseszi el a blokkolásokat. Persze at-the-end-of-the-day a HC felelős mindenért, de ettől még nem lehet azt remélni, hogy az ő kirúgása, vagy bárki másnak az idehozása varázsütésre helyreteszi itt a dolgokat, annál sokkal mélyebbek a gondok...

Nem tudom Purcell mit kiabált oda RW-nak, lehet semmi extra nem volt benne, az, hogy utána volt 1 értelmes drive-unk, az inkább a 20 pontos különbségnek és a kevés hátralévő időnek volt köszönhető...
StormST
Purcell és RW állítása szerint is csak fel akarta tüzelni Purcell a támadósort és "gyerünk, csináld meg b+" volt a szöveg. Hogy ez most a valóság, vagy egy frusztrációtól túlcsordult momentumot a PR csapat még idejében lefolytott, az jókérdés, majd ha lesz ilyen lip readinges elemzés, akkor többet tudunk...

Sztem idén már nem várható Hackett menesztésével sem teljes pálfordulás, egyszerűen szezon közben nem lehet egy új playbookot implementálni, de ez a mostani ezzel a mostani RW-vel nem működik, vmit csinálni kell, mert a végén az 1/1-est adjuk oda idén...
Általános Doktor
Milyen playbook kellene ehhez a RW-hez? Komolyan kérdem, mert nem látom. Mozogni nem igen akar, így a legtöbb PA roll out (és így a wco zöme), RPO kilőve, zsebből passzolni nem tud, így a vertikális játékokra épülő scheme szintén kizárva.

Nyugodtan lehet mondani, hogy megunta a futballt, csak akkor inkorrekt volt, hogy felvett tőletek 250 métert. Hackett a kisebb probléma.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem tudok választ adni arra, hogy pontosan milyen playbook kellene a mostani RW-hez, de van 10 év minta arra, hogy van olyan ami működik. Értem h vannak limitációi, ami a megkopott mobilitásából fakadhatnak, de basszus, történelmi léptékkel az egyik legpontosabb mélységi irányitó volt, mielőtt idekerült, most meg Lock szintet hoz. Vagy sérülése van, vagy a rendszer szar, vagy ő esett darabjaira fizikálisan, vagy beleunt.

Utóbbival kapcsolatban azért vagyok szkeptikus, mert ezzel ledöntené az elmúlt 10 évét, a nyilatkozataiból nekem nem olyan csávó jön le, aki szarik a jövőbeni megítélésére.

Hackett meg azért probléma RW-től függetlenül, mert irányító nélkül is volt 19 pontos átlagunk az elmúlt években, ha Bortlest állítasz be oda, akkor is jobbnak kéne lennie az O#-nek...
Általános Doktor
de én igen .... régit, olyat, amilyet már senki sem akar játszani, és Wilson sem tud.
Az első hetekben örültem, hogy ugyan nem nyertek, de látom azokat a felvillanásokat, és elemeket, amelyek Wilson játékát meg tudják fiatalítani.

Az a helyzet, hogy Wilson alapvető és elképesztően megbotránkoztató hiányossága az olvasási képessége, illetve annak a gyengesége. Természetesen tudja alkalmazni az alapelveket, de ezt úgy szokták mondani, hogy nem particionálja jól a pályát, tehát fejben nem rakja össze a védelmi egységek/teamek mozgását. Úgynevezett szólót olvas, tehát 1-az 1-es missmatceket olvas. Amíg elképesztően gyors volt, tehát pályája első 5 évében, ezt megoldotta lábon, igaz akkor is nagyon komoly kockázatokat vállalt fel, de vagy megfutotta, vagy meghosszabbította annyira, hogy a végén talált üres célpontot, Rice, Kearse, Graham, Baldwin, Tate, Lockett, DK személyében. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy 11-12-ben robbant az a fajta programozott játék, ami forradalmasította a fizikailag tehetséges játékosok NFL alkalmasságának felgyorsítását. Lábat kerestek meg kar, és alázatot, némi értelemmel, és alájuk volt pakolva a playbook. Nemigen törődött azzal senki, hogy a gyengébb skilleket kihegyezzék. Nem véletlen, hogy ennek a generációnak az a része jár most kicsit jobban, aki hátrébb léphetett egyet, akár koptathatott padot, tanulhatott.
Ehhez az olvasási problémához hozzátartozik, hogy egy védelmet azért lehet ismerni. A meccsre való felkészülés része az is, hogy felkészülsz az ellenfél védelméből, és pl. figyeled a mozgásokat kersel emblematikus mozgáspárokat. Ez rengeteg meló, ráadásul a gameplan részeként közös munka az OC-vel. A felkészülés hiányát ezért sem lehet csak az OC, vagy csak a QB nyakába varrni. A meccs specifikus csomagok összerakása ezután történik. Vasárnap meccs. Már hazafelé nézed, mit basztál el, de hétfő már a hétvégi meccsé. Valójában ez heti 6 nap meló.

Én rettenetesen kritikus vagyok Wilsonnal több mint 7 éve pont emiatt, illetve az ütemjátékok miatt. Ezzel nem mindig nyertem el mások szimpátiáját, de sokan azt sem értik, hogy a végső játékhívás nem az OC, hanem a QB felelőssége. Ezzel együtt a hívás dinamikája igenis az OC felelőssége, illetve az alapjáték behívása is. A behívott játékoknak egyenként, és sorrendiségükben is megvan a logikája, egynsúlya, és emiatt a QB nem tudja össze vissza áthívni. Ez nem Madden.
Csak hogy helyén kezeljük.

Ezt a logikát nem csak Wilson nem érzi, és nem érti, de a csapat sem.
Mérhetetlenül sok az un highest common measure, sok a visszatérő elem a játékhívásban, illetve sok az olyan megoldás, amit az előző driveben már láttunk, és akkor sem volt jó. Most, hogy azért nem volt jó, mert Wilson semmit nem tudott kezdeni vele -ilyenek a párhuzamos slantek, amelyek amúgy pl. ARod fegyvertárának bevett eszközei- vagy azért, mert igen gányul ütemtelenül futják a akollegák ez nyilván különböző gyökérokokhoz vezet.

Route futás is egy fontos kérdés. Ez ütemre történik. Kulcs gondolat Wilson soha nem volt az ütemre emberre passzok mestere.
Ez a korábbi dühtirádáim egyik alapeleme, ugyanis ehhez nem kell más, mint meló, meló, meló....hát meg vagy +1 lépés hátra, ami ütemvesztést jelenthet, amit kiküszöbölni úgy lehet, hogy meló, meló, meló. A másik módja járhatatlan, mert Wilson nem lesz már magasabb, délcegebb legény.

Wilson egy ütemre területre, de arra vaalaha borzasztóan precízen és gyorsan dobó irányító (volt?). Ezt Hackett világa, a játékok logikája és az útvonalak alap-koncepciója -és az útvonal- futás minősége elveszi tőle. Hackett "bűne", hogy túl komplex megoldásokban gondolkozik, és kvázi a pálya egészét akarja diverzifikálni, miközben Wilson számára a jellemzően nagyforgalmú, döntően rövid szakaszos inkább horizontális, mint vertikális mozgással bejátszott pályarészek harmadlagosak. Pár éve még inkább megindult lábon. Ezek tekintetében ő nem jobb, mint egy első szerződéses irányító.

Én mindig erre írom, hogy ez nagy meló. Hawks fanokat megőrjítettem vele, mert van egy olyan olvasata, hogy a meló nincs elvégezve. B verzióm, hogy Wilson folyamatosan gykorolja, csak elérte a plafont. Hát döntsétek el, melyik a szomorúbb.

A fal, na az sohasem volt jó 15 óta. Valóvan kriminális falai voltak, de Goto 10 mindig kockázatosan játszott.
Hogy működjön a blok séma, ahhoz kéne érteni első olvasásra, hogy mi fog történni a pályán úgy nagyjából, és ahhoz képest nem rögtönözni, hanem, ha valami nem tetszik, áthívom, hogy teszteljem, ha áthívás után tudom, hogy bingó, akkor belenyúlok megint, és megoldom. A fal nem tud mindent megoldani. Hozzáteszem a jelenlegi Broncos OL valóban versenyre kelhet a 2016-os Tom Cable féle egységgel, de ennek az is az oka, hogy nem tudják pontosan mire számítsanak.
Boles még játszott és éppen jól is 1 félidőn át kiterelte az emberét, majd egyszercsak ott volt Wilson.

Ezek mind összefüggenek. Konklúzió: Szinkron teljesen hiányzik az elképzelésekben, és a koncepcióban. Ha ezt akarták játszani, akkor nem értem hogy miért nem költöztek össze az offseasonben. És szerintem Wilson nem tette bele a melót, lehet, hogy már beleteszi, de az az atléta aki az olimpián kezd edzeni a versenyre izomlázat kap. Hozzáteszem ez spekuláció. Szerintem már csapdában van a csapat, és ha az elején meg is volt a közös munka iránti vágy ez mára nincs. Én felkészületlennek, koncepciotlannak érzem a csapatot.

Valakit ki kell venni a képletből. Én amúgy Wilsont venném ki, nem mintha jobb lenne a csere, csak azért hogy észbe kapjon, hogy az "öröksége", amelyet folyamatosan polírozgat, az léket kapott.

Viszont Hackettnek ez a vezetőedzői poszt egyszerűen még nem megy.
Az egyébként érdekes, hogy ha olyan nagyon rossz a felkészülés Denverben, akkor a védelem az egy másik univerzumban készül fel, vagy akkor Hackett módszere, csak részlegesen szar? Hogy van ez?

Úgy nagyjából Pat Bowlen a 4. meccsen hívta volna be az urakat. És itt kötnék Zalán HSZ-ére ( hatalmas Like). Egy erős Pat Bowlen ezt már megoldotta volna. Ahogy mi Hawks szurkolók tudjuk, hogy egy erős Paul Allen mennyi mindent megoldott volna fénysebeséggel.

De ez egy külön téma.

ui. nem szerkesztgetek, ez már ilyen helyesírásért bocs.
3 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 9 250 — 49ers GM
nem szar minden, az öltözőnk fantasztikus! Kinek kell ennél több?
még mondjuk lehetne egy great week of practice a meccsek előtt
Black_Adder
After a great week of practice our fantastic locker room is ready to do tremendous job on Sunday. 😀

18 órája
Black_Adder Denver Broncos 8 522 — Offseason Champions (2017-present)

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
3 órája
Helmut _Professional drinker 5 729 — Hox 22: Story of the 20 game offseason
Srácok! Köszi a sok jókívánságot, tényleg.
Apósomat megműtötték, a műtét sikerült. Jól van, talpra fog állni. 😊
El van tiltva a Broncos meccsektől. Lehet írtam más, akkor bocs. 84 óta bérletes.
5 napja
Klemó Pittsburgh Steelers 4 363
Gyerekek! Ti néztek más meccset is, vagy csak a miénket? Azt ne csináljuk már, hogy kiemeltek egy-egy playt, ami nem sikerül és ezért az OC a hibás és szar az O, ha meg csinálunk valamit, akkor az ellenfél gyenge. Hát vazze, ja. De ez az NFL. Egy Buccs Bradyvel van olyan, hogy egy félidőn keresztül off és egy-egy drive-ban villan. Alig van olyan csapat, aki konzisztensen termel pontokat. Ez idén az Eagles, a Chiefs, a Bills, Bengals és a Dolphins talán és nagyjából le is zárhatjuk. Nem azt mondom, hogy ezek után jövünk, de azt igen, hogy így az idény végére az utolsó 3 meccsen az O olyan teljesítményt nyújt Pickett vezetésével, ami nagyon messze van már az idény elejétől és a liga aljától is.

Nem kérdés, hogy Canada-nak mennie kell, de azt viszont reálisan látni kell, hogy tegnap teljesen jó volt a playcalling. Ennyit hibát minden OC vét minden meccsen és inkább a droppok és Kenny pontatlansága volt az ok, hogy nem mentünk 30 pont fölé és nem az OC. Persze ez a TEGNAPRA igaz és az a jó, hogy van még elég meccs, hogy kiderüljön ki és mi limitál.

Összességében kurvára el vagyunk mi kényeztetve basszus. Majd 200 yardot futottunk Harris nélkül, a 3. és 4. futónkkal, magyarul az OL fejlődése több, mint látványos. Pickett nem, nogy lejátszotta Ryant újoncként, hanem az első olyan teljesítménye volt, ami frencsi QB szint. Mi egy átmeneti évben vagyunk, miközben lesimáztuk végül a több éve átmeneti évben levő Coltsot, akik egyébként már ugye több éve így vannak és néznek sóvárogva, hogy hm, ha Pickett fejlődik, az OL még erősítést kap és a sec, akkor már 2023-ban akár vissza is térhetünk a PO-ba, miközben a CAP helyzetünk szépen alakul. Ha az idény elején bárki ezt mondja aláírom és örülök. Ezt Én továbbra is tartom. Nekem az a lényeg, hogy lássam Pickett fejlődését és a potenciált és ugyanúgy az OL fejlődését. Ha ez megvan az óriási, mert akkor erősíteni és nem újjáépíteni kell. Hát mennyi csapat cserélne velünk most!

UFF!
4 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 310 — Axel Foley
MármeginnincsenEagles!
Bazzani
Az Eagles amúgy az 5. hét óta azt hiszem 1 forduló kivételével mindig képernyőn volt 😀
shawnka
De fordulónként csak egyszer???????

4 napja
vanek úr New York Giants 1 288
Giants Named Potential Landing Spot for $150 Million QB in 2023

That won’t stop Jeff Howe of The Athletic from naming the Giants as a potential destination in 2023 for quarterback Aaron Rodgers, who could be heading for a split with the Green Bay Packers this offseason.

Howe first mentioned the San Francisco 49ers and New York Jets as options for Rodgers, but mentioned the Giants in a pack of teams that could use quarterback upgrades.
ozibozi
marhaság
Szesze
Nem én találtam ki 😊
ozibozi
Én simán elhiszem. Elvégre évek óta azért rinyál Rodgers, hogy minőségi elkapókat akar 😊
6 napja
Baba Yaga Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 690
Nem azért hogy politizáljak, de Gyurcsány volt a miniszterelnök mikor utoljára nyert a Colts a Steelers ellen. Abban az évben triplizták a vízilabdás srácok az olimpián. Aki akkor kezdett iskolába járni, már leérettségizett és most vagy dolgozik vagy egyetemre jár 😀
21 órája
r.baggio Washington Commanders Utah Utes 58 192 — Tang Clan
Bahamas Bowl: Miami (Ohio) vs UAB
Cure Bowl: UTSA vs Troy
Celebration Bowl [FCS]: Jackson State vs North Carolina Central
Fenway Bowl: Louisville vs Cincinnati
New Mexico Bowl: SMU vs BYU
LA Bowl: Fresno State vs Washington State
LendingTree Bowl: Southern Miss vs Rice
Las Vegas Bowl: Florida vs Oregon State
Frisco Bowl: Boise State vs North Texas
Myrtle Beach Bowl: UConn vs Marshall
Famous Idaho Potato Bowl: San Jose State vs. Eastern Michigan
Boca Raton Bowl: Toledo vs Liberty
New Orleans Bowl: South Alabama vs Western Kentucky
Armed Forces Bowl: Air Force vs Baylor
Independence Bowl: Louisiana vs Houston
Gasparilla Bowl: Missouri vs Wake Forest
Hawaii Bowl: Middle Tennessee State vs San Diego State
Quick Lane Bowl: New Mexico State vs Bowling Green
First Responder Bowl: Utah State vs Memphis
Birmingham Bowl: East Carolina vs Coastal Carolina
Camellia Bowl: Georgia Southern vs Buffalo
Guaranteed Rate Bowl: Wisconsin vs Oklahoma State
Military Bowl: Duke vs UCF
Liberty Bowl: Kansas vs Arkansas
Holiday Bowl: Oregon vs North Carolina
Texas Bowl: Texas Tech vs Ole Miss
Pinstripe Bowl: Syracuse vs. Minnesota
Cheez-It Bowl: Florida State vs Oklahoma
Alamo Bowl: Washington vs Texas
Duke's Mayo Bowl: NC State vs Maryland
Sun Bowl: Pittsburgh vs UCLA
Gator Bowl: Notre Dame vs South Carolina
Arizona Bowl: Ohio vs Wyoming
Music City Bowl: Kentucky vs Iowa
ReliaQuest Bowl: Illinois vs Mississippi State
Citrus Bowl: LSU vs Purdue

Orange Bowl: Clemson vs Tennessee
Sugar Bowl: Kansas State vs Alabama
Cotton Bowl: Tulane vs USC
Rose Bowl: Utah vs Penn State

PEACH BOWL: #1 Georgia vs #4 Ohio State
FIESTA BOWL: #2 Michigan vs #3 TCU


https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fncaa_football.png
College Football Schedule - FBS (I-A) | ESPN
Visit ESPN to view the FBS (I-A) College Football Schedule for the current and previous seasons


Szerkesztette: r.baggio


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
r.baggio Washington Commanders Utah Utes 58 192 — Tang Clan
Szombaton egy New Orleans-i csapat megnyerheti a maga konferenciáját, a helyi Tulane Green Wave 1998 óta messze legjobb szezonját produkálta és így hazai pályán játszhat a UCF ellen a konfdöntőben, itt:1975-től 2013-ig a Superdome társbérlői voltak, de '14-ben elkészült új stadionjuk az egyetem kampuszán, így nyugodtan kijelenthető, hogy a Yulman Stadium eddigi legnagyobb meccse jön, melyet december 3-án 22 órától az Arena4-en is élőben közvetítünk.


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 4 137 — Carroll takarodj!
@⁸
Bazza, gyakorlatilag miattad nézem a Lions topicot, engem valamiért szórakoztat a kíméletlen kritikád a csapattal szemben..


.. de mostanság, mintha pozitív hangvételű bejegyzések lennének!

Csak nem kezdtél el optimistább lenni? 😊
Miknar
Nagyduma megvette őt is kilóra.

Nem hibáztatom.
😊

2 napja
Matthew99 New Orleans Saints 8 550 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 órája
r.baggio Washington Commanders Utah Utes 58 192 — Tang Clan
"Dallas has more points this quarter than Denver has all season."


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 22 172 — The only discipline that lasts, is self discipline
Szerencsére most Gyucsány ezt - mármint, hogy nyerjünk - nem tudta elqrni. Van értelme a választásnak. 😀

Egyébként tisztes helytállás ide, szimpatikus Saturday oda, az offense és sajnos Ryan is putrid. Bevallom tavasszal azt hittem, hogy Rivers-el vagy a 2015-ös Manning-el ellentétben Ryanben maradt még 1-2 év, de sajnos neki is lefőtt. Nem csak fizikailag - gondolom nehezebb neki döntéseket is hozni így, hogy már a labda se száll úgy -, hanem a játék legtöbb alap-elemében gondjai vannak. Pontosság, döntéshozatali sebesség, konzisztencia, és még az olyan alap dolgok is, mint az, hogy ne veszítse el a a labdát, akárhányszor valaki odaér hozzá. Szerencsétlennek még a rávetődés se jön össze. 😊 Mindegy, rá nem tudok haragudni, marha szimpatikus fazon. Ahogy fogadta a cserepadra ültetését, majd ahogy visszaállt zokszó nélkül, az egy class act volt tőle. A legjobbat neki az életben.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
16 órája
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 090 — Beware the Slim Reaper!
11-1
A 11-essel és az 1-essel a főszerepben. 😉

Aki szoros meccset várt, annak csalódnia kellett. A legteljesebb meccset játszotta ma a csapat idén, mert mindhárom csapatrész komolyan részt vett a győzelemben.
Kis gondolkozni valót adtunk ma az ellenfeleknek, akik esetleg azt hitték megvan a biztos recept ellenünk: futni kell, és meg kell állítani a futólájétékunkat. Ma megtörtük azt a Titanst, aki pont ebben a kettőben nagyon jó.

A büntetések már komikus méreteket öltöttek a támadó oldalon ... és még ezzel együtt is sima lett, ami sokat elmond. A bírók sem voltak teljesen normálisak. A false start-ok mind jogosak voltak, de azon kívül szerintem rengeteg kamu szagú zászló volt mindkét oldalra. A rossz döntéseket, aztán újabb rossz döntésekkel próbálták kompenzálni, pl. Hurts-ön egy nem létező roughing the passer, pár play-jel utána nem létező holding Kelce ellen (hacsak nem holding-nak számít, ha blokkolod az ellenfelet).

Hurts remek meccset hozott a passzjátékban, ha esetleg valaki elfelejtette volna, hogy mennyit fejlődött ezen a területen. Az elején egy Smith-nek aluldobott passzon és a sack/fumble-en kívül, nem is volt látványos hibája. Nagy érdeme volt abban, hogy a büntetések ellenére tudtuk mozgatni a láncokat. 380 yardot passzolt úgy, hogy az utolsó 10 percet már nem is ő játszotta.

Tudhatta, hogy sok futás nem lesz ezen a meccsen, és passzal fogjuk támadni a Titans védelmet. Tavaly még lehet, hogy stresszelt volna egy ilyen helyzetben, de most nyugodtan, vezérként vitte előre a csapatot a zsebből dolgozva. Wentz-től nem láttuk, hogy az elkapóival (Alshon) ennyire egy hullámhosszon lett volna (nála csak Ertz-cel volt meg az összhang).

A támadófal a passz blokkolásban jól dolgozott, már amikor sikerült false start nélkül elindítani a játékot 😊. Hurts többnyire zavartalanul dobhatott a zsebből. A futójáték eleve nem volt ma hangsúlyos, de a rövid yardos helyzetekben és a redzone-ban tudtak annyi helyet nyitni amennyi éppen kellett egy-egy first down-hoz vagy éppen futott TD-hez. A büntetések miatt biztos nem fog leszállni róluk Stoutland a héten.

AJ Brown megkapta a bosszú meccsét 😀 Látszott is rajta, hogy nagyon akarta ezt, de szerencsére nem ment át erőlködésbe a dolog. Néhány magához képest gyengébb meccs után a domináns AJ-t láthattuk ma. Kár, hogy nem lett meg az a toe-tap-es TD, amikor 5 centivel kilépett, akkor minden tökéletes lett volna.
Hurts-szel nagyon nagy az összhang, és az irányító nagyon bízik benne, ez látszott ennél a tipikus Brown-os TD-nél:


DeVonta Smith is megérdemelt már egy újabb 100 yardos meccset, ma sem tudták követni a védők. Szinte már csalódás volt, hogy nem tudta megcsinálni azt az elkapást az oldalvonalnál, ami az egyik specialitása. Mindent jól csinált, csak nem kellett volna még fogást is váltani a labdán, hiszen már kézben volt.

Jó volt látni, hogy volt újra értelmezhető TE-játékunk passzjátékban is. Stoll-nak fontos elkapásai voltak, és Caltaterra elkapása a seam-route-on is szép volt, főleg, hogy Hurts ritkán dobja meg ezt az útvonalat.

Nem volt gond, hogy ma nem erőltettük a futást, hiszen egyértelmű volt, hogy inkább a passzvédekezés támadható a Titans-nél. Felesleges lett volna mindenáron azt bizonygatni, hogy ellenük is tudunk futni.
Viszont fontos volt, hogy Gainwell-t sikerült bevonni a passzjátékba, és Hurts meg is dobta ezeket a checkdown-okat, pedig tudjuk, inkább a nagyobb játékokat keresi. Viszont, ma hagyta, hogy a futó szépen megcsinálja a plusz yardokat az elkapás után.

A védelmet már a Texans és Commanders meccs óta azzal fosatták, hogy jön majd Henry és végük lesz. Viszont lehet örülni annak, hogy azokat kérdéseket, amik felmerültek ezután a két meccs után, szépen megválaszolta védelem az elmúlt három meccsen. A mai volt ennek a csúcsa, amikor egy erős futójátékot sikerült megfojtani.

A meccs elején Tannehill még egy-egy futással meg tudta lepni őket, de már akkor is látszott, hogy egyébként jól állja a sarat védelem. A szerelések területén az egyik legjobb meccs volt idén. Látszott, hogy erre most nagyon rágyúrtak. Többször is Bradberry robbant be a szélről és segített levinni a futót, pedig ő nem éppen a szerelések ördöge.

A védőfal dominálta az ellenfél támadófalát. Futásban sokszor már falon megragadt a futás, a passzjátékoknál pedig ténylegesen lepofozták szegény Tannehillt a pályáról, szinte folyamatos nyomás volt rajta. Hargrave, Suh és Cox középről, Sweat, Graham és Reddick szélről terrorizálta az irányítót felváltva.

Megpróbálta az ellenfél a screen-eket, ami a múlt héten működött a Packers-nek, de most a védelem is készült. Kellően agresszívan voltak, még időben megállítva ezeket a próbálkozásokat. Ez egyikből kis híján Bradberry pick six lett.

A Titans passzjátékától eleve nem kellett annyira tartani, de Burks korai kiesése után már nem nagyon maradt olyan emberük, akit ne tudtunk volna megfogni a passzjátékban.
Bradberry felé továbbra sem érdemes dobni, míg Slay felé talán nem is ment érdemi passz. Értelemszerűen Scott-ot támadták inkább, akit Burks megégetett az elején, de utána már nála sem volt komoly hiba. Remélhetőleg már úton van a felmentő Maddox.
Blankenship nagyon szépen helytállt ma is, bár az ilyen ellenfelet pont neki találták ki. Többször is jól érkezett fel a futásokra, és volt megint egy szép levédekezett passza is.

Végre megtörtént, amit sokan vártak, White sérülése miatt Dean kapott értelmezhető játékidőt a védelemben, ráadásul neki még fent voltak a Titans kezdői is. Jó volt látni, hogy beilleszkedett a védelembe, és nem látszott, hogy White nincs a pályán. Sokat volt a labda körül, többször ő ért oda elsőnek. Több szerelése volt, TFL + kiharcolt holding is volt.

És csodák-csodája életre kelt a speciális csapat is. A visszahordó és coverage csapatrészektől először láttunk olyan játékot, ami komolyan hozzátett a győzelemhez. Covey több remek visszahordással jelentkezett, a coverage team-ek pedig többször is gyorsan, nagy csattanások kíséretében állították meg a visszahordókat (Dean, Elliss). Christian Elliss-t most hoztuk fel az aktív rosterre, de nem bánnám, ha máskor is látnánk. A védelemben is bemutatkozott a garbage time-ban.

Sérültekért is lehet izgulni megint. Kyzir White bokája sérült, de talán nem tűnt súlyosnak, remélhetőleg csak nem akarták egy eldőlt meccsen erőltetni. Quez Watkins-nak a válla sérült egy trükkös játéknál, ő nem lenne jó, ha kiesne. Shaun Bradley (hamstring) pedig a speciális csapatból hiányozhat majd.

Három meccses idegenbeli túra jön, nem könnyű helyszíneken. Így nem jött rosszul a mai meccs önbizalom növelőnek. Hurts tavaly az egyik leggyengébb meccsét játszotta idegenben a Giants ellen, jövő héten lehet javítani. Agresszív védelem és a futás ellen védekezés újabb tesztje vár a csapatra.

Szerkesztette: BleedingGreen


3 napja
deyell Las Vegas Raiders 9 273
PFFs highest graded players for November

QB: Joe Burrow 93.4
RB: Joe Mixon 92.6
RB: Josh Jacobs 90.7
WR: Davante Adams 91.5
WR: Tyreek Hill 91.1
TE: Travis Kelce 87.7
LT: Trent Williams 93.1
LG: Damien Lewis 84.4
C: Jason Kelce 90.2
RG: Chris Lindstrom 93.7
RT: Kaleb McGary 85.8

only a plonker would call time on sozzled bonking
5 napja
🤘gaben🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 5 924 — Deion Sanders for president too! 😀
Még mindig hiányzik ez a MNF intro:

7 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 7 014 — Jó ötletnek tűnt!
Ugyanarról beszéltek, beszélünk.

Miért nem használják, ha ennyit adtunk értük?
Nem érnek ennyit, mert nem használjuk őket.

Ez ugyanaz a probléma, más megközelítésből.
zinedine5
Nem ugyanaz.

Mivel ennyi volt a piaci áruk, így ennyit értek akkor. Most meg azért érnek kevesebbet, mert mi alul/szarul használtuk őket.

Nem lettek rosszabb játékosok.

Az árat nem a PAts határozta meg, hanem a piac!
topin
Igen csak ugye van az a piaci ár, ami már nem éri meg. De megnyugodtam igazából, mert Maccagnan se volt akkor rossz GM, hiszen Trumaine Johnson piaci ára megfelelő volt, igaz hogy utána az utolsó utcáról behozott elkapót se tudta levédekezni, de legalább a process jó volt. Vagy az általad leírtak alapján C.J Mosley se volt túlfizetés évi 18 millióért, mert ezt határozta meg a piac.

Szerintem BB továbbra is egy átlagos GM, amit elfedett eddig Brady és az, hogy ő a GOAT edző. De GOAT irányító nélkül azért látszódik a talent hiány és fájnak a túlfizetett nem teljesítő FA játékosok, akik miatt ugye idén nem tudtatok hozni megint senkit, szóval nem 1 évet csesznek el, hanem már egyből kettőt.

Lesz ez még így se!
6 napja
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 740 — Bengalista
Titans HC Mike Vrabel: The roughing call at the end (on long snapper) is always going to be called. It's something we can't do...

Szimpatikus hozzáállás. Nem böfög hogy sose volt még ilyen meg hasonlók, hanem elismeri a hibát.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
6 napja
Helmut _Professional drinker 5 729 — Hox 22: Story of the 20 game offseason
Ha Gino helyzetèből indulunk ki,Lock padozik 2 èvet mögötte,tanul, akkor a QB poszt megoldva.PC elèggè akarta őt... 😉
Zman77
Ha ez így működne, akkor egyetlen csapatnál sem lenne QB need 😉
Genora is mindenki pozitív csalódásként tekint, de hogy ez a csoda meddig tart és konstans fenntartható-e, arra azért még kell egy-két év a megválaszolásra. 😊
Reggio1914
Amúgy szerintem Lock tehetséges srác. Amúgy tényleg kéne lassan beszélni a (Mike) Shanahan iskola bűneiről. Pont a szemünk előtt történik ennek a "felprogramozott fewtrick-pony-célgép" koncepciónak az összeomlása.

Szerintem borzasztóan sokat jelent, ha egy fiatal, tehetséges, de éretlen játékos ülhet, és tanulhat, elemezhet, bevonják a meccsre való felkészülésbe. Én tudom, hogy Frank Reich, Doug Pederson, Garrett, stb neve ma már szitokszó, és köpőcsésze, mert amúgy az NFL vezetőedzői pozi csupa móka és kacagás, és kb annyi felelősséggel jár, mint valamilyen nagy cég cukortartós felügyelőbizottságában üldögélni, de azért ezek a srácok valid önálló gondolatokkal rendelkező támadó szakemberek lettek Jim Kelly, Dan Marino, és Troy Aikman mögött.

Azért az is egy enyhe vicc, hogy amint Josh Allennek annyira sérül meg a könyöke/karja, hogy a "terminal velocitynek" hívott dobási sebesség közelébe nem tud jutni, nagyjából összedől a játéka.
4 napja
dancogo Minnesota Vikings Washington Huskies 1 110 — Big Penix Energy


A 24-25-os szezontól kezdve indul a 12 csapatos PO

5 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 19 185
Jaj dehogynem érti, nem megbántva senkit de a földön fekvő Colts akinek a védelme az Úr maga pont annyi ellenállást fejt ki bárki ellen mint egy középszer collage csapat, szóval a földön fekvő sérült sebesültbe belerúgni azért nem egy nagy teljesítmény😕 Sorry, hogy itt letöröm nagy optimizmust.
Razi
Nálam azért a pesszimizmusnak is van határa...múlt héten 1 pontos vereség a Philly ellen, nekem beleférne, mert minket bucira vertek. Győzelem a Chiefs ellen és semmivel nincs jobb mérlegük mint nekünk. Úgyhogy mi egy dolgot biztosan nem tehetünk meg, lenézni bárkit, mintha mi egy élcsapat lennénk.
Szóval mi csak ne college-ozzunk, meg beszéljünk földön fekvő sebesültekről, amikor az élcsapatoktól 30+ pontokat kapunk.
Ettől még én nem látom a nagy optimizmust az oldalon...a PFF-nél is a hét legjobb osztályzatát Pickett kapta a QB-k közül és idén pont elég, hogy látni rajta a fejlődést.
9 órája
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 565 — Pittsburgh finished it
Javaslom,hogy ha jövőre folytatódik a liga bármelyik platformon is akkor ezt a 3-4 embert,aki inaktív,tegyük tiltólistára.Vagy ha bármelyik is játszani fog közülük akkor rám ne számítsatok.Ennek így nem sok értelme van.
Néhány agyhalott leszív az első 2 fordulóban aztán leszarja a csapatát..

5 órája
Szesze New York Giants 18 297 — Giants fan
Igazából annyiból nem is baj, hogy nem sikerült nyerni tegnap, hogy így talán most Daboll is kénytelen lesz végre megváltoztatni ezt az utóbbi hetekben már minősíthetetlen szintű alibizést, amit előadtunk. Az a röhej, hogy a Titans elleni meccsnyerő kétpontossal megindított egy rég várt folyamatot (akkor is pozitív hozadéka lett volna annak, ha nem sikerül, de így pláne), amit szisztematikus munkával sikerült mostanra teljesen leépítenie. És itt nem a konkrét eredményekről van szó, sőt épp az a lényeg, h annak mellékesnek kéne lennie. Ha nyerünk tegnap akkor biztosan maradt volna ez a fos egész évben, így is esélyes, de talán elgondolkodik most már ő is (ha más nem külső nyomásra), h itt azért nagyon el lett baszva valami. Azt a tegnapi hosszabbításos punt-ot még a korábbi garnitúra is megirigyelhette volna..
6 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 051 — Astartes
Gordon egyvalamiért jöhetett Elloptuk a Denver hírös 10 pontos offense playbookját!


Állat vagyok, ami enni kér...