Legkedveltebb hozzászólások
Az elmúlt 7 napban

4 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 244 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
Stez
Egy lusta disznó aki elalszik a meetingen és minden ötödik meccsen használható
Gratulálok neki a bajnoki címhez és az 1000 yard 12 TD-s szezonhoz.
Bazzani
Zsenialis: a trade semmis, Roberts visszatert a Lionshoz, amely egybol kibaszta a picsaba.

Azt nem irjak, hogy miert hiusult meg a csere, gondolom nem ment at a fizikai felmeron Roberts.
Stez
Igen az volt az oka.
Amúgy George Kittle előtt húztuk nem sokkal. 😀
Bazzani
- Hej Bill, van itt egy TE akit ki fogunk baszni waiverre. Érdekelne téged esetleg?
- Hej Matt, köszi, hogy szólsz. TE? Akkor megnéznénk mások előtt, ha lehet.
- Persze, hogy lehet. Adj egy kondícionális semmit 7. kört, és már rendelem is a repülőjegyét.
- Jöhet Matt. Megnézzük, aztán meglátjuk.
... 24 óra múlva .....
- Hej Matt, megnéztük a gyereket.
- Hej Bill. És mit találtál?
- Van egy jó hírem és egy rossz hírem Matt. A jó hír az, hogy ezúttal nem ti vagytok a hülyék. A rossz hír meg az, hogy ez a gyerek tényleg teljesen kuka. Át se engedtük a fizikain, annyit sem ér.
- Ez megnyugtató Bill, köszi hogy megnézted. Küldöm vissza a semmit 7. kört, a gyereknek meg szólj, hogy fölösleges Detroitba visszarepülnie.
- Szívesen Matt. Ha netán a Hockenson gyerekkel is gondotok lenne, szólj ide légy szíves, őt is megnéznénk mielőtt kirakjátok.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 napja
Rolni Oakland Raiders 7 775 — Raiders fan
LB:

Évek óta küzdünk az LB sorunkkal, lehet idén stabilizálódik a helyzet? Évek óta igen keveset költünk az LB posztra pénz és draft capital tekintetében egyaránt és ez látszott is a pályán. Fejetlenül szaladgáló, blokkokról leválni nem képes, futókról lepattanó vagy mellettük elszálló és cover terén leginkább égő játékosok alkották a S&B LB sorát. Persze mindig volt 1-2 fiatal, akiben ott volt a potenciál, de összességében évek óta a liga egyik legrosszabb, leglassabb LB sora a miénk.
Gruden és PG érkezésével sem változott gyökeresen a stratégia, ugyanis tavaly is csak Whitehead volt komolyabb igazolás, DJ levezetni érkezett, Cabinda meg nem volt éppen korai draft pick. Idén kicsit tovább erősödött a veterán egység, miután Vontaze Burfict és Brandon Marshall is Oakland-be igazolt. Azért nem ettől a két veterántól lesz világverő az egység, de a korábbi évekhez képest kicsit erősebb lett a keret és a veteránok érkezésével van ideje PG-nek fejlesztenie a tavalyról visszatérő fiatalokat. Továbbra is lassúnak érzem ezt az LB sort, emiatt lesz továbbra is gondunk a védelem közepén, de előrelépés várható azért.

Kik lesznek a kezdők papíron?

A jelenlegi állás szerint a rutinosnak mondható Brandon Marshall-Vontaze Burfict-Tahir Whitehead hármas lesz a csapat kezdő LB sora, bár vannak kérdőjelek több helyen is.

Brandon Marshall jelenleg is sérült, nem igen dolgozott még a csapattal, persze veterán játékos és várhatóan elég lesz neki a TC is, de azért nem ideális, hogy nem tud együtt mozogni a társakkal a pályán. Fontos lenne, hogy ne csak a playbook-ot ismerje, de a teljesen új LB társait, illetve a DB-ket is. Amennyiben egészségileg rendben lesz, akkor az SLB poszt várományosa lehet nálunk. Burfict huzamosabb kiesése esetén az MLB posztra is bemozoghat, amennyiben így tudja a csapat a legjobb hármast pályára küldeni. Marshall cover téren hozhat előrelépést, ami miatt elsőre simán WLB posztra várhatnánk, de eddig minden arra utal, hogy PG megtartja Whitehead-et ott és BM az erős oldalon dolgozik majd.

Vontaze Burfict együtt dolgozik a csapattal, a teljes védelmet ismeri remekül, pont emiatt is lesz Ő az MLB, a karmester. Vele kapcsolatban a kérdés, hogy vajon hány meccsen tud pályára lépni? Kap eltiltást? Kap-e agyrázkódást vagy más sérülést összeszed? Neki egy újabb agyrázkódás karrier záró is lehet, így nála az elérhetőség lesz a kulcskérdés. Amennyiben jelentős mennyiségű meccset tudna vállalni az év kezdetétől az komoly segítség lenne az első hetekben, ugyanis lenne egy vokális, rendszert jól ismerő ember a védelem közepén. Burfict PG kezei alatt a liga jobb mindenes LB-i közé tartozott, meglátjuk, hogy mennyire tudja összekapni magát.

Tahir Whitehead borzalmasan kezdte a tavalyi évet, de a szezon második felében lényegesen jobban dolgozott, ahogy belerázódott a rendszerbe. Tavaly Ő viselte a fülest annak ellenére, hogy nem MLB volt és Ő hívta a játékokat, idén ezzel várhatóan nem vagy csak kevesebbet (Burfict hiányzásakor esetleg) kell foglalkoznia és az is segíthet neki, hogy a mellette dolgozó LB-k is sokkal rutinosabbak lesznek, kevesebbet kell őket instruálni. Tahir inkább a futás ellen jeleskedik, de várhatóan ennek ellenére WLB poszton fog dolgozni, valamiért PG így osztotta be már tavaly is.

Ettől a kezdő hármastól elvárható, hogy mindig helyesen álljanak fel, hogy képesek legyenek reagálni egy play áthívásra, hogy segítsenek a DL és a sec tagjainak kommunikációban/val. Szerintem elvárható az is, hogy futás ellen megfelelő lyukakat tömjenek és megbízhatóan szereljenek. Sebesség terén továbbra is problémáink lesznek, továbbra se látom ki fog kiérni a gyors futókra a szélekre, hogy ki fogja a futókat passz utak esetén lekövetni illetve, hogy ki fog a TE-k ellen hatékonyan dolgozni…szerencsére a diviziónkban nincs gyors és elkapni is tudó RB vagy fasza TE...

Kiktől várható komolyabb rotációs támogatás?

Marquel Lee tavaly elég sokszor jutott szóhoz SLB poszton és szerintem idén Ő lehet Marshall elsőszámú cseréje amellett, hogy core ST ember lesz. Lee a mostani szezonnak könnyebben fog nekivágni amitől főleg cover terén vár fejlődést. Amennyiben sikerül a futás elleni hatékonyságát megtartani és tud gyorsabban játszani, ezáltal nagyobb területet fedezni, akkor év során akár kezdő posztra is odaérhet.

Jason Cabinda tavaly meglepetés ember volt, az a fajta akire az elmúlt években alapoztuk volna az idei MLB posztot. A playeket nem Ő hívta be, de futás és passz ellen is megálta a helyét UDFA rookie létére. Szerintem örömteli, hogy Burfict mögött/miatt lesz még lehetősége tanulni és nem kell rögtön kezdőként beállnia. Burfict kiesése esetén jó esély lehet az Ő beállásáraés mivel Burfict évek óta nem tolt 16 meccses szezon, előbb utóbb várható a pályára lépése.

Nicholas Morrow tavaly WLB és MLB posztokon is szóhoz jutott, ahogy tette ezt 2017-ben is. Nem igazán sikerült fejlődnie 2. évére, de talán most, hogy azonos rendszerbe térhet vissza összejön ez is.

Kiknek kell nagyot nyújtania, ha roster helyet szeretne megcsípni?

Te’Von Coney némi meglepetésre UDFA lett csak és jelenleg esélyesebb a PS tagságra, mint az 53-as keretre. Legkomolyabb kérdés a sebessége kapcsán merült fel, azon pedig igen nehéz ilyen korban már fejleszteni, mondjuk az is igaz, hogy PG rendszere nem hagyatkozik az LB-k sebességére annyira, mint más sémák, így még az is lehet, hogy odajut a végén a keretre idén vagy jövőre, ha tud jobb, gyorsabb döntéseket hozni.

Koa Farmer szintén UDFA pick up, szintén leginkább a PS-ért pöröghet szerintem.

Kyle Wilber és James Cowser rendelkeznek még LB megjelöléssel a kereten, de Wilber DE-ként jutott inkább szóhoz tavaly, míg Cowser tavaly nem került 53-ra, miután az offseasonban próbálgatták DE és LB poszton is. Egyik srác helye sem túl biztos, az egyszer biztos.


Összességében összeállhat egy rutinos, megbízható kezdő sor és egy bíztató fiatal cseresor szeptemberre. Ez pedig PG rendszerében elég lehet arra, hogy ne kelljen aggódni a védelem közepe miatt, hogy ne legyen gátja az LB egység a védelem erősödésének.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
4 napja
tüsi91 Chicago Bears 8 136
15 pontot sikerült felrakni egy playoff meccsen otthon. Ha Parkey berúgja 18-at. Lehet erről kellene inkább beszélgetni.
5 napja
Rolni Oakland Raiders 7 775 — Raiders fan
DL:

A védelemben a kulcskérdés természetesen a DL játék lesz. Tavaly sikerült bőven utolsó helyen zárnunk passz siettetés terén és nem igazán sikerült futás ellen sem maradandót alkotni. Természetesen elmondhatjuk, hogy komoly kiesők voltak a DL teljes hosszában, de kár lenne ezt a csontot megint elkezdeni rágni. Egyenlőre a DL közepe elég jól fest, bár szerintem túl nagy tényező lesz, hogy mennyit tudnak a fiatalok fejlődni. A széleken továbbra is a liga gyengébb egységei közé tartozunk, de a tavalyi egységnél egyfelől tényleg csak jobban lehet játszani, másfelől tényleg jobbnak tűnik a merítés.

DT:

Paul Guenther sémájában elkülönül a NT és a DT poszt, ennek megfelelően érdemes a keretet is nézni szerintem. Természetesen mivel mi is az idő kisebb részében dolgozunk base felállásban már, sokszor fogunk majd két DT-t látni egymás mellett, de nem szabad teljesen leértékelni az NT posztot szerintem.

Kik küzdenek az NT posztért?

Johnathan Hankins a kezdő poszt várományosa ezen a poszton, miután tavaly megfelelően dolgozott PG irányítása alatt ahhoz, hogy új szerződést kapjon Mayock-tól. Futás ellen nagyon hasznos játékos, aki a base csomagokban és a kimondott futás megállításra kihegyezett formációknak alapeleme lehet.

Justin Ellis tavaly sokat kihagyott sérülés miatt, de minden jel arra mutat, hogy 2019-ben megkapja a lehetőséget rotációs emberként. Vele kapcsolatban felmerültek trade pletykák a draft alatt, így nem kizárható, hogy egy NT sérülés után megint felröppen a neve, de jelenleg szerintem nagyobb az esély arra, hogy Ő lesz a mélység Hankins mögött, így lehet két friss emberünk végig.

Gabe Wright valahogy a csapat körül maradt, de sok esélye nincs szerintem rosterre kerülni. Ahhoz sztem egy Ellis trade minimum kellene.

Kik küzdenek DT poszton?

Maurice Hurst tavaly 13 meccséből 10szer kezdő volt rookieként és egészen 4 sackig jutott. Ami kellemes meglepetés volt szerintem, hogy a futás ellen sem lehetett könnyen kikapcsolni. Neki remek fit PG sémája és remélhetőleg 2. évében már valódi impact játékos lesz.

PJ Hall is mutatott tavaly szép dolgokat mind futás ellen, mind pass rush terén, így szerintem vele kapcsolatban is reális elvárás az, hogy 2. évében lép egyet előre felé. Neki ugye igen nagy volt az ugrás egyetemről az NFL-be, ennek megfelelően látszott például a PFF értékelésén is, hogy gyengébb kezdés után kezdett belelendülni.

Eddie Vanderdoes tavaly egyáltalán nem tudott szóhoz jutni, mert nem sikerült időre felépülnie a korábbi térd sérüléséből. Nála sajnos igen nagy wildcard az egészségi állapot, de amennyiben végre egészséges tudna maradni erős rotációs megoldás lehetne.

Ronald Ollie leginkább a PS posztért dolgozik szerintem, illetve abba bízhat, hogy egy másik csapat lecsap majd rá egy erős pre season után. Meglátjuk sikerül-e neki egyiket megcsípni.


Alapvetően a Hurst-Hall páros a legfontosabb a fal közepén, hiszen az idő jelentős részében egymás mellett fognak dolgozni a nickel/dime csomagokban, de még base csomagok esetében is, amikor nincs igazi run threat. Hankins lesz még meghatározó szereplő szerintem, míg Jelly és esetleg Vanderdoes lehetnek tehermentesítő mélységi emberek. Most azt mondanám, hogy ezt az 5 embert látom rosteren, bár Vanderdoes nem csak az egészségevel és Jelly-vel küzd, hanem szerintem kvázi DE mélységi emberekkel is, mert DL tekintetében várhatóan lesz egy maximum szám, amennyit keretre lehet helyezni a csapat többi posztjának sértése nélkül. Ha sikerül OL terén egy-két versatile veteránnal (Good, Devey) roster helyet fogni, akkor jó eséllyel DL-be mehet át a megnyert hely szerintem. Ollie PS tagságra hajthat jó eséllyel.


DE:

Tavaly siralmas volt a DE játékunk köszönhetően a Mack tradenek, Irvin leállásának és Key szenvedésének, valamint annak, hogy nem volt Frostee „Nagyapó” Ruckeren kívül használható DE kereten. A helyzet még idén sem rózsás, de javulás azért várható és van rá esély, hogy ne mi legyünk megint a liga legalja…

Kiknek van biztos helye a kereten?

Clelin Ferrell lett az 1\4-es választásunk a drafton sokak meglepetésére, az Ő helye teljesen fix, sőt szinte biztosan kezdő lesz. Ferrell személyében egy every down DE-t választottak Mayock-ék, de a top atletikusság hiánya azért felvet kérdéseke elsősorban a passz siettetés terén vele kapcsolatban.

Maxx Crosby idei draft pick, így alapból elég biztos a helye, ráadásul megvan a sebessége ahhoz, hogy hasznos szituációs siettető legyen már idén is.

Josh Mauro helye szerintem igen biztos és én azt gondolom, hogy Ő lesz Ferrell társa a base csomagban. Josh egy nagy, erős DE, aki remekül tud a futás ellen dolgozni, ellenben szinte semmit nem várhatunk tőle a passz siettetés területén. Ennek megfelelően egy max 2 down játékos lesz, aki attól függetlenül, hogy kezdő is lehet papíron nem fog a snapek túlnyomó részében pályán lenni.

Benson Mayowa helye is igen biztos szerintem és még az is lehet, hogy Mauro helyett Ő lesz hivatalosan a kezdő. Igazából Ő a foltja Mauro zsákjának abban a tekintetben, hogy tőle elsősorban passz siettetés terén várnak eredményt, míg futás ellen várhatóan csak egy minimumot kell hoznia.

Arden Key helye is biztosnak tűnik egyenlőre, főleg, hogy a mini camp-re sikerült a Gruden és PG által elvárt 260-as súlyt hozni. Tavaly szerintem nagyon gyengén és fogalmatlanul játszott, így egyedül amiatt bizakodom kicsit, hogy idén kiegészítő szerep jut majd csak neki és esetleg abban a felerősödő társak mellett meg tud villanni.

Ez így már 5 fő, így nem kizárható egy meglepetés cut, de azt gondolom, hogy a tavalyi szezon után igen mély DE egységgel kell nekivágni a szezonnak. Quinton Bell lehet meglepetés ember, bár neki inkább a PS tagság lehet a cél első évre. Alex Barrett számára is a PS vagy más csapat meggyőzése lehet a cél szerintem.


Azt gondolom, hogy nem világverő ez a DL egység és túl sok múlik a másodévesek fejlődésén, illetve a rookiek első éves impactjén, de megvan a mélysége az egységnek és megvan a potenciál arra, hogy egy fegyelmezett, a védelmet segítő és nem hátráltató csapatrészünk legyen idén.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
5 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 18 823 — Ahogy én látom:
Lions are trading tight end Michael Roberts to the Patriots for a late-round draft pick, as @Justin_Rogers reported. Patriots needed help at tight end and now they get it.
Stez
Egy lusta disznó aki elalszik a meetingen és minden ötödik meccsen használható
Gratulálok neki a bajnoki címhez és az 1000 yard 12 TD-s szezonhoz.


Only women wear rings.Lions Fan
Winners focus on the win, losers focus on the winners!Ryan Broyles
1 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 23 153 — 2 & done, here we come
Egy szurkoló meg kb a saját pénzéért akkor és ott hülye ahol akar.
ozibozi
Amit egy másik szurkoló ott és akkor minősít, amikor és ahol kedve tartja.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
2 napja
vanek úr New York Giants 312
Azért nehéz ez,mert az egyértelmű,hogy úgy választottuk Jonest,hogy nyugiban tanuljon legalább egy évet(Mahomes mode).Ellenben ha közben véletlen kiderül,hogy jobb mint várták (mint bárki várja) és mondjuk Eli is értékelhető az új fal mögött,az érdekes helyzet lehet.
Vobox
Azért aláírnám most, hogy az lesz a legnagyobb bajunk a szezonban, hogy két jó QB-nk van 😊
6 napja
Stez SMU Mustangs 34 183
Ma UNNEPLI 60. szuletesnapjat a vilag legjobb tulajdonosa, Jim Irsay. A kiraly.

6 napja
Stez SMU Mustangs 34 183
En tenyleg imadom Irsayt. Egy jo forma, aki csinal baromsagokat, de imadja a focit, imadja a csapatat es mindent megtenne, hogy sikeres legyen a tarsasag. Szivvel-lelekkel ott van a csapat, Reich es Ballard mellett, de foleg azota van ez folyton igy, miota Grigsonek leleptek.

Es imadom azt is, hogy Ballard meg Reich is allandoan foszereplo, tokeletesen dolgoznak egyutt, minden mozzanatukat szorosan a csapattal csinaljak vegig. A Ballard-fele Colts edzesei meg esemenyei lattan az embernek tenyleg az az erzese, hogy Indianapolisban egy teljesen uj felfogas es oltozoi legkor van. Mint egy CSAPAT. Nem az, mint ami Grigsonnal volt, hogy szinte csak a holt szezonban ment le az edzesekre, akkor is az arc es a fenyites ment, Paganora, de mindenki masra is szart magasrol, a jatekosok meg gyuloltek es kis tulzassal menekultek elole. De a tobbi edzo is. Jo latni, hogy ilyen osszhangot is ki tudtak alakitani a Coltsnal, foleg azok utan, hogy mekkora cirkusz volt az FO-ban, meg Reich is ugymond leesett nekunk JMD helyere, Ballarddal viszont nagyon egy huron is pendulnek.

Manapsag ezert is szeretek jobban barmilyen videot nezni a csapat haza tajarol, mert erezheto ez a plusz a levegoben.

1 napja
yooker New York Giants 5 403 — Expect the Best !
 profootballtalk.nbcsports.com/2019/06/18/daniel-jones-gets-booed-at-yankee-stadium/?fbclid=IwAR2EikvKmh4hxQKp8S7DNY3RatsVkp7NiYGqahnU7VWeGXrmHaYsH5SFapY

hogy mik vannak
ozibozi
Faszok
4 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 2 276 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
gyertek qb kócsok, nézzük meg lemart:

 youtu.be/i8ovfB93ZZI

eléggé kacsálkodik még az a spirál, de ezekben az erőből dobott 10yardosokban van lehetőség.
gedam
A kacsázás benne a trükk! 😊
Elég lesz a 10 yardos passzok, csak ne kelljen GW drive-okat vezetnie!
Remélem idén sok LJ-Hollywood TD lesz, természetesen Steelers meccs kivételével! 😀Le'Veon Bell#26
7996 yard & 42 TD
4 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 244 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tipikusan az a játékos, aki kiköt nagy pénzért Tampában vagy Miamiban, ahonnan aztán kirúgják 2 év múlva.Amadeus
Revis ugyanígy utazott a pénzre, mint Ramsey, és nagyon sikeres pályafutása volt. Csak annyi a különbség, hogy Ramsey a social media korában játszik és a twitteren is fent van, Revist meg csak riporterek idézték.

Érhető ha a srác a pénzre hajt. Mindenki arra hajt. Ha Julio Jones hosszabbít, akkor Keenan Allen máris tweetel, hogy juhééé. Ha Gurley megkapja a pénzét, Zeke már írja is ki, hogy jövőre ő jön. A social média korát éljük, így működnek a dolgok. Nem a játékosok lettek pénzéhesebbek, csak a környezet változott meg. Drew Brees az utolsó pillanatig alkudozott minden egyes alkalommal amikor új contractot kötött. Ettől még legenda. És jól tette. Megérdemli, mert ér annyit. Sőt igazából többet is, de a monopol franchise miatt csak ennyit kaphat. Azt kelet-ejrópai mentalitást nem szeretem - sajnos van ilyen mentalitás -, hogy a sportoló, a rendőr, a tűzoltó, a tanár adja mindenét a közért, tegyen meg mindent az országért, hazáért, a jövőért, de ha felteszi a kezét, hogy oké, de akkor fizessetek is meg annak megfelelően, arra meg nehogymá vazze a válasz. Igenis aki tesz, annak jár is. Tök mindegy, hogy mennyi. Ha 10 ezer akkor 10 ezer, ha 10 milliárd akkor 10 milliárd. Amíg nem lopja, hanem annyit ér, addig az a pénz jár neki. Ramsey eltartja a sport médiát ESPN-estül meg a millió helyi médiástul, megtölti a stadiont a tulajdonosnak, és mellé a mez eladásokból a tulaj 1 hét alatt visszaszerzi a neki kifizetett milliókat. Bőven többet ér, mint amit kapni fog. Nincs azzal semmi gond, hogy nyaldossa a száját.

Az más kérdés, hogy a Jags öltöző az utóbbi időben elcsúszott, és vannak aggasztó jelek a jövőre nézve is. Szerintem is elcsúszott. De nem a pénz miatt. Seattle-ben sem az volt a gond, hogy Shermanék sok pénzt akartak. Seattle-ben minden rendben lett volna, ha sikerül a 2014-es SB-t és a védelem vs Wilson témát feloldani. Utóbbit őszintén szólva nem is értem hogyan vagy miért alakult ki, nekem WTF az egész, de tény, hogy a felszín alatt ez mérgezte meg a helyzetet. Oaklanben sem Mack miatt esett szét az öltöző. Ahogy kb. sehol sem .... feltéve, hogy az, aki megkapta a nagy pénzt, az jól játszik.

A Jags öltöző se a pénz miatt fog szétesni, ha szétesik. Nem számít, hogy Ngakogue meddig holdoutol, hogy Ramsey mennyit jártatja a száját a pénzről. Ha jók lesznek, semmi jelentősége nem lesz. Akkor lesz csak probléma, ha rosszak lesznek, vagy elkezdik egymást ekézni. De abból meg akkor is probléma lesz, ha vetmint visznek haza, meg akkor is, ha csúcsgázsit. Big Ben és AB sem a pénz miatt vesztek össze.

(Az más kérdés, hogy mindig van 1-2 csapat, ahol a pénzen, a hosszabbításon az egész liga csámcsog, máshol meg nem. Aaron Donald is megkapta a pénzét, J.J. Watt is megkapta, meg mindenki más is. Ha itt csámcsogásba fajul és erről fog szólni a következő év, akkor az azért lesz, mert az öltöző MÁR elcsúszott. Nem a pénz csúsztatta el, hanem MÁR el volt csúszva, más okokból.)

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 362 — Jaguars fan
Ebbe a "Ramsey nagypofájú" dologba azért nem lovaljátok bele magatokat annyira, mert az arcoskodása fele színjáték. Ik régebben linkelt egy interjút erről, amiben elmeséli Ramsey, hogy kisgyerekként is az volt a szokása, hogy a futóverseny kezdete előtt már mindenkinek megmondta, hogy "úgyis én fogok nyerni". Ettől persze nem lett népszerű, mindenki lepöcsfejezte stb. De aztán a futóversenyt Ramsey nyerte, mert ezt a közutálatot használta "doppingként", Ő futott a legmotiváltabban, mert nem akarta, hogy kárörvendjenek a többiek. És mindenkinél keményebben hajtott, mert a "saját nagy szájával" versenyzett, a megszégyenülés elkerülése miatt küzdött mindenkinél keményebben.
Ezt szerintem tudják róla az öltözőben is, ha egy messziországban, egy külvárosában is emlékeznek az interjúra.
És ezt a taktikát alkalmazza az élet minden területén. Célja, hogy a legjobban fizetett CB legyen. Szüksége van egy jó szezonra hozzá, hogy pár dolcsival Ő legyen a listavezető. A dollármilliós előnyhöz viszont egy All-Pro szezon kell. Erre hajt. Bemondja, hogy nincs kedvezmény, mert annyira k.rvajó leszek. És majd kiderül, hogy eléggé hajtja-e majd ez őt előre. De eddigi életében ez bevált, folyamatosan tudta magát motiválni ilyen módon.
Amikor megérkezett a ligában, szerényen annyit mondott, hogy már most Ő legjobb corner a ligában. Még egy gyakorlómeccsen se lépett pályára, csak aláírta a 23,5 milliós szerződését. Aztán All-Pro lett. Ő így műkdöik.

Az öltözőt nem féltem, privátban (lockerroom-mate) sokkal valószínűbb, hogy csak fele ilyen hülye. 😊 😊 😊

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
3 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 13 466 — LOLka & BOWLka
Tényleg, Kummelow távoztával ki az aktuális champ FHoF?
nasheem
Mindenki, is.


Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 52 075 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
A picsába, kiraktuk Nick DeLuca-t.

A minicamp alatt több tryoutos is volt, abból 2-en kaptak szerződést. Fun fact: Tre McBride Bortles még alig kihült 5-ös mezében edzett a héten. Ő amúgy egy nagyon jó kis elkapó volt a William&Mary-n(legalább egy egykori FCS-es kiválóság jött egy egykori FCS-es kiválóság helyére), nem is örültem, mikor a Titans draftolta, de a profik között több csapatot megjárva egyelőre 10 elkapásig és 1 TD-ig jutott.

Vakameilalo UDFA rookie, hogy Húsrágó örüljön, de neve ellenére az Oregon Statere járt, nem a Hawaiira.


DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.iktriad
A Philly offense Foles-al sokkal több RPO elemet használt, mint Wentz-el. Fejből mondom, nem biztos, hogy pontosak a számok, ha jól emlékszem Wentz-el liga átlaghoz képest is kevesebb RPO volt, Foles-al meg a legtöbb a ligában, szóval tényleg elég nagy volt a váltás a két QB között. Nyilván nem véletlenül, Foles-nak fekszik az RPO (vagy csak az fekszik, Wentznek meg más is, felfogás kérdése), úgyhogy én valami hasonlóra számítok, mert DeFilippo ott volt, látta, csinálta Foles-al 2017-ben. Azt nem tudom, hogy ehhez mennyire van meg minden ami Phillyben megvolt. Annyira jó fal biztos nem lesz, vagy a 2017-es Philly futójáték sem várható Fournettetől azért. És persze Jeffery féle elkapó és két remek TE sincs. Szóval elég sok elem hiányzik, lehet sakkozni.

Ez a hátránya annak, hogy idénre túlszaladt a kasszával az FO. Most jönne igazán jól, ha lehetett volna egy elkapót szerezni idén. Voltak korrekt játékosok, megfizethető áron. Williams, Tate, Humphries, Beasley, Funches. Vagy esetleg bekockáztatni 5 milliót pl. Bellamy-ra, aki rizikó, de ha egészséges nyereség lehet. Jobb rizikózás lenne, mint Moncrief volt 10 milláért. 😊 És persze RB, TE is jöhetett volna. Jesse James, Croft, stb. TE posztra. Nem is kellett volna százmillás cap space, csak annyi, hogy a Moncrief, Bortles féle igenrossz dealeket ne kösse meg a csapat. Meg egy picivel kevesebbet szórjon ki splash igazolásokra. Dareus pl. jó játékos, de ez a dline nélküle is igen ütős lett volna. Az ő tizenmillája luxus volt ebbe a falba szerintem. Érdemesebb lett volna nem elkölteni, és most lett volna miből besegíteni Folesnak.
peterk2005
Annyi megjegyzésem lenne a dologhoz, hogy nekem az elkapó sorunk kezd tetszeni (DeDe, a Folesszal ismerős Conley, Chark, talán egy 2017 Keelan Cole meg Lee, esetleg még Pryor.) Josh Olivert is nagyon dicsérik, igaz más nagyon nincs mellé úgy tűnik. Szvsz majd keretszűkítések idején kukázunk ide embert. James O'Shaughnessy is így került asszem a Jagsbe, és meg tudott itt ragadni, szóval talán még ide is jöhet majd valaki.

És maga DeFilippo mondta héten, hogy az elkapósor sokkal gyorsabbnak és mozgékonyabbnak tűnik, mint amire számított.

Amúgy azt csak csendben megjegyzem, hogy ha nem engedjük el balga módon A-Robot, akkor szvsz kifejezetten űtős lenne ez az elkapóbrigád.....

Szerkesztette: iktriad
5 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 362 — Jaguars fan
Josh Olivert is nagyon dicsérik, igaz más nagyon nincs mellé úgy tűnik. Szvsz majd keretszűkítések idején kukázunk ide embert. James O'Shaughnessy is így került asszem a Jagsbe, és meg tudott itt ragadni, szóval talán még ide is jöhet majd valaki.
iktriad
Ha valahol potens TE kihullana, azt a Pats nevű gyűrűző TE vákuum fel is szippantja egyből. James O' kaliberek nem fogják meglepni a világot, de én Josh Oliver váratlanul gyors fejlődésében reménykedem. Esetleg októberig közös szobába alhatnának Folesszal, franciaágy, 1 takaró és kialakul az összhang! 😊

"Az autó áll, a nadrágon él,
Sörhab alatt a sárkányvér."
5 napja
Black_Adder Denver Broncos 7 218
😕

Nyugodjék Békében!

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
8 órája
Maka Jacksonville Jaguars 2 407
Az óriási Chernobyl hype-ban meg kellett kóstoljak egy ukrán lagert, hogy aztán nem túl pc módon ráigyam a Hedon sörgyár "Katalin cárnő" névre keresztelt remekét - elvégre most már éppen ideje volt egy jó stoutot is tesztelni.🍺🐵


https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
Youtube csatornám: https://bit.ly/2u3QqBk
5 napja
Matthew99 New Orleans Saints 5 405 — Invisible man
Kabaré ami a rugókkal megy. Berdnarsky vagy ki a tököm volt a legjobb a tryouton neki nem adtak szerződést. Blewit a nevéből adódóan elkúrta. Maradt ez a 2 madár akiknél már öröm és bodottá ha 40 yardról sikerül megoldani. Olyannyira hogy tegnap mind a kettő sikeresen megoldotta ezt a bonyolult feladatot így elmaradt az erőnléti futás...Pedig felvettünk valami csókát aki “rugó tanácsadó” vagy mi fene. Bevetünk mindenféle fondorlatos trükköt pl aréna foci póznákat használunk meg ilyenek. Én már azon a ponton vagyok hogy adjunk valamit Gouldért vagy próbáljuk neg Bryantet mert ez valami siralom. Ha megint a K poszton úszik el a szezon Pace nyomhat egy harakirit...
Tomcsik
Így rácsavarodni erre a témára. Nyilván fájdalmas volt, de hiába találnak most ki bármit a playoff drukkot úgyse tudják szimulálni. Most meg egy dupla kapufa miatt szegény rúgókra nagyobb figyelem hárul a TC alatt, mint Trubiskyre.A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
5 napja
peach Atlanta Falcons 9 120 — return of the falcons
Ok, csak ott van egy automattic aki még 43 évesen is full stabil 50 yardról télben-vízben-fagyban is és beszélgetünk kb 3 millió dollárról egy kimondva contender csapatnál....nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 19 000 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
Caserio kapcsan egy szimpla nem helyett felnyomtatok a Texanst tampering okan a liganal. 😀
Beki
Az év sztorija. Istenem, de amatőrök.(már mint a Texans)
Hogy is van az a nyuszikás vicc amikor a nyuszika az erdő réme akar lenni? 😀 😀 😀

Szerkesztette: dande
6 napja
Stez SMU Mustangs 34 183
BoB akarta annyira hogy őt nevezzék ki. Nyilván benne látta hogy nem fog sokat akadékoskodni és BoB hozhatja meg az érdemi döntéseket. Talán valaki az FO-ból megelégelte a toketlenkedest.
samu09
Olvasni olyan híreket, hogy az FA nem tetszett a vezetőségnek, főleg az OL körüli dolgok. Emellett a Clowney szerződés is valamennyire. Rapoport azt írta, hogy nem tudni semmilyen ellentétről BoB és Gaine között, szimplán tulajdonosi döntésről van szó.
Beki
Ellenben Dillard draftolasa nagyon jo huzas volt! Jaj, varj, rossz topik.

4 napja
Maka Jacksonville Jaguars 2 407


A Toronto Raptors az NBA idei bajnoka!🦖🏀Nem csak emiatt a tény miatt jelentem ki, hogy rengeteg minden megváltozhat a liga közeljövőjében. Előre egy őrült nyár felé!✌️🐵

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
Youtube csatornám: https://bit.ly/2u3QqBk
6 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 13 466 — LOLka & BOWLka
Vélemények? 😁
B-Front
Eli meg nalunk is tobb ilyen "mondok valami akkor jovanna" fost latott mar a mediaban.
Igy egyreszt le se tojja, nemhogy motivalna. Masreszt el sem hiszi.


Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will
4 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 5 062 — Bears & Illinois fan
15 pontot sikerült felrakni egy playoff meccsen otthon. Ha Parkey berúgja 18-at. Lehet erről kellene inkább beszélgetni.
tüsi91
Jó persze, de 13 ponttal meg SB-t lehetett nyerni.....😊

Értem,miről beszélsz, a kedves irányítónkról felidézett emlékképeim főként a futásaiból merítkezik, a passzai kevésbé ragadtak meg. Attól tartok, hogy hoz egy középszar szezont (értsd, nem ad el meccsenként 1-2 labdánál többet, a védelem meg megoldja) és itt nyűglődünk még vele évekig, amíg a védelem szétesik és kezdhetjük elölről.......

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
4 napja
Stez SMU Mustangs 34 183
Tipikusan az a játékos, aki kiköt nagy pénzért Tampában vagy Miamiban, ahonnan aztán kirúgják 2 év múlva.Amadeus
Revis ugyanígy utazott a pénzre, mint Ramsey, és nagyon sikeres pályafutása volt. Csak annyi a különbség, hogy Ramsey a social media korában játszik és a twitteren is fent van, Revist meg csak riporterek idézték.

Érhető ha a srác a pénzre hajt. Mindenki arra hajt. Ha Julio Jones hosszabbít, akkor Keenan Allen máris tweetel, hogy juhééé. Ha Gurley megkapja a pénzét, Zeke már írja is ki, hogy jövőre ő jön. A social média korát éljük, így működnek a dolgok. Nem a játékosok lettek pénzéhesebbek, csak a környezet változott meg. Drew Brees az utolsó pillanatig alkudozott minden egyes alkalommal amikor új contractot kötött. Ettől még legenda. És jól tette. Megérdemli, mert ér annyit. Sőt igazából többet is, de a monopol franchise miatt csak ennyit kaphat. Azt kelet-ejrópai mentalitást nem szeretem - sajnos van ilyen mentalitás -, hogy a sportoló, a rendőr, a tűzoltó, a tanár adja mindenét a közért, tegyen meg mindent az országért, hazáért, a jövőért, de ha felteszi a kezét, hogy oké, de akkor fizessetek is meg annak megfelelően, arra meg nehogymá vazze a válasz. Igenis aki tesz, annak jár is. Tök mindegy, hogy mennyi. Ha 10 ezer akkor 10 ezer, ha 10 milliárd akkor 10 milliárd. Amíg nem lopja, hanem annyit ér, addig az a pénz jár neki. Ramsey eltartja a sport médiát ESPN-estül meg a millió helyi médiástul, megtölti a stadiont a tulajdonosnak, és mellé a mez eladásokból a tulaj 1 hét alatt visszaszerzi a neki kifizetett milliókat. Bőven többet ér, mint amit kapni fog. Nincs azzal semmi gond, hogy nyaldossa a száját.

Az más kérdés, hogy a Jags öltöző az utóbbi időben elcsúszott, és vannak aggasztó jelek a jövőre nézve is. Szerintem is elcsúszott. De nem a pénz miatt. Seattle-ben sem az volt a gond, hogy Shermanék sok pénzt akartak. Seattle-ben minden rendben lett volna, ha sikerül a 2014-es SB-t és a védelem vs Wilson témát feloldani. Utóbbit őszintén szólva nem is értem hogyan vagy miért alakult ki, nekem WTF az egész, de tény, hogy a felszín alatt ez mérgezte meg a helyzetet. Oaklanben sem Mack miatt esett szét az öltöző. Ahogy kb. sehol sem .... feltéve, hogy az, aki megkapta a nagy pénzt, az jól játszik.

A Jags öltöző se a pénz miatt fog szétesni, ha szétesik. Nem számít, hogy Ngakogue meddig holdoutol, hogy Ramsey mennyit jártatja a száját a pénzről. Ha jók lesznek, semmi jelentősége nem lesz. Akkor lesz csak probléma, ha rosszak lesznek, vagy elkezdik egymást ekézni. De abból meg akkor is probléma lesz, ha vetmint visznek haza, meg akkor is, ha csúcsgázsit. Big Ben és AB sem a pénz miatt vesztek össze.
peterk2005
Csakhogy Brees azert legenda, mert hiaba csapta ki a bret az asztalra, o profikent tette mindezt, nem a kozossegi mediaban, nem a piastanak a sarki presszoban, hanem csak annak, akinek kellett: az ugynokenek, aki szinten annak pofazott, akinek kellett, a GM-nek. Es a profi meg a profi kozott is van kulonbseg, marpedig ez, hogy meg a ronda ugyeket is ugy tudja intezni, hogy az ne legyen annyira ronda.

Ramsey pedig pontosan ezert nem profi, mert amator modon nem birja megallni, hogy ne arcoskodjon orszag-vilag elott es jartassa a pofajat. Es de, az ilyenek pontosan visszauthetnek az oltozoben, mert azzal, hogy valaki ennyire keptelen legyen profikent kezelni a dolgokat, azzal arra mutat ra, hogy ot a csapat abszolut nem erdekli annyira, mint kellene, neki csak a penz lenyeges. Komolyan, AB 2.0, micsoda amator dolog az, hogy valaki nem birja visszafogni magat es a kozossegi mediaban, pitianer videokon keresztul nyomja az eloadast, hogy o majd mit tesz egy ev mulva, es hogy hu, de megemlegeti a Jax, mert milyen durva penz lesz.

Vajon Ballardnal az ilyen mentalitasu csavo meddig lehetne az oltozoben, meddig uzengethetne es kopdoshetne tele a mediat hetente, meg fenyegetozhetne folyamatosan a csapattal szemben? Van ra egy eros tippem, hogy nem sokaig. Ramsey pedig pont a legrosszabbkor jartatja a pofajat, mert a liga epp abban az idoszakaban van, hogy rohogve cserelgetik el a csapatok a nagypofaju, allandoan arcoskodo jatekosokat, akiknek az egoja az oltozoben problemat okozhat. Revis karrierje pedig csak es kizarolag azert lett megkoronazva, mert o okosabb volt Ramseynel es jopar milliorol lemondott, aztan meg a palyafutasa vege elott nem sokkal elment a Patshez, de csak rovid tavon szamolt o is azzal, es a Pats is vele. De ha az nincsen, akkor a segget kitorolhette volna az allandoan kaosz Jetsnel, meg a fejlodesre keptelen Bucsnal, hiaba jatszott egyebkent jol. Marpedig Ramsey oda megy jovore, ahol bankot robbant, itt pedig nagy esellyel ki is zarhatjuk akkor a legtobb contender csapatot, mivel egyiknek sem lesz 20 millioja evente erre a bulira.

A Hawksszal meg szerintem nem szabad osszehasonlitani a Jaxet, a Hawksnal egy dinasztiat epitettek ki, egy legendas vedelmet, aminek a legjobbjai eleg kemenyen leraktak az asztalra az alapokat, de nem csak egyenileg, hanem csapatszinten is, ezek utan pedig ott a huzoemberek joggal verhettek az asztalt a zsetonert. Es azert hasonlitsd ossze, hogy peldaul Sherman meg ET, netan Chancellor mennyire volt vezere a Seahawksnak, mig Ramsey mennyire vezere a Jaguarsnak. Itt nem azon van a hangsuly, hogy XY penzt akar, hanem azon, hogy mi modon akarja elerni. Marpedig Ramsey modszere szerintem, es nem profi.

1 napja
Stoki Jacksonville Jaguars 489
A TE, és az LB (köszi Telvin) tűnik kicsit vékonynak, a többi tetszik! Ja, és Nick, ne sérülj le, please!
6 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 244 — The only discipline that lasts, is self discipline
Zavart ez a "legjobban fizetett slot receiver corner", mert két év van még neki a RFA tenderrel, így egy valóban 1-1-ben csúcsgázsis szerződésnek semmi értelme. Még mindig nincsenek számok, de a lenti tweet alapján és Rapaport tweetjét újraolvasva, azt hiszem értem, hogy miről lehet szó. Ha tényleg értem, akkor Papaport tweetjében nem véletlenül van ott az az "on new money" kitétel a legjobban fizetett slot receiver corner szöveg mögött. Szerintem ez azt jelenti, hogy csak a kiterjesztett évekre - 2021-22 - kapja ezt a legmagasabb fizut, a következő két évre még nem. Egyszerűen összevonták az idei rookie szerződésének utolsó évét, a jövő évi (várhatóan első körös) RFA tendert, és hozzácsaptak még két évet, ahol a - jelenlegi áron - a legtöbbet keresi majd. Azaz 6-700 ezer (2019), kb. 5 milla 2020-ra (ennyi kb. az RFA tender), és még két magas fizus év. Amit leátlagolnak, és kijön egy átlagban jóval alacsonyabb összegű contract, mintha két év múlva kötnék. A 12-13 milla helyett - ami a legmagasabb fizut jelentené - átlagban akár 8 milla körülre is leeshet. Vagy még az alá is, mert a következő két év nagyon alacsony, sokat fel tud szívni. Egyszerűen Moore megkapja a pénzét 2 évvel előbb, Ballard meg le tud könyvelni a 2021/22-es pénzekből egy csomót idénre és jövőre. Ha nem sérül le és jól játszik, win-win. Ja, és úgy tűnik, hogy nem is Moore ügynöke kezdeményezte a dolgot, hanem a Colts/Ballard.És még a locker room is boldog, van miért hajtani a többieknek:Egyelőre persze csak spekulálok, várom a végső számokat.

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
Charlie Firpo Dallas Cowboys 3 582
Nagy emberek közt a legnagyobb:8 2
18 órája
xtaki Pittsburgh Steelers 2 067
"Danny Smith already confident Chris Boswell has regained his Pro Bowl form - ‘I’m of the mindset that he’s the guy we had two years ago’"

de jo lenne ha megint a megbizhato formajat hozna
15 órája
Rolni Oakland Raiders 7 775 — Raiders fan
Marhsall mint SAM? Meglepne... Ha Whitehead marad WILL, akkor is inkább egymást rotálhatják majd szerintem (vagy Burficttet MIKEban) ill. az se lepne meg, ha BMarsh csak nickel LB lenne (nem tudom, hogy 2 vagy 3 LB-vel játsszátok-e), ha tényleg át kell mennie az erős oldalra base-ben, az nagyon kényszermegoldásnak tűnne számomra...
Mondjuk nem biztos, hogy ki kell rakni ezt a puzzle-t úgy, hogy Burfictnek is és Marshallnak is helye van. Statisztikai alapon kevesebbet lesznek mindketten bevethetők egyszerre, mint nem...

Amúgy Ferrellt erős vagy gyenge oldalon próbálgatjátok?
Black_Adder
PG rendszere kicsit furán használja a SLB és a WLB posztokat. Whitehead egyértelműen inkább tradícionális SLB szerepre való, mégis WLB-ben játszik, mióta megérkezett. Marshall minden jel szerint SLB lesz, mert Burfict a MLB és Whitehead a WLB ugyebár.

Az idő nagyrészében biztos nickel lesz a felállás, a kérdés melyik 2 LB kerül majd ekkor a pályára. Marshall várhatóan igen, hiszen Ő a legjobb cover LB-nk papíron. Tavaly Tahir tolta végig nickelben is, kérdés mennyire volt ez kényszer, mennyire tudnak idén váltani, ha akarnak...Burfict is dolgozott PG alatt nickel LB-ként szerintem és Cabinda vagy Morrow is mutatott jó dolgokat tavaly is cover területen...

Meglássuk...

Ferrell egyenlőre szerintem többet volt gyenge oldalon...szerintem azon is múlni fog, hogy kiben látják a másik base DE megoldást. Ha Mauro a befutó, akkor vélhetően Ő lesz a strong, míg Ferrell a weak, ha Mayowa a befutó, akkor meg sztem Ferrell a strong és Mayowa a weak...Key és Crosby elvileg rotációs szerepre vannak belőve idénre, de esetükben is Ferrell lenne a strong sztem.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
6 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 13 244 — The only discipline that lasts, is self discipline
DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.iktriad
A Philly offense Foles-al sokkal több RPO elemet használt, mint Wentz-el. Fejből mondom, nem biztos, hogy pontosak a számok, ha jól emlékszem Wentz-el liga átlaghoz képest is kevesebb RPO volt, Foles-al meg a legtöbb a ligában, szóval tényleg elég nagy volt a váltás a két QB között. Nyilván nem véletlenül, Foles-nak fekszik az RPO (vagy csak az fekszik, Wentznek meg más is, felfogás kérdése), úgyhogy én valami hasonlóra számítok, mert DeFilippo ott volt, látta, csinálta Foles-al 2017-ben. Azt nem tudom, hogy ehhez mennyire van meg minden ami Phillyben megvolt. Annyira jó fal biztos nem lesz, vagy a 2017-es Philly futójáték sem várható Fournettetől azért. És persze Jeffery féle elkapó és két remek TE sincs. Szóval elég sok elem hiányzik, lehet sakkozni.

Ez a hátránya annak, hogy idénre túlszaladt a kasszával az FO. Most jönne igazán jól, ha lehetett volna egy elkapót szerezni idén. Voltak korrekt játékosok, megfizethető áron. Williams, Tate, Humphries, Beasley, Funches. Vagy esetleg bekockáztatni 5 milliót pl. Bellamy-ra, aki rizikó, de ha egészséges nyereség lehet. Jobb rizikózás lenne, mint Moncrief volt 10 milláért. 😊 És persze RB, TE is jöhetett volna. Jesse James, Croft, stb. TE posztra. Nem is kellett volna százmillás cap space, csak annyi, hogy a Moncrief, Bortles féle igenrossz dealeket ne kösse meg a csapat. Meg egy picivel kevesebbet szórjon ki splash igazolásokra. Dareus pl. jó játékos, de ez a dline nélküle is igen ütős lett volna. Az ő tizenmillája luxus volt ebbe a falba szerintem. Érdemesebb lett volna nem elkölteni, és most lett volna miből besegíteni Folesnak.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 8 323 — Haeana Aarai-tia
lapáknapja yeah

5 napja
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 2 276 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!Le'Veon Bell#26
7996 yard & 42 TD
5 napja
Stez SMU Mustangs 34 183
DeFilippo szerint a vadonatúj Jags offense installálása már 90-95% körül jár.

Foles azt mondta ez az O 50-60%-ban hasonlatos avval, amivel Philyben használtak, amikor még az új OC-nk ott volt.

Na erre majd kíváncsi leszek az elő és a regular season alatt..
iktriad
Az igen ! Mi még szeptemberben is tanuló fázisban vagyunk, egyébként mit jelent ez a 90-95 % ? a 400 playből álló playbookból 360 -at már tud mindenki?

Ikt, meglepődnék ha a 32 nfl csapat támadójátéka nem egyezne meg legalább 50%-ban...ki többet, ki kevesebbet használ különböző variációkból, sémákból..
gordon
Maddenben rookie fokozaton a 400 jatekbol 360-nal megtett az offense legalabb 5 yardot.

5 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 23 153 — 2 & done, here we come
Most felkeltesz itt mindenkit 😕
Wyatt
A szunnyadó oroszlánt bengáli tigrist 😀

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
5 napja
Wyatt New England Patriots 20 854 — Three-time EL-champ^^
Ne viccelődjünk, a legszebb napokon Coróból mentem le még kb részegen, ez ne legyen kifogás 😀

5 napja
yooker New York Giants 5 403 — Expect the Best !
Fél4-ig érek rá, előző este Scooteren veretem, megpróbálom összeszedni magamat, de nem 100%.
empty taxi
Gyere már ez ritkábban van mint a scooter baszki 😉
5 napja
yooker New York Giants 5 403 — Expect the Best !
Ne viccelődjünk, a legszebb napokon Coróból mentem le még kb részegen, ez ne legyen kifogás 😀
Wyatt
Es meg javitott is a teljesítményeden
2 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 23 153 — 2 & done, here we come
Kötelező anyag:

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages