Legkedveltebb hozzászólások

3 napja
TSzabi Carolina Panthers Penn State Nittany Lions 2 003
Mr. Primadonna.... Faszoooom
ThundersNFL
Tudom hogy ennek nincs értelme, de bele megyek.

Mitől primadonna? Hogy ugy öltözik mint Wily Wonka, vagy mert bohóckodik TD után. Szerintem tipikusan olyanoktól jön ez a komment akik látták 3 percet játszani meg a SB utáni “nem nyilatkozatát”.

Én életembe nem láttam hisztizni a pályán, sose kente másra a vereséget, nem kiabált az edzőjével nem ho.-olt nagyobb pénzért, vagy veszekedett a sporival pályáról lejövet stb stb...

Lehet hogy nincs egy komplett stábja arra hogy eladjon egy egy CN1 brandet és minden mozanatát ennek rendelje alá a pályán kívűl.
Épp úgy oda teszi magát mint bárki más, és egyáltalán nem érzi magát mindenki felett állónak.

Szóval primadonáskodásba Russel Wilson, vagy Rivers messze jobbak.
Az meg hogy hogy áll a haja, milyen betűtípust használ,mit vesz fel, nem hiszem hogy az emberi vagy sportolói értékéből bárkinek levonna.

Inkább mondjátok hogy nem tetszik ez a kalap, de nem kell mellé semmit kitalálni.

Szerkesztette: TSzabi
3 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 923 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nincs itt semmi meglepő, csak lett zárva a kör.

Tom Brady: Patriots -> Bucs.
Jameis Winston: Bucs -> Saints
Teddy Bridgewater: Saints -> Panthers
Cam Newton: Panthers -> Patriots.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 14 841 — Astartes
Newton, ha megismered, hogy ad bele mindent a palyan es edzesen, mikepp vezeti a sracokat, ahogy mindig o megy legelol, o vallalja a legtobbet, mikepp nyilatkozik. Akkor rajohetsz, igazabol egy extravagans figura, akinek a foci az elete. Nem statok vagy dijak lehetsosege es halmaza vonnza. Imad focizni es nyerni. Ennek gyermeki orommel tud orulni, de mas baja nincs. Mar ha nem nezzuk a divatreformer torekveseit. 😀
Meg lehet szeretni, mert olyan figura, de foleg amilyen sportember. Aki utalja az ilyet, az persze soha. Annal kiveri a biztit minden nap. viszont a palyan sossem volt ra panasz.

Szerkesztette: ulpianus


Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will
3 napja
Black_Adder Denver Broncos 7 820 — Holding, number 72
Ha már az évtized emlékezetes játékait, védelmeit, támadósorait pörgetjük, egy dolog még nem volt All Decade Broncos

Offense
Én 11 personnelben állítom fel őket. Egyrészt így van a legerősebb névsor, másrészt 11 personnel volt a leghatékonyabb felállásunk az évtizedben

QB: Peyton Manning
Ez teljesen egyértelmű, valszeg unanimous selection lenne. Ha mégis lenne 2nd team, az már nehezebb téma, szurkolói szavazáson nyilván Tebow 1 évére is megkapná, ami nem baj, a baj az, hogy szakmailag is nehéz olyat találni, aki felülmúlná azt az 1 évet az elmúlt évtizedben és nem Peyton Manningek hívják...

RB: CJ Anderson
4 jó RB-nk volt a 2010es években. McGahee, Moreno, CJ és Lindsay. Egyik se volt itt túl sokat. Nem a játékosok legjobbját nézem, hanem 10 év Orange&Blue-ban mutatott játékot, szóval Moreno és Anderson kis előnyben. Előbbi a 13mas offense alapembere, utóbbi a Super Bowl győztes csapaté, nem mellesleg ő szerezte ott az egyetlen támadó TD-t. Morenonak 13-ban nem sikerült, a poszt Andersoné. A 2nd Team Morenoé lenne, a jövő meg Lindsayé.

WR sor: DT - Decker - Sanders
Demaryius Thomas no brainer nálam. Bár a pffnél Sandes került a top101-be szerintem DT a legjobb. Gondolkoztam egy -Sanders-Welker vagy -Sanders-Stokley befejezésen, de ők csak 2-2 évet voltak, ezért inkább Deckernek szorítottam helyet, Sanders tudna slotot is játszani simán. 2. sorba Sutton mellé valamelyikük, az egyébként is inkább 12 vagy 21 personnel lenne.

TE: Julius Thomas
Ha csak 1 TE, akkor ez egyértelmű, még ha csak 2 effektív éve is volt. Green jómunkás ember volt, de annál nem több, Tamme és Dressen keveset voltak ahhoz hogy igazán mély nyomot hagyjank, az elmúlt néhány évet meg radírozzuk ki az emlékezetünkből.

OL: Clady - Beadles - Paradis - Vasquez - Orlando Franklin
Nem a legjobb évei esnek 2010tőlre Cladynek, de ennek ellenére nincs vetélytársa.
Orlando Franklin lehtett volna akár LG is, de többet játszott nálunk a szélen, meg LG-nek nagyobb választék volt mögötte, Beadles pl akár verheti is őt egyeseknél. Mathist egyetlen évére azért inkább mellőzöm.
A sérült 2013ban Clady mellett az egyetlen aki nem a rekord offenseből került az all decade teambe az Paradis. De Ramirez akkor is kényszermegoldás volt, Paradis jobb is volt meg többet is játszott, csak körülötte nem ugyanaz az offense volt

Defense
Itt 12 név lesz. Amúgy nickelt védelmet írnék össze, de annyi a rotáció a front6-ben, hogy szerencsésebb 12 nevet írni. Szerintem az AP-nál is így van már pár éve...

DL: Malik - Knighton - Wolfe
Malik és Wolfe nobrainer. Egy Shelby Harrist könnyű szívvel beraknék 2nd teambe, de ő a legnagyobb hiányzó. A közepén elég sok ember cserélte egymást. 15-ben Sly Williams pont a védelem tán legszürkébb kezdője volt, előtte Vickerson, Bannan nem voltak olyan dominánsak mint Knighron, Bunkley meg csak egyetlen évet volt.

EDGE: Von Miller - Demarcus Ware
Doom vs Ware volt a legnehezebb döntés végül inkább egyben hagytam a 15ös párost De a 2012-es Dumervil - Von Miller is elég rettegést okozott ligaszerte... Ware nagyobb hatással volt a csapatra az öltözőben, emiatt lett ő.

LB: Marshall - Trevathan
Woodyt sajnálom, hogy nem fért ide be, de ez a legjobb páros az elmőlt évtizedből. Azért amikor a 2nd teambe egy Woody - DJ párost rakunk mondjuk, akkor úgy általában nem panaszkodhatunk.

CB sor: CHJ - Talib - Bailey
Na ennek a sornak passzolj TD-t... Bailey 12-ig még 2nd team all proként játszott, CHJ a legjobb nickel CB ever, még tán Talib a "gyengébb" pont, cserébe ő büntet leginkább INT-ekkel. Az évtized legerősebb posztja.

S: Simmons - Dawkins
Mehettem volna a Stewart - Ward párossal is, de ők szerintem sokat profitáltak a többiekből, Dawk és Simmons nehezebb körülmények között álltak helyt. De ha máskor csinálom, lehet Stewart - Ward lenne.

ST
Csak hogy teljes legyen

K: Prater
McManus jó, de Prater jobb.

P: Colquitt
Tessék. Leírtam. Nem ért annyit, amennyiért hosszabbítottunk vele, főleg nem 13-ban, amikor általában nem is puntoltunk, de a fizetési sapkába így se úgy se férne bele ez a csapat szóval inkább ő, mint ilyen Wadmanok.

KR/PR: Holliday
Nem volt túl nagy konkurenciája...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 58 143 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Szóval:
A Patriots ex-QB-ja(Brady) eligazol a Bucsba ->
A Bucs ex-QB-ja (Winston) eligazol a Saintsbe ->
A Saints ex-QB-ja (Bridgewater) eligazol a Panthersbe ->
És most a Panthers ex-QB-ja(Newton) eligazol a Patriotsba.
A kör bezárult.
6 napja
Általános Doktor Denver Broncos 997 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Uborkaszezon van és az egyik hazai blogon indított "elmúlt évtized nagy játéka csapatonként" cikk elgondolkodtatott, össze is szedtem az én top3-at:

3. Tebow DT TD - 2011 AFC Wild Card
Az első olyan bronco meccs, amit tudatosan a broncosért néztem meg (azóta jószerivel egyet sem hagytam ki), önmagában nézve nem tűnhet nagy játéknak, de ott és akkor ritka nagy eufóriát okozott:

 www.youtube.com/watch?v=nMVnLsODqqg

2. Manning 10 yardos futás - AFC Championship
Több PM-es emlékeztes/nagy játék is eszembe jutott és egyet mindenképpen fel akartam rakni a dobogóra. Sokat vaciláltam a kedvenc PM playem (naked bootleg a boys ellen) és e között, végül a kiváltott hatás miatt tettem le erre a voksot: ez volt az a play ami után a hátamon is felállt a szőr az izgalomtól, ha ezután PM megkér rá akkor kettéfejeltem volna a falat is és azt láttam h a csapattársakra is átragadt ez az érzés azután h látták h a fizikailag már roncsközeli PM mennyire akarja a győzelmet. Számomra itt még nagyobb emberré vált:

 www.youtube.com/watch?v=IbQdVOgO6Pk

1. Von Miller strip sack - SB50
Az első helyre mégiscsak az elmúlt évtized legnagyobb sikerünkből illet választani, ahol szerencsére több nagy playünk is volt, de úgy gondolom h ez a strip sack alapozta meg az egész sikert:

 www.youtube.com/watch?v=5dk0KqS2Pb4

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
3 napja
Wyatt New England Patriots 23 372 — Three-time EL-champ^^
Ez most egyszeruen tul tokeletes 😀

2 napja
Matthew99 New Orleans Saints 6 427 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
2 napja
Helmut Zimmer Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 983 — bohócok nélkül nincsen cirkusz
Mi.
A.
Fasz.
?
akdestroyer
Az az amit megszoktunk kapni a rájátszás második körében.
Remélem segítettem.
Üdv.

Let us build dystopia
2 napja
JSanyo Indianapolis Colts 2 643 — 1/1
vegyük figyelembe:


3 napja
Matthew99 New Orleans Saints 6 427 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
Helmut Zimmer Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 983 — bohócok nélkül nincsen cirkusz
Sherman:
How many former League MVPs have had to sign for the min? (Asking for a friend.) just ridiculous. A transcendent talent and less talented QBs are getting 15/16m a year. Disgusting
ozibozi
Őt meg vajon ki kérdezte? Tudom, hogy etetni kell a követőket, mert abból is van zsozsó, de amúgy irreleváns a véleménye.
Kollega
Nyilván senki, de ez őt soha sem zavarta. Ez nem új.
Felelevenítenék egy beszélgetést Carroll és Sherman közt. Carroll mesélte:
S: -Miért csak a végén draftoltál le?
C: -Én legalább ledraftoltalak.

Amúgy meg mióta nem megy annyira a futás azóta máshova kerültek a hangsúlyok, szóval rétegzettebb a mondanivaló.

Let us build dystopia
3 napja
Amadeus Las Vegas Raiders Nevada Wolf Pack 22 403
szerintem kurva jó igazolás, pláne ennyiért.

Gruden Grinder
2 napja
Matthew99 New Orleans Saints 6 427 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3 napja
alatriste 8 738 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az életben minden változik, talán ez is összejön...Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, AS Roma szimpatizáns
5 napja
Black_Adder Denver Broncos 7 820 — Holding, number 72
Alapszakasz

Special Team
Prater NFL rekordja, Prater 57 yardos egyenlítő walkoff FG-ja a Bears ellen majd az 51 yardos nyerő FG-ja a hosszabbításban örökemlék, Hollidaynek volt több visszahordott TD-je alpszakaszban is, de ami leginkább megmaradt bennem az Parks blokkolt extra pont visszahordása a Saints ellen.
 www.youtube.com/watch?v=hqUpq65ACQw
Itt a visszahordás mellett a blokknak is lehet tapsolni és 23-24 helyettt 25-23 lett így.
| Kurvára nem érdekel, hogy kilépett-e vagy sem. Mivel a lába nem 2 dimenziós, ezért az hogy kitakarja a vonalat semmit nem jelent + a közelében nem volt Saints játékos úgyhogy először a saját ST-re mutogassanak |

Offense
2010-ben Lloydnak nagyon sok szép elkapása volt, de nem tudok fejből egyet úgy kiemelni, hogy na ez, az évtized play-e. Stokleynak volt egy, de az 2009, pont kiesik a határidőből.
A Manning éra quantitiy over quality volt, a Sheriff inkább mennyiségre hajtott mint szépségre, amúgy is, ha futószalagon jönnek a TD-k akkor nem marad meg egy-egy TD annyira, mint mondjuk a Tebow érából. Ami megmaradt jobban, az a Doki által is említett Naked bootleg a Cowboys ellen. Volt több hosszú TD-je ubble screenből, pl a Steelers elleni debütálása alkalmával DT-nek adott egy kb 80 yardosat, az eléggé bevésődött az emlékezetbe, az volt az a pont, amikor elfogadtam, hogy ez a mihaszna magashomlokú irányító, aki korábban annyi rossz emléket okozott PO-ban és alapszakaszban, most velünk van.
A Tebow érában mivel kevesebb TD volt, azok jobban számítottak, ezért emlékeztesebbek is, a Jets elleni 20 yardos TD futás, Fells elkapása a Phins ellen, Decker hosszú TD-je a KC ellen (2 completitionből az egyik), de ha az egész évtizedet nézzük, akkor voltak számomra emlékezetesebbek.

Valójában 2 CJ Anderson futás van, ami közütt nem tudok dönteni.

2014 Raiders ellen 51 yardos TD

Extra pont, hogy az ősi rivális Raiders ellen, és ez tényleg egy meccsfordító TD volt. Meg az a pártucat kiharcolt missed tackle is sokat nyom a latban.

2015 Pecc elleni győztes TD a hosszabbításban
 www.youtube.com/watch?v=K1ilf6lij1w
Extra pont, hogy az akkori legnagyobb rivális Patriots ellen, meccsdöntő TD, ami később 1st seedet ért, ami tudjuk milyen fontos volt abban az évben.
Az hogy havas meccs, csak hab a tortán

Defense
CHJ 90+ yardos INT return TD-je a Ravens ellen, Talib számtalan INT return TDje számos ellenfél ellen, Shelby Harris meccsdöntő INT-je a Steelers ellen, hogy a kókler érából is legyen valami, amikor 11-ben a Bears ellen Marion Barbert kikényszerítettük oldalvonalon túlra, hogy megálljon az óra és így meg tudtuk fordítani a meccset, uhh, fel se lehet sorolni azt a sok emlékezetes playt, amivel megajándékoztak minket. De számomra nincs látványosabb, mint amikor az irányító kap egy nagyot a pass rushertől és a földre kerül és ilyenből Dumervilé a legnagyobb.
 www.youtube.com/watch?v=S18MwHapDOg
Priceless. Extra pont, hogy Tom Brady ellen.


PO

Speciel Team
Nincs nagy választék. Norwoodnak volt egy nagyon okos visszahordása a Super Bowlon (5 ember között nem jelzett fair catch-et, amire senki nem számított), de ezt Holliday-nek kell adni a 2 visszahordott TD-jére egy nagyon rossz emlékű meccsről.
 www.youtube.com/watch?v=ooWY1gIk0eI
 www.youtube.com/watch?v=Y0od0JzfLK4

Offense
Tebow
 www.youtube.com/watch?v=nMVnLsODqqg
Ez elég egyértelmű

Defense
Ez is. Bár Von Millernek volt egy Dumerviéhez hasonlóan látványos sackje Brady-n, meg egy nagyon látványos INT-je, CHJ védekezése Gronkon 4&1-re, a kivédekezett 2 pontos a meccs végén, és ez mind egyetlen meccsről!
De a kérdés csak az lehet, hogy melyik Von Miller strip sack legyen a Super Bowlról.
Mindenki döntse el magának
 www.youtube.com/watch?v=2A7cMK_nKhU
Nem lehet rosszul dönteni.

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 58 143 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Mi.
A.
Fasz.
?
akdestroyer
Férfi nemi szerv. Lengyelül Trubisky.
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 58 143 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Az utolsón felnevettem. 😊
2 napja
empty taxi Atlanta Falcons California Golden Bears 24 832 — Afrika Kupa tippelde bajnok
Amúgy irányított valaha 1/1 es QB a Patsbe? 😀
Hightower94
Drew Bledsoe-t '93-ban vitte 1/1-re a Pats. 9 évet töltött csapatnál, ez alatt jött egy legtöbb passzolt yardos alapszakasz, 1 All-Pro, 3 Pro Bowl. '94-ben a Vikings ellen idegenben 70 passzából 45 lett sikeres, mind2 NFL-rekord.
Jim Plunkettet 1971-ben 1/1-re választotta ki Pats, az Év Újonca is lett az AFC-ben, 5 évet játszott Bostonban. Más kérdés h később a Raiders-szel lett 2-szeres SB-győztes QB.
Vinny Testaverde-t '87-ben 1/1-re választotta ki a Bucs, neki 2006-ban volt 3 passzkísérlete Pats színeikben.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
2 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 923 — The only discipline that lasts, is self discipline
Sherman:
How many former League MVPs have had to sign for the min? (Asking for a friend.) just ridiculous. A transcendent talent and less talented QBs are getting 15/16m a year. Disgusting
ozibozi
Ekkora volt a piaca. Schefter szerint a Browns kacérkodott vele, de csak a Pats ajánlott neki szerződést!
 twitter.com/AdamSchefter/status/1277652354540675072

Amúgy nálatok hogy néz ki a QB power ranking az AFC Eastben?

Nálam
1. Cam
2. Fitzmagic
3. Tua/rossz Josh Allen/Darnold
iktriad
1. Egészséges Cam
2. Darnold (3. éves jóslás)
3. Josh Allen (3. éves jóslás)
4. Fitz
5. Tua (mer rúki)
6. Nem egészséges Cam


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
3 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 18 868 — #NoStress
Amúgy irányított valaha 1/1 es QB a Patsbe? 😀
Hightower94
Öhm... Bledsoe.

12 órája
Helmut Zimmer Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 983 — bohócok nélkül nincsen cirkusz
Tessék egy kis Seahawks hír, mielőtt belefulladtok a dead zoneba: Wilson együtt készült AB-vel. Igen, azzal az AB-vel. És videó is van róla!  twitter.com/MySportsUpdate/status/1278511900100263936
iktriad
Asszem Undit elég hosszú időre elveszítjük.

Let us build dystopia
1 napja
Matthew99 New Orleans Saints 6 427 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
Wyatt New England Patriots 23 372 — Three-time EL-champ^^

1 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 14 841 — Astartes
Jones holdaouthoz mit szoltok? Sztem csak fenyegetőzik Reid úgy is rábeszéli ez neki és a csapatnak is az érdeke.
Hightower94
Miként lehet holdoutolni szakszerūen egy le nem játszott szezonban?


Rover, wanderer, nomad, vagabond. Call me what you will