NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 7 aktív topik

Legkedveltebb hozzászólások

6 napja
lazars Arizona Cardinals 86
Nyertünk és Kyler aláírta a sálamat, csak ennyit akartam mondani.
2 napja
polamalu Pittsburgh Steelers 4 437 — 毎日何かを学ぶ
Csak, hogy legyen jó is a mai napban

5 napja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 198 — Beware the Slim Reaper!
Egy szorosabb vereség elviselhetőbb lett volna, úgy több reményt lehetne táplálni az iránt, hogy ha újra találkoznák, akkor más meccs lenne.

Ezzel a forgatókönyvvel és koncepcióval, ami tegnap volt nem volt esélyünk megnyerni a meccset. Nem pusztán a játékosállománybeli különbség jött ki, hanem az edzői stábunknak sem volt diadalmenet ez a meccs.

Nem túl bonyolult, de a 49ers ellen nem lehet nyerni, ha nem tudja egy csapat megállítani a futójátékot. Ez nekünk nem sikerült, felőrölték a védelmet, és ahogy haladt előre a meccs, csak akkor nem tudtak haladni futással, amikor nem akartak (akkor meg passzal haladtak 😊)

Az első negyed érdekes volt, nálunk sokkal jobban működtek a scripted play-ek. Kb. ez volt az egyetlen része a meccsnek, amikor valamennyire jobbak voltuk. Én úgy láttam, hogy az elején ők túlokoskodták a dolgot, és 6 játékból csak egyet futottak, és ez a kezünkre játszott akkor.

A mi offense-ünk talán kicsit meglepte őket azzal, hogy Brown-t nem a pálya szélén használtunk, hanem a közepén slant route-okkal. Viszont ezek a drive-ok mégsem voltak sikeresek, mivel TD-ket nem szereztünk, sőt még igazán TD esélyes játékok sem voltak. A redzone-ban egyáltalán nem voltunk hatékonyak. Az első drive-nál szerintem úgy kellett volna nekimenni, hogy 4 esély van a TD-re, és neki kellett volna menni 4.-re is. A második drive-nál oké volt a mezőnygól abban a helyzetben, amikor Hurts 3. down-nál elesett a saját lábában -15 yard-ért.

Aztán az offense visszavedlett a már megszokott, ritmustalan, nagy játékokat kereső állapotába, futójáték nélkül, ami csemege volt az ellenfélnek. Komoly edzői felelősség is van abban, hogy a támadósor ezzel a névsorral nem tud kiegyensúlyozottan és megbízhatóan játszani. Ez nem e meccs eredménye, hanem az egész idényben rendszeresen előjön. A védelemben nyilvánvaló képességbeli hiányosságok is vannak, amellyel nehéz mit kezdeni, legfeljebb enyhíteni lehetne a következményeket edzői szinten.

Fizikálisan egyértelműen fölénk nőttek, maroknyi játékos volt, aki fel tudta venni a versenyt ebben a tekintetben, pl. Johnson, Mailata, Stoll, Brown. Ebben lehet, hogy részben szerepe volt a sorozatterhelésnek és nehéz meccseknek, amit az utóbbi időben játszottunk, ami a védelmet viselte meg.

Nehezen védhető edzői döntések is voltak a személyek terén. Legalábbis nekem nehezen megmagyarázható, hogy miért kap a meccs érdemi részében is több snap-et Gainwell, mint Swift, illetve Watkins miért van a pályán a snap-ek több mint 60%-ában, miközben Zaccheaus jóval kevesebb lehetőséget kap.
Nem ezen múlott, de a 3. negyed végén 13-28-nál nem mentünk neki 4.-re, ezzel kb. feladtuk a meccset, ahogy a védelem kinézett. Meg is kaptuk a TD-t. Viszont ezek után miért nem hoztuk fel a cseréket a 4. negyedben, ha már előtt lényegében elpuntoltuk a meccset?

Szintén edzői hibának látom, hogy nem tudtunk alkalmazkodni a játékvezetői felfogáshoz, ami engedte a kontaktot a védekezésben. Mi ehhez nem tudtunk alkalmazkodni és nem tudtuk kihasználni. Persze úgy nehéz, ha nincsenek a védők elég közel az ellenfélhez ahhoz, hogy felvegyék a kontaktot.

Hurts-nek volt néhány játéka, ahol magára húzta a sack-et, de sok esetben inkább az volt a probléma, hogy nem talált üres embert a passzoknál. 45 passzkísérlet nagyon sok neki, ami mutatja a támadójáték kiegyensúlyozatlanságát, még ha ebben benne volt a hátrányban való játék is.

Általában nem lehetett panasza a blokkolásra, sokszor több mint 3 mp-ig tarthatta a labdát, mire érkezett rá komolyabb nyomás. Sokszor azonban ennyi idő is kevés volt, hogy találjon célpontot, mert nagyon jól lemeccselték a passz útvonalainkat (különösen középső és mély útvonal kombinációkat, a rövidebb passzok után pedig gyorsan megállították az elkapókat), amiben edzők felelőssége is felvetődik. Így sokszor kellett még több időt nyernie lábon, amiből néha kijöttek jó játékok. Az ellenfél inkább elfogadott 1-1 ilyen játékot first down-ért (vagy pl. amilyen a passzolt TD is volt), cserébe az esetek többségében még a játék meghosszabbításával sem sikerült mozgatni a láncokat.

A futójátéka idén kevésbé veszélyes, ami kihat az egész offense-re is. Összességében szerintem ezen a meccsen nem sikerült igazán feljebb emelnie az offense-t, limitálták a játékait, de az sem mondható, hogy nagy kerékkötője volt a támadósornak. Sokkal jobban vigyázott a labdára, mint az eddigi meccseken. Viszont nem voltam kibékülve néhány passz kísérletével a redzone-ban, amikor Brownt kereste, és nem a feje fölé dobta a labdákat, hanem szinte a corner testére.

A támadófal legjobbja Lane Johnson volt (véletlen, hogy pont neki volt egy hét pihenője?), aki amennyire lehetett megfékezte Bosa-t, és futás blokkban is jó volt. A passz blokkolással ahogy említettem, nem volt probléma. Ellentétben a futás blokkolással, amiben szinte a teljes fal betlizett. A középső futásoknál nem tudták megcsinálni a kulcs blokkokat, és a külső zónáknál is sokat hibáztak. Ez szerintem nagyban betudható annak is, hogy egyszerűen idén taktikailag nem vagyunk elkötelezettek a futójáték mellett. Nem tudunk konzisztensen haladni a futójátékkal, ölni az órát, holott papíron nekünk van az egyik legjobb futásblokkoló falunk a ligában. A támadósor identitása inkább abban merül ki, hogy Hurts és az elkapók majd megoldják.

Swift-nek nem volt nagy meccse, de 6 carry az szégyen. A futójáték az ilyen típusú futókkal ritkán működik úgy, hogy minden labdacipelésből 5 yardot hoz. Benne inkább a nagy játék van meg, ami viszont 6 labdacipelésből nehezebben fog jönni. A 4. negyedben amekkora ütést kapott, jó eséllyel kihagyja agyrázkódás miatt a következő meccset, akkor aztán jöhet végre Gainwell vakulásig, úgyis azt akarja a stáb igazából. 😀
Fájdalmasan hiányzik egy fizikálisabb futó Swift mellől, akit már a szezon előtt is hiányoltunk. Ilyen típusú meccseken sokat számított volna az 1-2 yard helyett a 3-4 yard.
Továbbra sem futunk a center alól, inkább shotgun-ból, ami idén jóval kevésbé hatékony, mert Hurts kisebb fenyegetést jelent a futójátékban.

Az elkapókra olyan sok követ nem tudok vetni, a legtöbb elkapható labdát elkapta Brown és Smith. Inkább sémabeli gondok voltak, és nem az egyéni képességeken múlt, amikor nem tudták üresre játszani magukat.
Ült néha a szokásos WR screen is. Idén messze ez volt a legnagyobb játék ezekből, ahogy Smitty pinballozott a védők között 😊

Watkins megint indokolatlanul sok snap-et kapott mások rovására. A meccs érdemi részében egy fontos elkapása lehetett volna egy mély passznál, de persze nem tudta elkapni a kissé aluldobott labdát, ami ott volt szinte a kezében. Az ilyen helyzetekben újabban olyan a hatásfoka, mintha egy betonfalhoz dobálná Hurts a labdát.

A védelem összességében siralom volt, és ez már a védőfalban elkezdődött. A futás ellen védekezésben csődöt mondott a védőfal, különösen a DT-k. Akinek a legnagyobb erőssége a futás elleni védekezés, azokat most rendszerint dominálták futásoknál a fal közepén. Ide tartozik Williams, Davis a fő run stufferek, de Cox és Carter játéka sem volt éppen diadalmenet. Persze volt pár szép védekezés meg TFL, de összességében az történt, amit az ellenfél akart.

Passrush-ban volt pár siettetés és sack, de Purdy általában nem tartotta sokáig a labdát, az 1-2. olvasás sokszor üresen volt, így nem is ért oda gyakran a siettetés. Reddick sokat kínozta a fal jobb oldalát, és mellette még Cox volt, aki leginkább veszélyes volt az irányítóra.

Igazából a védelem közepe katasztrófa volt, kezdve a fal közepével, és ahogy haladunk mélyebbre a védelemben ez csak rosszabb lett. A linebackerek és Roby szinte minősíthetetlenek voltak. Rengeteg elhibázott szerelés és teljes fogalmatlanság coverage-ben. A pálya szélét sem sikerült lezárni a futások elől. Persze nagyon hiányzott Cunningham középről, de nem hiszem, hogy vele más eredmény született volna. Kb. 2-3 labdaszerzéssel lehetett volna csak ellensúlyozni a védelem gyengeségeit, de erre persze nem volt esély.

Nehéz bármit kezdeni akkora mismatch-el, amit bármilyen játékos jelentett, akit az ellenfél Morrow vagy Elliss irányába küldött. Ők egyébként szinte a teljes meccset a pályán töltötték. Morrow-n csak egyedül 150+ YAC-t termeltek.
Nem értek hozzá, de én ebben a helyzetben egy blitz-heavy taktikával készültem volna Desai helyében, ahol minden play-ben az egyik LB ment volna blitz-re függetlenül attól, hogy futás vagy passz van. Így okozták volna talán a minimális kárt a védelemnek és benne lehetett volna, hogy bezavarnak a futójátéknak a backfield-en, vagy odaérnek az irányítóra. Az elején voltak is ilyen tendenciák, de aztán elhagytuk. Ha passzjáték volt, Purdy ilyenkor mindig tudta hova kell gyorsan szabadulni a labdától.

Most megjött Leonard, de nem ringatom magam túlzott reményekbe, hogy egy Colts-tól kiszuperált, utcáról felszedett LB majd mindent megváltoztat. Inkább még egy ember a darálóba. Majd az offseason-ban kell átgondolni, hogy ha sztár LB nem is, de legalább egy olyan LB kell, aki futás és passz ellen is átlag feletti.

Bradberry-t szinte teljesen békén hagyták, Slay sem kapott sok passzt, de cserébe azokat mind elkapták ellene. Inkább a pálya közepét célozták, ahol az említettekhez még csatlakozott Blankenship is a bénázásban. Ez már a többedik gyenge meccse neki is sorozatban. Lehet, hogy semmi összefüggés nincsen, de amióta Byard megérkezett és kezd jobban játszani, azóta Blankenship-nek nemigen volt jó meccse. Talán megváltozott az ő feladatköre is, és nehezebben boldogul vele.

Erősen korlátozott szerepkörben volt néhány jó játéka Sydney Brown-nak és Nolan Smith-nek, de nem kérdés, hogy ők is a többiek sorsára jutottak volna, ha jobban támaszkodunk rájuk.

Nem lesz könnyebb egyelőre menetrend, pedig a védelmet legszívesebben egy hét pihenőre küldeném. Nyilván megerőltető ennyit pályán lenni, mint az utóbbi meccseken, de ezt részben maguknak is köszönhetik.

A következő két meccs sem ígérkezik könnyebbnek. Dallasban 2017 óta nem nyertünk, és az utóbbi négy meccset nem úsztuk meg 37 kapott pont alatt, ami a védelmet elnézve most sem lenne meglepetés.
A Seahawks ellen 2008 óta nem nyertünk (7 meccses vereség sorozat), amikor még Andy volt az edző, az utolsó évét töltő Dawkins-szal, és persze McNabb-bel, Westbrook-kal, Akers-szel, az újonc DeSean Jacksonnal. És olyan legendás nevekkel, mint Lorenzo Booker, Tony Hunt, Reggie Brown, Corell Buckhalter, Kevin Curtis, Omar Gaither, Akeem Jordan, Juqua Parker. Az a csapat az NFC döntőig ment. Hát nem most volt…

Szóval az egyik átkot meg kellene törni a következő két hétben. 😉

Szerkesztette: BleedingGreen


2 napja
ThySoul Buffalo Bills 1 184
Na, én elolvastam a teljes 3 részes cikket (rip 8 dolcsi, egy doboz macskakaja kijött volna belőle), megpróbálom összeszedni a szerintem érdekesebb dolgokat. Azt előre mondom, hogy 100% hogy marad ki pár dolog, rohadt hosszú a cikk és minden bekezdésben van valami 😀

-az összes edző utálja McD-t. Tipikusan az az ember szerintük, aki mások előtt eljátsza a jó fiút, közben egy rohadék. Egyszer azt nyilatkozta a médiának, hogy rettentő sokat van bent az épületben így készülve a meccsekre, ami kamu, hamar lelép, cserébe hosszabb munkaidőt rendelt el az edzőknek 😀 és ez csak egy példa. Ahogy írtam lentebb, külön safe word volt ha közelített, nem lehetett viccelődni a közelében, és minden stábtag menekülni akart a csapattól. Ha nyertünk is belekötött valamibe, sokan úgy írták le olyan mintha "nem 13-3lenne a mérleg, hanem 3-13"
-emlékeztek arra, mikor itt is feljött témaként hogy Hall, a WR coach ugyanazon poziba kerül a Jaguarsnál? Na, mint kiderült többek között azért, mert mikor az elkapók itt vettek neki egy kocsit karácsonyra (mert szerették mint edzőt) McD lebaszta, hogy nem azért kapja a fizut hogy haverkodjon a jatekosokkal.
-vereségek után rettentő bunkó, többször is fenyegetett meg edzőket hogy kirúgja őket, ezért is akar lelépni mindenki
-Frazier elméletileg nem csak önszántából lépett le, hanem McD is ki akarta rakni
-többször is átvette tőle a játékhívást, majd ha szarul sült el őt szidta (ez később fontos lesz)
-a játékosok többsége szereti, mivel velük jó fej, de a megszólaltatott edzők szerint mindenkit szid a hátuk mögött, csak szeretné ha meglenne a látszat arra vonatkozóan, hogy játékosbarát HC
-nem vállal semmiért felelősséget, általában a játékosokra/offensere keni a dolgot egy egy vereség után
-a játékosokat le szokta ültetni egy egy hiba után mindenféle magyarázat nélkül (lásd a közelmúltban Cook esete)
-a Pats elleni 3 passzos vereséget követően kritizálta az O-t, amiért nem tudtunk futni (az gondolom nem zavarta hogy az ellenfél csak futott es így sem tudtuk megállítani őket), majd kijelentette hogy többet kell futni. Ez egészen a Bucs elleni gyalázatos első félidőig ment így, mikor is Daboll annyit mondott a félidőben a játékosoknak hogy Fuck it, Allen a vezér innentől. Ezután jött a győzelmi széria és Allen brutális PO teljesítménye
-a 13mp: ő döntött a sima rúgás mellett, pedig mindenki squib kicket akart. Átvette Fraziertől a játékhívást. Nem vallalta a felelősséget a meccsért, az STC-t illetve Basst hibáztatta (valamint szerinte túl sok időt hagyott a támadósor a Chiefsnek lol). A koordinátor egyébként nem lett kirúgva, ő maga távozott (2 év volt még a szerződéséből) mivel nem akart már többet vele dolgozni.
-egy Bills játékosnak azóta is rémálmai vannak a meccstől (ezen mondjuk felnevettem)
-Allent folyamatosan kritizálja ahol csak tudja, mivel van egy elképzelése hogyan kéne játszani ezt a játékot egy irányítónak, és Allen nem úgy csinálja.
-Josh minden megszólaltatott szerint egy Alpha dog, viszont nem szereti a konfliktusokat, így valszeg sosem fordul McTerrorist ellen. Mindenki azon a véleményen van, hogy hagyni kéne játszani ahogy szeretne, mivel ő miatta jó a Bills, nem a HC miatt.
-mindenki azon a véleményen van a megkerdezettek szerint, hogy Dabollt kellett volna megtartani
-és igen, tényleg volt terroristás példája (ez hogy nem derült ki 4 év alatt? 😀)

Elég király cikk egyébként, kár hogy a nagy hajrá előtt jött ki, valszeg szét fogja teljesen szedni a csapatot. Remélhetőleg ez elég hogy ki legyen rúgva végre tényleg, és jöjjön valaki más helyette

Szerkesztette: ThySoul
4 napja
Matthew99 New Orleans Saints 9 123 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 185 — No es importante
Visszavedlettem konstans New Orleans szurkolóvá, a lakásban is kész lett a Saints' corner 😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
alatriste Miami Dolphins Florida State Seminoles 10 751 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nacua nagyot ment, a meccs jó volt ahogy a hangulat is. Nagy élmény volt.


Szerkesztette: alatriste


Liverpool Fc fan
6 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 16 956 — Csodabogár

5 napja
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 5 812 — Ajmo Vatreni
vpi
zinedine5
Persze, hogy leegyszerüsítem. Ahogy te is: BB el -> jók leszünk.

vpi
Azt azért fontos tisztázni, hogy én nem mondtam ilyet, sőt azt mondtam, hogy jó eséllyel szarabb lesz.
Szóval itt nem ez a kiindulási pont.

zinedine5
Azt hittem az az én álláspontom, hogy BB nélkül szarabb lesz 😝

Állj bele nyugodtan, ha szerinted BB már szar, nem kell píszískedni.
vpi
Nekem egyértelmű az álláspontom elég régóta. BB mint GM rosszul draftol (FA szinten sem különösebben jó) és ez miatt a keret színvonala, főleg támadóoldalon a béka segge alatt van. Nem vagy csak alig jöttek rendes O-playerek a csapatba, elengedett játékosokat akik beválltak. Nem csak most, régebben is, csak régebben Brady játéka és tudása, plusz JMD minősége, mint O kordinátor ezt palástolta. Most meztelen a király. 0 pont a liga egyik leggyengébb védelme ellen. Ezt nem kell megmagyarázni.
Ahogy írtam is régebben elment egy Easley draft meg a hülye DB draftok, most már azért nem.
Csak egy példa:
2014-es rosterben ilyen blue chip játékosok voltak:
Brady
White
Amendola
Edelman
Gronk
Solder
Vollmer
Chandler jones
Ninko
Wilfork
Collins
Hightower
Chung
DMC
Revis
Gostkovski
Mayo IR

Most hány embert tudnánk felsorolni? Judon, Dugger, talán Gonzales majd. És támadóoldalon?

Nem beszélve arról, hogy szerintem talán BB pszichológiai módszerei felett is eljárt az idő. Nem vagyok benne biztos, hogy most is meg lehet azt csinálni egy 2x éves játékossal, amit 10, netán húsz éve meglehetett. Eleve sokan azért is vállalták be ezeket a módszereket (Chris Long pl.), mert sokkal jobb esély volt a gyűrűre, de most? Ki fog idejönni, egy sokkal kevésbé játékosbarát rendszerbe, ami még sikertelen is.

És ezeknek nem sok köze van , ahhoz, hogy BB milyen minőségű főedző (nagyon jó), pláne nem ahhoz, hogy milyen minőségű védőedző (talán a legjobb).
5 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 12 696
A csapat állandóan lehoz az életről.

Én nem tudom, hogy milyen perverzitás mozgat, hogy még követem őket (bár tegnap KP sérülésnél kinyomtam a streamet a fenébe).

Azt sem tudom, hogy ezt a keserűséget meddig bírom. Kiégettek teljesen, elment a kedvem az egésztől, egyszerűen gyűlölöm nézni a meccseinket...és végtelenül unatkozom közben. Szerintem már csak rutinból, megszokásból kapcsolok oda, teljesen kedv nélkül. Elemezgetni is minek...szar minden.

Még adok nekik egy meccset, ha ott is összeszedetlenek lesznek, akkor nekem ennyi lesz az év.
Írni nem fogok, mert nincs mit , olvaslak majd titeket!

Mindenkinek jó szurkolást!
6 napja
Rodaron New York Giants 1 791
Giants lose to the 49ers by 18 in San Francisco.
Eagles lose to the 49ers by 23 in Philadelphia.
Dallas lose to the 49ers by 32 in San Francisco

Hello és mi vagyunk a szar csapat…nah
4 napja
mate93 New Orleans Saints 181
szerintem ezt minden panthers szurkolonak el kell olvasnia, nekem az egyik legjobb NFL insider cikk idenrol csapattol fuggetlenul:

 theathletic.com/5105215/2023/12/06/carolina-panthers-frank-reich-firing-david-tepper/

(pro tipp: ha a link megnyitasa utan egybol kilovod a wifit/mobilnetet, el lehet olvasni az athletic cikket elofizetes nelkul😅😅)

hat eleg felelmetes dolgok vannak benne… hibas itt reich, a GM es young is. de ami a legfelelmetesebb, hogy mennyire rendszer szintuen nyulnak at egymas fejei felett a stabtagok, hierarchiatol fuggetlenul. amig mindenki tudja, hogy lehet tepperhez menni picsogni, a masikat hibaztatni, ujjal mutogatni, addig szerintem ez nem lehet egy jol mukodo franchise. ezzel a barom tepperrel meg kellene mar ertetnie valakinek, hogy NEM ert a focihoz, NE avatkozzon bele a csapat dolgaiba. nevezze ki az alkalmas embereket, uljon be a paholyba, tapsikoljon es bizzon abban, hogy jo embert nevezett ki. szerintem ebben az egeszsegtelen kornyezetben lehetetlen jol dolgozni… es amig a kulonbozo stabtagok sms-eznek a detroiti Ben Johnsonnal, hogy ne jojjon ide HC-nak, mert nem jo itt dolgozni, addig nem is valogathat majd a jo jeloltekbol…
2 napja
KeyG Baltimore Ravens 7 253

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
Jan Pittsburgh Steelers 4 742 — Steelers fan
Egyébként még mindig PO helyen vagyunk...

Most elég szoros, és ahogy én tippelem, a 10-7 lehet az alja, amivel be lehet majd jutni, de ha többen végeznek 10-7-el, abból szvsz csak egy fog beférni. Én most nem látom hogy ki lenne az a 3 csapat akit még le tudunk nyomni, szóval asszem PO-tól elköszönhetünk.
Jan
minek mennenk PO-ba? se tamadni nem tudunk sehogyse, vedekezni meg lyukasan, mert kozepen mar nincs 1 hasznalhato ILB se.
xtaki
Ez nagyon rossz felfogás. Miért jussunk be, ha úgyis kiesünk? Azért mert minden évben 1 csapat tud végigmenni, 31 meg nem. 14-en mennek PO-ba, abból 13 elbukik valamikor. Az a 13 miért akar bejutni, hogy kikapjanak?

Idén valszeg nem fog összejönni, de ameddig van rá esély, addig menni kell Pillanatnyilag 5.-ek vagyunk az AFC-ben, lehet mondani, hogy sz.r minden, és balf.szok vagyunk, de 11 csapat van mögöttünk. Náluk minden oké, minden f.sza? Nem csak nekünk van sérültünk, meg ilyen-olyan nyomorunk, hanem kb mindenkinek.
4 napja
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 544 — The only discipline that lasts, is self discipline


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 372 — No one likes us, cause no one like us
Az utálatos nagy arc Sirianni...:
dande2
Coach speak, semmi extra.
gyeek
mondjuk dande2 ha egyszer leszoknál erről, hogy még rá is mártírkodsz, akkor az ilyen gyík féléket nem etetnéd.

Don't talk the walk, Walk the talk!
6 napja
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 185 — No es importante
COTTON BOWL: Missouri vs Ohio State
PEACH BOWL: Ole Miss vs Penn State
ORANGE BOWL: Georgia vs Florida State
FIESTA BOWL: Oregon vs Liberty


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
KeyG Baltimore Ravens 7 253
JMD visszajön OC-nak és még vele megpróbáljuk hátha...
NB2
Szerintem rossz gondolat, azt a csávót fasztarisznyának tartják mindenhol ahol volt HC és akkor még a Coltsról nem is beszéltünk.
A fő baj itt Belichick és az ő tejhatalma na McDaniels pont ugyanezt akarta a Raidersnél és a végére már a legjobbakat is el akarta cseréltetni de a lényeg hogy Garoppolo ott van. (O’Brien is tejhatalmat kapott és a liga rajta nevetett mit cserélt mire )
Ez a Patriots dolog elég belterjes és nem is tudom került-e ki innen sikeres edző és szerintem a Belichick tanítványok mind ebben hisznek.
Nem kételkedem egyikük szakértelmében sem, Belichickében végképp nem, de néha a move on a megoldás mindenre. ( Brady erre rájött )
Új kezdet minden téren az Eagles, 49ers, Cowboys FO-ból elhozni valakit rábízni a dolgokat szerintem ez lenne a helyes út.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
5 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 7 815 — Jó ötletnek tűnt!


Már csak nevetni tudok geci. Az egész franchise egy bohózat
Wester

Lesz ez még így se!
4 napja
MrMiksa Philadelphia Eagles 3 639
Beszarok, hogy egy ilyen fos meccs (a mi részünkről) után ez még mindig megér ennyi karaktert 🤣
6 napja
ZERO_L New England Patriots 4 259 — situational football
off-

külsősként érdkes volt olvasni a topin vs fórum vitákat, a bicskanyitogató felsőbbrendűségi komplexusával. az, hogy frontálisan ütközött az autópályán egy beton fallal a szembe sávban egy dolog. előfordul, megesik, mindenki tévedhet. de az biztos, hogy egy - bocs srácok, benéztem, lehet mégsem nálam van a bölcsek köve - a minimum aminek helye lett volna itt. nem túl elegáns, hogy inkább átment inaktívba és elbújt az "övéi" között...

on-
peach
Vélemények, prognózisok ütközésekor minek eszkuzálnia magát az embernek?
Teljesen felesleges.
Véleményben nem lehet tévedni.
Ha leírom, kifejtem, megindoklom, hogy a Pats üti a Chiefst, majd kikap 30 ponttal, akkor nem jött be a konklúzióm, nem ült a tippem, megalapozatlanok lehettek a következtetéseim, az én bajom, nem okoztam vele kárt senkinek, és habitustól függően vagy elveszi a kedvem a további tippelgetésektől, vagy nem.
De nem tévedtem, csak rosszul tippeltem.
Ahogy ha valaki azt írja, hogy a Pats ki fog kapni, -ami valószínűbb szcenárió, de attól még csak prognózis- és mégis nyer, az se téved, csak a valószínűbb tippje nem jött be. Zágson.
Ha azt mondom, hogy a Pats még sose nyert SB-t, majd kiderül számomra, vagyis bebizonyosodik, hogy tévedtem, egy tényt hibásan közöltem, akkor lehet mea culpázni, van értelme, mert az önreflexió segíti a jellemfejlődést.

Egyedül a személyeskedés az, ami gáz volt, de az meg nem csak topin sajátja.Topin túlzott magabiztossága és stílusa nehezen emészthető ha belelendül.
peterk2005 udvari bolond
Kinek?
Akinek nincs magabiztossága és önértékelése?
Engem sose zavart ha valaki markánsan képviseli a véleményet egy fórumon. Sőt, az lenne a furcsa, ha valaki azért ragadna klaviatúrát, hogy megossza a bizonytalanságait vagy a kiforratlan véleményét.
Egy fórumon pont az indukál diskurzust, -ahol valid érvek, új nézőpontok, elgondolkodtató meglátások is felszínre kerülhetnek-, ha valaki markánsan kommunikál.
Egyáltalán nem emészthető nehezen, legfeljebb annak, aki nem tudja a fórum formátumot megfelelően kezelni.
Őszentsége Sobri Jóska
Na a fentiek miatt ezt hívják következmények nélküli országnak. Mert mindenhez így közelítünk. Ha hónapokig hülyéznek egy közösséget ( többségében) az csak egy vélemény. Ezt leste az egész fórum ahogy mindenkit oktatott aki mást gondolt mint ö. De ugye tévedni joga van. Ahhoz lehet, a hangnem tükrében, és a mostani viselkedése tükrében erre egy szó van. Visszataszító
G.P.
Félreolvastad amit írtam. (Mégse mondom, hogy ezért tart itt ez az ország, hogy egy világosan, egyértelműen megírt szöveget is félreolvas az, akinek más a véleménye, - mert nem is ezért tart itt.)
Topin nem tévedett, mert véleményt nyilvánított, nem pedig tényeket közölt.
Tévedni tényállítás során lehetséges.
Őszentsége Sobri Jóska
Te valamit nagyon benéztél. Ő véleményt közölt tényként. Aki kétségbe vonta azt lehülyézte. Az nem ugyanaz
G.P.
Ennyi a lényeg.
Ha kinyilatkoztaásként közölsz egy véleményt, attól az még vélemény marad.
Abban meg nem lehet tévedni.
Ha meg lehülyézel valakit, az szimpla személyeskedés. (Akár tényközlés, akár véleménynyilvánítás.)
Az valóban bírálandó, de senkitől nem lehet elvárni, hogy ne ragadják el néha az indulatai, ilyen az emberi természet. Ahogy olvastam nem csak topin személyeskedett, de személyeskedés miatt ritkán szoktak elnézést kérni, és nem is erről szólt az eredeti hsz., amit peach írt, így elsősorban én se erre reagáltam.
Őszentsége Sobri Jóska
A szint nem mindegy.
Sokan voltak már itt markáns véleménnyel és sokan vitatkoztak már itt, néha elég durván is, de volt egy szint amit tartani kellett volna.

Engem a véleménykülönbségünk egyáltalán nem zavart, sőt én szeretem is ha valaki más szemszögből is megvilágít egy helyzetet, de a stílus az túlment egy határon.

Jó példa itt solymi akivel szintén nem ertunk egyet sokszor és ő elég hasonlóan gondolkodott, gondolkodik mint topin, de ő valahogy sosem jutott el a sértegetésig.

És akkor itt még szóba se került, hogy igaza volt-e, lett-e.
zinedine5
Itt nem feltétlenül az a lényeg, hogy kinek van igaza, hanem hogyan és milyen alapon érvel.
Én topin véleményét azért fogadom sokszor el, mert a mondanivalója mellé tesz kontextust, statokat és adatokat, így az amit mond, a véleménye érthető és logikus. Függetlenül attól h úgy lesz-e vagy sem.

Jó példa erre a Meyers-JuJu csere, ahol sem ő és sokan, kvázi senki nem értett azzal, hogy Meyerst elküldik.
De azt mondta, hogy rendben, ha a csapat a YAC-ra fog alapozni és eszerint építi fel a csapatot és a játékot, akkor ez egy vállalható döntés, mert ezekben a statokban JuJu jobb, BoB ért a támadórendszerhez így valszeg fel tudta mérni a két játékost.

És ha valaki ezzel nem ért egyet az se gond, de ne az legyen az érv, hogy mert xy szerint ez a döntés faszság és JuJu amúgy is szar.
Ha ez a véleménye, akkor támassza alá, hogy miért volt akkor rossz döntés és ne a jelenlegi állapot alapján legyen az, hogy én ezt megmondtam.

Illetve ha valaki így csinálja, akkor ne csodálkozzon ha a másik meg nem áll bele, mert számára nem lesz értelme.

Meg el kellene dönteni, hogy most vitatkozunk vagy az igazunkat próbáljuk ráerőltetni a másikra és ha nem fogadja el, akkor le van hülyézve és jön az énmegmondtam.

Megmondom őszintén, szoktam a többi csapat topikot is olvasni, de ilyen szinten nem szoktak az emberek egymásba beleállni, mint ahogy itt történik.

Meg ahogy már többször is leírtam korábban, sokan már a korábbi ellentétek miatt sem azt nézik, hogy mit ír a másik, hanem alapból ellenkeznek vele.

Pedig simán elintézhető lenne azzal, hogy valaki azt a csapatépítési filozófiát részesíti előnyben, hogy tankoljunk, valaki meg azt, hogy építsük egy közepes QB köré a csapatot és hajrá.

Mindkettőre van jó példa, utóbbira ott van Goff, akinek adtak falat meg játszópajtásakat, aztán hasít meg van amikor nem.
De azt se felejtsük el, hogy Bradynek is nem egy meccse volt, amikor szenvedett, csak azt elfelejtjük vagy a DEF és ST kihúzta a szarból.
Lúdas Solymi
Már millioszor le lett írva, de képtelen vagy te meg ő is felfogni mi az igazi probléma.

Az, hogy hozza a statokat az tényleg pozitívum és megadom neki, hogy pár ellenvéleményt többször generált az érzelem mint a racionális átgondolt kritika.

Ettől még nem hiszem, hogy bármi joga lett volna úgy beszélnie minden vitapartnerével mintha a seggéből rángatta volna elő. Nem csak azokkal, akik képtelenek komplexen gondolkodni, hanem bárkivel akivel szemben véleménykülönbség alakult ki.
Egy idő után meg már sajnos ő is beleesett ebbe az egybites érvelésbe. Mindent meg akart magyarázni, hogy miért az a jó döntés, mikor lebontottad az érveit darabról darabra, akkor bedobta a “mi van azt hiszed, jobban tudod mint Bellichick”, amivel igazából nem lehet mit kezdeni. Pontosan azzá vált akik ellen annyira harcolt, csak ő a számegyenes másik végén. Ezt nem látjátok.
Szóval ne állítsuk be őt mint aki ki lett innen üldözve, mert ha jól tudom ő henceget azzal, hogy neki van valami buboréka, ahol hirdetheti az igéjét.

Juju-Meyers csere meg konkrétan védhetetlen szar döntés, ha nem voltak személyes ellentétek, akkor ezt baromira nehéz megmagyarázni. Topin persze, akkor is próbálkozott stat szinten lehet voltak apró jelek miért jöhet be, de az egyetlen elkapódat akinek legalább van kialakult, látható kémiája az irányítóddal nem cseréled le erre a tiktok királyra aki semmit nem tett le, ha egy évre idehozzuk vagy egy 1+1szerződéssel azt mondom, de azt hogy kb annyit adtunk neki mint Meyersnek adtak az konkrétan a vicc kategória."Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 napja
gyeek Dallas Cowboys 7 669 — Stromfeld Aurél fan

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
4 napja
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 646 — Astartes
Tyreek Hill szerint a Chiefsnek kiváló támadói vannak. Ami hiányzik, Eric Bieniemy, aki sosem hagy nyugtot senkinek.

Az biztos nagyon hiányzik még, hogy a bunkó és egyben paraszt EB jól összevesszen Mahomesszal és mindenkivel hetente megint.
Ja és a legalja játékhívásai fõleg hiányoznak, amit mindig vissza kellett venni töle Reidnek.
Gondolom a Washington is ezért nem gyõz gyõzni.

Szerkesztette: ulpianus


Állat vagyok, ami enni kér...
9 órája
Tarsi San Francisco 49ers 896
Adott egy probléma, ami orvoslásra szorul. Fiatalabb bírók, kamera bírók, professzionálisak, stb, bármi. Viszont inkább odáig mennek, hogy a szabályokat alakítják egy aktuális hibájukhoz, aztán néhány év múlva onnan is visszatáncolnak és azt mondják: "Bocsi." A statisztikába temetkezni meg struccpolitika. Szar a játékvezetés liga-szerte, kell róla beszélni, és kell(ene) tenni valamit hogy kiegyenlítettebb legyen.
gyeek
Jah.
Egzakt szabályok es következetes alkalmazásuk szükséges. Elméletben ennyi az egész.
De tudod mi a különbseg az elmélet meg a gyakorlat között? Elméletben semmi...
Őszentsége Sobri Jóska
Amellett, hogy ez mind igaz, nem kapcsolódik ahhoz amit mondtam, max kiegészíti azt.

Simán lehetne csak 2-3 spori a pályán akik a szócsövei egy nagyobb csapatnak akik mindent követnek egy kamerával. Ehelyett momentán ezek az emberek inkább csak bevédik csak a seggüket a sporiknak. Rossz a működési elvük.
gyeek
A bírói munkát az segítene a legjobban, ha mint a régi fociban, nem lennének lassítások.
Viccet félretéve. Az amerikai foci túlszabalyozott. 300 oldalas szabálykönyv és 300 oldal mechanics (a gurulós foci kb. 100 oldal összesen). Egy jobban felkészült fotelszurkoló ennek kb. a negyedét, felét ismeri. Emellett a bírónak lent a pályán, akció közben kellene mindent kiszúrni, úgy, hogy pl. ha minden holdingot bedobálnak a falban, akkor csak a büntetésésekről szólna a meccs. (Van bíró fejkamerás videó, érdemes megkeresni) Ugyanakkor a játék, bár így is sokat áll, nem lehetne tovább töröldelni. Megölné pl. a no huddle játékokat.
A bírókkal kapcsolatosan a játékhoz tartozik, hogy szidják őket (néha még az amerikai közvetítés szakértője is benéz szitukat a stúdióban). Látszik milyen volt a játékvezetés, mikor sztrájkoltak a bírók, és látszik, hogy a gurulósban hiába van VAR, azt is szidják.
gbol
Pedig igenis dobjanak be minden holdingot és akkor majd egy idő után a támadófalak kénytelenek lennének a szabályok szerint játszani. Jelenleg feláldozzuk a támadófoci oltárán a szabályokat, ezzel ellehetetlenítve pl a passrusherek dolgát.(A túlzott qb védésről most ne is beszéljünk) Ha no huddle játékot akarsz tolni, akkor ne legyen holding a támadófalba, ilyen egyszerű a dolog.

Én nagyon nem értek eggyet ezzel az iránnyal, hogy a látványos támadások kedvéért mindent elnézünk a támadófalaknak, miközben a másik oldalt csúnyán néznek az irányítóra és repül rá a zászló. Vagy vegyék ki a holdingot a szabálykönyvből, vagy tartassák be, de ez a félrenézés nagyon visszás és túl nagy teret enged az adott bírónak, hogy beleszóljon a meccsbe, azzal, hogy "mit vesz észre és mit nem".
6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 75 135 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
FCS Playoff - A nyolcaddöntők

1. South Dakota State - Mercer 41 - 0

Mi történt: A jelenlegi FCS bajnok Jackrabbits 346 yardot futott és 571-151-es arányban nyerte meg a total yardok csatáját. Ezzel megszerezték zsinórban 26. győzelmüket is, ami a 3. leghosszabb az FCS történetében, Az első kettő még elég messze van, a North Dakota State 39 illetve 33 győzelmes szériákkal vezeti ezt a listát.

Game Ball: A RB Isaiah Davis korábban is nagy rájátszás specialista volt, és ezt a jó szokását most is folytatta. Most 16 labdacipelésből 116 yardost és 3 TD ért el. A 13 rájátszás találkozón, amin pályára lépett,tizedik alkalommal érte el a 100 yardot.

Kulcs statisztika: A Jackrabbits 15 3. és 4. kísérletből 10-et váltott 1st downra. A vendég Mercernek ez mindössze étszer sikerült a 12 próbálkozásból.

Következik: Az SDSU a 8. Villanovát fogadja december 9.-én. A Jackrabbits megnyerte a 2 program korábbi találkozóját, a második egy 2021-es nyolcaddöntő volt, azt Davisék 35-21-re nyerték

2. Montana - Delaware 49 - 19

Mi történt: A találkozót komoly hóviharban játszották, a Big Sky bajnok Montana azonban nem tűnt el a hópelyhek között és könnyeden múlta felül a Delawaret, főleg első félidei játékának köszönhetően. 4 legalább 20 yardos TD-t sikerült bevinni a Blue Hens end zone-jába, így 35-12-es állásnál mentek be felolvadni a hóemberek a nagyszüneti pihenőre. A QB Clifton McDowell 3 totál TD-t ért el az FCS rekordot jelentő 27. Grizzlies playoff szereplés alkalmával.

Ilyen remek futballidő volt a meccsen,


Game Ball: A Griz megint megmutatta, hogy a speciális egységük igazán különleges. a rugó Nick Ramos mindent berúgott (2 mezőnygól, 5 extra pont), a punter Travis Benham pedig 43.7-yard-os átlaggal rúgta át az ellenfél térfelére a játékszert a hóvihar ellenére. Mellé még a visszahordok sem hibáztak, amíg az ellenfélnél egy safetyt is sikerült összehozni.

Kulcs statisztika: A csúszós pálya ellenére a Grizzlies 8.5 yardot átlagolt playenként és 388 yardot szerzett csak az első 30 percben. A RB Xavier Harris produkálta a legbeválalósabb playt egy oldalvonal melletti lepörgésből szerzett 21 yardos TD alkalmával.

Következik: A Montana a 7. Villanovát fogadja szombat hajnalban. Eddig egyszer találkozott a 2 program, de az a mérkőzés a 2001-es FCS döntő volt, amit a Grizzlies 13-6-ra nyert meg.

3. South Dakota - Sacramento State 34 - 24

Mi történt: A South Dakota négyszer is 17 pontos előnyben játszott, miután 2 TD-t szereztek a 2. negyed első 2 percében többek között Mi’Quise Grace 56 yardos fumble return TD-jének köszönhetően. A Coyotes először jutott be a legjobb 8 közé és 1986 óta először érte el 10 győzelmet egy szezonban,l 1986.

Game Ball: A hazaiak támadófala megint kitett magáért- futás és passzblokkban. Előbbinek hála a Coyotes 194 yardot futott élén Charles Pierre Jr.-al , aki 123 yarddal vette ki ebből a részét. És nem engedték sackelni Aidan Bouman-t se, aki 2 TD passzt osztott ki. ,

Kulcs statisztika: A Coyotes védelme mind a két Kaiden Bennett turnovert TD-re váltotta a második negyed elején. Grace egyből vissza is vitte 6 pontra az ő labdaszerzését, míg a Sac State QB-jának INT-je után Bouman büntetett egy TD passzal. Hogy pikáns legyen a találkozó, miután Bennett megsérült, az a Carson Camp ált be helyette, aki a USD egykori irányítója volt. Volt csapata ellen 168 yardot (23/14) és 1 TD-t passzolt.

Következik: A Coyotes kapja az egyetlen nem kiemelt ellenfelet a nyolc között, de nem biztos, hogy örülnek majd neki. A North Dakota State érkezik majd december 9.-én, megtorolni a szeptember 30.-án a Fargodomeban elszenvedett 24-19-es vereséget.

4. Idaho - Southern Illinois 20 - 17 OT

Mi történt: Az Idaho kiharcolta a hosszabbítást, miután blokkolták a vendégek mezőnygólját a rendes játékidő végén. A hosszabbításban pedig előbb Marcus Harris zárta le a Salukis támadását egy INT-el, majd Ricardo Chavez egy 27 yardos mezőnygóllal kiharcolta a továbbjutást.

Game Ball: Harris a labadaszerzése mellett 6 szerelést produkált, abbból 2 is TFL volt. Jermaine Jackson pedig egy 86 yardos punt return TD-vel egyenlített 10-10-re a 3. negyedben,

Kulcs Statisztika: A két csapat nagyon közel volt egymáshoz statisztikailag. Ami viszont az Idaho dícséretére válik, eddig mindig kikaptak, amióta Jason Eck lett a vezetőedző és legalább 10 pontos hátrányba kerültek. A 0-10 most is megvolt, de szép lassan a Vandals beérte a SIU-t, hála pl. Chavez mezőnygóljának az 1. félidő elején és Jackson punt return TD-jének.

Következik: Az Idaho vasárnap hajnalban az 5. UAlbany-t fogadja. Ez lesz az első összecsapás a két program között.

5. UAlbany - Richmond 41 -13

Mi történt: A UAlbany 27-0-ás előnyre tett szert az első félidőben a két CAA csapat csatáján. A Spiders hiába próbálta kontrollálni az órát. a Great Danes 5 sackkel és pl. Bill Hackett 71 yardos pick sixével kihúzta a pókok méregfogait.

Game Ball: A UAlbany QB-ja, Reese Poffenbarger 4 TD-t szerzett, 2-2-t futva és passzolva, idén már hatodszor.

A klucs statisztika: Amikor a Great Danes TD szerzett támadásban, az hosszú drive után született. A 3 TD drive alatt 263 yardot termeltek a 311 total támadó yardból.

Következik: A UAlbany először jutott a legjobb 8 közé, ezt egy hosszú túrával ünnepelhetik meg a nyugati partra a 4. Idaho ellen.

6. Montana State - North Dakota State 34 -35 OT

Mi történt: Hunter Poncius blokkolta a Montana State rugójának, Casey Kautzmannak az extra pontját a hosszabbításban pontot téve egy rendkívül izgalmas és fordulatos playoff csatának.Egyik csapat sem vezetett 7 pontnál többel, aminek a végén a Bison FCS rekordot jelentő 46. rájátszásgyőzelmét könyvelte el, és jutott a legjobb 8 közé.Game Ball: A 6' 8" magas Poncius, egy csere OL élete valószínűleg kjátékos karrierje legnagyobb playét mutatta be a blokkolt XP során. Mellette TaMerik Williams is dicséretet érdemel. A RB-nek idén még nem volt 100 futott yrdos meccse, de ezen a playoff találkozón meg sem állt 162-ig és 2 futott TD-ig. A 2 TD közü a rövidebb 44, a hosszabb 75 yardos volt. Utóbbi az első play volt a 2. félidőben és a következő Bearcats driveban a QB Tommy Mellott egy 76 yardos futással válaszolt rá.

Kulcs statisztika: A Bobcast 26 mérkőzés óta tartó hazai veretlenségi szériája nem csak azon az 1 kihagyott XP múlt. Az első két MSU drive is kimaradt FG-vel végződött.

Következik: A NDSU régi ismerőssel néz szembe a South Dakota vendégeként. A 2 program mérlege 58-27-2 a Bison javára. És a harmadosztályban már többször is összecsaptak a rájátszásban, Az 1985-ös Division II elődöntőben és a 1986-os Div II-es bajnoki döntőben is a Bison nyert.

7. Furman - Chattanooga 25 -7

Mi történt: A Furman rugója, Ian Williams 4 FG-t értékesített, Dominic Roberto 2 rövid yrdos TD-t futott Paladins SoCon 1. védelme egy drive kivételévbel megfojtotta a Mocs offense próbálkozásait. A vendégeknél meglátszott a kezdő QB Chase Artopoeus hiánya, aki a szezon utolsó 3 mérkőzsét is kénytelen volt kihagyni.

Game Ball: A Furman védelméből többen is dicséretet érdemelnek. A SS Kam Brinson 9 szereléssel végzett. Travis Blackshear (szezonbeli 4., karrierje 12.) és Alex Maier pickejeinke is hála a Chattanoogának nem volt 1st downja az első 5 drivejuk során a második játékrészben

Kulcs statisztika: A Paladins minden téren felülmúlták a vendégeiket. 11:10-el többet volt náluk a labda, és megnyerték a támadó playek (72-49), 1st downok (18-9) és támadó yardok(383-200) csatáját is.

Következik: A Paladins nyugatra utazik, hogy szembenézzen a 2. kiemelt Montanaval a negyeddöntőben december 9.-én hajnalban.

8. Villanova - Youngstown State 45 - 28

Mi történt? A Villanova a QB Connor Watkins vezetésével több nagy játékot mutatott be, és ezzel elérték idei 10. győzelmüket.

Game Ball: Watkins 313 yardban volt valamilyen formában benne, 3 TD fűzhető a nevéhez( 1 passzolt, 2 futott) és elkapásonként átlagban 23 yarddal haladt előre a Wildcats, amikor a passzjáték mellett döntöttek. A passzolt TD-je Jaylan Sanchez-nek 64 yardos volt, A védelemben a LB Shane Hartzell 14 szerelést mutatott be, köztük egy sacket. Mellég volt 3 QB siettetése és egy leütött passza.

Kulcs statisztika: A Wildcats offense 8 13 yardnál hosszabb futást és 8 15 yardnál hosszabb passz playt produkált a találkozó alatt.

Következik: A Villanova a címvédő és 1. kiemelt South Dakota Statehez látogat és megpróbálja megtörni annak hosszú veretlenségi szériáját december 9.-én.

A negyeddöntők menetrendje:
2023. december 9.

2. Montana - 7. Furman 03:00 (ESPN2)
1. South Dakota State - 8. Villanova 18:00 (ESPN)
3. South Dakota - North Dakota State 20:30 (ABC)
2023. december 10.
4. Idaho - 5. UAlbany 04:00 (ESPN+)

Kialakult a MEAC- SWAC döntő párosítása. Tegnap az utóbbi döntőjén a Florida A&M 35-14-re verte a Prairie View A&M-t. Az idén még veretlen Florida A&M a MEAC győztes Howarddal néz majd szembe december 16.-án a Celebrration Bowl-on. Amikor a 2 csapat legutóbb találkozott, még a Rattlers is a MEAC tagja volt. 2019-ben a most is nagy favorit Csörgőkígyók 39-7-re nyertek.

Szerkesztette: iktriad