Legkedveltebb hozzászólások
Az elmúlt 7 napban

4 napja
baggio Minnesota Vikings Washington State Cougars 43 132 — AFC South fan
minden idők legrosszabb HC-ja (?)"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek."
9
4 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 84 — karsaijanos@gmail.com
Nem tudtok ti semmit. Titkos ügynökeim segítségével eljutottam Buffaloba, és sikerült betekintést nyernem a titkos tervekbe. A csapat vezetésében sajnos teljesen komolyan vették a "defens nyeri meg a meccset" kijelentést, ezért úgy döntöttek, hogy nincs is szükség offensre. Taylort is hamarosan eladják, jövőre egy orángutánt fognak betanítani (jó hosszú keze van), McCoynak passzolja kétszer a labdát, harmadszorra kidobja az oldalvonalon túlra, mint eddig is. Így az új irányítónak sem lesz interception-ja. A megspórolt pénzekből megvásárolják Iván Betont, aki játszani ugyan nem tud, de rendre képes lesz megállítani az ellenfél running backjeit, illetve már keresik a védekező fal másik komponensét, a világ legkövérebb emberét, akit daruskocsi fog a játékra bevinni és kihozni, ott az adott jelre elég lesz felborulnia, senki sem lesz képes őt átjátszani. A védekezésért felelős edző lelkesen bújja a szabálykönyvet, mert szeretne elefántokat és rinocéroszokat is beállítani a védelembe. Felbukkant egy bölény leigazolásának az ötlete is, de elvetették.
Jelenleg, ha ez a csapat kiáll valaki ellen, akkor a "Jég és a határ" kifejezés jut mindenki eszébe. Tévedés ne essék, mi a határ vagyunk. Jelenleg komoly versenyt folytatunk az egy szezonban legtöbb pontot kapó csapat címéért. Magyarországról kívánnak szerződtetni egy olyan könyvelőt, aki még a szocializmusban tanulta ki a rossz mutatók kozmetikázását, így olyan statisztikát leszünk képesek felmutatni, hogy riválisainkat elönti majd a sárga írígység. Jelenleg büszkén állíthatjuk, hogy ez a csapat romlatlan, nem fertőzte meg az a mindent felzabáló lélektelen versenyszellem, amely előbb, vagy utóbb (inkább utóbb) egész Amerika vesztét fogja okozni. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint hogy ebben az évezredben még nem jutottunk be a rájátszásba.
Üdvözlettel: Buffalo Bill, szocialista szakedző
(Jelenleg több buffalói szakember titokban a dunavarsányi edzőtáborban tanulmányozza a magyar labdarugó válogatott mesterfogásait önmagunk alulmúlására.)
9
1 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 13 762 — 1/1
Taylor kivágásával vmi 16 milliót lehet spórolni jövőre. Azt hiszem ezt nem akarják kifizetni neki, akkor meg nézzék már meg az újoncot, aki már az ő emberük, hogy mit tud.

Nyilván nem Taylor miatt futott 300 yardot a Saints. De azt se lehet mondani, hogy ő olyan qrva jó volt.

Ha nem váltanak, sztem max egy meccset nyertek volna, amilyen formát mutat a csapat. Lehet így se fognak többet, de legalább vmit megpróbáltak.

Taylort személy szerint sajnálom, de jövőre simán kiköthet olyan helyen ahol kezdőként számítanak rá, sok rosszabb kezdő QB van nála.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9
1 napja
picksix Philadelphia Eagles 624
Egyébként, ha jól értettem, Reich arról beszélt, hogy erősen nézegették Dakot ők is.

Esélyes, ha nincs a lehetőség a cserére a Browns-l, akkor lehet, hogy őt húzzák be Sam mögé a drafton. Az se lett volna rossz választás.
dande
booooooooooooooo 😀

Reidéknek nem kellett volna várni, h ölükbe hulljon R.Wilson, hanem fel kellett volna menni érte. 😀 ... Így meg maradt nekünk a HoF-be került Foles 😀
Ki tudja, ha akkor behúzzák Wilsont lehet h még mindig Chip éra van. 😀 ...vagy Reid 😀
Bébé
Ki tudja kiből mi lett volna ha akárkinek a kezébe kerül. Meggyőződésem, hogy Wentz a Brownsban egy nagy szar lenne és szerencsés lenne, ha egy örök csereirányító karriert magáénak tudhatna csapatról-csapatra vándorolva. Ha a Ramsnél nincs váltás akkor Goff-ra idén már kimondták volna, hogy bust (főleg Wentz formáját látva), így viszont mindketten mennek az MVP címért. RGIII sem azt a karriert kapta amit érdemel, magának is köszönheti meg pechje is volt de azért huszonpáréves gyerekekkel dolgozni nem csak szakma, hanem pedagógia is. Kaepernicket is láttunk fent is meg nagyon lent. Alex Smith akit kijátszott a kezdőből meg szintén megy az MVP címért.

Szerintem ez valahol 60-80%-ban az edzőkön múlik, a maradék pedig a QB tehetségében rejlő potenciál.

Wentz jó kezekbe került. Dak is. Kiváncsi lennék mi lett volna Bradyből mondjuk Jeff Fischer kezei alatt...

The Eagles believe in their sports science program and their strength and conditioning program
9
6 napja
tüsi91 Chicago Bears 7 627
Fox nem fog maradni. Nem egy mérleg dönt arról, hogy Foxnak adni kell-e még egy évet, hanem a kép, amit a csapat mutat. Ha netán nyernénk 5-öt, én inkább azt mondom, hogy 4-et, s lenne 7-9 akkor mi van? Eladják előrelépésnek, hogy 3 után 7 győzelem? A 3 volt nevetségesen kevés. Vissza lehet nézni, hogy 7 győzelmet teljesen reálisnak tartotta a teljes média, de ami a legfontosabb a szakértő közönség - azaz mi - is.

Idehozták rebuildet csinálni, most azt hagyjuk, hogy milyet, de ha úgy vesszük ezzel az évvel ezt lezárjuk. A teljes keret le van cserélve, a védelem alappillérei hellyel közzel megvannak, támadóoldalon nincs elkapó, cserébe elit futójáték (lehetne, ha ugye). S van egy irányító, akire rátették a franchiset. Nem Foxra tették rá, hanem Trubiskyra.

Ez a keret jövőre PO-ért szállhat harcba (s ez szerintem realitás), ehhez viszont Trubisky fejlődése kell. S nincs ember a földön, se az FO-ban, aki ne tudná, hogy ehhez nem Fox a megfelelő ember. Szerencsénkre az elmúlt évekből a Raiders is mutatott erre jó példát, szerencsére a Rams éppen prezentálja, hogy egy öreg, old school edző helyett mennyivel jobb egy fiatal csikó és Goffnak sikerült előrelépni. Eagles picit más kávéház, de ott is az irányító fejlődése szemmel látható a második évére.

Egy év végkielégítést kicsenget a franchise, szóval véleményem szerint nem kell azon aggódni, hogy Fox marad.

--------------
Erről a Packers elleni meccsről. Van Rodgers, nincs Rodgers mindegy. Ezt a meccset három fő okból meg kell nyerni.
1. Több, mint 7 éve nem vertük meg őket a Soldieren. S az elmúlt években megannyi megalázó vereséget mértek ránk.
2. Overallban a mi keretünk véleményem szerint jobb, de legalábbis semmivel az ég adta világon nem rosszabb. Igen ott jobbak az elkapók, ellenben a mi védelmünk a játék minden elemében szerintem jobbnak tűnik. Ami közös, hogy mindkét oldalon két tapasztalatlan és nyers irányító fog játszani, szóval igazából ez a meccs mutathatja, hogy melyik együttesé a jobb keret. S meg kellene mutatni, hogy a mienké jobb, s egy Trubisky fejlődéstől vagyunk arra, hogy reális eséllyel vegyük fel a harcot a Packers ellen Rodgerssel a soraikban.
3. Trubiskynek nyernie kell a Packers ellen. Az egész karrierjét, megítélését nagyban meghatározza majd Chicagoban, hogy a Packers ellen miként megy neki. Főleg Cutler után. Ezt szerintem aligha kell ragozni. Nyilván az igazi egy Rodgers elleni győzelem lenne, de most ez van.


A forgatókönyv run heavy támadójáték offense oldalon. Biztos lesznek új elemek, remélem Inman néha képes lesz üresre játszani magát. A Saints ellen egyre több bunch formációból induló play volt, amiből McBride kétszer üresen kapta is a labdát. Hot read néha kezdett alakulni, reméljük mindenki picit előre lép. Sims lehet nem lesz, nem úgy mintha hiányát megéreznénk. Az ő blokkoló feladatait és routejait venné át Shaheen, Miller szerepét meg Daniel Brown. Utóbbi lesz szerintem a legjobb elkapó holnap. A Packers tölti majd a boxot az elejét, el kell érni, hogy ne tegyék és akkor Howard büntetni fog. Kérdés, hogy ezt eltudjuk-e érni passzjátékkal.
Végre eljutottunk oda a defenseben, hogy nem csak a pofa nagy, hanem teljesítenek is a srácok.Visszatérnek a Flacco és Newton ellen alkalmazott blitzek, szokatlanul agresszív védelemre számítok, akik extra motiváltak lesznek. Hundelyt nem nagyon kell respektálni, szóval erős teljesítményt várok. Sok pont biztos nem lesz, lehet a kickerek sokat számítanak majd.

De röviden és tömören: A szezon legfontosabb meccse a holnapi. Csak és kizárólag a győzelem elfogadható.

Szerkesztette: tüsi91
8
2 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 3 318
Na megint megkaptam asszonytól... Ilyet szól tegnap, drágám te miért égeted magad már megint? Mondom mi van, miért mit csináltam?Hát csak mert 2 napja mást se mondasz csak hogy nem érted hogy kaphattatok ki otthon a szünet után a sárga sisakos ősellenségtől úgy hogy nem játszott az a Rodgers vagy kicsoda. Erre egész héten a Bearses pulcsidba jársz melózni? Mondom de drágám szeretem ezt a pulcsit... Hát akkor még nagyobb hülye vagy. Nem baj karácsonyra kapsz majd egy "zászlófejes" ( asszonynak ez a Pats) pulcsit, most ők a bajnokok ugye? Mondom drágám ez csak London nem Amerika a kutyát sem érdekel... Mire asszony hát meglepődnél ha tudnád mennyi amcsi él itt. Ma az egyik szülőm az oviba ( ovónőként dolgozik) Packers mezben hozta be a gyereket. Mondtam nekik hogy a férjem is nagy NFL rajongó... Kérdezték kinek drukkolok. Asszony mondta hogy nem akarja elárulni 😊 Mire a szülők nekiálltak röhögni... Bears mi? Hát választhattál volna jobb férjet is... Mondtam tudod mit életem meggyőztél, vehetsz egy"zászlófejes" pulcsit karácsonyra 😀

Szerkesztette: Tomcsik

8
3 napja
mustaine Philadelphia Eagles Texas Tech Red Raiders 7 559 — Mitch Mustain és Halapoulivaati Vaitai fan
Dorenbos Ellen DeGeneresnél járt, többek között a cseréről és a műtétről mesélt:

"neked nincs is boardod ano.." - Sixo
7
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 44 272 — It's always something
Remek írás a holnapi Gus Bradley Bowl névadójával, aki továbbra is jó szívvel emlékezik az itt töltött évekre (a családja pl. még mindig nálunk él!).
 jacksonville.com/sports/jaguars/2017-11-11/gus-bradley-works-la-bond-jacksonville-remains
Hiába, Gus igazi gentelman. Mindenki, játékosok, riporterek úgy beszéltek róla a héten nálunk, mint az Unicumról. Csak pozitívan.

Úgy tűnik a titkos fegyver továbbra is várat az. 1. NFL-es bevetésre, nagyon valószinű, hogy most sem aktiváljuk még Westbrookot.

Dareus a héten először edzett és játszani fog vasárnap. Ami problémásabb, hogy Lee mellett 3 kezdő OL játéka is kérdéses, Cann, Parnell és Omameh is ilyen besorolást kapott.
Pár lehetséges opció vasárnapra ennek tükrében.
 twitter.com/ryanohalloran/status/929054774892400641
iktriad
Nem ártana, ha felépülnének minél többen a meccsre, kell a chargers védőfal ellen az ember.
Willis
Minek? Ebből a meccsből akkora D csata lesz mint állat 😀 Ezen a meccsen az O-k szarban lesznek mindkétt oldalon
ParadSEC
Én nem lennék olyan biztos ebbe. Hogy miért nem? Íme pár adalék:
Rivers statjai ellenünk az elmúlt 6 évből(Ez 5 meccset jelent).
Mérleg 5-0
TD-k száma 15
Interceptiönök száma: 0
Passzkísérletek/sikeres passzok száma 160/119 (74,4%-os pontosság)
Yardok száma 1476 (295.2/ meccs)
QB rating 133.8
Tisztában vagyok vele, hogy ez lesz a legjobb védelem ebben az évtizedben, amit ellene kiállítunk, de akkor is ezek több mint tiszteletre méltó számok.

Hogy miként lehet megverni a Chargerst? Íme 5 ötlet.
1. Fuss, Fournette, fuss! 1. körös újoncunknak 4 hete volt kipihenni a Rams ellen összeszedett sérülését. Ideje ezt kamatoztatni is. Pakoljuk a tehet a jó Laonardra, hisz az alatt nő a pálma. Jó lenne egy 100+ futott yardos, min 1 TD-s meccsel visszatérnie.
2. Szerezzünk 2 labdát! Nem tudom feltűnt-e, de az elmúlt 2 meccsen a védelem 1 labdát sem szerzett (az offense viszont elszórt 3-at is). Ez a Colts és a Bengals ellen belefért, a Chargers ellen nem fog. Ideje lenne pl Colvinnak megszereznie NFL pályafutása 1. pickjét. Ő és nem ártana, ha az 1. labdaszerzés vagy vissza lenne hordva egy 6 pontosért, vagy kvázi megterít egy könnyű támadó TD-nek.
3. Nyerjűk meg a vonalak párharcait. A Jax DL vs Chargers OL közti klasszis különbségnek jó pár QB hitben és 2-3 sackben ki kell csúcsosodnia. Legyen Michael Schofieldnek olyan rossz napja, hogy visszakívánkozzon a sittre (vagy az egy másik Michael Schofield?). A túloldalon a szezon talán legkeményebb tesztje vár a támadófalra. Tudom sokan sérüléssel bajlódnak, olyanok is, akik nincsenek is a sérült listán (Cam Robinson). De ne feledjük, az 1. héten sikerült lehozni sack nélkül a meccset Watt, Mercilus és Clowney ellen. Ha valami hasonlót tudnának Linderék produkálni Bosa és Ingram ellen, az felérne egy fél győzelemmel.
4. Lepjük meg Gust! Bradley valószínűleg pontosan tudja, hogy Bortlesnek mik a gyengéi, miben lehet összezavarni. Erre készüljünk fel. Hacklett pedig húzzon elő a kalapból megint 2-3 váratlan húzást. Wash pedig múlja felül a mesterét védelmi kreativitásban.
5. Slay the dragon! A pár sorral feljebb felsorolt pár adat pontos képet ad arról, mennyire Rivers csicskája volt a Jags a közelmúltban. Bármennyire is önmagához képest visszafogott szezonja van, talán a legkomolyabb teszt lesz a Jags védelemnek idén a vele való párharc. Először és utoljára az első Jags elleni meccsén kapott ki tőlünk még 2007-ben
Akkor került sor erre a legendás jelenetre MJD és Shawn Merriman között. (A TD-t szerző játékosra nagy szükségünk lesz holnap. )

Ideje lenne megszakítani Rivers jó sorozatát ellenünk.

És hogy mit várok holnap? Hogy kiderüljön komolyan vehető csapat-e a Jags, vagy egyelőre még csak egy nagy ígéret. Szerintem nem véletlen, hogy utoljára akkor vertük meg a Chargerst, amikor a Jags komoly tényező (és nem mellékesen playoff csapat) volt az NFL-ben. Ha annyi szenvedés után idén megint sikerülne legyűrni Riverséket, akkor az számomra hivatalossá teszi azt, hogy 10 év után újra kinyílt a lehetőség ablaka, amely 2008 januárjában egy évtizedre bezárult a csapat előtt. Szóval a tét óriási. Nem várok sok pontot, de remélem mi leszünk azok, akik kevesebbet hibázunk, jobban domináljuk az ellenfél támadófalát, és rá tudjuk erőltetni az akaratunkat a Chargersre. Az idei legszorosabb Jags W-t jósolom, lehet még a spread is meglesz a Chargersnek (3,5 pontos favoritok vagyunk Vegasnál). De engem ez sem fog zavarni, feltéve, hogy a meccs után újabb győzelmi beszédet tarthat Marrone a Jags öltözőjében.

Szerkesztette: iktriad

6
5 napja
Szivacs Chicago Bears 8
Tiszteletem az uraknak !
Elég rég követem az csapat fórumát és elérkezettnek láttam az időt hogy bemutatkozzak, valamint nincs jobb dolgom.
A csapatot a 2010 es szezontól követem, ugyhogy láttam cifra dolgokat, Jay-t nagyon karmolom, miatta kezdtem szurkolni.
Nade: Packers meccs. Tanult kollegám leírta már, de ez az a meccs amit húzni kell. Bármi van, bármi áron. Nincs a főellenség, otthon melege (?), és sztem a Vikings szépen lassan el fog fogyni, Lions jelenleg 1 meccsel megy, de oda-vissza van még meccs velük, oly remélem megütjük őket. Persze a realitás az télleg a 7-9, de Mitchell gyermek ha picivel jobban belejön, vagy a pénisztestű ősz forma hangyányival jobban bízik benne, akkor nem töltik tul 1. és 2. kisérletnél a boxot, akkor variálni is jobban lehetne. ( és akkor szokott Massie pressuret engedni.) Esetleges PO esetén ugyanúgy repülnie kell. Mindegy, nyilván meguntatok, itt egy gif remélem related a meccsre.

6
4 napja
krisz0621 Dallas Cowboys 768 — Cowboys Fan
Fejezzetek mar be bazdmeg! Cowboys szurkolok is! Mit kell haborogni? Nyer a jobb kesz ennyi. Kibaszott unszimpatikusan tudtok neha beszelni egymassal. Szanalmas h ennyire tartod a masik embert. Akinek nem inge nem veszi magara

6
4 napja
füligjimmy Chicago Bears 6 798 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hála istennek ezért a meccsért a randiestet nem mondtam le. Egy töküres stadionban kapták ki, és a legnagyobb ötleted a meccsre egy Joshua Bellamy-Benny Cunningham kombó. Pont azt kaptam, amit vártam.

Foxmen alatt zusammen 5 alkalommal volt a csapat esélyes. 39 meccsből 5. Lehet fokozni? Igen! Mind az ötször ki is kaptunk. Over and out
füligjimmy
Hatból hat!

Szerkesztette: füligjimmy

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
6
3 napja
rva Dallas Cowboys 1 327 — Me for President!
kicsit off: más is tapasztalta korábban, hogy kárörvendő, provokáló Eagles-esek bemennek Cowboys meccs topicba ?

Eléggé ovi szint😊
vajthod
???????????? Sztem semmi ilyesmi nem volt a hszimban szándék szintjén sem. Már ha nekem szólt a megjegyzés......
dande
dehogy neked😊 tegnap volt egy konkrét személy aki a cowboys meccs topikba bejött meccs vége felé, de elengedtem. Csak kíváncsi voltam ez rendszeres-e , vagy csak most volt ilyen?
vajthod
van köztük aki erre veri a répát.
ne vegyük el tőlük életük legjobb pillanatait.

6
2 napja
Bébé Philadelphia Eagles 6 229 — rabszolga
Michael Irvin says this Eagles season "could be not just a great year, but the start of a great dynasty."

Én már egy győztes PO meccsnek is örülnék. 😀
Abból a csapatból már csak Celek maradt hírmondónak.
Futtában végignézne a keretet, a ligában sincsenek már sokan. (DeSean, Q. Demps)

6
2 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 3 318
Fun Fact: Fox bye week-ek utani merlege 0-3. Kerdem en, min kell itt meg gondolkodni. Bar felvetodik akkor a kerdes. Ki lenne ev vegeig helyette. Loggains vagy Fangio? Tehat en nem varok valtozast januarig. Mert most ugyse talalunk senkit. Hazon belul pedig senkire se lehet rabizni a feladatot.

Tarik Cohen-t is elfelejtettuk hasznalni. Legutobbi 3 meccsen 8 labdacipelest kapott osszesen.
Toto21
Év közben nem szokásunk kirúgdalni az edzőket így szerintem erre csak év végén fog sor kerülni. Ami engem jobban érdekel hogy Pace is megy -e Foxival karöltve vagy ő kap-e még egy esélyt? Amúgy tök vicces olvastam hogy Loggains meg Fox milyen boldog volt hogy Inman milyen hamar betanulta a playbookot.. Elképzelem ahogy Innan ül egy 2 oldalas papírral a kezében...1st down segíts Howardnak blokkolni az A gapben...2nd down segíts a futás blokkolásban B gapben... Ekkor Inman megnézi hogy nem-e véletlenül az O line sémákat kapta-e meg... De nem az bizony a WR playbook... Ok 3rd down esetleges passz játék!!!! Megtalálhatnak a labdával, légyszi fuss deep rootot mert valszeg a 3rd down 10+ yard lesz....Inman még megpróbálja benyálazott újjal szétszedegetni a papírokat, hátha mégsem csak 2 oldal a playbook, de nem talál összeragadt lapokat... Megvakargatja a fejét és boldogan konstatálja hogy azt hiszem készenállok 😊

Szerkesztette: Tomcsik

6
2 napja
Wyatt New England Patriots 15 902 — Back-to-back EL-champ^^
Dupláztunk a héten 😊

Brady & Lewis are the 2nd Patriots duo to win AFC honors in the same week, joining Bledsoe & Vinatieri (1998, Week 12): http://bit.ly/2AHHq6I

Posted by New England Patriots on Mittwoch, 15. November 2017

6
1 napja
laby Pittsburgh Steelers 1 020 — A megye legjobb puntere!
Todd HaleyJan
Bruce AriansSoldados
Neeeee, megint 5 oldalon keresztül ugyan azt kell olvasni, Soldi könyörgök ne válaszolj, inkább elébe megyek! 😀

BA: az akkori állománnyal ez volt az elvárt, és bőven elegendő. Amikor ütött az óra akkor rendre nyert a csapat, és lezárta a meccseket. A mostani támadósorban ez nincs meg, soha nem tudják lezárni a meccset, és fordítani sem. Ravens hívta OC-nek, ez a legnagyobb elismerés, aztán év edzője lett, az átlagos Palmerből császárt csinált...stb.
TH: valamivel jobbak a statisztikák, de nem annyira mint kéne egy teljesen más játékosállományból álló offense-zel. Rendre alulteljesít, a fos rendszert alakítja a játékosállományára, nem a Ő alkalmazkodik a játékosokhoz. Elméletileg játékelméletileg ostoba, nem érti a játékot, mindig más play-t hív mint amit kéne...stb.

Hagyjuk már ezt a 26-jára való összehasonlítást, úgysem győzitek meg egymást.
Jöjjön egy teljesen új OC, és mindenki boldog lesz. 😊

6
21 órája
Mikey Cincinnati Bengals Florida State Seminoles 8 067 — Hajrá MAC!
Ide is.
6
4 napja
Black_Adder Denver Broncos 6 458 — 4th quarter belongs to the Broncos
Jó hír nektek (nekünk már annál kevésbé).
 twitter.com/RapSheet/status/927631629274796032
iktriad
Bizony ám! És jöhet is a szokásos Jax elleni meccs...mondanám, hogy újabb győzelem, de az elmúlt sok-sok év után most először talán a Jax az esélyes. És ez még vereséget is eredményezhet. Két erős D#, jó futók...így talán Rivers lehet a mérleg nyelve.
Chargers LT
Plusz ha valaki, akkor pont Gus Bradley biztos tudja, mivel lehet Bortlest megzavarni.
iktriad
kezébe adod a labdát

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
5
4 napja
gamerkr Green Bay Packers 5 791 — The sharif don't like it
Másnál is megállt a youtube stream?
alatriste
Sajnos meg
Rubens
 pasta.stream/nfl/week10/6.php


@RobokacsaGB
5
4 napja
Nandito Tennessee Titans 1 529 — Titans fan
minden idők legrosszabb HC-ja (?)

 twitter.com/MichaelDavSmith/status/929864971076407297
baggio
Évről évre egyre Keenusabb, hogy a legjobb Jags csapat evör 1999-ben háromszor is kikapott Bajusz Titansétől)és senki mástól abban az évben).
iktriad
A Titans történetének egyik legjobb csapatáról beszélsz, így nem értem, ez miért lenne kínos. Sőt Bajusz még 2008-ban is elég jól dolgozott, a mélyrepülése utána kezdődött. Bár már akkor is volt egy QB-val gondja, VY-t egyáltalán nem tudta kezelni.

Music City Miracle
5
3 napja
Zalán Denver Broncos 471 — It’s no longer a Trevor problem, it’s a Vance problem
"Make no mistake Broncos Country, this team needs a full rebuild. There is none of this reboot nonsense anymore.
Embrace the tank." (MHR)
Zalán
Mondjuk ami jó azt én nem verném szét csak azért mert más szar. DL, EDGE, DB sorokat nem nagyon bántanám továbbra se.
Talibtól lehet elköszönni, hogy nehogy elveszítsük Roby-t, de akkor kell újabb top CB prospekt és csakis azzal a céllal, hogy Roby előrelépjen, ha erre máris szükség van.

Az offenseben max 1-1 névre lehet azt mondani, hogy maradjon, meg akiknek rookie szerződésük van őket csak azért fölösleges kitenni, hogy más legyen helyettük, ha az nem biztos hogy jobb.

Illetve, bár hosszú távon a tankolással jobban járnánk, amíg akár a 8-8-ra van esély, nem tudok a Broncos ellen szurkolni. Legfeljebb utólag a vereségeket helyezem majd ilyen szempontból előnyös kontextusba.
Black_Adder
Szerintem a full rebuild nem feltétlen azt jelenti, hogy mindenkinek meg kell küldeni az elbocsátó szép üzenetet. De gondolj bele, ez Fox csapata, Manninggel, hogy Kubes ne verje szét az értékeit a folytonosságot figyelembe véve. Nem tette. Nyert egy SB-t, ahol az offense már azért inkább hitvány, a D viszont az Öreg miatt új tüzet kapott, szintet lépett. Majd Kubes el sem kezdhette az új csapatát építeni, máris lefordult a kispadról, ment eü okból, hogy jöjjön József, aki szintén az értékek megtartására törekedett, vagy ezt kapta határozottan feladatba. Lehet ezért esett rá a választás – nem ő volt a top prospect a fekete hétfő utáni napokon az üres állásokra. Mert mindenki más határozottan átalakította volna a csapatot a saját képére, filozófiájára – felvetés. József viszont simulékony, igazi csapatember, én is szerelmes lennék a SB win csapatomba Elway helyében. Ő az alfahím itt a hegyen. Nézzük a választásait: Fox szintén mókus, Kubes a gyerekkori spanom, most meg a kisrác Józsika, akit én emelek fel.
Teljesen új filozófia, új idea kell, teljesen új edzői stáb, új irányítóval. És Elwaynek is meg kell újulnia, mert az elmúlt évek FA tevékenysége: egy kövér nulla. Kérdés, át tud-e lépni önmaga korlátain? Nem fejlődtünk, nem hoztunk új vezéreket, új impulzusokat a csapatba. Konzerválni akartunk valamit, ami futott egy nagyot 2013 után 2015-ben, ami már nincs, mert nincs Manning, nincs Ware, nincs Ward, nincs Phillips, nincs Gase, nincs Kubes, nagyon sok know-how és humánerőforrás ment ki a csapatból; csak valami, ami olyan, ami No Fly Zone, de ami ma már új értelmet kapott: Yes Fly Zone. Valljuk be, mérkőzések óta nem látni Harrist és Talibot, de Millert és Wolfe-ot sem. Az LB-ink teljesen szürke játékosok, a D nem szerez labdát és már nem tesz fel pontokat, DT két TD-nél jár, az Ófalról ne is beszéljünk és folytathatnánk. Nem az öt vereség a lehangoló, ez még viselhető is lenne, ha parázs meccseken férfias ellenfelek lennénk. Hetek óta az első negyed végére elveszítjük a mérkőzéseket, és nem ad a csapat sportélményt a szurkolónak, az ellenfél szurkolóinak sem. Így még fájni se tud a vereség. Nem egy heartbreaker éjszakák ezek. A helyzet az, hogy nagyon szeretjük ezeket a srácokat, de a babkonzervből csak felmelegített babfőzelék lesz, sem pedig isteni chilis bab mazsolával, pláne, ha egy ilyen komolytalan ürgepásztor a séf.
Engem nem érdekel, mi a szokás NFL-ben, de ennek az embernek ajtót fognak mutatni hamarosan.

Szerkesztette: Zalán
5
3 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 17 724 — Ahogy én látom:
@PCarrESPN: The last time Italy didn’t make the World Cup, the reigning NFL champions were...the Detroit Lions.


Only women wear rings.Lions Fan
Winners focus on the win, losers focus on the winners!Ryan Broyles
5
3 napja
undisputedly Seattle Seahawks 6 105 — SuperBowl Champions 2013/2014
A közelmúltban lezajlott republikánusok vs NFL csörte során elég sok közvéleménykutatást végeztek, volt köztük pár ami kifejezetten objektívebb volt, és a megkérdezettek szerint már nem az NFL a fő major league, hanem a baseball liga. Pár éve még bőven vitte a liga a címet.

Ráadásul jött most a nézettség esése, ami egyrészt a bojkott miatt van,másrészt kezdenek kiveszni a régi nagy QB-k, de lehet, hogy tendencia is egyúttal.

A külföldi terjeszkedést sem sikerült talán olyan nagy sikerrrel végigvinnie, mint akarta.

Ezekhez jön még, hogy rengeteg problémát rosszul/inkonzisztensen kezelt, kezdve a Brady üggyel, egészen a domestic violence ügyekig pl.

Szóval ilyen előzményekkel kéri az évi 30 millió dolláros fizujának 50-re emelését, plusz lifetime magánrepülő 😊

Én azon vagyok meglepődve, hogy a többi owner miért áll ki mellette. Rég itt az ideje, hogy leváltsák.

Never underestimate the heart of a champion!

Coaching tree -->Pete Carroll - HC/Seahawks
Dan Quinn - HC/Falcons
Ken Norton Jr. - DC/Raiders

5
1 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 20 402 — Drunken Thomas Dimitroff
Úgy tűnik Benn játékra kész, tehát a WR depth chart így nézhet ki vasárnap: Lee, DeDe, Cole, Benn. Ez már egy fokkal vállalhatóbb.
iktriad
DeDe lenyilatkozta, hogy 200 yardot lőtt be magának a debütálására. Nagyon bírom a csókát, de lehet még nem realizálta melyik csapatban játszik.
Maka
Most miért, az alapszakasz hátralévő részében simán összejöhet neki 😊

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
5
23 órája
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 057 — #neverpunt
Ez elég beteg

You know about what Marshon Lattimore has done in coverage, but how about as a tackler?

Last year at Ohio State he missed zero of the solo tackles he attempted.

This year with the #Saints, Lattimore hasn't missed a tackle yet and leads the team in solo tackles with 31.

5
20 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 20 402 — Drunken Thomas Dimitroff
Mivel senki nem számol velünk mint po részt vevő, vajon így neki mehetünk a meccseknek az esélytelenek nyugalmával?? Vagy csak a többi csapat szurkolói és a szakértők érzik így és nálunk még mindenki komolyan veszi a dolgot ??
Midnight
7 meccs van hátra, abból min. 5-ot nyerni kell és akkor sem biztos a wc. Ennek tükrében döntsd el 😊
peach
Jó persze senki nem mondta azt, hogy könnyű lesz. De az ember anyag meg van ahhoz, hogy megnyerjük mind a 7 meccset jó persze ha csak 5-t jön össze én már annak is őrülök 😁 de szerintem lehetséges. Igaz abból kiindulva, hogy a saját szurkolói se hisznek benne... na mindegy lehet csak én vagyok túl optimista 😂😂
Midnight
Nyugodtság van, megb@szunk mindenkit! | A nőket 2x! |

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
5
5 napja
alatriste Green Bay Packers 6 089 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mindegy, csak a Bearst oda-vissza.Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
4
5 napja
dankodavid San Francisco 49ers 779
megkímélek mindenkit a pff statoktól.. lejárt az accom 😀
Josszi
Ha van ra igeny, berakosgathatom, ugyanugy van hozzaferesem.

"Never be cruel, and never be cowardly, and if you are, always make amends."
4
4 napja
gamerkr Green Bay Packers 5 791 — The sharif don't like it
Jó estét!
Lemaradtam valamiről?
SBL
már túlszárnyaltuk a Lions elleni meccset, PUNTolt az ellenfél!!!!4


@RobokacsaGB
4
4 napja
Jan Pittsburgh Steelers 1 780 — Steelers fan
 buffstream.com/watch/nfl-5.php
4
4 napja
gamerkr Green Bay Packers 5 791 — The sharif don't like it
Még talán a Packers PO remények sem szálltak el teljesen.
Pizsama
amíg a Vikes menetel, fölösleges számolgatni.
Én már nem is teszem, csak élvezem a meccseket. Hol így, hol úgy .)


@RobokacsaGB
4
4 napja
baggio Minnesota Vikings Washington State Cougars 43 132 — AFC South fan
Game Over. Boston az MVP megosztva Ekelerrel.

Kurva páros hetek.
iktriad
ez meg annyira iktriad, hogy elmondani nem lehet


"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek."
4
4 napja
Creepy Atlanta Falcons 273
4
4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 44 272 — It's always something
Te jó ég, ez szívszorító. Szegény Goodwinék.
 www.nbcsports.com/bayarea/49ers/49ers-wr-marquise-goodwin-played-hours-after-family-tragedy
Amúgy gratula az idei 1. W-hez. Örülök, hogy már nem fenyegeti a csapatot a 0-16 baljós árnyéka.

4
4 napja
xrace77 Denver Broncos 3 149
Este egy jót aludtam inkább.

 scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/23511129_10213170067900692_4478288593363263365_o.jpg?oh=b36107e74bc407718e1773e919784eef&oe=5AA041AC

Szerkesztette: xrace77
4
4 napja
Maka Jacksonville Jaguars 2 017
Következő melóm hálaadás csütörtökén lesz (november 23), Cowboys - Chargers. 😉 Szakértő TBD.

https://twitter.com/makamazsom
4
4 napja
deyell Oakland Raiders Western Kentucky Hilltoppers 6 740 — one hitter quitter
Benett+Gronk 2TE
Ki a fszm fogja őket megállítani??
Surda
https://lumiere-a.akamaihd.net/v1/images/Obi-Wan-Kenobi_6d775533.jpegFollowing a Buccaneers loss head coach John McKay was asked what he thought of his team's execution. McKay replied:

"I'm all for it."
4
3 napja
tomi-tomi 4 905 — Patriots fan
 static.nfl.com/static/content/public/pg-photo/2015/12/16/0ap3000000603040/oakland-raiders_pg_600.jpg
TST
a 2 benga TE ellen kevés lesz az a műanyag kard, ide valami komolyabb kell 😀
SurdaÉs a 2 benga, csak a képlet egyharmada, ott van nekik még a 4 törpe speedster elkapó, akikre úgyszintén allergiás a védelmünk (főként a secondary), valamint a 3 törpe fürge elkapó "rb", akikre szintén allergiás a D-nk (főként az LB-k)
Gyakorlatilag a Pecc O erőssége mindaz együtt, amit mi nem tudunk levédekezni!
Szóval meg se kéne próbálni a pass rusht, hanem 10 emberrel zónázni😊
Nyerjük az ST-t és a O párbajt😊
Pari
A 2 benga valójában három+egy, a négy speedster pillanatnyilag három, a futók tényleg hárman vannak. S a tízből kilencnek volt elkapása a Broncos ellen. (Lewis nem kapott passzt a return TD-je után, csak futhatott egyet.)

Ha hozzátok a Chiefs elleni formátokat, akkor epikus vérengzés lehet belőle. Illene Mexico City-hez! 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
4
3 napja
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 734
 scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23472274_1254465358030740_9078486930002319674_n.jpg?oh=e7445087853aa2a82bdb20a80becef3f&oe=5AA9DA54

4
2 napja
casaubon Green Bay Packers 376
na, talan megint lesznek normalis snapek a mezonygol-kiserletek elott: Brett Goode visszatert.
4