A Bowl.hu fórum folytatja működését.

Legkedveltebb hozzászólások
Az elmúlt 7 napban

6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 47 749 — GM Game Winner 2018
A legbizarrabb alapszakasz rekordok.

10
20 órája
Maka Jacksonville Jaguars 2 165


Nyolcrészes szezonbeharangozó videósorozatunk első része már fenn van, a következő másfél hétben érkezik szép sorban a többi is.

Ma hajnali 02:00 órától pedig a Sport2-n nyomulunk Márkkal, Colts - Ravens, gyertek, nézzétek, kérdezzetek.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
Youtube csatornám: https://bit.ly/2u3QqBk
7
2 napja
Spy Pittsburgh Steelers 628
Saci bot nélkül sétálgatott a pályán a meccs estéjén
4
6 napja
csipkelli 37
Pederson szerint Jeffrey day to day. Ez nagyjából annyit jelent, hogy játszik 3 hét múlva. Wentz pedig a csütörtöki meccs után várhatóan zöld utat kap. Izgalmas offseason volt, Rapoport jöhet vizesfiúnak.
4
4 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 15 796 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
De gonosz 😛

4
4 napja
Solymi New England Patriots 349
Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.

 sport-video.org.ua/americanfootball.html
4
3 napja
alatriste Green Bay Packers 6 632 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Az első félidőt néztem meg hajnalban.
- Tramon Will pick6 a meccs első snapjéből. Rudolph még véletlenül se nézett máshova, Tramon simán leolvasta mit akar és ugrott be a passzsávba.
- A kezdő O nagyon rendben ment. Mondhatni ARod légi bemutató volt a drive végig. 0 futás mellett végig passzolva mentünk át a Steelersen. Adams nagy játéka után JimmyG TD.
- A kezdők Onál viszont a fal középen be-be omlott olykor. Ha őszinte akarok lenni Bakhtiarin kívül senki se volt épp meggyőző. Murphy RT-ben kezdett, átlagosan. Majd a kezdők levonulása után átment Bakh helyére. Egyből jött is róla sack és viszonylag sűrűn a siettetés is. Közhely, de valóban David az O második legfontosabb embere, ez ezen a meccsen nagyon élesen kijött.
- A Matinez, Burks ILB kettős még jó is lehet. Főleg utóbbi kapott nagyobb szerepet és voltak is szép játékai, korán megfogott futások.
- Ellenben a S páros benézett pár játékot. Ennek az új sisakkal való ütközésnek is köszönhetően nagyon gyámoltalanul értek fel a box-ba. Brice és Haha is hozott 1-1 csúnya missed tackle-t amiből nagy játék/futott TD lett. Clinton-Dix ráadásul a Juju elkapott TD-nél is hibázott, elment mögötte a WR és jött is a passz.
- Cornerek: Williams a pick6en kívül nem is tudom volt-e képernyőn. A másik öreg, House viszont szintén jól nyomta. Kiszorította a WR-t a routeról, 4&6-nál jól ért vissza és fogta meg az elkapót. Josh Jackson két szép megmozdulássa maradt meg. Még az első félidő végén remek védekezés egy slant ellen és az int a masodik félidőben.
- Gilbert nagy napja. 1,5 sack simán önerőből kierőszakolva. 1 ajándékba kapva, blokkolatlanul. Perry nem volt, CM sem sokat zavart. Gilbert rotációba még magasra is kapaszkodhat ha így folytatja.
- Minden QBnk jól játszott, de míg Hundley a halott játék végén futva oldotta meg, Kizernek volt szép RZ megmozdulása, külső vallas TD Konyannak.
- Ha már TE játék. Nagyon sokat várok az egységtől. Mindenki hozott szép elkapásokat. 3 roster spot tuti, de Konyan is jól muzsikált a tarcsikkal.
- Monty nem volt toppon. Return után a fumble nem volt szép és a futasoknal is jobbnak tűnt Williams.
Remekül vette fel blitzet is Williams, bár erre már nem emlékszem, hogy tényleg ő volt-e 😊.

Kezdő O rendben volt, de egy jó Taylor és Bulaga kellene week1ra.
A D Danield nélkül se volt rossz. Volt 3 3&out sorozata is a vendégeknek egymás után még az első félidőben. Ha a fumble utáni pontszerzést nem neztem különösen jó volt. De a S-k össze kell szedjék magukat.
Crosby pedig lassan úgy néz ki mintha Ted Tompson bátyja lenne, ismét bevart 2 50+os FGt. Óriási az öreg. 😀Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
4
3 napja
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 9 993
Szerintem itt sokaknak megvan, de bedobom ide is, úgyis vannak olyanok akik nem maradnak fent hajnalban vagy meg akarnak nézni más meccseket is később.

 sport-video.org.ua/americanfootball.html
Solymi
Jobbak:
 nbahd.net

 nflreplays.net

4
3 napja
Cubehead Oakland Raiders USC Trojans 2 130
Gruden lenyilatkozta / megerősítette hogy dolgoznak Mack szerződésén. Nem lesz csere.4
6 napja
Antman Chicago Bears 316 — Újra itt van a NAGY csapat
Üdv mindenkinek.
Sajnos meg kellet törni a hagyományokat és új ligát kellet kreálnom.
A régit nem lehetett tovább vinni komisz jogok, hozzáférések miatt.
A pontozás nem változott, egyetlen változás az alapszakasz hossza: az első 13 forduló helyet 14 forduló. Így a rájátszás a 15, 16 és a 17. héten lesz.

Van még 3 hiányzónk aki nem jelzett vissza:
bobek
Greengo
Stez
tőlük várom a jelentkezést.
A draft időpont nagyon úgy néz ki, hogy 2018.09.05 20:00 lesz. de még változhat.

4
5 napja
Stez Philadelphia Eagles SMU Mustangs 30 019 — Annak szurkolok, aki nyer. Meg az angoloknak.
Ramsey buzi. De majd ha Colts-mezben jatszana netalantan, akkor imadni fogom, jo arc. 8D

\" I\'ll always be a Colt. Always. That will never change. \" - Peyton Manning
„Neked mindig igazad van” – by peterk2005
3
2 napja
somoskovig Philadelphia Eagles 5 452 — 49ers GM
Mondjuk a linkelt videó alapján Yannick kapcsan csak annyi derült ki, hogy tud egyenesen futni blokkolatlanul, ezert meg nem adnak év védője díjat... 😊

3
9 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 675 — kiemelt dartsos
Eddig a legjobb reakció a Ramsey-féle QB-kritikára:

Oh, Phil. 🤣

Posted by Los Angeles Chargers on Thursday, August 16, 2018

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
3
4 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 675 — kiemelt dartsos
Ramsey buzi. De majd ha Colts-mezben jatszana netalantan, akkor imadni fogom, jo arc. 8D
Stez
Újabb bizonyíték arra h Stez a fiúkat szereti 😛

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
3
4 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 675 — kiemelt dartsos
Hayward egy tegnapi interjúban említette, hogy a secondary-nk Jack Boys becenévre hallgat. Hogy miért is? : "You know what they call Jack Boys? We try to go in there and be thieves, take the ball away. That's why we're called Jack Boys."
Sixo
Már várom a kreatív videókat, melyben a secondary highlightjai alatt hallható h "Jack Boys, Jack Boys, whatcha gonna do, whatcha gonna do when they come for you?"

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
3
6 napja
winston Jacksonville Jaguars 1 944 — tag
Ik, a héten még senki sem prognosztizálta, hogy ti nyeritek a Super Bowl-t !
Zavart érzek az erőben.
Pedig az edzések is majdnem olyan jók , mint Denverben..
😊
gordon
Én tegnap megtettem tippmixprón, ha ez számít.
3
4 napja
Spy Pittsburgh Steelers 628
No, ez nem volt olyan szép. Mindkét QB-nk első dobása picksix lett, ráadásul ugyanaz a route/break combo. Sztem ez a gameplan (tudom hogy nincs) része volt, ne tagadja senki. Ragadt bent ugyan kezdő odaát is, de a csere OL-k nem igazán voltak a helyzet magaslatán, nem segítették a QB-jukat RB-jukat. Néhány hirtelen: Bostic kedzett Bincével, Matek még a 4. negyedben is játszott. Cula kezdett NT-ben és DT-ben is, de most nem buktunk le a lasztikkal. Conner rutinosan hazavitte és Samuels is. Hargrave csak a 2sz. NT volt és DT. Fraziernek is voltak momentjei a végén, de messze van. Tüszi volt a 2sz. RB, mögötte csak Samuels-t erőltettük, őt is inkább a vége felé. kövezzetek meg Dobbs jobb volt -nyilván később játszott, de többsíkú volt az Off vele. A mélypasszt szinte egész meccsen jegeltük, pedig lett volna egy egész pályánk szerelni az INT után. Dobbs-nak be kéne tanulnia holdernek. Ez szvsz menne neki, de a rosterre kerülés nem nagyon. Kár, pedig mennyi fake XP/FG lehetne. Biztos ami biztos, Düprit jobb oldalon is zónáztatjuk -hiába. Olaf jó volt most is, kicsit csendesebb, de rengeteget játszott, D-ben ST-ben egyaránt, futás ellen jó, oda is ér, de meg kell tanulnia befejezni, lezárni a teret a QB körül. Rodgers körül volt nyomás, de odaéárni nem tudtunk, ismét egy majdnem-sack-ből kaptunk TD-t ma is ezúttal Tuitt csúszott le -nyilván neki bocsánatosabb bűn, mint Mateknak múlthéten, ő nem egyedül volt a réten. Tuckernek 2 ST tackleje volt, nehéz lesz kihagyni ha így folytatja, ráadásul múlt héten key block-ot is nyomott Tüszi TD-jénél. Conner TD-jének örülök, jól mozgott, nyilván Foster DD-Pouncey mögött még jobb lehet. Washington jó lesz, edzéseken is dícsérték folyamatosan, de úgy tűnik stadionokban is hihetetlen labdákat szed össze. Kíváncsi leszek mikor alakul ki a kémia BB-vel. Patterson szintén csendes volt, esélye megvolt, nem élt vele, TD-volt a kezében. De rengeteget játszott Olafhoz hasonlóan. Matthew Thomas lefutotta Berhe-t a GB TD előtt, nem volt gyenge. Edmuncc majdnem INT-et szerzett az endzone-ban, kis toetap és megvan, ill. ST-ben ő csinálta és szerezte vissza a KR fumble-t. Amúgy labdaszerzésben és labdaeladásban is penetránsak voltunk.
Mindkét QB visszajött a picksix-ből, és pontokat szerzett, de nem nézett ki jól az Off egyikük alatt sem igazán. A 14 pont nélkül so-so, de az OL rosszabbik cipőt húzott, a D meg nem szerzett labdát.

A többihez meg kell nézni még újra.
3
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 47 749 — GM Game Winner 2018
Szóval az idei sorsolásunk Jalen Ramsey szerint. 😊 😊
A GQ interjúból az is kiderült, hogy a Lions WR Golden Tate tesója, Breanna Ramsey párja és Jalen gyerekének az anyja.

Szerkesztette: iktriad

3
5 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 47 749 — GM Game Winner 2018
😊 😊 😊 😊 😊

3
2 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 5 611 — Megrögzött Colts Fan


komoly ez a kep


"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning
3
5 napja
P@trik Cleveland Browns 648


Kiválasztom csak térjen vissza...
3
2 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars Idaho Vandals 13 668 — Aki NER az nyer!
Soldival mi ujsag? Most mar vege van a foci vb nek boven...Bar a szezon meg nem kezdodott el lenne mirol beszelni, irni...
gabistar
Várja az olaszok első meccsét a VB-n... 😉

3
4 napja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 1 774 — There can be only one ...
Foles nagyon rozsdás volt, kb. mint tavaly a Raiders ellen. Össze-vissza dobálta a labdákat, sokat hezitált, stb. A skill playerek sem segítették túlzottan, voltak elejtett labdák (Aiken), és eleve nem volt Jeffery, Agholor, Hollins. Ajayi dicsérhető, ő hozta a pozitív yardokat, amikor nála volt a labda.
Vaitai borzasztó volt. Utolsó 2 perc híján végigjátszotta a meccset, de a cserék is verték a második félidőben, teljesen szétesett a játéka addigra. Folest meg majdnem kinyíratta egy játéknál. Készülnünk kell majd a Peters utáni időszakra egy másik LT-vel is, mert Vaitai továbbra is inkább csere szint.

Sudfeld jobb volt, mint a múltkor, az int sem az ő sara volt, és sokszor komoly nyomás volt rajta (párszor ügyesen kikerült a nyomásból). A mély passzai veszélyesek voltak, ha volt ideje.
Gibson volt messze a legjobb elkapó, és volt jó visszahordása is. Sokat lépett előre tavaly óta, jó esélye van az 53-ra. Rajta kívül Goedertnek volt pár szép elkapása, de voltak hibái is (az endzoneban már a kezében volt egy TD, de kiütötték a labdát, és blokkolásban is becsúszott 1-1 rondább hiba).
DeAndre Carter volt még használható, de még több kéne tőle, hogy a PS-ot megcsípje.
Matt Jones katasztrófa volt, kőből vannak a kezei. Sudfeld int-jénél konkrétan sisakrácson találta a Qb, és onnan pattant a védőhöz. 😀
Rashard Davis bár elkapott egy TD-t, de visszahordásban voltak bénaságai (15 yardon elkapta a puntot, és visszahátrált vele a 2 yardosig).

A védelem kb. annyira volt hatékony, mint a Superbowlban. Eléggé alacsony fordulaton pörögtek a kezdők is. Az előszezon ellenére, pl. Barnett mutathatna valamit. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Brady végigjátszotta az első félidőt, de nálunk a 2. negyedtől már egyre több csere volt a pályán.
Darby kiemelkedett, 2-szer próbált rá hosszabb passzt Brady, mindkettőt elkaphatta volna Darby, az egyik ténylegesen a kezéből esett ki. Maddox volt a kezdő nickel, nem volt rossz, de az első TD-t mindjárt róla kaptuk. Jonesnak voltak jó megmozdulásai, meg egy csúnya elrontott szerelése, amikor Patterson árnyékára vetődött.

Sajnos a legfontosabb célját az előszezon meccseknek nem teljesítettük, azaz, hogy sérülés nélkül vészeljük át a meccset. A kisebb nyavalyák mellett Richard Rodgerst kiskocsin vitték le a TD elkapása után, Taylor Hartot szintén. Rodgers lényeges veszteség lehet. Ott van még Foles vállsérülése, ami talán nem súlyos, mert nem ment be az öltözőbe és nem csináltak azonnal röntgent. Nem lenne meglepetés persze, ha az előszezonban már nem játszana.

A büntetések vicc kategória volt tényleg. 3 sisakos büntetést dobtak ránk, abból 2-szer a futó fejelt rá a védőre, és a védő kapta a zászlót. Reménykedjünk, hogy úgy lesz, mint pár éve a DPI-s zászlókkal, amikor az előszezonban tízesével dobálták mindenre, elég volt hozzányúlni az elkapóhoz.


3
5 napja
Matthew99 New Orleans Saints 4 685 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3
3 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 8 181
Ha meg idén ez szabálytalan lesz, az már mindennek az alja...
3
3 napja
r.baggio Cleveland Browns Purdue Boilermakers 45 987 — no es importante


"Coaching aggressively is the way to win the Super Bowl, coaching conservatively is the way to go 8-8 ." - Doug Pederson
3
5 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 21 675 — kiemelt dartsos
...Úgy látszik CB-ként csak így lehet érvényesülni, nézd meg Shermant és őt, és nézd meg Chris Harrist vagy Casey Haywardot.
Wyatt
Bár a CB poszt a fétisem, de annyira nem vagyok hozzáértő és bennfentes sem ligában, sem poszton külön. Mégis sokkal inkább kedvelem a két utóbbit, mint a két előbbit, akikre a kedvelés szó nem is illik rá.
(Már ha a népszerűségre/hírnévre értetted az érvényesülést, mint én)
kristóf17
Világos, hogy emberileg sokkal kedvelhetőbb, viszont ez a poszt az átlagnézőnek kb teljesen láthatatlan. Akiről nem beszélnek annyit, az kb mintha ott sem lenne. Most Bouye két éve elit a PFF-nél, és szerintem az emberek kb fele még nem is hallott róla. De azt tudja, hogy van egy állandóan mindenkinek beszóló Ramsey a túloldalán, vagy hogy ki az a Sherman. Itt kell valami extrémség, hogy ismert tudj lenni és jobban elismerjenek. Legalábbis én így látom
Wyatt
Nyilván többet szerepelsz így a hírekben, de egy Asomugha vagy egy Revis anélkül is tudott top1 CB lenni, hogy burjánzott volna belőle a parasztság.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
3
6 napja
Matthew99 New Orleans Saints 4 685 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
3
5 napja
Maka Jacksonville Jaguars 2 165


Hajnali 02:00 órától a Sport 2-n várjuk a kalandvágyó, illetve inszomniával küzdő nézőinket, hiszen a Washington Redskins és a New York Jets összecsapását közvetítjük Sankómackóval. Akit a hajnalozásra nem tud rávenni ez a párharc, az holnap 17:30-tól tudja pótolni.

Kérdezzetek vagy dobjatok be témaötletet itt vagy twitteren, az instámon (@makamazsom) meg szavazzátok meg a győztest mystoryban!

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
Youtube csatornám: https://bit.ly/2u3QqBk
3
5 napja
katonadani Philadelphia Eagles 135
Én egy Ajayi cserén sem lepődnék meg...
Még Roseman sincs akkora mágus hogy -30 milliós capnél vissza tudja igazolni Grahamet, Darbyt, Hickst és Ajayit is.
hden
Ajayi szerintem az a játékos, akit szinte biztos, hogy nem akarunk megtartani jövőre. Idén kisajtoljuk belőle és a térdéből, amit lehet, aztán elengedjük valami komp pickért.
2
13 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers Louisville Cardinals 1 303 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sajnálom h Bazzani ,eltűnt' , szerettem olvasni az írásait! Most már nagyon haldoklik a topic, mint a csapat futójátéka 😕

My dream is to come back and play football again. I've been working my tail off every single day. #Shalieve
2
4 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 8 181
Már ki is jött a protokollból, minden rendben BB-nél
2
6 napja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 16 859 — LIGHTS OUT!

Okkayyyyyy, Mike Williams!!

Posted by Los Angeles Chargers on Tuesday, August 14, 2018

2
4 napja
jossbeaumont Green Bay Packers 17
Jake Kumerow-t az 53-ba!!!
2
2 napja
Vieri Atlanta Falcons 183
A draft időpontja a szavazatok alapján szeptember 3. 19:00.
A draftsorrend pedig a kiemelt hozzászólásban látható sorrend.
2
2 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 4 087
Néhány gondolat a Denver elleni meccsről...
Az O csinált pár szép dolgot meg pár nagyon rondát is. Az már most látható hogy a TE hatalmas szerepet játszik Nagy elképzeléseiben. Úgy látszik Burton és Trubisky jól egymásra talált. A TE-k az edzéseken is szét szívatták a Broncos védelmét és a meccsen is eredményesek voltak. Sajnos Shaheent nem nézhettük sokáig, kurvára remélem hogy nem súlyos a sérülése, mert eddig nagyon ígéretes volt a pre seasonban. Millernek is volt pár szép megmozdulása. Tetszik ahogy Nagy kavargatja játékot, az azért látszott hogy erre a meccsre már volt némi game plan. Rengeteg a snap előtti mozgás ami meg tudja kavarni a védelmeket. Azonban sajnos volt több negatívum is. Trubisky alapvetően nem volt rossz, de az intért és az elejtett snappért nagy kár ( ráadásul abból még safety is lett) . Emelett az O fal meglepően gyengén muzsikál, főleg a belső hármas ami annyira nem volt bíztató, holott ez erőssége kéne hogy legyen a csapatnak. Kush eddig nagyon gyengén játszott az összes pre season meccsen. Most is volt vagy 3-4 játék ami miatta halt meg. Rögtön az első playben Howardot levadászták a LOS-nél mert Kush nem tudott blokkolni. Trubisky safetynél is ok hogy elejtette a snappet, de Chubb nagyon gyorsan ment át Kushon. Volt egy screen play amiből nagyon jó játék lehetett volna, Whitehair meg elfutott a játékos melett akit blokkolnia kellett volna. White továbbra sem faktor, pedig kapott ismét játékidőt bőven. Cohen is gyengélkedett, ki kellett kérni egy időt miatta mert nem tudta hova kéne felállnia illetve volt 1-2 droppja is. Ha Hiestand valóban olyan nagy O line guru mint mondják akkor kurvára remélem hogy ő is látja a gondokat és Daniels kiszorítja Kush, sőt ideális esetben ő kéne hogy legyen a C és Whitehair LG. Összességében volt pár szép játék, voltak jó elképzelések azonban még rengeteg a csiszolni való. A D ismét nem volt túl meggyőző, szerencse hogy Kínom nem volt túl pontos mert akkor még rondábban néztünk volna ki. Pass rush megint nem nagyon volt. Az első pár játékban szépen betoltuk a zsebet de az inkább a D line érdeme volt. Floyd persze megsérült, ha komolyabb a sérülés akkor a kezdő az Acho- Irving duó ami minden bizonnyal félelmet plántál majd minden O line szívébe...Calahan egy remek slot CB, de isten őrizz attól hogy sokat kelljen kimennie a szélre. Az év végén sokan zengte ódákat a S duónkról... A Bengals ellen Amos csinált akkora miss tacklet hogy öröm volt nézni, most meg ha jól rémlik Jacksont a TE nemes egyszerűséggel leültette...Robertson-Harris nállam még mindig jobb mint Bullard, de Bullard a kezdő. Bilal Nichols játéka tetszett. Futás ellen jól dolgozott, mindig a labda közelében volt. A special team megint egy kalap szar volt. Büntetések tönkelege. Megütjük a fair catchet mutató elkapót és egyébb okosságok. Említsük meg hogy Parkey megint kihagyta azt amiért ide hoztuk és adtunk neki 15 misit hogy azért 50 yardon túlról is legyen sansz pontokat szerezni. Ezt eddig minden meccsen után megemlítettem, de ez az új helmet szabály nállam kiveri a biztosítékot. Ok hogy próbáljuk óvni a játékosokat de lassan kezdünk a kosárlabda fele eltolódni...Fuller vállal ütött erre befújták sisakra. Idegesítő....

2
4 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 47 749 — GM Game Winner 2018
Wyatt egyik kedvenc draft prospektje az idei classból nem semmi méltatást kapott.


Tegnapi QB statok:

Blake Bortles, 29 snap,17/10;
Kessler, 29 snap, 13/9 2(!!!) INT
Tanner Lee, 10 snap, 3/0

2
1 napja
yooker New York Giants 4 878 — Expect the Best !
Soldival mi ujsag? Most mar vege van a foci vb nek boven...Bar a szezon meg nem kezdodott el lenne mirol beszelni, irni...
gabistar
Én Jags mezben láttam a múltkor egy kocsmában, hosszú bozontos szakallall, sörre támaszkodva! épp a Steelers hanyatlasat elemezgette a pultos csajnak ... ☺️

Szerkesztette: yooker
2
5 napja
Wyatt New England Patriots 18 030 — Three-time EL-champ^^
Régi vita ez (is) köztünk, és én továbbra is úgy gondolom, hogy a játék legfontosabb posztjára jobban oda kellene figyelni.
zinedine5
Elhozzuk egy 4-5. körért Teddyt a szezon előtt

2
5 napja
Raven17 Philadelphia Eagles 1 230


2. rész (nem tom meddig lesz még fent, de már majdnem 1 napot kibírt 😀)
2