Legkedveltebb hozzászólások

1 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 321 — Marquise Blair fan
Kis segítség a draft elé azoknak akik vakon repülnének bele:

Saját gyűjtés, mellette viszonyításképpen feltüntettem a relevánsabb oldalak bigboard-jain elért helyezéseket is.
Biztos nem tökéletes, most ennyire futotta.
A nevek mellett DT-nél a techszámok szerepelnek, futónál az f a fullbacket, a WRereknél az s a slotot, iOLben a c meg a centert jelöli. A LB-eknél meg az i/o értelemszerűen az ILB/OLB-re utal.

A számomra bluechip playerek külön kékkel kiemelve.

2 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 474 — Rams fan
Délután unatkoztam itthon. Gondoltam megcsinálom a saját kosfej értelmezésemet.
Nem tökéletes, de 5 óra alatt ennyire tellett.

ramsheadsktech

logoterv_V1

logoterv_V2
4 napja
d3Y Oakland Raiders UAB Blazers 7 353
a mai napon, ha már úgy sem történik semmi a csapat körül, emlékezzünk meg egy lassan talán feledésbe menő hősre. ő pedig nem más, mint Khalif Barnes, aka Mr. 69 aka False Start Barnes. velünk volt a franchise legnehezebb korszakában, akkor igazolt ide, amikor még JMR volt a kezdő irányító, és itt maradt a szintén hasonlóan nyomorúságos Dennis Allen érában is végig, amiért nagy tisztelet jár neki. összesen 7 darab 1 éves szerződést írt alá a csapattal, ami egészen biztosan NFL-rekord, bár nem néztem utána. szerénységét mutatja, hogy legtöbbször veterán minimumért írt alá, pajkosságát pedig az, hogy mindegyik csapatában a 69-es számú mezt választotta. centert leszámítva minden poszton játszott a támadófalban, de legtöbbször RT-ként kapott szerepet. a szabályos játék nem tartozott az erősségei közé, volt, hogy egy szezonban 11 büntetést gyűjtött össze, aminek a többsége természetesen false start volt. viszont az egész stadiont megnevettette, amikor elkapásra jogosultként állt fel, és a bíró bemondta, hogy "69 is eligible".

ilyen bravúrokra sem mindenki képes: "In the first preseason game, Barnes false started three times in five snaps." de volt olyan megmozdulása is, ami Tim Brownt idézte. éljen soká Khalif Barnes!
2 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 147 — The only discipline that lasts, is self discipline
Őszintén érdekel: komolyan van olyan hírolvasó, tájékozott ember, akiben ténylegesen felmerül az, hogy az USA-ban, szeptemberben vége lesz a járványnak, és el tud indulni egy emberek tízezreit összeterelő sportesemény, amit meg kell előzzön egy felkészülés, ami emberek tucatjait tereli össze?
És nem a kincstári optimizmus érdekel, hiszen én is örülnék neki, vagy remélem, vagy szeretném, hanem van bármi tényszerű információ, ami erre enged következtetni?
Sobri Jóska
Még mindig nem érted. Az embernek a napjából 23.5 órát elvesz a vírus téma, vannak / vagyunk akik nem akarják a maradék 0.5 órát is - amit szórakozással, kis kikapcsolódással, focival - ezzel tölteni. Ha úgy érzed keveset beszéltél még róla, ott a topicja. De ne kelljen már minden topicban, minden témánál ezekkel az úgyselesz-ekkel foglalkozni. Ha nem lesz, nem lesz. De legyen már egy fél óránk, hogy nem ez a téma...


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
4 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 1 299
Ha már idén az elkapókon lesz a reflektorfény, összeírtam a szubjektív 10-es rangsoromat. A szempontjaim között volt az egyetemi teljesítmény mellett az is, hogy mennyire illenek az NFL-be.

1. Jerry Jeudy
2. Ceedee Lamb
3. Henry Ruggs III
4. Laviska Shenault Jr

Itt húzok egy vonalat, úgy gondolom, hogy a felső négyes az abszolút elit, mindegyik játékos a legjobb valamiben. Jeudy a legjobb route-runner, és overall a legjobb elkapó. Henry Ruggs a leggyorsabb, legatletikusabb. Laviska a legerősebb, majdnem olyan missed tackle gyáros a labdával a kezében, mint Derrick Henry. Lamb pedig a legsokoldalúbb.

5. Justin Jefferson: Annyiban maradt le a felső négyestől, hogy őt semmiben nem tudom a legjobbnak nevezni, és overall sem jobb szerintem náluk. Ettől függetlenül első kör kaliberű WR1 prospect, egy szegényesebb mezőnyben simán kimenne top10-ben. Nem lepne meg, ha a Bengals a drafton sokat áldozna azért, hogy őt is megszerezzék.

6. Brandon Aiyuk: OBJ feeling a játéka, azt is kinézem belőle, hogy végül ő futja be a legkomolyabb pályafutást.

7. Denzel Mims: Egyedi, ahogy a levegőben megtartja a testét miközben lehúzza a labdát. Talán neki van a legjobb egyensúlyérzéke, védőként baromi nehéz lehet ellene játszani. Hirtelen nem is tudnám más korábbi játékoshoz hasonlítani. Őt nevezném a legizgalmasabb tehetségnek.

8. Tee Higgins: Az hogy egy Higgins szintű tehetséget nem tudok előrébb tenni, ismét csak bizonyítja, hogy mennyire beteg ez a mezőny.

9.KJ Hamler: Hollywoord Brownhoz hasonló prospect, remek mélységi célpont.

10. Jalen Reagor: Sokat gondolkodtam, hogy ki legyen a tizedik, de Reagor a sebessége miatt valamivel előrébb van, mint Pittman és Claypool,

Ráadásként két hátsó körökbe várt prospect, akiket érdemes lehet követni mert alulértékeltek: Antonio Gandy-Golden és Jauan Jennings.
3 napja
warr_b Washington Redskins 2 828 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mindenesetre az NFL-nek akkor is úgy kell készülnie, hogy lesz szezon, legalábbis amíg be nem bizonyosodik, hogy biztosan nem. Ezért lesz draft, ezért fogják szerintem áprilisban megint kiadni az alapszakasz menetrendjét, szeptemberi kezdéssel. Max az előszezont talonban hagyják, ki tudja lesz-e egyáltalán, és ha igen, hány meccs.

Egyébként csonka szezont is lehet rendezni. 1987-ben csak 15 meccset játszott minden csapat, 1982-ben csak 9-et. Mindkétszer a Redskins nyerte az SB-t. De ez már csak érdektelen trivia.
Kampman
Remélem csonka szezon lesz 🤣😂


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 508 — #neverpunt
Remélem jól van mindenki az év eddigi legszebb napján, boldog március 28-t skacok


Szerkesztette: atapapa

5 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 508 — #neverpunt
A főnök beszélt

4 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 9 011 — Haeana Aarai-tia
Szerintem ha lenne Draft szinte minden sportrajongó követné, Amerikában főleg. Én úgy várnám, mint a karácsonyt (nem a Gerit). 😀
Heisman Trophy
Ez evidens, de utána hogyan tovább?
Hogy lehet úgy szerződést kötni, hogy egyik fél sem tudja garantálni a szerződésben foglaltakat, annak feltételeit, körülményeit, megvalósíthatóságát, tényét, a rendelkezésreállást, tulajdonképpen semmit, amit aláír, és amiről egy szerződés szól?
Mire szerződnek? Hogy "ha, akkor...", "ha, akkor...", "ha, akkor...", "ha, akkor...", "ha, akkor...", "ha, akkor...", oldalakon át? De a játékos lehet lebetegszik, és maradandó egészségkárosodást szenved, a csapat meg lehet nem is játszik még jó ideig, semmilyen létesítménye, vállalása nem teljesíthető?
Sobri Jóska
Sanyigyerevissza!
egy NFL szerződés több kifizetési részből áll. Ennek egyik lényeges eleme az aláírási garantált összeg, ami a szerződés aláírásakor álltalában kifizetére kerül. Namost azért indította el a free agencyt, mert a liga munkavállalóinak az ötöde szerződés és pénz nélkül bóklászott volna. Vedd úgy, mint egy munkáltatói gesztust, aláírtak, odaadták neki a singing bonust, a teljesítés rész meg ahhoz az időszakhoz van kötve, amit úgy hívnak szezon, tehát, ha eltolódik, vagy elmarad a szezon, az arra vonatkozó bónuszok, csak akkor hívódnak le. Ha nem indítja el az FA-t pont a játékosok szopják be, ugyanez a helyzet a drafttal is, kitalál majd egy mesés formátumot, hogy a tulajdonképpeni friss igazolásokat, hogyan teszi show formába. De annak az 500 kölöknek ez létfontosságú, ezér güriznek tizenéve, hogy most megkaphassák a szerződésüket, aláírnak azt a szerződött összeg egy részéhez azonnal hozzájuthatnak. Az NFL meg mindent megtett, hogy bármilyen helyzetben is el tudjon indulni időveszteség nélkül.

Szerkesztette: sutianap

3 napja
ZERO_L New England Patriots 3 143 — situational football
You know what date it is... 😉"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Matthew99 New Orleans Saints 6 116 — Invisible man
Marha szerencsések vagytok hogy olyan ember drukkol a csapatnak aki ilyeneket csinál unalomból:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 napja
Muffalo_Bafia Buffalo Bills Notre Dame Fighting Irish 630
Amúgy meg:


"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
5 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 15 147 — The only discipline that lasts, is self discipline
Valóban, ez a topic lényegében Ik blogja, időnként kommentekkel. De ennyi tartalmat összedobni így is komoly meló, úgyhogy én gratulálok a negyed százezerhez 😊


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 napja
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 9 011 — Haeana Aarai-tia
Ne má', az egész dologban ez az egyetlen ami nem probléma, a kommunikáció megoldása. Ha ez kell ahhoz, hogy végre lecseréljék a fax gépeket emailre, akkor még haszna is van ennek a szarnak.
Az égvilágon semmivel nem abszurdabb egy videókonferencia mint egy meeting.

Az elmaradt pro dayek, az elmaradt private workoutok azok amik miatt kimutathatóan nagyobb arányban lennének bustok, és amik miatt el kéne halasztani ezt az egészet. Nem is értem milyen érdek fűződik az eredeti időponthoz.
Black_Adder
Az egész smoke screen, mit néznek másik húsz csapattal egyvégtében? hogy fekete? 13 fonatú a dreadlockja? jé tud egyenesen futni? A scout teamek minek dolgozták végig a teljes ncaa szezont, ott van a tudás, most hogy megbámulják vagy elviszik vacsizni, mi van? Amelyik teamnek nincs vonala ah LSU vagy bármelyik nagy öltözőhöz, az le is adhatja az iroda kulcsát.

Szerkesztette: sutianap

3 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 12 816 — Nem
Mindenesetre az NFL-nek akkor is úgy kell készülnie, hogy lesz szezon, legalábbis amíg be nem bizonyosodik, hogy biztosan nem. Ezért lesz draft, ezért fogják szerintem áprilisban megint kiadni az alapszakasz menetrendjét, szeptemberi kezdéssel. Max az előszezont talonban hagyják, ki tudja lesz-e egyáltalán, és ha igen, hány meccs.

Egyébként csonka szezont is lehet rendezni. 1987-ben csak 15 meccset játszott minden csapat, 1982-ben csak 9-et. Mindkétszer a Redskins nyerte az SB-t. De ez már csak érdektelen trivia.

1 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 2 321 — Marquise Blair fan
AK draft big board 2.0 has been released. 😀Asszem ez a lista lesz a végső, többször biztos nem ülök neki a prospecteknek.
A játékosok mellé felvezettem a jelentősebb oldalak draft boardjain elért helyezést is viszonyításképpen.
Na én e táblázat alapján fogok pálcát törni a pickek fölött.
Aki nincs képben a prospectekkel, annak kiváló kiindulóalap lehet a draft elé. Szívesen. Nem kevés munkaórám van benne. 😀


Nagyjából 2x leírtam már, hogy kiket draftolnék, hova, és miért, most jöjjön egy kis jósda, azaz hogy szerintem mi fog történni valójában.

1/27: J.K. Dobbins, RB - Hozunk egy általam második körbe várt futót, erős reachszag terjeng a levegőben.
2/59: Troy Dye, LB - Egy újabb hatalmas need lett betömve.
2/64: McTelvin Agim, DT - Az idei év Collierje, avagy top60-as pickkel hozunk egy sehol sem jegyzett játékost, de legalább a posztot értjük.
3/101: Khalid Kareem RB - Ennél a húzásnál ő lesz a legjobb elérhető RB a boardokon, ha innen nézzük tetszik a pick.
4/133: Yasir Durant OT - Támadófal pick, most már senki nem szólhat semmit. Durant lesz a Justin Senior vándorkupa idei nyertese, ha már pályát nem lát.
4/144: D.J.Wonnum DE - A practicesquad új üdvöskéje! És milyen szexi a poszt!
5/155: Eno Benjamin RB - Valamiért nem vitték ki 154 pick alatt se, itt már hatalmas steal, egyszerűen nem lehet kihagyni egy ilyen lehetőséget. A+ al értékelném ezt a húzást, ha itt meglépnénk.
6/214: Jaylonn Hawkins S - Keressük TT utódját. Amúgy ki a tököm ez? 😀
7/242: James Morgan QB - 2 évre megint van egy olcsó backup-unk.

Én ebből indulok ki, hogy ez lesz. Innentől kezdve nem érhet csalódás.

2 napja
Black_Adder Denver Broncos 7 738 — Holding, number 72
QB: Driskel IN Flacco, Allen OUT - N/A
Nincs érdemi változás, köszönjük a 13 millió deadmoneyt

FB: Megszűnt a poszt - N/A
Olvastam olyan véleményt hogy túl keveset kaptunk Janoért. Szerintem nem. Nem kellett cutolnunk, mert találtunk trade partnert. Legalább olyan csapatba került, ahol szükség van rá. Nem fogom az ár miatt lehúzni a pozíció megszüntetését.

RB: Gordon IN Booker out - E
Booker nem fog hiányozni, Freeman snapjei sem igazán, csak ezt a posztot eddig több mint jól megoldottuk minimális összegből, most meg fizetünk egy csomót, ami más helyre mehetne...

WR - N/A
Nincs érdemi változás, nem is volt túl jó a felhozatal, remélem drafton jön valaki az első 3 körben

TE: Vannett IN - N/A
Nincs érdemi változás. Jött még egy senki, még nem biztos hogy kidobott pénz, de a showt úgy is Fant viszi majd, meg Butt szallagjai és Fumagalli ujjai...

OL: Glasgow IN McGovern, Leary OUT - B-
Glasgow talán valamivel jobb mint McGovern volt, kár hogy ameddig Holding és Hospital van a 2 szélen semmit nem ér akármilyen jó is a közepe. Nem tudom ki játszik majd centert, lehet Cre kellett volna értékelni, de valahogy Leary kiesése kapcsán nem tudtam lejjebb vinni az értékelést.

DL: Casey IN Wolfe OUT - A
Wolfe az egyik nagy kedvenc, nagyon sajnálom, de potom áron itt tartottuk Shelbyt és hoztunk egy pro bowlert, a várakozások szerint erősödött az egység tavalyhoz képest. A posztot úgy erősítettük, hogy arányaiban nem költünk rá többet. Wolfe ettől még hiányozni fog nekem (is)

EDGE - N/A
Semmi változás. Nem is kellett.

LB - N/A
Semmi változás. Mondjuk éppen elfért volna Todd Davis helyén valaki jobb...

CB: Bouye IN CHJ out - B/F
Kérdés mit értékeljek. Bouye nem rossz. Szerintem kis visszalépés lesz Harrishez képest, de elég jó lesz és fiatalabb valamivel. Viszont maga poszt körülötte teljes tragédia. 2 kezdő CB hiányzik, mi meg máris hátra dőltünk mint aki jól végezte a munkát, "nincs need a csapatban, lehet bpazni"

S: Parks out - N/A
Nincs nagyon érdemi változás. Kareem Jackson egy évvel öregebb lesz, Simmonsszal azért még hosszabbítani kell nyáron egyelőre csak tag van rajta, Parks valamennyire hiányozhat a rotációból, de ez nem az a kaliber, amit muszáj FAn megoldani

ST: Martin IN Wadman OUT, LS csere - D
Mindenki tudta a véleményemet a 2+ milliós punterről mielőtt beírtam volna. Nem "elégtelen (E)", mert nem annyira sok az a 2 millió, meg mert Wadmanban meg volt az a képesség, hogy akár meccseket veszítsen el, de a közepesnél gyengébb osztályzat, mert egy udfaval is lehettt volna versenyeztetni. De nem csak pénzt, szavakat sem érdemel sokat a poszt. Az LS csere meg abszolút hidegen hagy.

Ami a draftra maradt:
Az első 3 körében kell WR, CB és OT. Igazából CB-ből és OTből 2-2 kéne, van 4 pickkünk rá. 3. naptól már nem töltenek be a játékosok need posztokat, hiba volna ott arra számítani, hogy akárki is kezdő lesz. Off ball LB-t, centert, safety depthet Parks helyére lehet kukázni ott is, mondjuk inkább 2021-re, de akár 2020ban is hozzátehetnek valamit, a need posztokra viszont viszont leginkább 1. körös talentek kénének. Láttuk mire megyünk a 3. körös CB-kkel, Webster még sóval elmegy, de Langley, Yiadom... OT-t kb akkor tudjuk megoldani, ha visszahozzuk Shannyt a scout teambe. WR fronton elég bő a felhozatal ahhoz, hogy ne zavarjon annyira, hogy ott maradt a need. Főleg hogy Sandersön kívül nem sok olyan FA volt, akinek örültem volna.

Összességében - C+
Persze a drafttal együtt kell majd értékelni, meg a draft után is jöhetnek még FAk is, szeptemberig még javulhat. Romolhat is akár, de annyi pénzünk nem maradt hogy nagyon nagy hülyeséget csináljunk, ellenben vannak még játékosok akiknek jól állna az orange&blue. Szeptemberre minden a helyére kerül és meglátjuk miben reménykedhetünk, addig ez a félkész értékelés.
Talán marginális erősödés, de sokkal inkább az határozza meg az előre/hátra lépést, hogy a meglévők közül ki hanyatlik ki fejlődik.
Én 6,5re tenném az over-undert, mert ezzel a CB sorral semmire nem megyünk, pontosabban nagyjából annyira mint tavaly, annyi hogy néhány kedvenccel kevesebbnek tapsolhatunk. De a marginális előerlépés miatt lehet tenni akár 7,5re is, viszont akkor én az underre teszem a zizit. POhoz meg úgy is kevés lesz. KC simán nyeri a divet, Raiders teper a kibővített POért, mi meg majd a Chargersszel próbálunk kellemetlen ellenfelek lenni, akiket mindenki legyőz, de mindenki nehezen...
Majd ősszel kiderül. Általában próbálok pesszimista maradni, aztán kiderül hogy túl optimista voltam.

Hogy maga a C+ osztályzat milyen azt nem tudom, mert más csapatot nem értékelek most. Szerintem a GAUS görbének valahol C-nél kéne csúcsosodnia, az értékeket is ennek megfelelően osztom. Az "A" osztályzat valami várakozáson fölülire járhat csak, "kötelező házi feladat" teljesítéséért nálam nem jön A+ zápor a tranzakciókra. Ha kötelező, nem lehet felülmúlni a várakozásokat csak elmulasztani azt ami "kötelező".
Ennél fogva nem hinném hogy van értelme összehasonlítani más itteni értékelésekkel magukat az "osztályzatokat", más skálán értékelünk.

Izgalmasabb, hogy mindez mire elég AFC Westen belül, esetleg AFC vagy NFL szerte, de szerintem mi azt max draft szempontjából nézhetjük, wild card nem fenyeget.
Nyugaton a Chiefs (mert Kansas City aztán nagyon nyugaton van) elég passzív, nem volt túl nagy mozgásterük, cserébe hatalmas előnyük volt a riválisokkal szemben. Raiders olyan aktív volt mint mi, de ők inkább ott erősítettek ahol a legnagyobb problémák voltak. Mi oda hoztunk nagyobb neveket ahonnan nagyobb nevek mentek, nincs igazán kevesebb lyuk a csapatban. Más kérdés hogy ők meghagyták a nem működő DC nem működő védelmi sémáját, mi meg végre váltottunk a nem működő támadó sémáról. A váltás mondjuk megint egy olyan dolog ami inkább hosszú távon jön be. Ha meg belepumpálod a játékosokat a nem működő sémába, amikor késve mégis sémát váltasz ott lesz a sok drága és a rendszerbe nem feltélen illő játékos. Jövőre szerintem ők lesznek előrébb, de hosszú távon lehet mi nyerünk. Ha pl egyszer lesz széle is a falunknak, akkor Glasgow is nagyon értékes játékosa lehet a falnak. A Chargers szerintem most határozatlan időre kiszállt a versengésből. Most próbálkoznak majd először a QB lottón, előre lehetetlen megmondani hanyadszorra találnak bele. És ha elsőre nem sikerül, akkor mire lesz irányítójuk, addigra nem marad együtt az a félelmetes secondary...
Nem gondolom, hogy 2020 a mi évünk lenne, és nem gondolom hogy egy draft elég lenne, hogy ez változzon, de ez nem jelenti azt hogy rossz úton járunk. Így nekem most fontosabb hogy Lock jó legyen, mint a Broncos.

Egyébként lehet így is, ebben a tempóban, új edzők általában megkapják a 3 évet, ha nem akkora kóklerek mint VJ vagy akkora faszfejek mint JMD. Abból hátra van még 2, Lock rookie szerződéséből 3. Mondjuk akkor akár tavaly is kisöpörhettük volna a bajnokokat ha már érdemben VJ kettétörte a pályafutásukat, de lehet mostantól 2 évben gondolkozni.
A fő problémát Newton okozza. Mármint nem Cam, hanem Isaac, a lendület megmaradás törvényével. Míg a 11-14 közti lendület felvitt minket a csúcsra, az azt követő tragikus döntések sorozatát nyögjük még most is, hiába sikerült jól az előző 2 draft. A gödör mélyét talán elértük Keenummal és Flaccoval, hosszú lesz innen az út felfelé, de olyan transzfer ami kifejezetten visszavetne minket az "csak" Gordon. (Martin annál kisebb hal). De az is "csak" 2 év, addig pont ki tarthat az előző 2 draft adta lendület.

Aztán igazából nem márciust kéne értékelni, hanem teljes FA. Nem FA-t kéne értékelni, hanem teljes offseasont. Nem egy offseasont kéne értékelni hanem pár éves időszakokat. Nem 1 offseason munkája volt a Super Bowl és nem egy offseason alatt sikerült elcseszni annyira amennyire. Egyelőre az idei offseasont nem látom annyira a tavalyi folytatásának, inkább mintha most kezdtünk volna bele megint valami újba, de a nagy kép csak évek múlva fog összeállni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
3 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 508 — #neverpunt
Basszameg pedig még délután 6 körül kezdtem reménykedni, hogy ez idén elmarad...
peach
hogyne
New Orleans-ban tegnap le is adta az egyik helyi tévé a meccset 😀

1 napja
ricsiii83 Chicago Bears 888
FolesCAPHITDEAD MONEY
2020$15,625,000$20,125,000
2021$20,625,000$5,000,000
2022$20,750,000$0


QuinnCAPHITDEAD MONEY
2020$6,100,000$18,500,000
2021$14,700,000$23,900,000
2022$16,000,000$9,300,000
2023$17,100,000$6,200,000
2024$16,100,000$3,100,000


GrahamCAPHITDEAD MONEY
2020$6,000,000$9,000,000
2021$10,000,000$3,000,000


CAPHITDEAD MONEY
Bush$910,000$637,500
Lucas$840,000$340,000
Mingo$887,500$887,500
Urban$840,000$90,000
Houston-Carson??
Ifedi??
Burns$887,500$887,500


Akikkel pénz lehet felszabadítani

CAPHITDEAD MONEYCAP SAVE
Patterson$5,750,000$1,000,000$4,750,000
Shaheen$1,880,626$609,644$1,270,982
O'Donnell$1,850,000$100,000$1,750,000
Braunecker$1,618,750$150,000$1,468,750


$9 239 732 free

Mit tesz az orvosi várakozás 😀

6 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 57 084 — Game of Thrones Survivor Fantasy + GM Game 2018 Winner
Lehet bontani a pezsgőt. Ifedi elment a Bearsbe.

2 napja
Niner Empire San Francisco 49ers 119
BREAKING:
Ma kora reggel robbant a bomba. Bill Belichick all in-t mondott és a következő 3 évnyi első kört(idei,2021,2022) plusz jövő évi másodikat ill Turney játék jogát adta oda az idei 1/1-ért azaz Joe Burrowért.
the12thman
Sokat tekertél előre az órán, még nincs április 1. 😀
5 napja
fodetra New York Giants 13
Igazoltunk egy DT-t Austin Johnson személyében. Ezzel kipipálhatunk egy ordas nagy need-et.
5 napja
LN Green Bay Packers 3 111 — Packers fan
Ervin 1 évre visszaigazolva
3 napja
Szesze New York Giants 14 195 — Giants fan
Ezt írtam tavaly valamikor szezon elején:

"Jah, a fő baj valóban az, hogy nem igazán látni a koncepciót és így nehéz elképzelni, hogy hogy a francba fogunk ebből kijönni. Nyilván néhány jó drafttal lehetne érdemben előre lépni, de sajnos megnézve az utóbbi évek húzásait, ott se lehet látni a logikát.
2017-ben első körös TE.. ilyen húzás még olyan csapatnak is nagyon erős akik teljesen készen vannak. Ráadásul nálunk akkor itt volt még OBJ és Sheppard WR duónak.. cserébe nem volt OL semmi. Ehhez kellett TE-t húzni? Ekkoriban még a védelem is egész jó volt, egy közepes OL-re voltunk attól, h PO aspiránsok legyünk. A drafton nem jött az OL-be senki.. Utána csodálkoztunk, h szar minden, ráadásul Eli személyében olyan QB-nk volt akinek még fénykorában is szüksége volt a jó OL-re ahhoz, h teljesíteni tudjon. Ki érti ezt?
Következő évben hozunk egy RB-t 1/2-re.. oké, h korszakos zseni a gyerek, de megint csak egy luxuspick egy közben még jobban széteső csapatba, ráadásul már volt egy playmakerünk OBJ személyében, borítékolható volt, h ez konfliktusokhoz vezet majd. Idei draft: 3 első körünk volt. Az látszott, hogy az OL-t talán sikerült némileg rendbe rakni, de azért ez még finoman szólva is bizonytalan helyzet. A néha teljesen érthetetlen játékosmozgások után elfogyott a védelmünk, egyedül a DL belső része tűnik elfogadhatónak, bár Snacks érthetetlen elengedése után ott is ütöttünk egy felesleges lyukat. Pass rushunk teljesen nulla!! Ez legalább olyan intő jel volt még egy laikusnak is, mint az évekig nem létező OL.
Erre a drafton a három első körünkkel húzunk egy absz megosztó QB-t, sokkal magasabban mint várták, egy futás ellen jó DT-t és egy CB-t.. FA-n se hozunk pass-rushert még mutatóba sem. Hogy képzelték ezt, nem értem?? Most meg csodálkozunk, h szánalmas a védelmünk?
Tök egyértelmű, h a köv drafton el kell hozni a legjobb pass-rushert és mellé FA-n is hozni kell egy minél jobbat. Emellett el kell kezdeni Jones tesztelését a szezon második felében, addigra talán kicsit jobb lesz a WR állomány a visszatérőkkel, úgy már reálisan meg lehet nézni, hogy mire képes és kurvára bízni kell benne, hogy beválik, különben esélyünk nincs előre lépni a következő években.
Sajnos rengeteg hiba, meg érthetetlen döntés volt az utóbbi években amiknek természetesen megisszuk a levét, jelenleg nem tudom elképzelni, hogy markáns javulás lenne erre az évre, szóval vszínű visszasírjuk még az egyéni balfaszságok vagy bírói döntések miatt éppen hogy elvesztett meccseket is.. "

Idénre se vagyok derűlátóbb, pedig a draft még le se zajlott..
3 napja
empty taxi Los Angeles Chargers Georgia Bulldogs 24 254 — Afrika Kupa tippelde bajnok
Mindenesetre az NFL-nek akkor is úgy kell készülnie, hogy lesz szezon, legalábbis amíg be nem bizonyosodik, hogy biztosan nem. Ezért lesz draft, ezért fogják szerintem áprilisban megint kiadni az alapszakasz menetrendjét, szeptemberi kezdéssel. Max az előszezont talonban hagyják, ki tudja lesz-e egyáltalán, és ha igen, hány meccs.

Egyébként csonka szezont is lehet rendezni. 1987-ben csak 15 meccset játszott minden csapat, 1982-ben csak 9-et. Mindkétszer a Redskins nyerte az SB-t. De ez már csak érdektelen trivia.
Kampman
Remélem csonka szezon lesz 🤣😂
warr_b
Nesze.

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages