NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Legkedveltebb hozzászólások

5 napja
akdestroyer Seattle Seahawks 1 413 — Marquise Blair fan
Nem szívesen offolom szét a beszélgetést.
De szerda van.

PC-nek outcoacholnia kell Belicseket. Különben meghal.
Hogy sikerülhet-e? Ma minden kiderül!

6 napja
Helmut Zimmer Buffalo Bills Oregon Ducks 3 406 — 25 év alatt Te is tudtál volna jó QB-t draftolni a Billshez
Fun fact: A 2017-es szezonban elkezdtunk egy "hagyomanyt". Akarmikor idegenben jatszottunk, a gyozelem utan az osszes edzo atult 2nd class helyekre, a veteran jatekosok pedig 1st classra lettek upgradelve.

Iden 3 idegenbeli gyozelmunk van es Carroll szerint az edzok mar nyugosek a sok 2nd class utazas miatt, de o addig orul, amig ez igy van 😀
undisputedly
Ezek után remélem a Saints elleni meccs után az edzők gyalog mentek haza.
BigBaltazar
Mindenesetre Wilson azóta magának hívja a játékokat a fontos drivekban.

BS: Ok Russell, akkor most húzzunk középen néhány futást...
RW: Te Brian nem hallak rendesen ... szerintem tönkre ment ez a szar a sisakomban... addig értettem, hogy húzzam középen szét a pályát, Ok Brian így lesz.
Mesélő: Passz 1. és 10
BS: Russell, nem erre gondoltam, de jó, akkor mutatom az újaimmal fussunk
RW: Nem értelek Brian, de látom, azt mutogatod, hogy szaporázzuk, jó akkor no huddle-el megyünk tovább...
RW: Nem értem mit mutogatsz, de most erre nincs időm, el kell indítani a játékot....
Mesélő :1. és 10... 2 játék múlva TD.... és így jöttünk vissza a Browns ellen

Let us build dystopia
1 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 087 — The only discipline that lasts, is self discipline
Irigylem a "problémáitokat". 😊 A legnagyobb riválisból kiesett az MVP kaliber kezdő irányító, és emellett sérült a - már bizonyított, elit - offense elkapósor nagyobb része, a tavaly defensive MVP kandidáns védő falember, kezdő corner, stb. A Dallasból hiányzik a #1 elkapó, a fél (all-pro szintű) fal, fontos védők, és jön az a Green Bay, amelyikben jelenleg nincs elkapó akinek tudnám a nevét. A Coltsból hiányzik a legjobb safety, a legjobb corner (az is lehet, hogy a #1 és #2 is), a #2 és #3 elkapó, lesérült az eddigi legjobb 3rd down rusher, és Justin Houston és Quenton Nelson is kérdésesek, azok után, hogy a legutóbbi meccsen az all-pro LB és a kezdő secondary nélkül meg egy sántikáló Hiltonnal kellett Kansas City-be menni. Most meg jön a Texans Watsonnal. A Saintsben Brees rehabol, nem lesz Kamara, Cooks.

És akkor nektek az a nagy gondotok, hogy 6:0-s mérleggel el kell menni egy 1-5-ös csapathoz úgy, hogy hiányzik egy LT amelyik 3 meccset játszott karrierje során eddig, egy WR aki még pályára sem lépett az NFL-ben, meg egy volt első körös bust, akinek a ceilingje kb. annyi, hogy még az NFL-ben van és el tud kapni 1-2 labdát, és most kiesett egy - legalább tényleg jó - elkapó, aki amúgy sose fejezett be még egy teljes idényt, szóval ez a normális. 😊 És közben azon aggódtok, hogy mit szólnak mások, ha netán becsúszik egy váratlan zakó 6:0 után, miután 6 fordulón keresztül 40 pontokkal vertétek végig az NFL kukát. 😊

Hát tényleg irigylem ezeket a problémákat. 😊 Majd szóljatok, ha mondjuk kiesik a védelemből Gilmore, DMC és mondjuk Hightower, lesérül vagy visszavonul Brady, és játszani kell mondjuk a Green Bay ellen. Akkor talán megsajnálom a helyzeteteket. 😀

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 384 — Rams fan
Fournette reakciója.
 twitter.com/_fournette/status/1184272139815456769
iktriad
Nem tudom miért sír Fournette, hisz jövőre ő is jön LA-be. A 2022-es és 23-as elsőköröse még megvan a Rams-nek és ha meglesz a 14/15/16/17 Jaguars 1st round pick, akkor az színsor, és arra sokat fizet Vegas!
5 napja
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 11 015
Aki azt meri mondani egy Rams oldalról ez egy jó trade, az hülye!
Pizsama
Milyen érdekes, hogy amikor a Bears szerezte meg ugyanilyen ellenértékért Mack-et, akkor meg azt mondták, hogy micsoda nagy húzás volt tőlük és a Raiders a hülye.
Most fordult a kocka, bár nem tudom miért.

Szerintem ha a Rams-nek megért ennyit Ramsey akkor ez egy jó trade. Az nem kérdés, hogy a Jagsnek jó, de ha valami szart húznak az érte kapott cetlikből, akkor fordulhat a dolog.
Bruce
szerintem Mack jobb játékos, és a játékra nagyobb hatással van mint Ramsey, akit ha akarod egész meccsen kikerülöd passzokkal és igazából simán nyerhetsz. Macket duplázhatod, de van hogy úgyis szétszedi a OLt.
6 napja
LN Green Bay Packers 3 059 — Packers fan
Ezek a bírói hibák nem a Packers mellett vagy a Detroit ellen vannak ebben biztos vagyok. Ezek bírói hibák amikből minden meccsen sok van, az hogy csóró Lions ezeknek a faszoknak mindig a rosszabbik végén van az csak szerencsétlenség, nem illuminati, gyíkemberek vagy soros... Egyáltalán nem biztos hogy a sors visszaadja, vagy tőlünk elveszi, ezek emberi döntések akkor abban az adott másodpercben amik sokszor döntően befolyásolnak egy 3 órás meccset, sajnos ez a sport ilyen és nem tudom mikor tudják ezeket a hibafaktorokat kivenni belőle, de szándékosságot ne keressünk már mögötte.
JayB
Csak az a gond itt hogy a Lionsnak és a szurkolóknak elég frusztráló hogy valahogy mindig úgy jön ki a bìrói ténykedés hogy a mecsükbe kerül. Persze előfordulnak bìrói bakik mert vannak azért bőven de már a vak is látja hogy vmi nem kerek a Lions zebrák kapcsolatában, mert ennyit hibázni a kárukra közel sem gondolom véletlennek
ParadSEC
Én személy szerint 2009 NFC Wild Card meccs óta nem bírózok, mert minek. Akkor úgy kaptunk ki hosszabbításban, hogy ugyan Rodgers kezéből kiverték a labdát, amit Dansby összeszedett, de közben facemask volt. Egyszerűen nem látom értelmét.
Egyébként a saját meccseinken kb. egálra jön ki a tévedés szezon szinten.

Értem én, hogy frusztrált, csak tegye a saját fórumában, mondjuk a 2. hsz-től kezdve. Elsőre is értem a véleményét, onnantól felesleges szájtépés, főleg, hogy egyetértünk abban, hogy 2 rossz hívás volt.
5 napja
Pizsama Los Angeles Rams 2 384 — Rams fan
Lehet, hogy túlzás ezt 7. héten 3-3-as állásnál kijelenteni, de szerintem ez a Rams idén nem fog PO-ba jutni.

Cap hit szempontjából a 2020-as év már tavaly is nehezen menedzselősnek tűnt a sok gigaszerződés miatt, de tavaly tényleg WinNow módban volt a csapat, nem foglalkoztunk annyira vele.
Erre itt van 2019, sérülések tizedelik a rostert (Matthews, Noteboom, Talib), gyenge az OL és a D is, Goff és McVay SB kómában, és erre a GM eladja a csapat jövőjét egy CB-ért?

Ne is próbáljatok meggyőzni arról, hogy én látok valamit rosszul, és nem őrült meg a Rams FO, mert normális csapat ilyen körülmények között nem trade-el el két elsőkörös draftcetlit, az hótziher!
6 napja
Stez SMU Mustangs 35 742
Az elmult nehany evben egyre tobbet gondolkozom azon, hogy befejezem az NFL nezeset.

Szamomra egyre undoritobb az egesz, mind a meccsek, mind a szabalyok, a biraskodas, a liga roppant kovetkezetes cselekedetei es elbiralasai, a jatekvezetes. A bicska kinyilik a zsebemben az olyan meccsek utan, mint ez a Packers–Lions is. Visszataszito ez az egesz.

Lassan hanynom kell az egesz NFL-tol, minden formajaban.

5 napja
alatriste Green Bay Packers 7 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Aki azt meri mondani egy Rams oldalról ez egy jó trade, az hülye!
Pizsama
Milyen érdekes, hogy amikor a Bears szerezte meg ugyanilyen ellenértékért Mack-et, akkor meg azt mondták, hogy micsoda nagy húzás volt tőlük és a Raiders a hülye.
Most fordult a kocka, bár nem tudom miért.

Szerintem ha a Rams-nek megért ennyit Ramsey akkor ez egy jó trade. Az nem kérdés, hogy a Jagsnek jó, de ha valami szart húznak az érte kapott cetlikből, akkor fordulhat a dolog.
Bruce
szerintem Mack jobb játékos, és a játékra nagyobb hatással van mint Ramsey, akit ha akarod egész meccsen kikerülöd passzokkal és igazából simán nyerhetsz. Macket duplázhatod, de van hogy úgyis szétszedi a OLt.
braxa88
Simán kikerülöd egész meccsen? Tehát akkor a legjobb elkapód felé nem is nézel egész meccsen? Ez azért nem olyan rossz impact, eléggé megkönnyíti az ellenfelek dolgát 😊

Én egyáltalán nem voltam híve ezeknek a megadealeknek, amikor százszor jobb értéken is lehetett volna ezeket megoldani. De a Bearsnek bejött, a Cowboysnak bejött, a Texansnak bejönni látszik, szóval most már passzolom.

Az meg, hogy a Rams 3–3-mal áll. Istenem

Falcons sima, Bengals sima, Steelers megint
Bears karcos lehet, Ravens meglesz, Cardinals sima. Ez eddig egy Bears elleni bukóval számolva 8–4
Otthon a Seahawks is benne van, a Dallas/SF párosból is meglehet egy, Cardinals sima. 11–5 szerintem alaphangon benne van, a PO-ban pedig már jó lesz a csapat
Wyatt
Bíróm ezeket a sima meg az sima meccseket is. Az nfl-ben meg úgy alapból a sportban ez már csak így megy...
A Dallas mennyire simán verte a Jetset vagy a Saintst mennyien írták le Brees kiesése után? De, hogy messzebb ne menjünk a Rams Tampa meccs előtt is sima Rams W volt gondolva aztán lás csodát.
Nincs olyan, hogy sima meccs.Liverpool Fc fan
Kansas City Chiefs, LA Rams, AS Roma, Valencia CF szimpatizáns
5 napja
JayB Green Bay Packers 5 705
Per NFLPenalties.com, Green Bay leads the NFL in “beneficiary yards” this season, which is when a team’s opponent is called for a penalty.

The Packers have accrued 501 yards through penalties.

Detroit, on the other hand, is dead last with 234 yards.

Én tökre hiszek a véletlenekben. Meg a tévedések hosszú távon kiegyenlítődnek, hát a faszomat, azt.
MacPhisto
Az utolsó 3 évet összeadva nekem ezek jöttek ki
beneficiary yards - Detroit 2876 yards, Green Bay 2711 yards.
SBL
..és 10 évre? (Az már lehet tendenciózusnak tekinthető elég nagy minta alapján.) Vagy legyen kiszámolva addig, amikortól Mac nézi az NFL-t. 😀
kishaszi
2009-től 2018-ig 10 szezon, plusz a Pack 6, a Lions 5 meccse:

GB: 10416 beneficiary yards
DET: 9047 beneficiary yards

Ez 166, illetve 165 meccsre leosztva:
GB: 62,74 yard/meccs
DET: 54,83 yard/meccs

Majdnem kemény 8 yard a különbség meccsenként.

Green Bay Detroit
2009 970 944
2010 984 854
2011 978 995
2012 1171 788
2013 893 681
2014 1020 890
2015 1188 785
2016 1087 1019
2017 832 971
2018 792 886
2019 501 234
10416 9047
Gergőbácsi
Légyszi statisztikázd ki azt, hogy +- 7 ponton belül 4. negyedben, s 3. kísérleteknél ez hogy néz ki. Nagyon kiváncsi lennék, hogy másik 20 csapat szurkolója téved vagy tényleg igazatok van-e. De érzetre amikor kurvára kell, na akkor biztos kapjátok a fújást. Amit persze sosem szabad elvenni, hogy élni is sikerül vele.
tüsi91
Es miert van ez igy? Oriasi piac vagyunk meg komoly befolyassal biro legfelso korokben lobbizo tulajdonosunk van? Lombardi a halalos agyan szerzodesbe kototte hogy akkor nevezhetnek el rola trofeat ha kulcs szituaciokban majd a csapatnak fujnak? Egy szal Aaron Rodgers miatt aki meg csak nem is az az agyon hypolt NFL arc karakter? Tenyleg erdekel, fejtsd ki kerlek.

Szerkesztette: JayB
20 órája
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 331
“And the old man ran for one” - Matt LaFleur
😀 😀

 www.packers.com/video/locker-room-speech-lafleur-awards-game-ball-to-rodgers-after-perfect-passer-rati

Szerkesztette: James007
3 napja
Jan Pittsburgh Steelers 2 577 — Steelers fan
A Denver kapott 9 zsákot a félelmetes KC DEF-től. Munchak nyaralni ment?
astroid
Munchak nálunk ahhoz szokott hozzá, hogy minél több sack Flaccon, annál jobb. Úgy látszik ezek a régi beidegződések néha még előjönnek nála. 😊
19 órája
JayB Green Bay Packers 5 705
Van abban valami szep hogy amikor mi mar draft pickeket adnank oreg elkapokert mert aggodunk Rodgers akkor hozza le elete elso tokeletes passer ratinget egy MVP kaliberu meccset ☺️

Szerkesztette: JayB
5 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 14 087 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Lions rohadt peches (vagy a konteóban hívőknek rohadt szerencsétlenül játszik támogatott csapat ellen) az utóbbi években, de azért nem kötelező miatta ennyire megrogyni, ezt azért már ne a Packers / bírók számlájára írjad.

Nem szép dolog a saját csapatomra mutogatni, de azért teszem, mert mindkettő előfordult az utóbbi években. Amikor olyan vezetésünk volt, akkor egy komoly pofon (kezdő QB kiesése után) 2-14 illetve 4-12 jött. Most van egy normális vezetés és szakmai stáb, a kezdő - elit szintű! - irányító egy héttel az idény kezdet előtt hirtelen visszavonul, és a Colts 3-2-vel áll, múlt héten a Chiefs-et kapta el idegenben.

Vagy ott van a Saints példának, lehet tőlük is tanulni. Két éven keresztül milyen körülmények között zúgtak ki a playoffból? Ha valami derék törő lehet, hát azok a vereségek derék törőek voltak. Erre idény legelején lesérül Brees, és meg kell őket nézni. Keményebb a gerincük, mint valaha...

Ezt a példát kell követni. Szerintem most lehet is rá esélyetek, mert ez a Patricia projekt a nehéz indulás után kezd egyre jobban festeni. Fel kell állni és hasítani tovább!


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
6 napja
LanceVance Houston Texans Clemson Tigers 960

Off. Haverom most jött meg Ámerikásból és egy ilyet hozott ajándékba, lesz miben menni a kandalóba 😀

6 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 5 539 — Packers Suicide Squad
Ha már ilyen szavakat használtok itt, akkor okádék dolog szerintem az volt, hogy 4th és gólra egy olyan bíró jelezte a TD-t, aki elöl a labdát birtokló játékos a saját testével takarta a labdát, ergo semmit sem láthatott a ladba helyzetéből, míg a másik oldalon álló bíró, (akinek rálátása volt a labdára) azt jelezte, hogy nem volt TD. Mégis TD-ítéltek... és az 7 pont volt, nem pedig egy lehetőség, hogy megcsinálj egy FG-t, vagy hogy tovább haladhass.
Ne essünk már túlzásba, és ne kelljen már minden Packers szimpatizánsnak szégyent éreznie, mert a végén volt két rossz (? a beidézett szabály szerint, ha tetszik, ha nem az nyak terület volt. Más kérdés, hogy ha a bíró is a lassított visszajátszott jelenetet látta volna, valszeg nem dob zászlót, de abból a szögből, ahonnan jött a zászló ez simán szabálytalannak látszott) ítélet.
Sanco
a bírók nélkül ezt a meccset nem nyertétek volna meg. és pont. amikor az ember agyában ellentmondásba kerül a valóság (a bírók nektek fújtak) és a hit (a csapatom egy szoros csatában győzött) akkor szoktak jönni a léleknyugtató mentegetőzések:
- keresek egy esetet a mérkőzésen, amikor ellenünk ítéltek és felnagyítom.
-keresek egy esetet a múltból, amikor nekünk csaltak el egy meccset és jön a “sors visszaadta” bullshit.
-troll hozzászólásokkal elvicceljük a dolog komolyságát
ezt csak az önkontroll kedvéért írom, mert ha ez mind megjelenik egy mérkőzés kapcsán, akkor biztos lehetsz, hogy egy ordas nagy bírói ajándék kedvezményezettje voltál. pont.
gedam
És ezt Te kijelentetted, mint tényt, Pont. Köszi a véleményt. Vatikánban még szokás kinyilatkoztatni, de itt...

A turnover battle-t elveszítettük. Ez tény.
Ahogy az is, hogy a játék sok más lényeges, mérhető elemében jobbak voltunk.

First downs
3rd downs
Total yards
Passing
Running
Yards per play
Time of possession

Pont.

Ha pedig az önkontroll szóba került, akkor ha ismernéd az itteni közösséget, szerintem tudnád, hogy az egyik leginkább önkontrollt gyakorló fanokról van szó. Nem kellene ex cathedra kijelentened alá nem támasztható dolgokat. Ja, felkiáltójel!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 3 423
Érdekes cikk jelent meg, állítólag Rudolph hamar kijött az agyrázkódásból és játszhatott volna a Chargers ellen. De a FO nem engedte. NEm tudom így van e, de nagyon nem bánom, hogy pihen még kicsit Rudi és Kacsát is jó volt látni élesben.
Klaci79
Pihenje ki rendesen. Annál nincs fontosabb. Szerintem amúgyis kiszálltunk mindenféle PO harcból reálisan, azt gondolom nincs mit siettetni. Ritkán van ilyen, hogy 3. számú QB bevetésére van szükség és ennek nincs is túl sok haszna, ha csak nagyon rövid időre tudnak pályára lépni. Így legalább lehet fogalmunk a back stageről. 😊.
És Hodgesnak se kell görcsölnie.
kishaszi
Miért estünk volna ki? 2 meccsre vagyunk a csoport elsőtől, mindezt úgy hogy ennél rosszabb kezdésünk nem nagyon lehetett volna. A csoport többi tagja sem erős, ahogy mi sem. Szóval 10 meccs alatt, 2 meccs hátrányt ledolgozni nem a világvége, ráadásul lesz még egy rakás csoportmeccs is.
Persze, ehhez az kell hogy a védelem továbbra is hozza a jó formáját, és Rudolph is odategye magát. Nem biztos hogy így lesz, de azért vannak jelek amiben lehet bízni.
laby
A reális PO alatt az értendő, hogy ott lenne is reális esélyünk. Az, hogy gyenge csoport miatt beesünk, annak sok értelme nincs - max egy balfék statisztika, amivel Tomlin villoghat.
kishaszi
Hát azért de.
Közhely, de igaz: a PO-ban új bajnokság kezdődik, nem számít hogy előtte mi volt. Nyertünk SB-t 6th seedről, és vesztett a Pats is 18-0 után.
A PO-ba kell eljutni, mindegy hogyan, mindegy hányadik kiemeltként, lényeg hogy ott legyünk. Ott meg már bármi lehet.
Jan
Értelek, de pont nem mindegy: a 6th seed SB úgy esett, hogy összeállt a csapat, volt egy brutális védelem, egy a döntőig brillírozó Big Ben, durva pass rush, egy Jerome Bettis, egy beton falon átmenő Ward, atombiztos Miller, egy clutch Randle El... Ebből elég sok építőkocka hiányzik.
kishaszi
Ok, az Eagles meg úgy nyert SB-t, hogy kiesett a kezdő QB, az allpro LT, meg még hányan. Ellenfél meg a Pats Tombrédivel. És megcsinálták.

1-1 meccsekről van szó. Egy meccsen bárki bárkit elkaphat.
Jan
Azért a SB győztes Eaglest ne vegyük egy szintre a jelenlegi Steelers-szel. Van némi minőségi különbség mind játékosállományt, mind edzői potenciált tekintve. 😀 Meg azért ott a 2. számú QB nem egy nyeretlen kezdő volt.
kishaszi
Nem a jelenlegivel hasonlítottam össze, hanem amit írtál, a Bettis-félével.

Ez az edzői potenciál azért elég nagy lufi, a Jax meccs után mindenki ájuldozott hogy Marrone mekkora edző, azóta csak-csak beficcent neki egy 5-11-es szezon, csoport utolsó hely. Chip Kelly is majdnem megváltoztatta az NFL-t, de aztán mégsem, Pedersont is ki fogják ismerni, és jön pár szűk esztendő. Belichick az egyetlen, aki edzői potenciálban kiemelkedik a mezőnyből, a többiek -pár lefelé kilógó embertől eltekintve- random felcserélhetők egymással.
Jan
Igen, mert azt mondtad 1-1 meccsen bárki nyerhet. Ezt Ricsi mindig-mindig elmondja, de ez hülyeség. Arra reflektáltam, hogy a 6th seedes győzelmünkhez nagyon sok minden adott volt alapanyag szempontjából és volt egy masszív anyag, amit össze lehetett gyúrni egy nyerő kombóvá. Az Eagles is egy stabil csapat volt a körülmények ellenére. Én csak annyit mondtam, hogy pofozógépnek bejutni a PO-ba nem jó, sőt, károsabb lehet összességében.
kishaszi
A jelenlegi helyzetben úgy látom, hogy a PO-ba jutás BB nélkül kifejezetten siker lenne, attól függetlenül, hogy számomra ez abszolút nem elvárás idén. Nem gyakran fordul elő, hogy a 3. számú QB-nak meccseket kell nyernie az életben maradáshoz, de a csapat eddig megoldotta (és igazából a Ravens ellen is nyerhettünk volna, apróságokon múlt).

Az edzők pedig megoldották azt is, hogy Hodges-nek komfortos legyen a rendszer, ez már előrelépés a szememben, mert mind BB-Haley, mind BB-Fichtner alatt belekényelmesedtünk a jóba. Rudoph esetében is szükségesnek tartottam playkoncepció váltást, azt is bemutattuk, szóval nem reménytelen a helyzet, ugyanis vannak olyan csapatok és olyan szakemberek, akik nem képesek a komfortzónájukból kimozogni, sztem Tomlinék megtették.

A def-be beleöltünk egy csomó tőkét, de kell is a tehetség, mert úgy néz ki, hogy önmagában a rendszerfejlesztéssel befürödtünk. Nyilván ez a veszélyesebb út (alá Shazier), de nem tegyünk úgy, mintha máshol szarból építenének várat. Másrészt most nem érzem, hogy egy emberen múlna a hatékonyság, mert annyi a playmaker és úgy néz ki, vannak a háttérben is hasznos emberkék.

Én nem látom, hogy az ezévi AFC olyan egetrengetően erős lenne, a másik konferenciában esélyünk sem lenne menetelni vagy kapaszkodni a ranglétrán.

Van két erősebb csapat, a Pats és a Chiefs, de vannak ott is rendszerszintű hibák, amiket vagy megoldanak, vagy nem. Fejlődni biztosan fognak, de ha ők az NFC-ben lennének, még SB contendernek sem látnám őket MOST.

Utána van a Texans talán és aztán a nagy tömeg: Raiders, Bills, Ravens, Colts, Jax, Browns, Titans, Broncos, Chargers és mi. Itt mindenki megverhet mindenkit, de az sem biztos, hogy az elsőktől kikapnak.

Mindenkinél látok komoly gondokat és kérdőjeleket vagy égető needeket, a legtöbb csapat egyoldalas - és meglepő módon a DEF viszi vagy hosszútávon fogja vinni őket (Bills, Browns, Titans + Broncos, mi, Ravens javulni fog még ebben). A legtöbbjük hektikus, kiszámíthatatlan és sérülésekkel sújtott. megnézzük, kinek a legmélyebb a kerete.
6 napja
dande Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 20 163 — Az NFL történelem legbénább, de akkor is SB győztesei :)
Ezek a bírói hibák nem a Packers mellett vagy a Detroit ellen vannak ebben biztos vagyok. Ezek bírói hibák amikből minden meccsen sok van, az hogy csóró Lions ezeknek a faszoknak mindig a rosszabbik végén van az csak szerencsétlenség, nem illuminati, gyíkemberek vagy soros... Egyáltalán nem biztos hogy a sors visszaadja, vagy tőlünk elveszi, ezek emberi döntések akkor abban az adott másodpercben amik sokszor döntően befolyásolnak egy 3 órás meccset, sajnos ez a sport ilyen és nem tudom mikor tudják ezeket a hibafaktorokat kivenni belőle, de szándékosságot ne keressünk már mögötte.
JayB
Persze, egy ekkora statisztikai sample neked véletlen 😂😂😂
MacPhisto
Akkor ki van mögötte? A bíró packers szurkoló? Múlthéten meg Chiefs? Vagy Goodell szerint vannak csapatok akiket nyomni kell és van a Detroit? Vagy félnek hogy Lambeun meglincselik őket? Tényleg érdekelne az összeesküvés elmélet mögötti indíték és az érdekek.
JayB
Rodgers Brady ellen a 100. szezon Super Bowljában = x$.

Lions mondjuk a Panthers ellen ugyanebben a Super Bowlban: x/4$.
MacPhisto
Panthers helyett keress valami AFC-s csapatot 😉
5 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 3 423
Úgy döntöttem, hogy inkább ide írom, nem a Lions topikba, mert nem akarom őket hergelni ezzel, de a bírók teljesen vakon voltak az egész meccsen, össze-vissza fújtak.

Volt ott lejáró támadóidő mindkét oldalon, Golladay-nél a flea flicker esetében a szemközti kameraállásból nézve fumblegyanús helyzet, be nem dobott holdingok és facemaskek mindkét oldalon, hülyén bedobott DPI és IUH (Flowers-esetek), idióta módon megítélt elkapás-nem elkapás nálatok, kérdéses 4 th Td a Lionsnál, elnézett false start a Lions egyik FG drivejánál,...

Legalább 10-15 hibát fel lehetne sorolni, ha nagyítóval és kikockázva nézem és volt köztük több ordas is, kb azonos arányban.
1 napja
kolok1972 New England Patriots 1 057 — Pats fan
peterk2005
Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összegezném, hogy házhoz jöttél a lófaszért.
Sobri Jóska
Így visszaolvasva a délutáni kommenteket úgy összgezném,hogy kár volt visszaolvasni...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
1 napja
April Wine New England Patriots 243
Kìváncsi vagyok a meccs utáni fórumokra. Ha nyerünk akkor megint egy "gyenge" csapat ellen, ha veszìtünk akkor meg már látom is a cìmeket: Eddig tartott a tündérmese avagy kidurrant a lufi..😁
ParadSEC
NFC West csapattal játszotok idén ? 🤔
Rózsa Sándor (betyár)
Idén nem, de majd februárban.
6 napja
Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 16 084 — Aki NER az nyer!
Hát ez kemény többe került mint Mack...
Tomcsik
Jobb cornerback.

1 napja
Stez SMU Mustangs 35 742
Hat mit mondjak... emberes munka volt, az biztos. Gyulolom, hogy minden heten olyan meccset jatszunk, hogy agyverzest kell kapni, illetve a sajat dolgunkat nehezitjuk meg, de nehez szo nelkul elmenni amellett, hogy az iranyitonkat Jacoby Brissettnek hivjak, minden meccsen sokat hibazik, meg most is, a 4 TD-passz ellenere is, de mindezek ellenere megvertunk egy Chiefst es egy Houstont is.

Ez hihetetlen. Mindezt ugy, hogy rengeteg a serult, nincsen Hooker sem a vedelemben, ma Moore sem jatszhatott. Alig varom mar, hogy osszealljon a Hooker, Willis paros. Leonard remekul tert vissza, nagyon kellett mar o az LB-sorba.

Persze minden heten megkonnyezem, amikor eszembe jut, hogy Luckkal milyen rohadt jo lehetne ez a csapat, de azert sok panaszra igy sincs okunk. Ez egy nagyon szeretheto es szimpatikus tarsasag, az a helyzet.

5 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 17 595 — 1/1
Darnold beállt a Jetsnél, az addig teljesen életképtelen offense ha nem is hasított, de minden játékos egyből jobbnak tűnt, nyomtak is egy komoly upsetet.

Tavaly amikor Mayfield beszállt a Brownsba, teljesen megváltozott a meccs képe, TV képernyőn keresztül is érezhetően megmozdult vmi az egész stadionban.

Minshew karizmája magával ragadja az egész Jaguarst, ahogy játszik tényleg az az ember érzése, hogy szarik mindenre, csak focizzunk.

Ezzel szemben Rosenre ha ránézel sírni támad kedved. És messze nem biztos, hogy a fentebb felsorolt játékosok jelentős karriert futnak be, de meg van bennük a siker lehetősége, hogy jók legyenek. Rosenről el nem tudom képzelni, hogy egy franchise arca legyen, ha jó helyre került volna egy Matt Cassell szintig vihette volna, de én tényleg semmi fantáziát nem látok benne.
Konkrétan, ha most vasárnap Fitz kezdett volna, sztem nyernek.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 napja
Rubens Green Bay Packers 467
Ez a kurva bírózás állandóan... semmiféle perdöntő kép nem volt arra hogy kilépett... és ha kilépett, akkor mi van? 6 yardról van kb 2 próbálkozás utána, na persze a GB haterek egyből tudják Nostradamusi képességekkel hogy abból nem lett volna TD.... Mint a múlt héten hogy mindenki biztosan tudta hogy a Lions tudott volna TD-t csinálni... VICC az egész!

GB free play mire lett visszafújva az első negyedben? Meg Kumerowra 1 bullshit flag egy nagy playnél, akkor seni keze nem csattogott a billentyűzeten...