Legkedveltebb hozzászólások

5 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 613
Gute büszke lehet magára hogy Myerst vitte ki, amikor bent volt még Creed Humprey, akit utána vitt ki a Chiefs nem sokkal
FloresR
Jah meg arra is h Zach Tomot kivitte negyedik körben 😊
Vagy Wickset ötödik körben vagy Walkert hetedikben , és lehetne sorolni sztm ..
2 napja
warr_b Washington Commanders 20 614 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Höhh, Haynesworth kb minden idők legszarabb fa-igazolása. De top3 tuti.


Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 646
G Barton C, utana jott ki MimsOT, X Worthy WR, A Mitchell, Legette, Coleman, McConkey, Corley, 44. helyen JP Johnson C, Pearsall, Polk es 51 helyen a J McMillan ide. Az 57.helyen a 3. C Frazier.

Mims utan aki a 22. huzas meg 5. db OT megy ki 41. helyig. Elotte meg 5 db.
WR Worthy megy ki a 23. helyen es utana a kiemeltek a 2. huzasunkig. Elotte meg 4 db bar a 17. helyen az emlegetett Brian Thomas.

Ez egy Kiper/ Yates 3 koros mock. Lehet koklerek vagy fotelszurkolok, ezt adta fel elsonek a google.

Ha ezt nezem akkor Bartonnak valami felelmetesen jonak kell lennie minden szempontbol hogy C legyen huzva. Az elso C es a 10. OT parosa vagy a 13. WR ami itt van jobbnak es ertekesebbnek kell lennie mint a 6. OT es 3. C parosanal vagy az 5. WR es a 3. C-nel.

nem ismerem oket, de futas alapon RW eddigi jatekat nezve biztos nem a C. A jovot nezve persze lehet mas de azt mar kerdeztem. A futashoz egy jo edzo es taktikat egy kozepes C is megold. AS ilyen.
no
Az elkapók közül Worthy egy egydimenziós speedster, akinek vannak koncentrációs és képzettségi gondjai, de a leggyorsabb valaha 40 yardon.
Adonai Mitchellből lehetne alfa, minden adottsága megvan hozzá, de egy éretlen gyerek, koncentrációs és nevelési gondjai vannak, szóval Pickenssel karöltve szerintem nem a legjobb kombók ketten (Claypool sem volt jó hatással az itteniekre pl).
Legette fizikálisan egy állat, egy kicsit tescós Metcalf, de semmilyen produkciója nem volt egyetemen, egy méla, mamlasz, nem küzdő, megviselt gyermeknek tűnik (több családtagja meghalt az elmúlt években tragikusan), lehet sosem lesz készen profinak.
Corley egy slot RB lényegében, akinek trükkös játékok juthatnak, nehéz útvonalakat sohasem futott, nem is képzett elkapónak, de egy drabális szörnynek néz ki, az NFL-ben inkább ilyen hibrid RB/TE/WR lehetne.
Polk egy jó adottságokkal bíró, de nem agilis, nem fordulékony, semmiben nem kiemelkedő, de mindenben kellően elégséges elkapó, nekem egy szürke eminenciás, inkább csak sokadrendű célpont.
Pearsall és Coleman ügyes gyerekek, mindkettőben van potenciál, és mindkettő robbanthat is, de...Coleman megint hektikus, Pearsallnál meg a highlight playek dominálnak. Russ Wilsonnak mindkettő jó lehetne a stílusához, én második körben pl őket vinném, de első kört tuti nem érnek.
6 napja
FuckYoElonMusk New England Patriots 112
Szerintem ez egy kb. megbízható gyűjtés arról, hogy a csapat mely prospect-eket mennyire is térképezett fel:

Jelölések:
^ – has met with team at more than one event.
COM – Combine meeting.
PRO – Pro Day or campus meeting/workout.
T30 – Top 30 Private Visit. Prospect making an official Top 30 Visit.
VIR – Virtual Meeting.

Irányítók:
Drake Maye^, Quarterback, North Carolina (COM, T30, PRO)
Jayden Daniels^, Quarterback, LSU (COM, T30, PRO)
J.J. McCarthy^, Quarterback, Michigan (COM, PRO, T30)
Joe Milton, Quarterback, Tennessee (PRO)
Bo Nix, Quarterback, Oregon (COM)

Többi játékos:
Kris Abrams-Draine, Cornerback, Missouri (PRO)
Joe Alt, Offensive Tackle, Notre Dame (COM)
Jaheim Bell, Tight End, Florida State (T30)
Austin Booker, Defensive End, Kansas (T30)
Javon Brisker, Wide Receiver, Central Florida (T30)
Olumuyiwa Fashanu, Offensive Tackle, Penn State (COM)
Blake Fisher, Offensive Tackle, Notre Dame (T30)
Troy Franklin, Wide Receiver, Oregon (T30)
Travis Glover, Offensive Tackle, Georgia State (T30)
Jalyx Hunt, Outside Linebacker, Houston Baptist (T30)
Trey Knox, Tight End, South Carolina (VIR)
Gabriel Murphy, Defensive End, UCLA (VIR)
Malik Nabers, Wide Receiver, LSU (PRO)
Rome Odunze, Wide Receiver, Washington (COM)
Patrick Paul, Offensive Tackle, Houston (COM)
Mark Perry, Safety, TCU (PRO)
Decamerion Richardson, Cornerback, Mississippi State (T30)
Darrell Simpson, Offensive Tackle, Tulsa (T30)
Ainias Smith, Wide Receiver, Texas A&M (PRO)
Kingsley Suamataia, Offensive Tackle, BYU (T30)
Brian Thomas Jr., Wide Receiver, LSU (COM)
Jared Wiley, Tight End, TCU (T30)

Egyrészt a magam részéről azt sem zárnám ki, hogy a Patriots feltrade-el a 2. helyre azért, hogy kivigye Maye-t. Oké, erről nem nagyon lehetett hírt olvasni és nem valószínű, hogy megadnánk a Washington által kért árat a 2. pick-ért, de nyilván ezen drafton kb. 2-3 olyan csapat van, amelynek megvan a draftőkéje a 2. pickre és mi vagyunk az egyik.

De ha mégsem lenne feldraft (amelyre azért nyilván jóval nagyobb az esély) és Maye kimegy másodiknak (és erre is nagyon jó esély van), akkor nem tudom elképzelni azt, hogy TOP3-ról kitradeljük olyan helyre, hogy lemaradunk vagy Daniels-ről vagy McCarthy-ról. A Patriots biztos, hogy az egyiküket el akarja hozni, akár a 3. helyen, ha nem kapunk megfelelő trade ajánlatot.

Tehát szerintem max 5-6. helyre tradel-nénk vissza, ott még elképzelhető, hogy az egyikük benn lesz (monjduk Harrison-t és Nabers-t viszik ki 4.-e és 5.-en).

Vagy azt is el tudom képzelni, hogy ha mondjuk Vikings ad három első kört, és kitradelünk 11-re, akkor az egyik első körrel (meg még hozzácsapva pl. idei 4. és jövő év 3. kört) visszatradelünk a 4.-5.-6.-ra, hogy kivigyünk Daniels-ről // McCarthy-ból valakit, aki még bennmarad (mert pl. tegyük fel, hogy Harrison-t, Nabers-t és Alt-ot viszik ki).

Bo Nix iránt nagyon alacsony az érdeklődés azzal, hogy csak a Combine-on beszéltünk vele, ami kb. azt jelenti, hogy kb. negyed órát, ha dumáltunk vele a Combine-on, mivel mind a 32 csapat beszélt vele a Combine-on, így őt szerintem nem akarjuk, hanem csak egy kötelező körként megnéztük.

Nyilvánvaló, hogy a Pats nem választ olyan irányítót, akit ne néztünk volna meg alaposan, tehát Bo Nix és Joe Milton nagyon-nagy valószínűséggel nem opció.

Más későbbi körös QB-t (Penix, Rattler) nem néztük meg személyesen, így tehát őket nagy valószínűség szerint nem akarja draftolni a Patriots.

A jövő évi draft class QB nem ígérkezik sokkal jobbnak, és vélhetően Shedeur Sanders egy Jayden Daniels szint kb., a Drew Allar és a Quinn Ewers-ről írnak jó dolgokat, de vélhetően jövőre kb. TOP5-ben kimennek ezek az irányítók, tehát jövőre egy potens QB draftolásához vagy rosszul kell szerepelni idén vagy hát fel kell menni érte a drafton. Szóval QB kérdést ezen a drafton kell és fogjuk megoldani.

Ha a fenti gyűjtésnek lehet hinni, a Patriots nem érdeklődött látványosan Marvin Jr. iránt. Valószínűleg akkor inkább a Malik Nabers/Joe Alt irány lehetne inkább opció nekünk, ha valamilyen megfontolás miatt nem QB-t viszünk, de talán ennek látom a legkisebb valószínűségét, hogy ne irányítót válaszunk.

Ja igen, de ez a fenti lista semmiképp sem végleges, szóval simán lehet, hogy mást is elhozunk TOP30 vizitre (pl. Nix-et, Marvin Jr.-et, stb.).

Szóval mindent egybevetve, szerintem a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy 2. helyen kimegy Maye, 3. helyen fogunk QB-t választani vagy Daniels-t vagy McCarthy-t, és Brissett lesz a kezdő a szezonban, ő pedig tanul és fejlődik egy évet.
13 órája
ozibozi New York Giants 15 348
Tőlem cutolhatják is, marad vagy 4 milkó pénz ha nem akar játszani, a halott pénzt meg megérdemli korábbról.

Szerkesztette: ozibozi
3 napja
ZERO_L New England Patriots 4 343 — situational football
Ez a JJ McCarthy hype megint egészen elképesztő és nonszensz
r.baggio
Azért ez nálam nem egy Will Lewis szint, és érteni vélem, mi az elgondolás.
zacknorb
Megosztod a nagy közönséggel is?
ZERO_L
Levisnál az utolsó szezonjában is folyamatosan azt éreztem, hogy miatta képes meccseket bukni a csapat, míg JJ-nél ez az érzés egyáltalán nem volt meg. Vele lett bajnok a csapat, és nem annak ellenére. Plusz mikor hozták ki szezon közben az első körben, megnéztem a számait, és meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem szar, sőt.
Igen, simán lehet hogy besül, mert az draft egy kibaszott nagy lutri, de itt senkit nem fogok 1/4-ért sültbolondnak hinni, ellentétben tavaly az lett volna.
Plusz a csapatok majd beárazzák, és eldöntik, hogy mizuvan.
zacknorb
Abban reménykedtem, hogy konkrétumokkal tudsz szolgálni a "jók a számai"-n túl. Kicsit csalódtam.

Az elgondolást mindig bele lehet magyarázni, mert ez a draft már csak egy ilyen műfaj.

Itt a hype mértéke az ami totálisan érthetetlen. Lassan már ott tartunk, hogy második legjobb QB prospect...

Sok helyről lehet hallani, hogy minél többet nézik annál jobban tetszik neki és biztos van ebben valami, de egyszerűen a mutatott mennyiségről szerintem nem szabad ennyire elvonatkoztatni. Ahogy NBA-ben sem lehet per36 statra vetíteni és összehasonlítani minden játékost, mert oka van annak, hogy valaki 20 percet játszik átlagban, más meg 30-at.

McCarthy-nál egyszerűen olyan kicsi mintáról beszélünk, hogy súrolja a hiba határt. El lehet ismerni a potenciált, bár ez is ködös, de a padlója konkrétan nem létezik. Közhelyesen lehetne boom or bust játékosnak nevezni, de a boom az olyan wishfull thinking, mintha azt mondanád, hogy egyszer fehér ember fogja tartani a 100 méteres sprint világcsúcsát.
Ennek a rizikónak is meg van a helye, de nálam közelében sincs az első körnek.
(szerintem másodikban is pazarlás, de ott a QB need miatt azt mondom valahogy megértem az elkeseredést)



És ebben is van egy nagyon fontos mondat:

It's not his fault he (and the team) were so good that he barely played in the fourth.

Persze, hogy nem az ő sara, de ha nincs tesztelve ilyen téren, akkor mégis hogyan lehet QB2-3 helyre tenni? Egy scouting során ez szürke zóna, talán egyeseknél red flag is.

Ahogy kapitnono is mondta, nagyon nem mind1, hogy valaki utasként szerepel egy bajnok csapatban vagy vezetőként. Nézzük meg Burrowt, Lawrencet vagy Watsont ők elit számokat, játékot tettek fel egy kimondottan erős csapatban. Ezek sem jelentenek automatikus legitimációt a beválásra, de egy alapot adnak, hogy alacsonyabb szinten elit teljesítményt tudtak letenni.

Lehet én vagyok paranoiás és mindenről ugyan az jut eszembe | pina | , de nekem McCarthy nagyon hasonlít egy korábbi prospect gyerekre, aki szintén egy brutális OP csapatban bajnok lett, csak ő még mellette feltette a Burrow-féle statokat és látványos playeket is. Ez nyilván mindenkit elvakított (az unalomig szajkózott profi karaktere mellett...) azt már senki nem akarta észrevenni, hogy a séma és talent mennyiség (3 vagy 4 első körös WR tehetség) szépen elpalástoltak minden negatív dolgot vele kapcsolatban. Szóval én az ilyen "utazó bajnokoktól" nagyon tartok és örülnék neki ha pl a csapatom nem az ilyenekkel próbálkozna...


Csakhogy ne csak őt szapuljam, nekem az sem fér el pl a fejemben, hogy Penix-t hogy a francba lehet első körben kivinni. Nekem másodikban is iszonyat reachnek számít. Mert ha a sérülésétől eltekintek (amit hülyeség lenne megtenni), a mutatott játékban sem az a kihagyhatatlan prospect mintapéldánya, a kettő együtt meg olyan kombináció, amit nem értek bárki miért venne a nyakába.



Tavaly olyan jó volt látni, hogy a csapatok mennyire helyén tudták kezelni a QB prospecteket (nem te Steelers...), jó lenne ha idén ez a hype is csak a médiától jönne és szakemberek reálisabban látnák ezeket az irányítókat.



"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 646
A jags-es pick rendben van. A többi is?

iktriad
1 éves szerződések esetén én nem tudok annyira hibáztatni egy csapatot. Ha sok is a pénz és nem jön be, legalább nem ragadnak be halott pénzzel. Tényleg nem volt a Colts és Patriotsnál rosszabb igazolás.
Sebii
Jonnu Smith - Patriots 4év/50m
LaRon Landry - Colts 4 év/24 m - 6 kezdő meccsért
3 napja
r.baggio New Orleans Saints Tulane Green Wave 60 810 — No es importante
Minél többet nézik, annál fehérebb, ez az igazság


---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 napja
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 237 — Beware the Slim Reaper!
A drafton szerintem a szokásos fal-húzásra van a legnagyobb esély az elején. Ettől függetlenül bírnék egy ilyet két hét múlva:


Mitchell és DeJean közül kellett választani. IRL nem hiszem, hogy elérhető lenne Mitchell itt, így kötelező volt lecsapni rá, bármilyen OL ember előtt. DeJean-t is bírom, de a több posztos játékosokban kicsit több a kockázat, így a tiszta külső CB-re esett a választás, ami egyben a nagyobb need is.

Reddick távozásával fontosabb lett a passrush megerősítése is. Jobb ötlet nem volt, mert a kedvencek elfogytak 1/50-re, így azt sikerült elcserélni és Braswell még hárommal később is elérhető volt.

A harmadik kör elején jó fogás volt Colson, és nagy need is a poszt. Talán itt már a valóságban is húznánk LB-t.

Nyilván nem lehet draft OL nélkül, és kellenek is emberek a támadófalba. Fischer az utolsó komolyabb OT volt, pár szezon képzés után Johnson utóda lehetne, addig pedig jó backup. Zinter jó versenytárs lenne Steen-nek RG-ként.

Cox visszavonulásával elkel az erősítés a védőfalba is, ha nem is kell azonnali kezdő. Hall nálunk DE lenne, eleinte főleg passrush helyzetekben lehetne használni.

Slot elkapót is sikerült szerezni a harmadik napon. Smith-t sokféleképpen lehetne használni, jól is blokkol a méretéhez képest + speciális csapatban is bevethető lenne.

Simpson egy CB/S hibrid, az összes posztot játszotta az egyetemen a secondary-ban.
Hardy tiszta slot corner és puntot is hordhat vissza.

Szerkesztette: BleedingGreen


2 napja
Maka Jacksonville Jaguars Boise State Broncos 2 746
Tavalyhoz hasonlóan jó volt ismét magyar közvetítéssel nézni tv-ben Márciusi Őrületet, köszönet, Maka mellett idén is kiemelném Pálfy Tamást, akivel végig nyomták, összeszokott, rutinos duóként, minőségi közvetítésekkel, szép volt.
Bruschi85
Köszönjük, nyilván szerelemprojekt. 😊

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
5 napja
Bence94 Indianapolis Colts 1 846
3 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 522 — Browns GM
New DT contracts handed out this offseason:

🏈Chris Jones: $31.75M/year
🏈Christian Wilkins: $27.5M/year
🏈Justin Madubuike: $24.5M/year
🏈Derrick Brown: $24M/year
🏈DeForest Buckner: $23M/year
🏈Leonard Williams: $21.5M/year

a fenti lista tükrében (is) SexyDexy tavalyi hosszabbítása elképesztően jó ár/érték arányú, le a kalappal Schoen előtt.

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 napja
deyell Las Vegas Raiders 10 415
A jags-es pick rendben van. A többi is?
 pbs.twimg.com/media/GLP7zofXkAE94OF?format=jpg&name=large
iktriad
1 éves szerződések esetén én nem tudok annyira hibáztatni egy csapatot. Ha sok is a pénz és nem jön be, legalább nem ragadnak be halott pénzzel. Tényleg nem volt a Colts és Patriotsnál rosszabb igazolás.
Sebii
Jonnu Smith - Patriots 4év/50m
LaRon Landry - Colts 4 év/24 m - 6 kezdő meccsért
Willie Parker
DeAngelo Hall - Raiders 7 év / $70 millió, majd 8 meccs után cut

choose life
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 76 818 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megint 4 órás adás Höritől, terítéken az idei WR class.
6 napja
yooker New York Giants 7 318 — Expect the Best !
Giants sign veteran WR Miles Boykin to a one-year contract.
Giants are reportedly signing veteran free-agent defensive tackle Jordan Phillips as per NFL Network’s Ian Rapoport.
GJohnny74
Ő hiányzott, mostmár megvagyunk😉
ozibozi
Giants sign veteran WR Miles Boykin to a one-year contract.
Giants are reportedly signing veteran free-agent defensive tackle Jordan Phillips as per NFL Network’s Ian Rapoport.
GJohnny74
Ő hiányzott, mostmár megvagyunk😉
ozibozi
Innentol biztos az elso kor qb huzas
3 napja
darwinbanaz Indianapolis Colts Hawaii Rainbow Warriors 199
3 napja
Bence94 Indianapolis Colts 1 846

darwinbanaz
Tegnap épp a héten megjött Buckner mezemben sörözgettem a teraszon 😀 nagyon örülök neki, a kedvenc játékosom.. 😊
5 napja
Zman77 Seattle Seahawks 451
Ki tudja,hátha ...

1 napja
törölt kristof New York Giants USC Trojans 522 — Browns GM

zacknorb
nem tudom ki csinálta ezt a grafikát, de hogy mennyire zavaróak a drop shadowk a logók mögött, azt elmondani nem tudom. 😀 (főleg, hogy valahol hiányzik is, így még csak nem is egységes.)

ettől függetlenül én nagyon ülök Kirk kapitány vonatán, kurvajó lesz a Falcons!

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 25 303
Höhh, Haynesworth kb minden idők legszarabb fa-igazolása. De top3 tuti.
warr_b
Nekem is kb. az elsők között jut eszembe, ha a téma szóba kerül.
3 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 35 670 — tracker ember
1/8-at a jelenlegi ED classból csak Dallas Turner ér szvsz.
| Mivel még nem fejeztem be az ED scoutálást még változhat a véleményem. |
empty taxi
Befejeztem az ED scoutolást Turner mellett Verse is valid Pick 1/8-ra.


Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
3 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 7 501 — Kinek mit intézett a kormánya

WR-ek, nem 4 órában
1 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 7 942 — Jó ötletnek tűnt!
Peter Schrager’s mock predictions for the #Jets:

• 2019: Quinnen Williams
• 2020: Mekhi Becton
• 2021: Zach Wilson
• 2022: Sauce Gardner and Garrett Wilson
• 2023: Lukas Van Ness (different EDGE)

Idén Bowers
Beki
Hat remelem idén nem lesz igaza
Wester
Én továbbra is csalódott lennék ha nem OT lesz első körben...
Pityu Gyor
Ha a 3 nagy WR név közül leesik valaki azt el tudom fogadni, de TE OT helyett elfogadhatatlan

Lesz ez még így se!
17 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 7 501 — Kinek mit intézett a kormánya
Safetyk


Szerkesztette: zacknorb
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 39 394 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy "kis" apró felkèszítő anyag 😉

 nfldraft.theringer.com/