NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Legkedveltebb hozzászólások
Az elmúlt 7 napban

5 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 192
Nagyon várom már a Raiders költözését...mondtam már? 😀
Klaci79
mi is 😊 Persze Nevadában mindig meleg van, ha kellene a kifogás-generátor.
Amadeus
A meleg nálunk a floridai vereségekre van tartva (Miami, Jaxsonvilla), Timmons ott mindig összeszedett vmi vírust, mert folyvást okádott.
Oaklandben és a Meadowlandsben a fű szokott szar lenni, a kickereink seggreülnek tőle vagy pofára esnek - innen ered a kifejezés "fűbe harap".
Boston környékén a rádiójelek a hibásak meg a kamerások. Meg az a fura csuklyás fazon jeltolmácsokat alkalmaz.
Philadelphiában az ellenséges hangulat okozza a lefagyást.
Baltimore-ban mindig felénk fordítják a reflektorokat, így Ben eladja a lasztit. (Nem bízom a kabalaállatukban sem, olyan mogorvának hat.)
Cincyben általában Burfict mascotok zavarnak be térdsérülések okozásával, illetve a narancssárga színre többen vakok nálunk.
Denverben a tériszony és a sarlósejtjeink állapota nem optimális + narancssárga itt is játszik.
LA-ben rég volt - de a Colisseum omladozik - és magasabb minőséghez vagyunk szokva. (Biztos volt olyan is, hogy a Fekete Lyuk megkergette a szurkolóinkat.)
A Soldier Fielden adakozunk a hadsereg emlékének (csomó eladott labdával).
Indyben a Szerencse a hibás, régebben meg szívküldi PM-eket küldözgettünk nekik.
Buffalo-ban közel van a Niagara, s túl hangos a kifinomult támadógépezetünknek.
Dallasban Jerry Jones mindig hideg vizet biztosít csak az öltözőben, összemegyünk és nem merünk tökösek lenni. Meg sokszor volt, hogy a seggünkbe állt a Csillagjuk.
Green Bay-ben kibaszott hideg van, oda csak a pittsburghi Mikulásokat küldjük el, de ők még csak practice squadosok.
Kansas City-ben - ami egyébként Sevilla, Hannover és a mexikói Guadalajara testvérvárosa - a Negro Leagues Baseball Museum zavarja az identitánsunkat és teljesen összeegyeztethetetlen az elveinkkel, ezért leszarjuk a meccset, mert mi vagyunk az erkölcsi győztesek mindenképpen.
Houstonban - az Oilers ellen anno - meggyőződésem, hogy mindig egy olajfolton csúsztunk csak el, mióta átnevezték őket sokkal jobb lett!

Végül Clevelandben...nos ott nyerni szoktunk.

Szerkesztette: Fast Willie
18
6 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 12 527 — The only discipline that lasts, is self discipline
Összefoglalva a Jags topik 2018-as évét:
január: AFC döntő, királyság, fényes jövő
szeptember: minden oké, SB or bust
december: teljes takarítás szükséges, kivágni mindenkit 😊
Jan
Összefoglalom én is:
január-szeptember Sobri jelenléte uralja a topicot,
október-november eleje: Sobri fogadásokat kötne, hogy még mindig minden rendben.
december: Sobri eltűnt.

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
15
4 napja
Rolni Oakland Raiders 7 483 — Raiders fan
Reggie azért kurva gyenge paklit kapot srácok!

Amikor átvette a csapatot nem volt minőségi keret, nem volt pénz, nem voltak draft cetlik. Helyette voltak szar szerződések, nulla struktúra franchise szinten és egy történelmileg lyukas roster.

Rendbe tette a cap helyzetet, 2014-ben olyat draftolt, hogy csak na, majd amikor lehetősége lett volna Allen után egy rendes HC-t hozni (ne áltassuk magunkat abba a 2012-es csapatba nem jött el komoly név még), akkor Mark Davis átnyúlt a feje fölött és hozott neki egy JDR-t. Egy JDR-t, aki képtelen volt működő védelmi sémát választani, amibe lehet draftolni, aki képtelen volt egy működő támadó rendszert megtartani, amibe lehetett volna draftolni és aki abszolút nulla volt a fiatalok fejlesztésében. Így azért bazi nehéz dolgozni...
Most meg megint a tulaj átnyúlt a feje fölött és kapott egy Gruden-t a nyakába, onnantól meg ugye már nem is lehet semmit RM számlájára írni...
Szerintem Reggie akkor hibázott, amikor Dennis Allent nem küldte el 2014 elején. Gondolom én, hogy a stabilitást akarta sugalmazni, megvalósítani és amúgy a 2014-es draft előtt még mindig nem volt túl csábító az a keret, de érzésem szerint akkor még tudott volna Mark Davis beleszólása nélkül HC-t váltani.
2014-ben lett kinevezve: Mike Zimmer, Bill O'Brian, Jim Caldwell, Mike Pettine, Jay Gruden, Lovie Smith, Ken Whisenhunt
Nincs köztük Sean McVay mondjuk és persze nehéz lett volna valószínűleg Zimmert meggyőzni, hogy minket válasszon a Vikings helyett, de azért egy Mike Zimmer kinevezés és stabilitás valószínűleg sokat segített volna a 2015-2017 draftokon is...

Rendre jól dolgozott az FA piacon szerintem.
Összerakott egy liga elit OL-t szinte FA-ról: Penn-KO-Hudson-Gabe-Howard
Hozott egy remek TE-t (Cook), hozott jó WR-t (Crabtree), hozott jó RB-t (Lynch)
Hozott a védelembe vezéreket CWood és Tuck személyében
Védelembe azért gondoljatok bele, hogy először FA-ról és draftról kellett volna játékos a D.Allen-J.Tarver féle sémába, aztán kellett volna ember a JDR-Norton féle 4-3under-Seattle sémába, majd a JDR-Norton féle 4-3/3-4 cover 4 sémába...így azért nem lehet sikeresen dolgozni.

Drafton persze hibázott sokat, mint minden GM. A második körei rendre nem ültek például, de azért a Mack-Carr-Gabe-Jelly-Cooper vonal igen impresszív és ahogy látjuk Joseph és Conley is tud azért jól is játszani. Ward azért a Coltsnál nem volt rossz és meglátjuk még mi lesz Obi-ból a Pats-nél...

Rendre hozott olyan UDFA embereket, hogy öröm volt nézni...Olawale, King, Richard, Autry, S.Harris, Roberts

Nem gondolom, hogy top GM lett volna, (bár a 2012-2015 közötti szakasza szerintem átlag feletti) de azt mondani róla, hogy szar GM volt sztem fölösleges túlzás.

Azt gondolom, hogy időszerű volt ez a váltás, de azt is gondolom, hogy nem kapott rendes esélyt igazából Mark Davistől és nagyon nem korrekt szurkolói dolog most bevágni a vonat alá Reggie-t a Gruden hype trainen ülve sem.

Sokat köszönhetünk neki szerintem.
Végre a Raiders nem tűnt egy disszfunkcionális franchisenak, ami főleg így utólag visszatekintve Mark Davis munkásságára igen szép bravúr volt.

Na mindegy...

Jöjjön a Bengals, Broncos, Chiefs trió, jöjjön az új GM, új front office felállás meg a 2019-es offseason.


A Bengals ellen idegenben sem vagyunk szerintem leírhatóak.
Nincs Dalton, nincs Green, nincs Eifert, nincs erős OL és a védelmüket pedig pontosan ismerjük. Ja és ott van Hue Jackson 😊
Nem vicc a vége amúgy, ugyanis 0-4 a mérlegük mióta Hue visszatért és ráadásul idén már egyszer megvertük Hue-t 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!

Jon Gruden mondjon le!!!
14
2 napja
Fast Willie Pittsburgh Steelers 2 192
Annyira mindenki kivan ezzel lezúzzák LJ-t. Jobban védik az irányítót futásnál mint valaha. Mahomes-ra hétvégén minimum 5ször ment Ravens védő telibe, ott is lehetett volna concussion ha a védők úgy akarják. Nem kell ahhoz futni.....
KeyG
Az irányítókat a zsebben védik kizárólagosan (pl.: az új roughing the passer szabállyal, low contact tilalommal, nyak-fejrész védelmével). A védőknek a zsebben lévő QB-nél manapság a dobásmechanizmus megzavarása az elsődleges cél, hogy szétessen a mozdulat, szétessen a játék üteme és pontatlanság csússzon be.

Kimozgás esetében már RB-nek számít az irányító, ott a védő nem fogja kímélni (korlátozottan még helmet-et is üthetsz).

Nézd meg, hogy a korábban futkorászós irányítóknak mennyire visszavették a direkt futójátékait erre a szezonra a hosszútávú fenntarthatóság jegyében: Russell Wilson az első tíz meccsen nem is kapott kb. ilyen hívást, Pat Mahomes-nak Reid szándékosan nem engedte a kimozgásokat a szezon elején, de még most is korlátozza (Kareem Hunt ennek megvalósításában alapvető jelentőségű volt, s nem a futásai, hanem a széleskörű checkdown opciók miatt), de Cam Newton-t is tehermentesítették option játékokkal, hogy ne kelljen folyton LB-be rongyolnia (megjegyzem, hogy Newton is önveszélyesen játszik évek óta, helikopterezik folyton, rommá is ment a válla...)

LJ kapcsán nem a tény aggasztó, hogy többnyire futással oldja meg a játékot, hanem a stílus, amivel fut. A gyerek konkrétan lehajtott fejjel megy előre, egyáltalán nem pásztázza a pályát, vakoldalról nem is érzi a nyomást (legalábbis a három meccsen, amit tőle láttam, így volt). A védők egyszerűen nem hiszik el, hogy a scrimmage előtt passzolni fog.

Russ Wilson vagy Pat Mahomes ellenben a mozgásból legjobban és legpontosabban dobó QB-k közé tartoznak (baseball múltjuk miatt a csuklómozdulatuk, a dobáskivitelezésük és a mechanikájuk is erre termett, teljesen egyedi). Nem érdemes hozzájuk hasonlítani Lamart, aki még az elméletileg balanszolt testtartásból is borzasztó mechanikával dob.

Azért elméleti az egyensúlya, mert saját maga belerondít: vagy hátsó lábról dob, vagy belehajol, illetve sokszor "lóbálja a kezét", ezért nem gyors a labda kiengedés mozdulata sem. (Ennek javítására indokolt lenne nála egy QB camp.)

Wilson és Mahomes súlypontja jóval alacsonyabb cserébe, ezért gyorsan képesek irányt is váltani (pl.: Russnál nézd meg, hány védő bokáját csavarta ki a roll out-oknál). LJ most még magasan és szinte egyenesen fut, viszont nincs hozzá Cam Newton teste, szerintem jelenleg bele van kódolva a sérülés (Robert Griffin is hasonlóan "okosan" játszott a Redskinsben).

A fentiek javíthatók, mert nem ezek Jackson legnagyobb hibái (hanem az, hogy még nem tud pályát olvasni), illetve leszoktatható lenne róla, de a rosszul beidegződött mozdulatokat a legnehezebb kivenni egy irányító fejéből (pl.: Big Ben és Blake Bortles is sokszor visszaesik a rosszul rögzült mozdulatokhoz és akkor jönnek a brainfart megoldásaik).

Szóval Lamar Jacksonnal sokat kell foglalkozni, de én nem látom, hogy nálatok lenne rá alkalmas edzői stáb, mert Flacco sem fejlődött semmit önmagában, de még a játékának a szegmenseihez sem igazítottak semmit Harbaugh-ék (de ezt már kiveséztétek sokszor). Első körben el kellene küldeni egy irányító táborba, másrészt kell neki egy all round target, egy go to guy, akihez mindig fordulhat, ha "bajba kerül".

Ha meghagyják a nyers tehetségével, a profi ligában elveszik, amiért kár lenne, mert amúgy ő egy győztes típus, csak - én így látom - rossz helyre és rossz kezekbe került. Harbaugh most akar eredményt, hogy megmentse a stábját (magát) és túlságosan mély vízbe dobta, mindenfajta előképzés és előfeltétel nélkül, aminek rossz vége lehet. Hosszabb távon semmiképpen nem tartható a dolog, de egy offseason alatt is lehet haladni sokat vele, mint Mahomes-sal tették. Mondjuk Andy Reid-től el is vártam az előzményi munkásságát ismerve, hogy Patből kihozza az állatot.

Harbs stábjánál ebben nem hiszek, én Mornhinweg-ben nem látom, hogy LJ alá tesz egy normális playbook-ot.

Nyilván Urban-t erre a szezonra hozták és ő Reid alatt is dolgozott az Eagles-nél, csak éppen eltelt 9 év azóta és a liga pöppet más trendet mutat: Donovan McNabb és Mike Vick voltak az irányítók (McNabb tudott passzolni, Vick meg fénykorában a valaha legjobban futó QB volt szerintem), de nem tudom, hogy ők mennyire Urban "találmányai" és "alkotásai", gondolom semennyire. Utána meg WR coachként dolgozott a Bengays-nél. Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes...
12
6 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 22 295 — kiemelt dartsos

cause every little word can hurt us, we pull away and lose on purpose

New York Averages
11
5 napja
Matthew99 New Orleans Saints 4 959 — Invisible man


Na jó ez a győzelem többet is megér:


Szerkesztette: Matthew99A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
11
1 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 12 527 — The only discipline that lasts, is self discipline
De miköze a brandhez a városnak?
Azt a tulaj örökölte az apjától, aki megvásárolta.... Nem a város alapította a brandet ha jól sejtem?
Hülék ezek...
dande
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor senki soha nem reklamálhatna, ha egy csapat odébbáll. Hiszen a tulajé a vállalkozás, oda megy, ahova akar. Mint egy gyorskajálda. Csakhogy a gyorskajálda amikor költözik, akkor megveszi a területet, és saját költségen húzza fel az új éttermet, átulcettig. Ha viszont az a kajálda a McDonalds franchise része, akkor nem költözhet csak úgy akárhová, mert a franchise-al abban egyezett meg, hogy ott üzemelteti a kajáldát, ahol van, nem az új helyen. Ha máshová át akar költözni, akkor le kell ülni a franchise-al, és megbeszélni, hogy ahova megy, ott nem sérti-e más franchise tagok üzleti érdekeit, és újratárgyalják a bevételeket is. Ha nagyobb piacra költözik, megemelkedik a franshise-nak fizetett részesedés is, stb. Az NFL is ilyen franchise. Nem véletlenül kell a 3 költöző csapatnak kb. 1.5 milliárd dollárt perkálnia csak azért, mert elköltöznek. Az NFL szépen kiszámolta, hogy a három költözés mennyi értéknövekedést jelent majd várhatóan, és ebből a maradék 29 franchise tag is részesülni akar.

Harmadrészt, amikor egy NFL féle franchise egy piacra beteszi a lábát, akkor az általában egy nagy volumenű beruházás keretében történik, a helyiekkel összefogásban. Az ottaniak helyi adókat vetnek ki, célzottan stadion építésre, emiatt az ott élők - az is aki lesz*rja a futballt - kötelezően anyagilag érintettek is lesznek. Ott lesz minden lakos adóívén egy plus sor egy X dollár összeggel. Kvázi beszállnak az üzletbe. Picit hasonló ez a történet ahhoz, amikor egy nagy multi érkezik egy városba, és leszerződik az állammal, hogy cserében X évig nem fizet nyereségadót, majd leszerződik az önkormányzattal is, hogy Y évig helyi adó sincs. Sőt, az önkormányzat száll be, adja ingyen a telket, és kiépíti a közműveket, fejleszti a környék úthálózatát, fejleszti a közlekedést, hogy az új üzem szervesen be is tudjon kapcsolódni. Szóval közös erőfeszítés.

Ha válásra kerül sor, akkor ez a hármas kör (a csapat, a franchise és a helyi erők) együttesen érintettek, és szituáció kérdése, hogy ki hogyan reagál. Előfordult már, hogy az NFL nem bólintott rá egy költözésre, és a csapatnak maradnia kellett, holott a tulaj menni akart. Volt olyan is, hogy a csapat mehetett, de a város volt olyan pozícióban, hogy kárpótlást kért, és kapott. Akár anyagit, akár azt, hogy a brandet - amihez a bonyolult konstrukció miatt mindháromnak köze van - tarthatta meg, akár úgy, hogy ígéretet kapott egy új brand érkezésére. És volt olyan is, hogy a csapat mehetett simán, vitte a brandet is és kész.

Az oaklandi sztorit nem ismerem jól. Arról olvastam, hogy a város nem akart (tudott) beszállni anyagilag az utóbbi időben, de azt nem tudom, hogy a megállapodások alapján ez elvárható lett-e volna, vagy sem. Van olyan eset, amikor olyan megállapodás születik, hogy a csapat és a város közösen épít, a városé a stadion, a csapat bérli, és a város tartja fent és fejleszti. Ilyenkor a csapat joggal várja el, hogy a stadion mindig state of the art állapotban legyen. Van olyan is, hogy a stadion a városé marad, de a csapat nem fizet bérletet, cserében ő fejleszti, tartja karban a stadiont. Sőt néha vállalja, hogy a környéken is fejleszt (pl. szállodát épít, bevásárlóközpontot, a környező infrastruktúrát fejleszti). És olyan is, hogy a város csak az építésbe száll be, a felépülő stadion viszont a csapaté, és mindent a csapat csinál utána.

Egy költözésnél - mint egy válásnál - minden ilyen számít. Az önmagában, hogy a város nem akar további pénzt adni egy már ott regnáló csapatnak, nem feltétlenül deal breaker azzal kapcsolatban, hogy kinek mi jár. A megkötött korábbi üzlet attól függetlenül él, hog a felek esetleg egy újabbat már nem akarnak kötni. Mondok egy példát: megállapodok egy vállalkozóval, hogy a helyi standra néző telkem végén felhúzhat egy büfét. Az építésbe is beszállok, és olcsó bérleti díjat számolok fel, azért, mert azt remélem, hogy a felhúzott büfé melletti szörf kölcsönzőm forgalma is fellendül miatta. Ha eltelik 5 év, és a büfés jön azzal az ötlettel, hogy a büféje lelakott lett, szálljak be ismét a felújításba, sőt, emelne is rá egy szintet és tenne oda egy panziót, arra már nem biztos, hogy rábólintok, mert az már nem termelne nekem plusz forgalmat. Ha a büfés azt mondja, hogy oké, akkor elhúzok máshova, akkor viszont azt mondom neki, hogy ha megteszed, visszamenőlegesen fizess nekem emelt bérleti díjat, mert az üzletet nem 5 év kifutásra terveztük, ennyi idő alatt az eredeti biznisz nekem nem térült meg. És ha ezt megfelelően alá tudom támasztani, akkor a bíróság kárpótlást fog nekem megítélni.

Nem mondom, hogy itt ez volt, vagy hasonló a helyzet, csak azt próbáltam ecsetelni, hogy egy NFL csapat költözése sokkal összetettebb dolog, mint annyi, hogy a csapat a tulajé, aki veheti a kalapján és továbbálhat, kinek mi köze hozzá. Adott esetben sokaknak lehet nagyon sok köze hozzá. Vagy nem. Ez majd kiderül. (Érzésem szerint egyébként, ahhoz, hogy Oakland városa megnyerje az ügyet, nagyon komoly fejlesztési csomagot kell elfogadnia és asztalra tennie, különben nem lesz esélye. Tekintve, hogy eddig is húzódoztak tőle, ez valószínűtlen, szóval nem hiszem, hogy nyerni tudnának. De akkor veszítesz a legbiztosabban, ha meg sem próbálod. Hát megpróbálják.)

Sajnos azzal meg nem lehet mit csinálni, hogy a szurkolóknak kialakul a kötődése nem csak a csapathoz, de a brandhez is. Ebből a szempontból az amerikai sport-üzleti modell sucks. Alig akad csapat, amelyik vagy ne költözött, vagy ne váltott volna nevet, tulajdonost, brandet, a fanbase-ének komoly lelki traumákat okozva. Az európai modell ebből a szempontból egyszerűbb, itt egy csapat, egy név, nem megy sehova. Csak itt meg ugye emiatt ha a tulajdonos leszegényedik, a csapat évtizedekre sokadosztályossá válhat, margóra szorulhat. Ez meg amerikában nem fordul elő.


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
10
6 napja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 6 558 — Bradynek 10 gyűrűje legyen, ujja egy se
A BÜDÖS ISTEN FASSSZAAAAAAAAAAAAAAA KURVA ANYÁÁÁÁD 😀.d:dd:d

#19 Jakeem Grant & #15 Albert Wilson /2018 week 3: 3-0/
10
4 napja
Amadeus Oakland Raiders Ohio State Buckeyes 18 626
Legyen RedZone topik? Az elmúlt pár hétben nem volt ott nagy aktivitás 😀
Löfli
Szia lesz ma eredménykövető??
Én szeretném nagyon ha lenne.
Előre is köszönöm szépen !
Rózsa Sándor
Majd holnap.
Sobri Jóska
Mekkora forma vagy basszkkkiiii😃
De jogos !
Akkor úgy kérdezem a Sea-Vikingsen hajnalban ????
Rózsa Sándor
amikor a betyárok egymásra találnak.

Now we get a third option for Sundays. Cheer for a Raider win. Cheer for a Bears loss. Cheer for a Cowboys loss. Win, win, win.
9
10 órája
Matthew99 New Orleans Saints 4 959 — Invisible man
Azt a mocskos...A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
9
6 napja
katonadani Philadelphia Eagles 256
Írtam közben egy ilyet:

 fuzovelkifele.com/2018/12/mi-van-akkor-ha-aaron-rodgers-a-hibas-green-bay-packers/
9
13 órája
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 1 125 — Colts GM
Néhány rövid gondolat a holnapi meccshez:

kicsit kezd bennem olyan érzés lenni, mint anno 2004-ben.

A helyszín a Heinz Field. Csapatunk a PO-ért hajt, de zsinórban ott is jönnek a vereségek. Az ellenfél a bombaformában a mérkőzésre érkező, Brian Urlacher által vezérelt Chicago Bears.

Gyakorlatilag must win game nekünk.

...és akkor érkezik a Bus, és úgy borítja seggre a liga egyik legjobb védőjét, hogy az csak nyekken és a csapat nyer és aztán végig megy azon az úton aminek a végállomása a Ford Field, Detroit, XL . Super Bowl. 5 Lombardi.

Azt mondom, hogy most is van egy veterán a csapatban, aki talán ha észlelné, hogy ami akkor neki és a csapatnak volt Bettis az most ő, vagy neki kéne lenni....igen, egy bizonyos Ben Roethlisbergerre gondoltam.
Ha elkezdené minimalizálni az ordas f@szságait,akkor sok mindene benne lehetne még ebben a szezonban is.

Most azt nem mondom, hogyha a csapat holnap nyer a Pats ellen, akkor meg sem állunk a 7. Lombardiig, de adhat egy akkora löketet, hogy messzire juthatnánk.

Szóval csak annyit kérnék, kedves Ben Roethlisberger, hogy térjél észhez és állj a csapat élére,mint ahogy az az idősebb-mára már arany zakót viselő- úriember megtette, több mint 10 évvel ezelőtt, és mutasd meg Tomy fiúnak, hogy igen Foxboroughban is nagyon hideg van, de a Heinz Fielden idén nagyon meg fog fázni. 😊

GOO STEELERS!!!

Szerkesztette: Gergőke


"My dream is to come back and play football again. I've been working my tail off every single day ." Ryan Shazier
8
5 napja
Snagal Baltimore Ravens 189
Van ilyen, hogy ketes iteleknel egyik csapat tobbet kap. De volt itelet ami minket sujtott, csak tegnap nem annyi. Es azokat te persze nem lattad. Nyerhetett volna a Ravens, ha nem szedi ossze Houston a sajat maga okozta sack fumblit a vegen, peldaul. Persze lehet mak is egy fumbli, es a megszerzese is. Azonban ha a Ravens csinalja akkor nagy jatek. Igy ordas nagy mak.

Ha pedig berugjuk a ket FG kozul barmelyiket, akkor hosszabbitas sincs. Igy megy ez.
Kivalo meccs volt, es nagyszeru strategiat talalt ki Haribo, majdnem nyertek vele. De mindket csapat nem nyerhet. A rossz hirem az, hogy ez megesik mindenkivel, es meg fog is.
ulpianus
De nem ennyivel tobb ketes itelet. Ezen nekunk a csoport es a wc kor mult. Nektek semmi. Forditott esetben , te is nagyon ki lennel akadva. Nem tudok ezek miatt elmenni es gratulalni a KCnek, pedig meccs elott erre az eredmenyre szamitottam kb. Csak mas lefolyassal. Remelem ordas nagy makkal bejutunk mi is es visszaadjuk ezt.
KeyG
Bocsánat hogy bele szólok de eddig bírtam.
Engem is felb*szott a jatekvezetes tegnap de ennek semmi köze a KChoz vagy a szurkoloikhoz. Lehet ezt magyarázni de szerintem elegánsabb lenne elnézést kérni és nem folytatni az ellenfél csapatanak topikjaban. Nem is értem a koncepciót hiszen a bírókat nem a chiefs alkalmazza hanem az nfl. Ezért kár rájuk haragudni.
8
6 napja
vittore New York Giants 1 167 — Giants fan
tényleg poén lenne egy 0-55, de csak azért, hogy Farágó Jobban Rühellem A Giantst MInt A Másnapos Szarom Szagát Ricsárd sikítozva sokkot kapjon és hüledezve odaforduljon Kovács A Bears 84-es SB Győzelméből 1000 Évig Vegetálok Sándorhoz
7
1 napja
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 9 371 — #neverpunt
Brees mindenkinek, akinek egy kis köze volt a yardrekord megdöntéséhez, küldött egy köszönőlevelet.
Kapott pl. Mike Karney is, aki fullbacként anno szűk 200 yardot adott a közösbe 😀

7
4 napja
undisputedly Seattle Seahawks 6 631 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ha masert nem is, de ezert erdemes szurkolni a hatralevo meccseken:

"His 1,103 receiving yards are the most by a TE in 49ers history, and the NFL record in said category is not exactly unreachable. Gronk holds the mark with 1,327 yards in 2011. We'll see if Kittle gets there. If Nick Mullens performs like he did Sunday, Kittle will."

Never underestimate the heart of a champion!

Coaching tree -->Pete Carroll - HC/Seahawks
Dan Quinn - HC/Falcons
Ken Norton Jr. - DC/Raiders

7
3 napja
Matthew99 New Orleans Saints 4 959 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7
6 napja
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 4 396
Yeee ismét segg nap 😊


7
1 napja
NightBoY New York Giants 604
Mit akartok, december kozepe van es meg rajatszasrol beszelunk 😀

You should know I bleed blue...
6
4 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 429 — Dolphins fan
Ez nem kari ajándék. Jobbak voltunk és kész.
Egyébként nálam mindig az az idény csúcspontja, amikor a Pats kikap tőlünk.
Újra itt van.
És nem is akárhogyan. Ha-ha.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
6
4 napja
undisputedly Seattle Seahawks 6 631 — SuperBowl Champions 2013/2014

Szerkesztette: undisputedly

Never underestimate the heart of a champion!

Coaching tree -->Pete Carroll - HC/Seahawks
Dan Quinn - HC/Falcons
Ken Norton Jr. - DC/Raiders

6
4 napja
Black_Adder Denver Broncos 7 038 — we had a great week of practice
egy GM-et nem csak a draftjai határoznak meg. Belichick drafthistory-ja se épp makulátlan.
RM szerintem jó munkát végzett a cap rendbe tételével és jó szerződéseket kötött az érkezőkkel.
Hayden nem jött be. Nem notable bust, nem is jó játékos, mondjuk a letrade se biztos hogy jó ötlet volt, de Al utolsó éveivel összehasonlítva vagy a teljhatalmat kapó Hue Jacsonnal... Azt hiszem ez a franchise sokkal előrébb tart, mint ahol átvette.
És ha most vissza is lép párat a franchise, hogy más irányba induljon el, néhány lerakott alapot Grden is köszönni fog szépen...

A teljes munkásságát én nem látom át annyira, hogy ítéletet mondjak fölötte, de ha szar GM volt, azt egy Hayden pick nem támasztja alá szerintem.

"Life is ours, we live it our way" -James Hetfield, Metallica
6
6 napja
Vrij6 Baltimore Ravens Maryland Terrapins 3 016
Hatafaszomkivan 😀 😕

Be soft.
Do not let the world make you hard.
Do not let the pain make you hate.
Do not let the bitterness steal your sweetness.
6
6 napja
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 1 438
Nos, akkor rögzítsük:

A New Orleans Saints TÖRTÉNETE SORÁN ELŐSZÖR megvédte a Divíziógyőztes címet!!!! 😀

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
6
5 napja
Maka Jacksonville Jaguars 2 292

Hétfő. NFL érdekességek. You know the drill.🏈✌️🐵 1. Amari Cooper 3 touchdownja győzelmet ért a Cowboysnak tegnap,...

Gepostet von Kun Zsolt am Montag, 10. Dezember 2018

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
Youtube csatornám: https://bit.ly/2u3QqBk
6
4 napja
Matthew99 New Orleans Saints 4 959 — Invisible manA baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6
5 napja
hden Philadelphia Eagles 99
Az megvan,hogy Hue 2és negyed szezon alatt pont annyit nyert mint az int HC 5 forduló alatt ? (3 win)
Janek
Ha Hue egy volt magyar szövetségi kapitány lenne, azt mondaná, hogy most érett be a munkája 😀
6
6 napja
ZERO_L New England Patriots 2 670 — situational football
jesus, fuck me...

ki nem szarja le vereséget????? volt is, lesz is még pár

de bmeg, idén negyedszer ismétlem NEGYEDSZER szopunk úgy ki mint egy utolsó balfasz franchise, akik 10 éve vegetálnak a liga legvégén...

el lehet ezt viccelni, meg legyinteni lehet rá, ez a szezon iszonyatosan szánalmas eddig, és igen lehet majd februárban csak nevetünk majd az egészen, de jelenleg ez a csapat, se mentálisan, se teljesítmény alapján nem SB kaliber, tipikus one and done szezont hozunk

nem tudom egyeseket mi nyugtat meg ennyire a Brady-Belichick-Patsway szentháromságon kívül"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5
6 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 10 760 — "Há kié vónák?" - mondta a macska
34 pont, szezoncsúcs. De biztos igazságtalan volt elküldeni McCarthy-t.
alatriste
Nekem igenis hiányoznak a középső futások 3. és 11.-re

5
1 napja
peterk2005 Indianapolis Colts Stanford Cardinal 12 527 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azért nehéz úgy tutikat draftolni, hogy minden évben pluszos a szezon, és ez kihat a draftpozícióra is.
Ráadásul az se könnyíti meg a tradelést, hogy ha mondjuk kap egy első kört a partner, az sose 1-2-3-4-5/1, hanem valószínűleg 29-30-31-32/1.
Kinek kéne jobban a Pats első köre, mint mondjuk a Raidersé vagy akár a Dallasé?
Sobri Jóska
Cserében a GM Belichicknek a HC Belichick ordas sokat segít, mert szakmailag olyan helyzetbe hozza a játékosokat, hogy azok akár eltradelve, akár free agentként távozva folyamatosan "értéken felül" értékesíthetők, vagy igazolják le őket és hozzák a jó comp pickeket. A Pats tavaly superbowlt játszott, és mégis a 6. legnagyobb draft capitallal vágott neki a draftnak. Ebben a HC Belichicknek legalább (szvsz nagyságrendekkel) akkora szerepe volt, mint a GM Belichicknek.

Az elmúlt 20 évben hány olyan év volt, amikor a Pats a keretéhez képest alul teljesített? Nulla? És hány olyan év volt, amikor besültek korai draft pickek, jöttek-mentek elkapók, dline emberek olyan mennyiségben, mint egy nagybani piacon, és szeptemberre mégsem volt Bradynek elég jó elkapó gárdája, és sémából/Brady zseniből kellett kibrusztolni, hogy működjön? Ugyanez defense oldalon is, amikor az állomány itt is ott is lyukas, és a HC Belichicknek kell megoldania, hogy így is összeálljon használhatóra? Hányszor volt ilyenre szükség, és hányszor nem oldotta meg?

A GM Belichick azért tud olcsó szerződéseket kötni, mert a HC Belichick azt tudja mondani a játékosnak, hogy a) ha itt maradsz, nyerhetsz gyűrűket, b) ha túl sokat kérsz, akkor itt van mögötted XY UDFA, akiből jobb játékost csinálok, mint Te. Maradsz, vagy sem?

Az egyetlen dolog ami igazán működik a HC+GM kapcsolatban az az, hogy mindig tökéletes a harmónia és egyetértés, mert egy ember a kettő. Emiatt nincs vita, bármilyen lépésre is van szükség. De ezen kívül a GM Belichick a lába nyomába nem érhet a HC Belichicknek.

Szerkesztette: peterk2005


“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
5
5 napja
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 042
Igazából ha kikapunk se érdekel, mert azóta is azon ámulok, hogy Badgley berúgta 59-ről. Abban se vagyok biztos, hogy jó meccset néztem... 😀

Szerkesztette: Gabesz92
5
2 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 10 760 — "Há kié vónák?" - mondta a macska
Megint fordítva ülik meg a lovat... azt kellene elérni, hogy fisher, fox és hasonló kaliberű edzők ne garázdálodhassanak évekig a ligában, és akkor több esélye lenne a kvalifikált fekete jelölteknek is
r.baggio
Marvin Lewis és Hue Jackson hány kvalifikált fehér elől veszik el a helyet? 😀

5
6 napja
Joey Tribbiani Cleveland Browns 4 654 — Believelander
Ez már tényleg nem "az" a Browns. A Mayfield-Chubb duóval nem lehet betelni, de Landry is nagyot aprított és persze Kitchens előtt is le a kalappal, eszméletlen mennyire ráérzett hogyan kell használni az ifjú titánokat.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
5
3 napja
gyeek Dallas Cowboys 4 518 — Stromfeld Aurél fan
 twitter.com/bobbybelttx/status/1072555084171612160?s=21

Csak az a fránya első 3 negyed ne lenne...
Jughead
És Romonak mikor volt olyan védelme mint Daknek idén? Romonak hány évet kellett lehúznia egy teljesen átépülő O-line mögött? Romo hány évig élvezhette egy liga top3 futó segítségét? Dak mikor fogja törött bordával felkészíteni Noah Brownt egy GW drive befejezésére 40+ yardos mattal hosszabításban? Egyetértek azzal, hogy Dak mentálisan erős és ez jól látszik a 4. negyedben, de komolyan: fényévekre van Romotól.

 youtu.be/GVaEztoU3Nw

Elgondoltató... jól megy a csapatnak, ez tény, de...
Kájzerszóze
Tényleg elgondolkodtató... Mindenesetre ha PO-ba jutunk, meglátjuk mennyit számít a self-awareness.
Egyébként az jutott eszembe ma, hogy ennek a csapatnak most talán pont egy Dak stílusú kúbéra van szüksége. A mi játékunk jelenleg az, hogy sokáig fent tartsuk a labdát offense-ben, majd a pihent védelem még a FG range-en kívül megállítja az ellenfelet, olykor pedig még labdát is szerez. Ez a taktika most nagyon ül, csak 1 veszélye van, a labdavesztések. A Phillyt is így hoztuk újra játékba, miután totálisan agyondomináltuk őket.
Úgyhogy leírom azt, amit idén még nem: Dak ebben a szisztémában most szerintem egy elfogadható irányító - akivel akár tudunk is PO meccset nyerni (ha bejutunk, még ne kiabáljuk el) - feltéve, hogy vigyáz a labdára és hagyja, hogy a csapat megnyerje a meccset.
Antonius
Ellenetek egy bika Front Seven aki fogja Zeke-t és üti Dak-ot, minta répát lenne a kriptonit. Dak nem valami magabiztos, ha van rajta nyomás elég bizonyatalan (még) de nyilván ezen sokat lehet változtatni, és a lábaival ő képes a driveokat meghosszabbítani. Ami viszont nagyon tetszik, az a ti Front Seven munkátok, azért papíron nem egy elit brigád se a system nagyon adja, és az LVE Jaylon páros igazi tackle gyár 😊
Rodaron
Saints ellen 7 sacket nyelt be, előtte asszem 6ot... Volt egy rossz szériája tavalytól kezdve ami tartott az idei szezon feléig. Most már nem tuti recept, hogy ütni kell Daket és minden rendben lesz. Felkel és csinálja tovább a dolgát. Ha nem hiszed nézd meg az elmúlt 5 meccs bármelyikét.

 youtu.be/GVaEztoU3Nw

Elgondoltató... jól megy a csapatnak, ez tény, de...
Kájzerszóze
Dak valóban átlagos QB tehetség. De tud futni is és kemény fából faragták. Ráadásul 3. évében játszik, van róla bőven anyaga már minden ellenfélnek, és ha azt nézzük 4. körös pickként saját maga mit tett a csapata sikeréhez még mindig kényelmesen a + oldalon vagyunk. És idén bebizonyította, hogy talpra tud állni egy rosszul kezdődött szezon után. Cowherdnek nagyon értelmes gondolatai vannak, de a stílusa túlságosan agymosó jellegű. Sok dolgot hagyott ki Dak játékát illetően, én épp csak kettőt említettem meg amit ő elfelejtett belevenni a számításába. Egy 21 miska körüli szerződés valóban kényelmes lenne. Ha többet akarna és kapna, és igaza lenne Cowherdnek abban, hogy rengeteg segítségre van szüksége és pont az ő szerződése miatt nem lehetne azt megoldani? Cut, reset. Egy nagy dobása biztos van JJ-nél.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
5
6 napja
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 5 154 — Jedi Master
Lol, 13 éve nézek NFL-t, de még nem láttam olyat, hogy a hátra passzolgatós "semmi esély rá" játék bejöjjön, erre a Pats beszívja 😀
A lesajnált Miami és Tanyahill ellen pláne"miracle" 😊

5
6 napja
ZERO_L New England Patriots 2 670 — situational football
most menjen el mindenki a picsába, játékos, edző, D#, O#, mindenki
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5
3 napja
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 10 125
 twitter.com/RealSkipBayless/status/1072696275286482945

sztem meg a 'Boys fanok sincsenek ezen a velemenyen 😀
Borbinho
Skip Bayless egy idióta 346345564. rész
iktriad
3 hete meg az ment hogy Luck MVP, Prescott helyett meg új QB kell,
Bírom az NFLben, hogy 2-3 hetenként hogyan tud változni bárkiről az emberek véleménye. Ez semelyik sportban, ligában nincs így.

5
2 napja
Kenji Atlanta Falcons 532
A top3 pick vetekedne a 3-28al
peach
A top3 pick legalább hoz valami pozitívat is..
Creepy
Egy régi dakota közmondás szerint:" Ha két éve még SB-t játszottál, idén meg top3-ban húzol, akkor valamit kegyetlenül elb*sztál."
5
3 napja
Maka Jacksonville Jaguars 2 292

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
Youtube csatornám: https://bit.ly/2u3QqBk
5
5 napja
Borbinho Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 6 879 — Megrögzött Colts Fan


damn, szerzek egy ugynokot. maddenezni en is szeretek 😀
"THE RIVALRY IS BACK ON." Chris Ballard

'' I'll always be a Colt, that will never change '' Peyton Manning

"You don't say good luck,
You say don't give up!"
5