Legkedveltebb hozzászólások

6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 2 614 — Kinek mit intézett a kormánya
3 napja
KeyG Baltimore Ravens 5 894
Former Seahawks’ LB Bobby Wagner is returning to Seattle on a one-year, $7 million deal.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
6 napja
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 601 — Detroit vs. everybody
Bazzát nagyon várom, most hogy visszaolvastam az elmúlt kb. másfél évet ebben a topicban 😊

God forgives, Detroit doesn't. Since the Lions last won their division, every NFC team has won their division at least three times.
DET UM
19 órája
kristof New York Giants USC Trojans 9 127 — Browns GM
Kadarius Toney örülhet, a tulajok megszavazták a 0-ás mez viselésének a lehetőségét, így végre ez a csoda ember is a IQ szintjét tökéletesen reprezentáló mezben léphet pályára.


Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
5 napja
peach Atlanta Falcons 13 209 — a new hope (again)
Nem tudom, hogy vagytok vele, de mintha lecsendesedett volna a free agency nálunk. A végén még igazad lesz kapitnono: Loomis túltolta a biciklit.
Viktoár
Meglátjuk nem tudom maradt e még valaki,akinek megérné 10+ milliót hozzávágni
kapitnono
jelen!...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 19 623
😀
3 napja
Rolni Las Vegas Raiders 9 209 — Raiders fan
#Grudock

total snaps played in last 5 years by players a team drafted themselves

top-10:

91,901 - DAL
85,496 - MIN
83,677 - BAL
82,628 - TB
82,442 - ATL
81,815 - CIN
79,791 - PIT
78,925 - GB
78,144 - SEA
74,643 - IND

bottom-10:

61,726 - JAX
61,437 - ARI
61,164 - TEN
59,939 - LAC
58,783 - BUF
57,942 - HOU
57,067 - NYG
54,349 - LAR
47,244 - NYJ
11,904 - LVAzt a büdös...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
10 órája
KeyG Baltimore Ravens 5 894
Szerintem a 5-6 év 290/133 millió teljesen korrekt sőt, talán még túlzó ajánlat is volt. Neki nem kellettek olyan opciók, hogy mi van ha itt marad 4. évre is? Tehát ha nincs teljesítmény tőle, neki a pénz jól jön viszont teljesíteni nem szeretne. Számomra ez azt mutatja, hogy nem érdekli a csapat és nem is érdekelte. Az utóbbi 2 szezonban biztos nem a jövő meg mindegy csak legyen della smúzolni. A Ravens a szar? Akkor már kirakták volna, elhíresztelték volna, mennyit akar Lamar amire veri ezt a nagy hisztit folyamatosan. Álljon ki LJ, mondja meg mit akar, de már biztos nem azt mondaná amit a Ravensnek mondott, mert a még hülyébb rapper haverjai és kamu játékosügynökei után a liga rajta és a Ravensen nevet, hogy sikerült ledraftolni ezt az IQ fightert.
Lamar a szurkolóknak üzen? A szurkolód voltam jó ember, de amit mutattál azt nem tudom, hogy bárki más überelte-e valaha nálam sportoló akiért szorítottam, drukkoltam neki. És itt nem a meg nem dobott, túldobott vagy aluldobott checkdown passzokról beszélek, hanem arról a rohadt hozzáállásról, decembertől. Josh Allen szar könyökkel nem ült le, Mahomes fél lábbal a pályán akart maradni és maradt is egy ideig. Lamarunk meg a megkérdőjelezhető sérüléseivel az oldalvonalon tartott napszemcsi bemutatót. Ha olyan jó Lamar, miért nem viszik? Miért nem adnak érte két szaros első kört? ( Én már két harmadikért is odaadnám )
Nem, nem zárt össze a liga szegény fekete srác ellen. Szimplán nem hülyék. 😊

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Snagal Baltimore Ravens Miami Hurricanes 717
nem annyira értem egyébként, vagy nem látom át teljesen.
Elvégre ezt az FA piac előtt kérte, de én a non-e taget a kérésének való megfelelésként értelmezem a csapattól.

Akkor ez most mitől nagyobb hírérték, mint pl hogy elsülyedt a Titanic?
Snagal
miért nincs hírértéke annak, hogy lamar nem akar már a ravensben játszani? ez volt red egyik gondja, hogy bénakacsaként mozgunk, mert nem világos hosszú ideje mi lesz lamarral. (hozzáteszem a drafttőkénk és caphelyzetünk miatt mozogtunk bénakacsaként és edc-nek már nagyon is világos volt, de szeptember óta a garantáltas hír kiszivárogtatása után bárkinek világos lehetett, hogy nem lesz megegyezés, nekem az volt. és ha nekem az volt, akkor a 31 gm-nek is. na az rontott igazán az alkupozíciónkon)
örömteli lesz, ha lamar elmegy, sok kárt okozott a frencsájznak, mert sok rosszul dolgozó ember munkáját sikeresen elmaszkolta az évek alatt. hárbó állását sajnos megmentette 18-ban és hát azóta sem lett jó edző és edc baklövéseit is sikeresen kimozogta. remélem elmegy, bárhova is érkezik garantált a 10–11 győzelem, nekünk neg nélküle az 5-7 talán. ha találunk egy átlagnál jobb, mobilis qb-t. mert ezzel az állománnyal nehéz mást játszani ez a csapat rosszul lett felépítve, edc elmenedzselte az évek alatt és egy rossz edző vezeti. remélem buknak év végéig, itt lenne már az ideje.
gedam
Hírszivárogtatás, nem nem világos, ez csak egy elmélet.
Látni kellene, hogy egy ügynök nélküli gettó ( nem írom tovább ) beszélünk, aki az egója miatt a legjobban fizetett játékos akar lenni, holott a teljesítménye közelében nincs egy Allenhez vagy egy Mahomeshoz. Neki a második legjobban fizetettnek nem volt elég a Ravensben lenni.

Lámár hívogatta a csapatokat egy olyan ügynökkel akivel nem is lehetett volna, szóval igazából nem is tudom miről beszélünk?

Orbán Viktort próbálom idézni egy rádióban mondott hasonlót: " Eltakarodhat a jó édes kurva anyjába "
KeyG
nem, az a teoria, hogy lamar hívogattatta vkivel a csapatokat. az hogy shefternek vki elemailezte, elmailezte a szerződéstervezetet tény vagy shefter hazudik. az meg csak edc lehetett, lamaron és tajta kívül nem hiszem, hogy sokaknsk a kezében volt a szerződés. látta már, hogy nem lesz az egyeszségből semmi és letolta magáról a felelőséget. az edc, hárbó, lamar hármasból kettő folyamatosan az állását menti és egy aki sb-t akar, akart nyerni. az állásmentők maradnak. max. 5-7 győzelem maradt itt, ahova lamar megy 10-11 minimum.
gedam
HA feltételezzük, hogy a szerződés valóban csak ennél a két embernél lehetett meg (ami logikus, de akkor is csak feltételezés... miért ne lehetett volna a szerződés akár Bsiciottinál is?) akkor onnantól az tény(?), hogy EDC szándékosan kiszivárogtatta...

Persze az csak feltételezés, "alaptalan pletyka" hogy valaki hívogatta a cspatokat Lamart ajánlgatva, és az NFLPA aki elvileg Jackson érdekeit tartja szem előtt alaptalan pletyka miatt figyelmezteti a csapatokat, hogy csak Jacksonnal tárgyalhatnak?

Az a baj, hogy ilyen alapon nem tudok erről vitát folytatni, mert szubjektíven döntöd el, hogy melyik pletyka "tény" és melyik csak "feltételezés".
Ami a csapat és EDC ellen szól, az láthatólag nálad inkább igaz, mint nem. Ami pedig Jackson ellen szól az inkább pletyka mint tény...

Te is pont egy "Soros Gyurit" gyártassz, csak annyi a különbség, hogy nálad ez nem Jackson, hanem EDC.

Egy ilyen összetett sportban, ilyen sokoldalú üzleti megállapodásban én naívságnak gondolom ha valaki azt feltételezi itt minden csupán egyetlen ember hibája.

Szerkesztette: Snagal
1 napja
Morfil Baltimore Ravens 261
Es rendkivul gerinces modon Harbo sajtotajekoztatojara dobta ki a twittert.
1 napja
ZERO_L New England Patriots 4 024 — situational football
true.true
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
4 órája
SirPub Cincinnati Bengals 868
Kevés közöm van a témához, csak megfigyelőként olvasom rendszeresen a hozzászólásokat. Illetve természetesen csak híreket olvasó emberként van/lehet véleményem. Az én szigorúan szubjektív meglátásom az, hogy Lamar ostoba! És itt bukott meg az egész buli. Lehetsz te bármilyen okos GM, egy buta öszvérrel tárgyalsz.
Lehet, hogy ki lehetett/kellett volna szállni a projektből a csapatnak tavaly, de nem igazán látom, hogyan tudtak volna. Elnyomják Lamart, OK (itt is lennének kérdéseim a hogyanról és a mennyiértről, de ezt hagyjuk is). És honnan lesz új QB? A prospectek rosszak voltak, a veteránok vagy rosszak vagy irgalmatlan drágák. Lehetőségek:
1. Hozol egy újoncot (drágán felcserélve) és beválik. Kicsi az esély
2. Hozol egy újoncot a helyeden, és beválik. Még kisebb esély
3. Hozol egy újoncot (mindegy, hogyan) és nem válik be. Mindenkit picsánrúgnak beleértve a GM-et, HC-t. Ezt érthető módon nem szeretné a GM és a HC
4. Hozol egy veteránt és beválik. Kit?
5. Hozol egy veteránt és nem válik be. Go to 3. pont
Összefoglalva kényszerpályán volt a csapat. Nem mondom, hogy semmi felelősségük benne. Pl a támogató közeg kialakításának elmulasztása az MVP év után hiba. De szigorúan a jelen holtszezont vizsgálva véleményem szerint a játékos szellemi képességeinek korlátozottsága az ok, ami miatt itt tart az ügy.
Még egyszer hangsúlyozom, ez saját vélemény. Nem támadás az itteni törzsközönség ellen. Sőt, kitartást kívánok nektek!

Ezt még anyám is két cekkerrel...
6 napja
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 075 — settenke1976@gmail.com
#Browns are acquiring #Jets WR Elijah Moore & pick No. 74 in 2023 NFL draft for Cleveland's second round pick - No. 42 source confirms.

32 helyes visszamozgás volt a legény ára.

Megmaradt pickek:
3/74
3/98
4/111
4/126
5/140
5/142
6/190
7/229

Igazából ami marad abból 1-2 DL ember és a többi BPA.
P@trik
Nézzük a jó oldalát, nem fogunk se első, se második körös bustot kifogni 😀 😀 😀
2 napja
Helmut _Professional drinker 5 858 — Hox 22: Story of the 20 game offseason
Bobby Wagner hazamegy
zacknorb
El se kellett volna hogy menjen.
Matthew99
Az egyik legnagyobb kedvencem. Most megint jó helyen van. Kíváncsi leszek a Hox szurkolók reakciójára amikor kifut az első hazai meccsre. Remélem innen vonul vissza.
garrett27
Mindenkit jobban meviselt a távozása mint RW. Szerintem most minden a helyére került ezzel. Tutira mindenki boldog .
Zman77
Engem Wilson főleg az utolsó 2-3 évében sokkal jobban megviselt, mint Wagner távozása. 😀
4 napja
kolok1972 New England Patriots 1 946 — Pats fan
Ango Ravensbe landolt😁
ParadSEC
És akkor tegyünk említést arról is, hogy nem 11 millióért, nem nyolcért, még csak nem is ötmillióért, hanem 3.25 millió dollárért.
zinedine5
A haboru elott a gaz vilagpiaci ara MWh-nkent 60 euro volt.
Egy evvel ezelott 320 euro.
Most 40 euro. Nem 200, nem 100, hanem 40.
Lúdas Solymi
Ez aztán releváns parhuzam volt.
Nem lenne egyszerűbb csak annyit írni, hogy igen , az egy szar FA igazolás volt, ahogy már akkor is a többség így látta,az élet meg aztán igazolta is ? Előfordul ,van ilyen.
kolok1972
Vagy esetleg vegiggondolni a dolgokat kommenteles elott h az mennyire relevans, az nem egyszerubb?

Mintha nem tudtuk volna Agholorrol h lutri. Vmiert ot valasztottak/o volt elerheto es ennyi volt az ara.
Gondolom nem ugy ment a targyalas h mennyi? 11millio. Tessek, itt van.

Nem orultem en se az igazolasanak, de lattam benne a potencialt h miert lehetett az egyik valasztott. Persze, lehet mondani h miert nem hoztunk mast, de azt se tudjuk h ki volt elerheto szamunkra meg h mennyiert.
Lúdas Solymi
Nem,nem…
Mi adtunk neki ennyit. Nagy különbség…
A játékos nyilván annyit ker,amennyit csak ki tud sajtolni az ügynöke a klubból.
Előfordul hogy a csapatok ilyen vagyon olyan megfontolásból meg is adják,mert azt hiszik hogy majd így is megéri nekik.
Nem egy nagy cucc,száz számra fordul elő az NFL- ben. Van amikor bejön,van amikor nem. Nálunk is ,máshol is. Erre utalt zinedine posztja is,hogy Agholor új szerződése is alátámasztja azt a véleményt ,hogy durván tulfizettuk anno őt,mint ahogy ezt akkor is kb mindenki így gondolta. Ennyi,semmi több ,ez a történet 3 sort érdemel.
Az egyetlen ami totál érthetetlen ,hogy miért kell kényszeresen megmagyarázni,hogy ez nem egy szar döntés volt. Nem Agholor személye,hanem a szerződése.
Mert hogy az eredeti poszt kizárólag erről szólt….
Hofi jut eszembe erről mindig : nem volt jó,de megmagyarázták nekünk hogy az volt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
5 napja
Apex New York Jets 2 714
Cowboys’ RB Ezekiel Elliott has narrowed down his options about where to play to the Eagles, Jets and Bengals, and he would like to make his decision about where to sign by the end of next week, per sources.
Beki

If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
6 napja
Húsrágó Jacksonville Jaguars 2 968 — Jaguars fan
Egy DE Arizonaból. Csak annyit mint az elődöd, csak annyit. 😊
5 napja
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 3 104
Amos a Ravens-nél vizitál...
Nem hangzik jól
gamerkr
Én akárhogy próbálom nézni a "nagy képet", nekem semmi sem bontakozik ki. Mit fogunk idén játszani? Nem tolunk rebuildet, hiszen van akiket visszaigazoltunk, de nem mozdulunk rá egyetlen elkapóra sem, miközben az elmúlt napokban jöttek-mentek az ilyen tradek. Ugyanakkor hagyjuk távozni a bevált embereket, szóval csak vakargatom a fejem és fogalmam sincs, hogy mi zajlik éppen. 😕
Delfi.
Az egész sztm Love-on bukik vagy áll , támadó oldalon a fal sztm top 10 körüli egység ..Bakh-Jenkins-Meyers-Runyan-ZachTom/Nijman ...és rajtuk kívül is vannak még használhato emberek , Rb párosunk sztm bőven jó sőt , Wr Watson-Doubs , ide sztm jön magasan is rookie és hátső körökben is, Te sor az kb üres .. de sztm ide is jön ember magasan , főleg h egy extra második körünk azért biztosan lesz a Rodgers trade kapcsán , csak azt akarom ezzel mondani HA Love nem világtalan ez nem tragikus ...vele meg úgy vagyok h nem tetszett amit eddig tőle láttam , de egyrészt valamiért a stáb bízik benne , másrészt megadom mostmár neki azt 6-7-8 meccset élesben h objektív tudjak lenni .

Védelem :ide annyi top pick érkezett az elmúlt években h tehetség biztosan van , Gary visszatér , neki új szerződést kell adni sztm ezért is nem vagyunk annyira aktivak a piacon , fal közepe Clark -Wyatt jól fest ide kell pár rotácios ember , edge Gary Smith Enegbary illetve Hollins tegnap olcsón vissza lett igazolva ,ide várok azért embert a dratról , cb sor sztm rendben van Stokes visszatér Rasul-Jaire meg rendben van , Safatyknél én is sajnálom Amost nem is volt igazán piaca megtartottam volna ... ide is jön még sztm ember draftról .

Szóval én magát a keretet nem tartom tragikusnak illetve annyi h wr/te sor jelenleg nagyon karcsú ha az a draft után is így néz ki akkor baj lesz ,Love meg ebben a szezonban húz vagy megdöglik .
3 napja
garrett27 Seattle Seahawks 2 575 — Seahawks fan
Bobby Wagner hazamegy
zacknorb
El se kellett volna hogy menjen.
Matthew99
Az egyik legnagyobb kedvencem. Most megint jó helyen van. Kíváncsi leszek a Hox szurkolók reakciójára amikor kifut az első hazai meccsre. Remélem innen vonul vissza.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
6 napja
Rolni Las Vegas Raiders 9 209 — Raiders fan
Egy kalappal Moreau-nak a küzdelemhez!
Reméljük hamar lenyomja a gecit és akár a pályára is visszatérhet.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 2 614 — Kinek mit intézett a kormánya
1 napja
Szesze New York Giants 18 651 — Giants fan
Megint alkot Mara
 giantswire.usatoday.com/2023/03/27/new-york-giants-john-mara-in-favor-signing-odell-beckham-jr/

Bár ha normális pénzért akkor akár jöhetne is.
GJohnny74
Akkor már inkább Hopkins jöjjön 😊
5 napja
Black_Adder Denver Broncos 8 671 — FIRE vj
Porcelán. Végleg el kéne engedni ezt a Hamler projectet.

xrace77
Csóri srác. Pedig nagyon megnéztem volna mit tudna egy egészséges szezonban egy normális offense-ben. Én nagyon bírnám..
Zalán
én már nem válogatok, nélküle is megnéznék egy normális offenset a Broncostól

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
1 napja
RedFive Baltimore Ravens Georgia Bulldogs 5 651 — maci faszán vitézkötés
Azt vagod hogy Lamar maradna a Csabagyongye FC nel ha a della az a della lenne. Dacara a skilljeinek meg a kocsjainak.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
6 napja
vanek úr New York Giants 1 467


Boyd was originally a seventh-round pick out of Texas in 2019. He had spent the entirety of his four-year career in Minnesota before being allowed to hit the open market this year.

In 58 career games (six starts), the 5-foot-11, 195-pound Boyd has recorded 95 tackles (73 solo, two for a loss), two forced fumbles, four fumble recoveries, and three passes defensed. However, his true value comes on special teams.

Boyd has taken the vast majority of his career snaps on special teams and plays multiple roles. Many believed he was deserving of the Pro Bowl in 2022.
GJohnny74
Hat a ST -re nagyon raferne egy ilyesmi igazolas
yooker
Hát még egy jó ST coach