Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
1 órája
Márcsak a pálya limitet kéne bevezetniNEWS: NASCAR at COTA will have a new look in 2025! The NASCAR Cup and Xfinity Series will race on the 2.3-mile, 20-turn configuration of the road course in March.
zacknorbCOTA course change for NASCAR: Instead of the full course, will cut off the long straightaways and make the turn to the back half right after the esses (the national course, 2.3 miles). Expect Cup race to be about 100 laps; Xfinity TBD. pic.twitter.com/h5GyIlo4rI
— Bob Pockrass (@bobpockrass) November 20, 2024
zacknorb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 órája
Juncos Hollinger Racing announces that Sting Ray Robb will be in one of its IndyCar rides next season (no announcement on whether the No. 77 or 78).Csávó példaképem, a legjobb dolog benne a neve, 0 teljesítmény, és kap még ülést.
1 órája
NEWS: NASCAR at COTA will have a new look in 2025! The NASCAR Cup and Xfinity Series will race on the 2.3-mile, 20-turn configuration of the road course in March.
zacknorb
COTA course change for NASCAR: Instead of the full course, will cut off the long straightaways and make the turn to the back half right after the esses (the national course, 2.3 miles). Expect Cup race to be about 100 laps; Xfinity TBD. pic.twitter.com/h5GyIlo4rI
— Bob Pockrass (@bobpockrass) November 20, 2024
20 órája
NEWS: NASCAR at COTA will have a new look in 2025! The NASCAR Cup and Xfinity Series will race on the 2.3-mile, 20-turn configuration of the road course in March.
22 órája
Mikey
18 720
Igen, a bizonytalan másfélre gondoltam. Merthogy állítólag a 4-est megkapja Noah, amit amúgy imádnék, másrészt Zane is hazatér.Ja, még azt várom, hogy a Front Row is bejelentse a teljes felállást, ami a pletykák szerint az lesz hogy:Ez már fix
#4 Noah Gragson
#14 Zane Smith
#34 Todd Gilliland
Mikey
zacknorb
Hosszútávon ez egyébként egy nagyon odabaszós lineup lenne.
22 órája
Ja, még azt várom, hogy a Front Row is bejelentse a teljes felállást, ami a pletykák szerint az lesz hogy:Ez már fix
#4 Noah Gragson
#14 Zane Smith
#34 Todd Gilliland
Mikey
22 órája
Mikey
18 720
Ja, még azt várom, hogy a Front Row is bejelentse a teljes felállást, ami a pletykák szerint az lesz hogy:#4 Noah Gragson
#14 Zane Smith
#34 Todd Gilliland
22 órája
Mikey
18 720
NEWS: Riley Herbst is headed to the Cup Series in 2025! He will drive the No. 35 full time for 23XI Racing.Daytonában, Talladegában és Atlantában helyből contender lesz, de egyébként a tökéletes példája a fizetős versenyzőknek.
zacknorb
22 órája
NEWS: Riley Herbst is headed to the Cup Series in 2025! He will drive the No. 35 full time for 23XI Racing.
1 napja
Bezzecchihez hozzászólva, én nem temetném még őt sem.én sem értettem a tegnapi hozzászólásokat, 2024 kuka volt, de bizonyosan nem felejtett el motorozni.
Cowboykarcsi90
Martin: 01:39.8590
Bezz: 01:39.9950
a vb-cím szerintem abszolút MM-nek áll, maximum Pecco lehet rá veszélyes. Martin és Bezz, ill. a KTM-es kvartett is nagyon tetszene, de ott a motorok nem lesznek elég jók, ill. én sajnos azt is bele tudom látni, hogy a KTM épp csak be tudja fejezni az évadot pénz hiányában.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 napja
Pecco amúgy mondott egy olyat, hogy az már most látszik, hogy erőforrás téren a 25-ös gép “huge step” a GP24hez képest. Most hogy ezt a konkrét lóerőre értette - bár ugye ezzel sosem volt gondja a bolognaiaknak kb. mióta a GPben vannak - vagy az erőátvitelre/kezelhetőségre, azt nem részletezte. Érdekes lesz ez a szezon. Lehet hogy mennyiségre nem fogja annyira uralni a Ducati a mezőnyt mint eddig, az elvesztett motorok na meg persze a motorosok(a Martin-Enea-Bezz trio azért egy pokoli gyors hármas) miatt de szerintem olyan szempontból lényegi változás nem lesz, hogy a VB címért ugyanúgy két Ducatis fog menni. Csak most lehet már márkatársaknak se lesz esélye.Bezzecchihez hozzászólva, én nem temetném még őt sem. Neki nagyon nem feküdt a GP23/24-es hátsó Michelin kombináció. Amire amúgy maga MM is sokat panaszkodott. Ne felejtsük el ilyen könnyen, hogy a 23’-as szezon jó közepéig, egy legit VB kontendernek tűnt az olasz. Ha az Apriliaval ismét egy olyan motorra talál, ami fekszik neki, nem lesz Ő rossz. Nyilván nem Martin szint, de nem is ez lesz elvárva tőle.
A köridőknek itt még sok jelentőséget nem kell tulajdonítani, de azért Quartararo helyezése bíztató.
Acosta végre, használhatja a 37-es rajtszámot, az az ami hozzá tartozik.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
1 napja
Bezz szerintem kényszerpálya volt nekik. Elvileg Vinales megtartása es Bestia is előrébb volt a listán, de mindkettő inkább a ktm-be ment. Onnantól meg nem nagyon maradt más.Hasonlóan gondolom én is. Martin óriási butaságot csinált és a Pramac(viszont a Yamaha nagyot nyert velük/Ducati sokat bukott) is..két évig ugyanúgy esélyesek lett volna a VB címre mint idén.Na meg is volt a teszt. Martin egyből esett egyet az Aprilia-val, Bestia is a KTM-el, Aldeguer is. MM és Pecco gépe is marha jól nézett ki(az egyik full piros, másik fehéres), kíváncsi leszek, h ezen a GP24-en mennyit tudnak még fejleszteni, mert ez egy brutál gép lehet, ha a kis Marquez ilyen időt repített vele 😀Bestia konkrétan rommá törte a motort. 😀 gondolom meg is dicsérték érte, bár ez benne van.
Bezzechi-re kíváncsi leszek, h Martin ellen mire megy, mert ő volt a leggyengébb Ducati-s idén..pedig volt ott azért egy Morbidelli(oké, ő GP24-en és AM is).
Illetve Bestia-nak sem lesz könnyű dolga.
Remélem a Yamaha folyamatosan javulni fog, Quarta talán meg tudná nehezíteni valamelyik gyári Ducati-s dolgát. KTM-ben valamiért nem hiszek, remélem tévedek és Acosta is harcban lehet majd.
Pep71
Amúgy a ktm kimondottan érdekes lesz ezzel a pilóta négyessel. Acosta nyilván simán elől lesz, mögötte viszont komoly kis harc lehet, főleg h mind a négyen kvázi gyári motorral fognak menni. Binder felkotheti a gatyát, mert ha nem fogja tudni stabilan verni a Bestia/Vinales párost nehéz helyzetbe találhatja magát.
Bezz meg szerintem nagyon el fog tűnni azon az aprilian. Én egyelőre abban sem hiszek, h Martin stabilan top5ben tud majd menni, de Bezz-t jelen pillanatban kb esélytelennek tartom. Aztán persze meglátjuk.
rob3r7o
Bezz leigazolását nem is értem az Aprilia részéről, hiszen Martin tudja hozni a Ducati-s infókat, sztem is óriási bukta lesz.
Morbidelli viszont óriási, h ezzel a teljesítménnyel jövőre is piszok jó gépen fog ülni, mert ez a GP24 jövőre is nagyon versenyképes lesz(annyira tuti, mint idén a 23, de majd meglátjuk, h sikerül a 25, Pecco annyira nem vigyorgott a nap végén, de hát ez még nem sokat jelent).
Bestia szvsz nem lesz Binder közelében, max Vinales-t verheti(ő fejben nagyon kevés ezen a szinten).
Pep71
Pramac szerintem érthető, ezt a Ducati házasságot maximálisan kimaxoltak, a Yamaha valszeg a csillagokat is leigerte nekik, szerintem nem egy elvetélt ötlet ez.
Bestia amúgy szerintem eléggé alul van értékelve. Okes, a gyári Ducatiban alulteljesitett, és konstansan nem tudott jól menni, de ebben szerintem az is benne volt azért, h az első éve ott kb kiesett a sérülések miatt, idén meg az egykoros tempó nem volt meg, ezzel el is ment a szezonja, de versenytempoban, főleg a nyári szünet után szerintem a legjobb volt futamokon keresztül. Csak sokra sajnos nem ment vele. Plusz előtte azért igencsak komoly szezont tolt a Gresininel és előtte az Avantianal is, szóval összeségében én őt jobb versenyzőnek tartom Bindernel, pedig bírom őt is nagyon. Ettol függetlenül én is meglepődnek, ha rögtön első nekifutásra verne Bindert, de szerintem közelebb lesz hozza, mint amit sokan várhatnak most.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
1 napja
Pep71
2 591
Hasonlóan gondolom én is. Martin óriási butaságot csinált és a Pramac(viszont a Yamaha nagyot nyert velük/Ducati sokat bukott) is..két évig ugyanúgy esélyesek lett volna a VB címre mint idén.Na meg is volt a teszt. Martin egyből esett egyet az Aprilia-val, Bestia is a KTM-el, Aldeguer is. MM és Pecco gépe is marha jól nézett ki(az egyik full piros, másik fehéres), kíváncsi leszek, h ezen a GP24-en mennyit tudnak még fejleszteni, mert ez egy brutál gép lehet, ha a kis Marquez ilyen időt repített vele 😀Bestia konkrétan rommá törte a motort. 😀 gondolom meg is dicsérték érte, bár ez benne van.
Bezzechi-re kíváncsi leszek, h Martin ellen mire megy, mert ő volt a leggyengébb Ducati-s idén..pedig volt ott azért egy Morbidelli(oké, ő GP24-en és AM is).
Remélem a Yamaha folyamatosan javulni fog, Quarta talán meg tudná nehezíteni valamelyik gyári Ducati-s dolgát. KTM-ben valamiért nem hiszek, remélem tévedek és Acosta is harcban lehet majd.
Pep71
Amúgy a ktm kimondottan érdekes lesz ezzel a pilóta négyessel. Acosta nyilván simán elől lesz, mögötte viszont komoly kis harc lehet, főleg h mind a négyen kvázi gyári motorral fognak menni. Binder felkotheti a gatyát, mert ha nem fogja tudni stabilan verni a Bestia/Vinales párost nehéz helyzetbe találhatja magát.
Bezz meg szerintem nagyon el fog tűnni azon az aprilian. Én egyelőre abban sem hiszek, h Martin stabilan top5ben tud majd menni, de Bezz-t jelen pillanatban kb esélytelennek tartom. Aztán persze meglátjuk.
rob3r7o
Bezz leigazolását nem is értem az Aprilia részéről, hiszen Martin tudja hozni a Ducati-s infókat, sztem is óriási bukta lesz.
Morbidelli viszont óriási, h ezzel a teljesítménnyel jövőre is piszok jó gépen fog ülni, mert ez a GP24 jövőre is nagyon versenyképes lesz(annyira tuti, mint idén a 23, de majd meglátjuk, h sikerül a 25, Pecco annyira nem vigyorgott a nap végén, de hát ez még nem sokat jelent).
Bestia szvsz nem lesz Binder közelében, max Vinales-t verheti(ő fejben nagyon kevés ezen a szinten).
1 napja
Na meg is volt a teszt. Martin egyből esett egyet az Aprilia-val, Bestia is a KTM-el, Aldeguer is. MM és Pecco gépe is marha jól nézett ki(az egyik full piros, másik fehéres), kíváncsi leszek, h ezen a GP24-en mennyit tudnak még fejleszteni, mert ez egy brutál gép lehet, ha a kis Marquez ilyen időt repített vele 😀Bestia konkrétan rommá törte a motort. 😀 gondolom meg is dicsérték érte, bár ez benne van.
Pep71
Szerkesztette: rob3r7o
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
1 napja
Pep71
2 591
Na meg is volt a teszt. Martin egyből esett egyet az Aprilia-val, Bestia is a KTM-el, Aldeguer is. MM és Pecco gépe is marha jól nézett ki(az egyik full piros, másik fehéres), kíváncsi leszek, h ezen a GP24-en mennyit tudnak még fejleszteni, mert ez egy brutál gép lehet, ha a kis Marquez ilyen időt repített vele 😀 Bezzechi-re kíváncsi leszek, h Martin ellen mire megy, mert ő volt a leggyengébb Ducati-s idén..pedig volt ott azért egy Morbidelli(oké, ő GP24-en és AM is).
1 napja
Mikey
18 720
A 23XI Racing spoilerezett egyet a leendő harmadik versenyzőjükről, és határozottan Riley Herbst alakja van az emberünknek.Miért is igazolnának le egy ténylegesen tehetséges Corey Heimot, ha leigazolhatják Herbst apuci pénzét is?
Persze majd holnap kiderül hivatalosan is.
1 napja
Mikey
18 720
Hivatalos, hogy Ryan Preece vezeti jövőre a #60-as RFK Racing Fordot, a Kroger pedig a csapat mindhárom autóján meg fog jelenni főszponzorként.
3 napja
Aprilla tavaly év elején (vagy 2 éve?) igencsak jó volt, aztán a fejlesztésekben nagyon ellépett tőlük a Duc. És most is év elején sokkal kisebb volt a lemaradás, de év végére megint már nem rúgtak labdába, szóval nem biztos, hogy a pilótákkal van itt baj.Ducati kétszer annyi adatból dolgozhatott, mint mindenki más. Így azért lehet fejleszteni.
NB2
Jövőre kettővel kevesebb Ducati lesz, kettővel több Yamaha, az Apriliánál is lesz top versenyző. Acosta pedig gyári motorral fog menni.
Marquez vs valaki meccs lesz a vb-ért. Hogy ki lesz a valaki, az több esélyes. Quartararo, Martin, Acosta közül bármelyiket el tudom képzelni - attól függően hogy mennyire borulnak az erőviszonyok.
Az szinte biztos, hogy a Duki valamennyit veszít az előnyéből, kérdés hogy a Yamaha mennyit tud profitálni a dupla adatmennyiségből, kérdés amiről beszélünk, hogy mennyire versenyképes valójában az Aprilia, mennyit gyorsul Acosta attól, hogy fullgyári csapattal megy... stb...
Jó lesz ez. 😊
3 napja
állítólag Perez marad még 2 évig a RBR-nélVan olyan teória is, hogy nem is akarnak bajnokok lenni csapatban, mert így több időt kaphatnak szélcsatornában.
a pénz ennyit számít????
NB2
Ennél a pénz sokkal valószínűbb.
3 napja
állítólag Perez marad még 2 évig a RBR-néla pénz ennyit számít????
3 napja
Aprilla tavaly év elején (vagy 2 éve?) igencsak jó volt, aztán a fejlesztésekben nagyon ellépett tőlük a Duc. És most is év elején sokkal kisebb volt a lemaradás, de év végére megint már nem rúgtak labdába, szóval nem biztos, hogy a pilótákkal van itt baj.
3 napja
Apriliáról azt mondják már egy ideje, hogy nem tudják valójában mennyire vannak elmaradva a Dukitól. Mert ők egyébként azt sejtik, hogy nem nagyon, de nem volt olyan szintű versenyzőjük, mint akik a Dukinál vannak. Ezért lesz mérvadó a következő év, mert lesz top versenyzőjük, és így ki fog derülni, hogy hol tart a technika.Én csak attól tartok, h jövőre az aprilia-n bele fog szurkolni a mezőnybe. Ne legyen így, de az a motor alapbol elég hektikus, plusz nem is tűnik egy könnyen vezethető gépnek, főleg egy Ducati-hoz képest.Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak még fanyalogni, hogy “csak” három versenyt nyert de szerintem félrevezető ez alapján megítélni a szezonját. Pecco is biztos, hogy gondolkodás nélkül cserélné a maga tizenegyjét a VB címért.Hat le a kalappal Martin előtt! Kvázi hibátlan szezont hozott. Bevallom én nem hittem, h képes lesz az utolsó futamokat bukás nélkül lehozni, de megcsinálta.Azert messze volt ez a tökéltes szezontól.
Teljesen megérdemelt, szép volt!
rob3r7o
Toca
3 főfutamos nullázásnál egy 20 verseny hétvégés szezonban, úgy hogy emelett folyamatosan dobogón volt, szerintem kevesen tudnának jobbat.
Cowboykarcsi90
Szóval kiváncsi leszek. Meg a Bestia/Vinales parosra is, h ok meg a ktm-mel mire mennek majd, főleg a gyári parossal összevetve.
rob3r7o
3 napja
Mondjuk az agyatlan pontrendszer tesz azért, hogy az ember ne figyelje.dirtfish.com/rally/wrc/hybrid-removed-from-rally1-cars-for-2025/?fbclid=IwY2xjawGm6mJleHRuA2FlbQIxMQABHfl7kInSwroIgcpBtGv6fRZdjHzH1kPlmfQG_2dqdUIsk-tmsLjIrBQoAg_aem_y7s2fzGDVaJsByAeVD_cGgEgyrészt örülök neki, másrészt valamit muszáj volt lépniük mert piszkosul el van laposodva a rally.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
3 napja
dirtfish.com/rally/wrc/hybrid-removed-from-rally1-cars-for-2025/?fbclid=IwY2xjawGm6mJleHRuA2FlbQIxMQABHfl7kInSwroIgcpBtGv6fRZdjHzH1kPlmfQG_2dqdUIsk-tmsLjIrBQoAg_aem_y7s2fzGDVaJsByAeVD_cGgEgyrészt örülök neki, másrészt valamit muszáj volt lépniük mert piszkosul el van laposodva a rally.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 napja
Én lehet túl optimista vagyok, de egy 2-3 győzelmes, stabilan top5ös szereplést, ami egy VB bronz körüli év végi eredményt jelentene, nem látok valóságtól elrugaszkodottnak. Tehát kb mint amilyen szezont MM hozott idén.Én csak attól tartok, h jövőre az aprilia-n bele fog szurkolni a mezőnybe. Ne legyen így, de az a motor alapbol elég hektikus, plusz nem is tűnik egy könnyen vezethető gépnek, főleg egy Ducati-hoz képest.Biztos vagyok benne, hogy sokan fognak még fanyalogni, hogy “csak” három versenyt nyert de szerintem félrevezető ez alapján megítélni a szezonját. Pecco is biztos, hogy gondolkodás nélkül cserélné a maga tizenegyjét a VB címért.Hat le a kalappal Martin előtt! Kvázi hibátlan szezont hozott. Bevallom én nem hittem, h képes lesz az utolsó futamokat bukás nélkül lehozni, de megcsinálta.Azert messze volt ez a tökéltes szezontól.
Teljesen megérdemelt, szép volt!
rob3r7o
Toca
3 főfutamos nullázásnál egy 20 verseny hétvégés szezonban, úgy hogy emelett folyamatosan dobogón volt, szerintem kevesen tudnának jobbat.
Cowboykarcsi90
Szóval kiváncsi leszek. Meg a Bestia/Vinales parosra is, h ok meg a ktm-mel mire mennek majd, főleg a gyári parossal összevetve.
rob3r7o
Aztán, hogy hosszútávon mire lesz képes ez a házasság azt nem tudhatjuk, de én azon meglepődnék, ha olyan szintem be lenne mohásodva a középmezőnybe Martin, mint amennyire idén Espargaro és MVK általában be volt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!