Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
1 órája
Szerintem az alap kiindulási pont nem rossz, de az is biztos, hogy még finomítani kell a szabályokon. illetve ha nem írják folyamatosan a későbbiekben, hogy kinek mennyi energiája van akkor totál követhetetlen lesz az egész.amúgy a kocsik jól néznek ki, tetszik ahogy mozognak, szóval ez a része rendben van
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 órája
FIA megkoszonheti Leclercnek meg a szarul felepitett akku toltest a Mercinek mert igy lattunk egy nagyon jo kis csatat ami most kicsit elcsendesiti a kritikakat de ez fugazi sajnos. Nem mondom hogy total zsakutca de muszaj lenne visszavenni a max energiabol hogy kicsit egyenletesebb legyen a teljesitmeny mert ez igy olyan mint mikor a Mario Kartban kapsz valami lassito buntetest.
1 órája
Elfogadom, hogy a versenyzők sírnak, de mi nézőknek szerintem az első 20 kőr sokkal jobb volt, mint bármelyik futam tavalyról. Akció, akció hátán, szerintem ezt akarja a nép. Nem a leggyorsabb autók, menedzselni kell dolgokat, de még ezen a szar pályán is viszonylag élvezhető első 20 kőrt kaptunk. Utána sajna beszürkült, de én nem sírok emiatt most, nekem ez pozitív csalódás.
4 órája
persze nem lehet tudni ki mennyire spórol, de a Ferrari pilóták pont a VSC-n vesztett idővel vannak lemaradva a Mercik mögöttHát furcsa volt, hogy nem jöttek ki, de azért egy 7-8 tizeddel gyorsabb duot magad mogott tsrtani 42 körön keresztül… az se tűnik működőképesnek.
Heisman nádor
Amit valmelyikük mondott a rádión legalább az egyik Ferrarinak jönnie kellett volna.
4 órája
persze nem lehet tudni ki mennyire spórol, de a Ferrari pilóták pont a VSC-n vesztett idővel vannak lemaradva a Mercik mögött
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
4 órája
Ferrarinak semmi értelme nem volt ezt csinálni (jelenleg nagyon meglepne ha pont a Merci aki az előszezonban pont ebbe volt extra nem tudna végigmenni). Leclerc bejöhet 2.-nak, de így Hamiltontól elvették az esélyt hogy esetleg egy dobogó beessen nekiHa nem jön a 2 Merci akkor sose előzi őket LeClerc.
Heisman nádor
Ráadásul csak f2f volt esélye ha köridőket kell menni otthagyják őket.
Amúgy kijön Russel 4 mp-vel Löki mögé közepes/lágyra a végén is megeszi ha úgy van. Ráadásul amennyi VSC van…
4 órája
Ferrarinak semmi értelme nem volt ezt csinálni (jelenleg nagyon meglepne ha pont a Merci aki az előszezonban pont ebbe volt extra nem tudna végigmenni). Leclerc bejöhet 2.-nak, de így Hamiltontól elvették az esélyt hogy esetleg egy dobogó beessen neki
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 órája
eddig klasszisokkal jobb a versenyzés, ennyi akció szerintem egész 2025-ben nem volt 😀
5 órája
Piastri már mid-season (Baku) formban van
9 órája
Dunne sztem jó pilóta, csak nem vmi okos. Közben 1.-2. Tsolov vs Camara avagy F-3 újratöltve 🙂
11 órája
Power és Rasmussen összement az első helyért, a fogadóirodák erre sem fizettek sokat.
Poloska vagyok.
12 órája
Hauger menőzik hogy hátrafelé is tud 150-nel menni. 😀Matukával mehetne tolatóversenyt
Mikey
Poloska vagyok.
13 órája
Hauger menőzik hogy hátrafelé is tud 150-nel menni. 😀óriási jelenet volt
Mikey
13 órája
Bazmeg Veekay.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
13 órája
Hauger menőzik hogy hátrafelé is tud 150-nel menni. 😀
13 órája
Mindjárt IndyCar verseny Phoenixből, nekem pedig csak az előbb esett le hogy doubleheader weekend van, miután hallottam Loganót beszélni.
14 órája
Persze így megvan.Beírtam Googleba hogy f2 full races, és az első találatnál 😀Na, pótoltam mindent, az F2 legalább jó volt, és Alonso 17. helyét is lehet pozitívumként megélni 😀 😕Hol nézted?
zacknorb
steelwolf
zacknorb
Csak azt hittem h valahol szinkronosan láttad.
15 órája
Beírtam Googleba hogy f2 full races, és az első találatnál 😀Na, pótoltam mindent, az F2 legalább jó volt, és Alonso 17. helyét is lehet pozitívumként megélni 😀 😕Hol nézted?
zacknorb
steelwolf
Poloska vagyok.
16 órája
Feleségem nem igazán szerette, hogy a vásárnapjaink a Forma-1-hez igazodnak (az M4 ugye nem nézhető vissza, mondjuk állami TV miért is lenne…), így a visszanézhetőség érdekében előfizettem az F1TV-re.Így egy quali után azt mondom, hogy nem tudom eddig miért nem így néztem (nem mellesleg a betétfutamok és az elmúlt évtizedek versenyei is nézhetők). 😀
Szerkesztette: Jughead
16 órája
Na, pótoltam mindent, az F2 legalább jó volt, és Alonso 17. helyét is lehet pozitívumként megélni 😀 😕Hol nézted?
zacknorb
19 órája
Na, pótoltam mindent, az F2 legalább jó volt, és Alonso 17. helyét is lehet pozitívumként megélni 😀 😕
Poloska vagyok.
22 órája
Ez keves kivetellel egy ideje mar igy van. Mindenki felkeszult, mindenki tudja a szintet. Az autok kozotti kulonbsegek is mindig megvoltak sot ennel sokkal drasztikusabb volt. Ha tul szoros a mezony azert baj mert nem tudnak elozgetni, ha nagy a kulonbseg meg az. En visszahoznam a tankolast mert az adta ki a leginkabb a palyan a sebessegkulonbsegeket, mesterseges machinalas nelkul.Egy kis megjegyzés, igaz h edzés.Semmit se jelent, akkora a különbség az autók között.
De az 1-10-ben 4 másodéves és egy újonc van.
Jó lesz az utánpótlás.
steelwolf
Valszeg Colapinto, Sargeant vagy Zhou is első sorba kvalifikálta volna magát a Mercivel, míg Verstappen nem ment volna Q2-be se a Cadillackel, se az Astonnal.
Duff
22 órája
Egy kis megjegyzés, igaz h edzés.Semmit se jelent, akkora a különbség az autók között.
De az 1-10-ben 4 másodéves és egy újonc van.
Jó lesz az utánpótlás.
steelwolf
Valszeg Colapinto, Sargeant vagy Zhou is első sorba kvalifikálta volna magát a Mercivel, míg Verstappen nem ment volna Q2-be se a Cadillackel, se az Astonnal.
Szerkesztette: Duff