NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
Ez is milyen jo mar: www.youtube.com/watch?v=7E-cwNiFzZw

Hat vilagbajnok jovore, de a lenyeg KIMI! 😀

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Kimi visszatérése: http://www.youtube.com/watch?v=XrR8l8gvtZY
😂
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Ferrari és a Red Bull kilépett a FOTÁ-ból. Nem lennék meglepve ha a McLaren és a Merci is követné őket.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
megyek lottót venni... nincs kedvem visszakeresni de amikor először szóba került h kimi visszatér akkor mondtam h lotus lesz belőle... nagyon ügyes gyerek vagyok! 😀

a kérdés csak az, hogy autó h lesz a kocsiból mert kimi sosem az autó fejlesztői lelkesedéséről volt híres... :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
endorphyn Seattle Seahawks 1 850 — Seahawk Royal Guard
"Hivatalos: Raikkönen visszatér az F1-be, a Lotus Renault GP pilótájaként" na most akkor ez a régimostmárnemrönólótusz ugye?És ha igen akkor gondolom Senna helyére,legalábbis Petrov azért általában verte Sennat,meg amúgy is több szponzort hoz.Na kíváncsi leszek.Kubicát ugyan akkor azért sajnálom,mert gyakorlatilag kijelenthető hogy vége az F1es pálya futásának.

És közben olvasom hogy nem,bizony Petrov lett elküldve,érdekes.Cowboykarcsi
Vegre lesz miert neznem a F1-et! 😊 Viszont az a roncsauto...

-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Nem voltam nagy Kimi drukker sosem, de nagyon örülök neki, hogy visszatér az F1be. Itt van a helye.
Másrészt remélem Kubica megkap mondjuk egy Ferka tesztpilóta szerződést és év közben szépen átültetik Massa helyére

JT Daniels fan
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
"Hivatalos: Raikkönen visszatér az F1-be, a Lotus Renault GP pilótájaként" na most akkor ez a régimostmárnemrönólótusz ugye?És ha igen akkor gondolom Senna helyére,legalábbis Petrov azért általában verte Sennat,meg amúgy is több szponzort hoz.Na kíváncsi leszek.Kubicát ugyan akkor azért sajnálom,mert gyakorlatilag kijelenthető hogy vége az F1es pálya futásának.

És közben olvasom hogy nem,bizony Petrov lett elküldve,érdekes.Cowboykarcsi
Sztem Petrovot beültetik a Caterhambe. Kubica meg tényleg érdekes kérdés, állítólag nem áll úgy a rehabbal h értelme lenni neki kocsit adni a köv idényre, mindenesetre lehet h idény közben beül vki helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 509 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Na ilyen hírekre jó ébredni 😊

több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan

És közben olvasom hogy nem,bizony Petrov lett elküldve,érdekes.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
60 kört nem is tudtam, hogy végig lehet menni súlyos váltóhibával...Habi
Vettel megjavította a futam közben.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
60 kört nem is tudtam, hogy végig lehet menni súlyos váltóhibával...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 798 — Whoops, looks like something went wrong.
hogyne, váltógondja van, majd megfutja a leggyorsabb kört és minden gond nélkül 2. helyre behozza a kocsit...
hát egy lófaszt nem Webber 3. helyéért csinálták az egészet, Gyuszikám, húzd ki a nyelved a RB seggéből

több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
még ki is irták h Hamilton van Alonso mögött, Gyula így se kapcsolt 😀
na, a második ismétlés után leesett 😀
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 313 — we almost always almost win
Legalább az eső miatt várhatóan izgalmas lesz a mai futam 😊 De persze 7-ig fejezzék be a körözgetést a srácok.gamerkr
miért izgalmas az, h köröznek a SC mögött mert kicsit nedves a pálya?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 509 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Legalább az eső miatt várhatóan izgalmas lesz a mai futam 😊 De persze 7-ig fejezzék be a körözgetést a srácok.

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 708
Mennyire jó a red Bull? Az ifjonc teszten Jean-Eric Vergne 9 tizedet vert a második helyet hozó ferraris Bianchira... Az idejével 6. lett volna az időmérőn. Ügyes srác de nem lehet véletlen hogy tavaly Ricciardo is nagyon elverte a többieket a Red Bullal.
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Abu Dhabiban is érződik a válság.
JayB
Faszom a paparazzikba.... Most mit csináljak amikor nincs még kész a teremgarázsom...
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Rossz irányból fényképeztek. Ez csak a helyi Ferrari szalon bemutatóterme... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Abu Dhabiban is érződik a válság.
több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
az uccsó 3 futamot végigaludtam... csak szerintem szarik bele mindegyik a versenyzésbe mióta vettel a vb? :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?Cowboykarcsi
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.JayB
Erről az opcióról még nem is hallottam, de nekem is jobban tetszene. Pláne, ha a Torro Rosso tudná azt hozni amit itt az év vége felé.FViktor93
A második fele csak az én személyes spekulációm 😀 De ha a Torro Rossonál köt ki kizárt hogy ne ez legyen a forgatókönyv.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?Cowboykarcsi
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.JayB
Erről az opcióról még nem is hallottam, de nekem is jobban tetszene. Pláne, ha a Torro Rosso tudná azt hozni amit itt az év vége felé.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Na ki van a képen? 😊
JayB
Cristiano Rolando + Csabi Alonzó. Mit nyertem? 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Na ki van a képen? 😊
több mint 14 éve
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.