NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Ez is milyen jo mar: www.youtube.com/watch?v=7E-cwNiFzZwHat vilagbajnok jovore, de a lenyeg KIMI! 😀
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Ferrari és a Red Bull kilépett a FOTÁ-ból. Nem lennék meglepve ha a McLaren és a Merci is követné őket.
több mint 14 éve
megyek lottót venni... nincs kedvem visszakeresni de amikor először szóba került h kimi visszatér akkor mondtam h lotus lesz belőle... nagyon ügyes gyerek vagyok! 😀a kérdés csak az, hogy autó h lesz a kocsiból mert kimi sosem az autó fejlesztői lelkesedéséről volt híres... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
"Hivatalos: Raikkönen visszatér az F1-be, a Lotus Renault GP pilótájaként" na most akkor ez a régimostmárnemrönólótusz ugye?És ha igen akkor gondolom Senna helyére,legalábbis Petrov azért általában verte Sennat,meg amúgy is több szponzort hoz.Na kíváncsi leszek.Kubicát ugyan akkor azért sajnálom,mert gyakorlatilag kijelenthető hogy vége az F1es pálya futásának.Vegre lesz miert neznem a F1-et! 😊 Viszont az a roncsauto...
És közben olvasom hogy nem,bizony Petrov lett elküldve,érdekes.Cowboykarcsi
-- TIME I'AM! --
több mint 14 éve
Nem voltam nagy Kimi drukker sosem, de nagyon örülök neki, hogy visszatér az F1be. Itt van a helye.Másrészt remélem Kubica megkap mondjuk egy Ferka tesztpilóta szerződést és év közben szépen átültetik Massa helyére

JT Daniels fan
több mint 14 éve
"Hivatalos: Raikkönen visszatér az F1-be, a Lotus Renault GP pilótájaként" na most akkor ez a régimostmárnemrönólótusz ugye?És ha igen akkor gondolom Senna helyére,legalábbis Petrov azért általában verte Sennat,meg amúgy is több szponzort hoz.Na kíváncsi leszek.Kubicát ugyan akkor azért sajnálom,mert gyakorlatilag kijelenthető hogy vége az F1es pálya futásának.Sztem Petrovot beültetik a Caterhambe. Kubica meg tényleg érdekes kérdés, állítólag nem áll úgy a rehabbal h értelme lenni neki kocsit adni a köv idényre, mindenesetre lehet h idény közben beül vki helyére.
És közben olvasom hogy nem,bizony Petrov lett elküldve,érdekes.Cowboykarcsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Na ilyen hírekre jó ébredni 😊
több mint 14 éve
"Hivatalos: Raikkönen visszatér az F1-be, a Lotus Renault GP pilótájaként" na most akkor ez a régimostmárnemrönólótusz ugye?És ha igen akkor gondolom Senna helyére,legalábbis Petrov azért általában verte Sennat,meg amúgy is több szponzort hoz.Na kíváncsi leszek.Kubicát ugyan akkor azért sajnálom,mert gyakorlatilag kijelenthető hogy vége az F1es pálya futásának.És közben olvasom hogy nem,bizony Petrov lett elküldve,érdekes.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
60 kört nem is tudtam, hogy végig lehet menni súlyos váltóhibával...HabiVettel megjavította a futam közben.
több mint 14 éve
60 kört nem is tudtam, hogy végig lehet menni súlyos váltóhibával...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
hogyne, váltógondja van, majd megfutja a leggyorsabb kört és minden gond nélkül 2. helyre behozza a kocsit... hát egy lófaszt nem Webber 3. helyéért csinálták az egészet, Gyuszikám, húzd ki a nyelved a RB seggéből
több mint 14 éve
még ki is irták h Hamilton van Alonso mögött, Gyula így se kapcsolt 😀na, a második ismétlés után leesett 😀
több mint 14 éve
Legalább az eső miatt várhatóan izgalmas lesz a mai futam 😊 De persze 7-ig fejezzék be a körözgetést a srácok.gamerkrmiért izgalmas az, h köröznek a SC mögött mert kicsit nedves a pálya?
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Legalább az eső miatt várhatóan izgalmas lesz a mai futam 😊 De persze 7-ig fejezzék be a körözgetést a srácok.
több mint 14 éve
Mennyire jó a red Bull? Az ifjonc teszten Jean-Eric Vergne 9 tizedet vert a második helyet hozó ferraris Bianchira... Az idejével 6. lett volna az időmérőn. Ügyes srác de nem lehet véletlen hogy tavaly Ricciardo is nagyon elverte a többieket a Red Bullal.
több mint 14 éve
Abu Dhabiban is érződik a válság.Faszom a paparazzikba.... Most mit csináljak amikor nincs még kész a teremgarázsom...
JayB
több mint 14 éve
Rossz irányból fényképeztek. Ez csak a helyi Ferrari szalon bemutatóterme... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
az uccsó 3 futamot végigaludtam... csak szerintem szarik bele mindegyik a versenyzésbe mióta vettel a vb? :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
A második fele csak az én személyes spekulációm 😀 De ha a Torro Rossonál köt ki kizárt hogy ne ez legyen a forgatókönyv.Erről az opcióról még nem is hallottam, de nekem is jobban tetszene. Pláne, ha a Torro Rosso tudná azt hozni amit itt az év vége felé.FViktor93Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?CowboykarcsiTárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.JayB
több mint 14 éve
Erről az opcióról még nem is hallottam, de nekem is jobban tetszene. Pláne, ha a Torro Rosso tudná azt hozni amit itt az év vége felé.Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?CowboykarcsiTárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.JayB
több mint 14 éve
Na ki van a képen? 😊Cristiano Rolando + Csabi Alonzó. Mit nyertem? 😛
JayB
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?CowboykarcsiTárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.
JayB