Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 713
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?Cowboykarcsi
Tárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Jaj de várom hogy csak az RB közelébe legyen valaki jövőre,remélem a Ferka 😊Toca
Én azt várom, h esetleg vmit jövőre elcseszik a redbull, mint a Ferrari 2009ben és szenvedni fognak a középmezőnyben, de ez ugyis lehetetlen 😀

Valóban jó lenne, ha jövőre nem ilyen egyeduralom lenne, mert ez az idény nagyon tré volt. A Mercedes is lehetne jobb és akkor esetleg 4 kiemelkedő csapat lenne. De a Williamstől is nagy fejlődést várok, mert ez az idény szégyen volt számukra.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀Habi
Első kanyarban kiesett és 2 óra múlva a stúdióban csak erről volt szó, a két pilótáról aki más dimenzióban autózott semmi 😀JayB
Mert Vettel őket is lekörözte volna... Jaj de várom hogy csak az RB közelébe legyen valaki jövőre,remélem a Ferka 😊
több mint 14 éve
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀Habi
Első kanyarban kiesett és 2 óra múlva a stúdióban csak erről volt szó, a két pilótáról aki más dimenzióban autózott semmi 😀
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Kb. eddig volt értelme nézni. Vettel kiesett a többi nem izgat. Talán ha a király (MSC) behúzná, de erre kicsi az esély.Amadeus91
1 divatfannal kevesebb 😀
Ferrari eszméletlen gyenge, Massa giga szar, remélem jövőre raknak Alonso alá egy jó autót amivel elkentheti a kicsi szomorú Vettelkét akinek végtelen rekord csúszott ki a kezéből ezért majdnem elpityeredett...
több mint 14 éve
eltelt 5 kör és még mindig Vettelkéről beszélnek, behalok.

Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.gamerkr
Ezt én is figyeltem. 😀 Amugy a 8. körig beszélgettek Vettelkéről.
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Maldonado szvsz nálam kapná már a fekete zászlót.
több mint 14 éve
Kár hogy nem tudott visszamenni, megnéztem volna hogy mit csinál a darálóban úgy hogy nem klappol minden hibátlanul.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 176
Kb. eddig volt értelme nézni. Vettel kiesett a többi nem izgat. Talán ha a király (MSC) behúzná, de erre kicsi az esély.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man

Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.gamerkr
Ne izgulj még a felénél se tartanak. Én kb a 15. körig tippelem, hogy ez lesz a téma.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.

több mint 14 éve
Vettel defekt és kiesett. Milyen örömteli pillanat ez :cool: Gyula meg depis lett.
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Szujó>GyulaiJayB
+1

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Szujó>Gyulai
több mint 14 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Hihetetlen, mit talaltam!! Kotelezo minden F1 fannak! Kozel 2 oranyi dokumentumfilm a sportag legszebb idoszakabol, a turbos evekbol. Bemutatja a V6-os Cosworth Turbo szuleteset. Nekem egyszeruen megunhatatlan. Hihetetlen muhelytitkok, tesztvideok stb.

1. resz
http://www.youtube.com/watch?v=xbB1qwhKaaE

2. resz
http://www.youtube.com/watch?v=gqfVAGOaGEc&feature=related

Related videosban pedig ott van a Secret Life of D1, ami pedig a Williams BMW csapatrol szol, szinten majdnem 2 ora, de arrol meg nem tudok velemenyt mondani, mert annyira nem is erdekel, plusz nem tudom megunni ezeket a hihetetlen kepsorokat a `80-as evek F1-ebol. 😀

Ez pedig a Rally legendas es reg betiltott szornyeirol, a B csoportos autokrol keszult tobb, mint 1 oras film.

http://www.youtube.com/watch?v=pfsRtRlxOws&feature=related

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 14 éve
Rosberg Maranelloban járt.... 😊
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Gyulánk megint Vetteldícsérő félórát tart.
Komolyan már rosszul vagyok tőle.
Főleg az ilyen "Vettel már mindent megnyert" mondatoktól.
Akkor Schumi mit mondjon?Bazzani
ő még a mindennél is többet 😉

több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
Gyulánk megint Vetteldícsérő félórát tart.
Komolyan már rosszul vagyok tőle.
Főleg az ilyen "Vettel már mindent megnyert" mondatoktól.
Akkor Schumi mit mondjon?

több mint 14 éve
Hát Alonsonak megint sikerült kihozni a maximum +1 helyet, mi lenne ha csak legalább esélyes autója lenne, nem is kell a legjobb...
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
red bullos szerelők micsinálnak a felső motorbeömlőnél minden boxkiállásnál?EaRl
csalnak 😊
több mint 14 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
red bullos szerelők micsinálnak a felső motorbeömlőnél minden boxkiállásnál?
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Massa bazdmeg még balfasz is vagy mellé. grat.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Massa ámokfutás...