Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 14 éve
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?CowboykarcsiTárgyalgatnak de a Red Bullal is kapcsolatban van mint Torro Rosso pilóta, egy év alatt felhozza magát aztán ül Webber helyére. Sokkal értelmesebb dolog lenne mint a Williamsnél szenvedni.
több mint 14 éve
Raikkonenről mit lehet akkor tudni,tótágast áll e a Williamsel vagy nem?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Jaj de várom hogy csak az RB közelébe legyen valaki jövőre,remélem a Ferka 😊TocaÉn azt várom, h esetleg vmit jövőre elcseszik a redbull, mint a Ferrari 2009ben és szenvedni fognak a középmezőnyben, de ez ugyis lehetetlen 😀
Valóban jó lenne, ha jövőre nem ilyen egyeduralom lenne, mert ez az idény nagyon tré volt. A Mercedes is lehetne jobb és akkor esetleg 4 kiemelkedő csapat lenne. De a Williamstől is nagy fejlődést várok, mert ez az idény szégyen volt számukra.
több mint 14 éve
Mert Vettel őket is lekörözte volna... Jaj de várom hogy csak az RB közelébe legyen valaki jövőre,remélem a Ferka 😊ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀HabiElső kanyarban kiesett és 2 óra múlva a stúdióban csak erről volt szó, a két pilótáról aki más dimenzióban autózott semmi 😀JayB
több mint 14 éve
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀HabiElső kanyarban kiesett és 2 óra múlva a stúdióban csak erről volt szó, a két pilótáról aki más dimenzióban autózott semmi 😀
több mint 14 éve
ez a Vettelizmus kezd felnőni a Barcalonaizmus&Messizmus szintjére... 😀

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Kb. eddig volt értelme nézni. Vettel kiesett a többi nem izgat. Talán ha a király (MSC) behúzná, de erre kicsi az esély.Amadeus911 divatfannal kevesebb 😀
Ferrari eszméletlen gyenge, Massa giga szar, remélem jövőre raknak Alonso alá egy jó autót amivel elkentheti a kicsi szomorú Vettelkét akinek végtelen rekord csúszott ki a kezéből ezért majdnem elpityeredett...
több mint 14 éve
eltelt 5 kör és még mindig Vettelkéről beszélnek, behalok.Ezt én is figyeltem. 😀 Amugy a 8. körig beszélgettek Vettelkéről.
Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.gamerkr
több mint 14 éve
Maldonado szvsz nálam kapná már a fekete zászlót.
több mint 14 éve
Kár hogy nem tudott visszamenni, megnéztem volna hogy mit csinál a darálóban úgy hogy nem klappol minden hibátlanul.
több mint 14 éve
Kb. eddig volt értelme nézni. Vettel kiesett a többi nem izgat. Talán ha a király (MSC) behúzná, de erre kicsi az esély.
több mint 14 éve
eltelt 5 kör és még mindig Vettelkéről beszélnek, behalok.Ne izgulj még a felénél se tartanak. Én kb a 15. körig tippelem, hogy ez lesz a téma.
Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.gamerkr

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
eltelt 5 kör és még mindig Vettelkéről beszélnek, behalok.Nem baj, szokja csak a kieséseket, jövőre úgy se lesz ilyen éve.
több mint 14 éve
Vettel defekt és kiesett. Milyen örömteli pillanat ez :cool: Gyula meg depis lett.
több mint 14 éve
Szujó>GyulaiJayB+1
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Szujó>Gyulai
több mint 14 éve
Hihetetlen, mit talaltam!! Kotelezo minden F1 fannak! Kozel 2 oranyi dokumentumfilm a sportag legszebb idoszakabol, a turbos evekbol. Bemutatja a V6-os Cosworth Turbo szuleteset. Nekem egyszeruen megunhatatlan. Hihetetlen muhelytitkok, tesztvideok stb.1. resz
http://www.youtube.com/watch?v=xbB1qwhKaaE
2. resz
http://www.youtube.com/watch?v=gqfVAGOaGEc&feature=related
Related videosban pedig ott van a Secret Life of D1, ami pedig a Williams BMW csapatrol szol, szinten majdnem 2 ora, de arrol meg nem tudok velemenyt mondani, mert annyira nem is erdekel, plusz nem tudom megunni ezeket a hihetetlen kepsorokat a `80-as evek F1-ebol. 😀
Ez pedig a Rally legendas es reg betiltott szornyeirol, a B csoportos autokrol keszult tobb, mint 1 oras film.
http://www.youtube.com/watch?v=pfsRtRlxOws&feature=related
több mint 14 éve
Rosberg Maranelloban járt.... 😊
több mint 14 éve
Gyulánk megint Vetteldícsérő félórát tart.ő még a mindennél is többet 😉
Komolyan már rosszul vagyok tőle.
Főleg az ilyen "Vettel már mindent megnyert" mondatoktól.
Akkor Schumi mit mondjon?Bazzani
több mint 14 éve
Gyulánk megint Vetteldícsérő félórát tart.Komolyan már rosszul vagyok tőle.
Főleg az ilyen "Vettel már mindent megnyert" mondatoktól.
Akkor Schumi mit mondjon?
több mint 14 éve
Hát Alonsonak megint sikerült kihozni a maximum +1 helyet, mi lenne ha csak legalább esélyes autója lenne, nem is kell a legjobb...
több mint 14 éve
red bullos szerelők micsinálnak a felső motorbeömlőnél minden boxkiállásnál?EaRlcsalnak 😊
több mint 14 éve
red bullos szerelők micsinálnak a felső motorbeömlőnél minden boxkiállásnál?
több mint 14 éve
Massa bazdmeg még balfasz is vagy mellé. grat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Massa ámokfutás...