Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi baj volt a Gyulával?Janek
Azon túl, hogy általában úgy közvetített mint egy elfogult 10 éves a világon semmi.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 875 — Apu ökölbeszorított keze
Mi baj volt a Gyulával?

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Mark-nak rejtett tartalékai vannak a F1-es pályafutása utánra. Először anno Le Mans-i 24 órás a Mercedes-ben, aztán két éve Valencia-ban ismét bizonyított , most meg Kínában is majdnem... csak a propeller hiányzik.
Webber-t a Red Bull Air Race-be!!!

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek

ízirájder
több mint 13 éve
catattack 3 520
Most hozta a futár bácsi a jegyeket!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 637 — Poloska confirmed
Ha valaki jön a Ringre, akkor összeütközhetnénk egy koccintásra. A Zengő team sikerére...
Szerintem k.rvajó ötlet lenne...catattack
én ott leszek 6-án. meg szerintem Schleck is.shawnka
Me too.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Kb a verseny kétharmadáig bizakodó voltam hogy Alonso odaérhet az 5-6. helyre de persze eggyel több kiállás kellet...JayB
Ne haragudj ,de ezt Alonso baszta el és nem a Ferrari. 1 kiálással kevesebb , hogy ? Kimi előtt jött ki egy körrel és látszik,hogy elfogyot alatta a gumi. Egyébként Alonso simán Hamilton-Webber-Vettel trióval kellett volna,hogy bejöjjön ,de sajna csúnyán elkúrta,hogy külső ívről lecsúszott , a 10 körös gumi előnyét is bukta és visszais esett kb 5 mpvel legalább.
Persze,így is emberfelettit megy idén megint és a kocsi még mindig fos, de ez a taktika kurva jó volt,végig jött előre és ha nincs a baki Hamilton-Webber kakaskodásból is profitálhatott volna ,ez van.Toca
Ő azt nyilatkozta hogy a három kiállásos taktika akkor lett volna előnyös ha pályán tud előzni de a Ferrari egyik legnagyobb hátránya a végsebesség így ez az egyenesben nem működött...JayB
Szép és jó tehermentesítő nyilatkozat, de nézd meg a versenyt. Folyamatosan jött előre valaki hátán. Nyilván jobban fogytak a gumik. De pl. mikor kijött Hamival együtt (első két kiállásban kb 0,5-0,6 mp-t hoztak a szerelők rajta) az a kiállás amiben sipogtak a kommentátorok ,hogy elrontották az ez egész nagydíj leggyorsabb kiállása volt, sajnos a McLarenesek is gyorsak voltak, így nem jött be az előzés ,de ez is mutatja,hogy a taktikával gond nem volt.
Maldonadonak 5 körrel vékonyabbak voltak a gumijai, Alonso tisztán előzési pozicióban volt,mindössze várnia kellett volna mert ott kívül aki megpróbált előzni mind elsszállt. Ő is így tett onnatól miután felszántotta a gumival aföldet, kicsit el is fékezte cseszhette az előnyét sőt, így maradnia kellett a helyén. De 6.hely sima liba lett volna enélkül,bár mondom én szerintem Vettelt is megfoghatta volna. Amúgy meg Massa -1 pittel csinálta meg,úgyhogy szabadon autózhatott és most nem is ment borzasztóan és láttuk mi lett belőle.
A Ferrari lassú eddig is tudtuk, Alonsotól tökéletes versenyzés kell,hogy az 5-6.helyre érjen, most ezt elszúrta ez van , tökéletesen nem lehet mindig menni, Hamiltonnak egy ilyen kicsúszás 1-2 helyébe került volna , ezzel a Ferrarival ez 3-4 helyet jelent ez a helyzet. Ezen kell javítani
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
Kb a verseny kétharmadáig bizakodó voltam hogy Alonso odaérhet az 5-6. helyre de persze eggyel több kiállás kellet...JayB
Ne haragudj ,de ezt Alonso baszta el és nem a Ferrari. 1 kiálással kevesebb , hogy ? Kimi előtt jött ki egy körrel és látszik,hogy elfogyot alatta a gumi. Egyébként Alonso simán Hamilton-Webber-Vettel trióval kellett volna,hogy bejöjjön ,de sajna csúnyán elkúrta,hogy külső ívről lecsúszott , a 10 körös gumi előnyét is bukta és visszais esett kb 5 mpvel legalább.
Persze,így is emberfelettit megy idén megint és a kocsi még mindig fos, de ez a taktika kurva jó volt,végig jött előre és ha nincs a baki Hamilton-Webber kakaskodásból is profitálhatott volna ,ez van.Toca
Ő azt nyilatkozta hogy a három kiállásos taktika akkor lett volna előnyös ha pályán tud előzni de a Ferrari egyik legnagyobb hátránya a végsebesség így ez az egyenesben nem működött...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 272 — Vikings fan
Persze,így is emberfelettit megy idén megint és a kocsi még mindig fos, de ez a taktika kurva jó volt,végig jött előre és ha nincs a baki Hamilton-Webber kakaskodásból is profitálhatott volna ,ez van.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 236 — NFL bracket champion '26
Az. 😀 Azért kegyetlen, hogy egy nevet nem talál el a futam alatt. Érezni, hogy Wéber helyette is szégyenkezik.(viszont tényleg jobb C.Gyulánál)
Greengo
Most h mondod tényleg, Wéber Mezei mellett tisztára olyan, mint az egyszeri szakkommentátor Faragó Ricsi mellett 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 311 — Eagles fan
nem rossz verseny de Mezei valami hihetetlen nagy faszCowboykarcsi
Az. 😀 Azért kegyetlen, hogy egy nevet nem talál el a futam alatt. Érezni, hogy Wéber helyette is szégyenkezik.(viszont tényleg jobb C.Gyulánál)
Kimit nagyon sajnálom. Ezt nagyon benézték a Lotusnál.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ha valaki jön a Ringre, akkor összeütközhetnénk egy koccintásra. A Zengő team sikerére...
én ott leszek 6-án. meg szerintem Schleck is.shawnka
Megbeszéltük!
Iszunk valami alkoholmentest! 😉
több mint 13 éve
én ott leszek 6-án. meg szerintem Schleck is.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem k.rvajó ötlet lenne...
több mint 13 éve
catattack 3 520
mi bajod van vele? szerintem jó volt, hogy ott volt.shawnka
Bocsi, de nálam kiverte a biztosítékot!
- A safety car vezető helyes portugál fiú.. és a hasonló kaliberű beszólásoktól már k.rva anyáztam...catattack
99 - Beginsszaba
A vesémbe látsz... 😂

Off: Szaba! Még soha nem találkoztunk, de nagyon fasza gyerek lehetsz!
Itt már bizonyítottál! Komolyan! 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
- A safety car vezető helyes portugál fiú.. és a hasonló kaliberű beszólásoktól már k.rva anyáztam...catattack
99 - Begins
több mint 13 éve
catattack 3 520
- A safety car vezető helyes portugál fiú.. és a hasonló kaliberű beszólásoktól már k.rva anyáztam...
több mint 13 éve
mi bajod van vele? szerintem jó volt, hogy ott volt.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Kőváry! Sz.pd ki a Coronel f.szát!
Ez az ótvar k.rvát mi f.sznak hozták ide! Ááááááá! :mad:
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
El lehet érni már a BBC közvetítését szinte rögtön a verseny után. Aki el tudja kerülni az eredményt addig, annak csak ajánlani tudom, mert teljen más dimenzióba helyezi a sportot.

több mint 13 éve
Bahrein meg igazán elmaradhatna, Alonso szerint az a létező legszarabb pálya a Ferrari számára és még ennyi jóra se számít.
több mint 13 éve
Kb a verseny kétharmadáig bizakodó voltam hogy Alonso odaérhet az 5-6. helyre de persze eggyel több kiállás kellet...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Értékes pontok...
Baszott szar ez a pálya a BMW-nek. Vagyis Norbinak. 😕

Állóból tuti szétkúrja a gépet! 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 094 — Axel Foley
Tragédia ez a verseny.

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 261 — Bears & Illinois fan
variálhattok a boxkiállással akármerre buzi olaszok, ha egy darab szar az autótok.
Alonso kurva nagyot ment. 2 pontért.
de nem baj legalább lehet megint szapulni massát.

Webber és Button azért szépen gyűjtögeti a pontokat 😊eaglesmcnabb
Alonso azt bukta be, hogy előtte négyen nem mentek ki a 3. cserére. A gumikopásról meg annyit, hogy 30 köröket mentek egyesek ugyanazzal a szettel......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png