Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Elliott lesz Joy és Bowyer mellett a harmadik kommentátor a vasárnapi Cup Series versenyen. Csak megoldották, hogy szerepeljen és mutatni lehessen! 😀😀😀Végülis egy többszörösen legnépszerűbb NASCAR-versenyzőnek választott pilótáról beszélünk, mégis ki várt volna valami mást?
Mikey
több mint 2 éve
Szerimtem több előzés meg hiring volt mint az egész F1 szezonban
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊engem nagyon, de ovalon is
csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
NB2
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
több mint 2 éve
'Dingerből egyszerre kijött a 10+ év NASCAR és a több open-wheel bajnoki cím egyszerre az Xfinityben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Back-to-back wins at Austin, hell yesss!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Zane-t nem éri utol, nyugi.Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
Mikey
zacknorb
több mint 2 éve
Tehát azt mondjátok, hogy innen lesz érdemes nézni?Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
Mikey
zacknorb
több mint 2 éve
Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁
több mint 2 éve
Áldassék 😃Holnap 21:30Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indulMikor is?
zacknorb
steelwolf
zacknorb
több mint 2 éve
A korábbi IndyCar versenyző Ed Jones számára nem tartott sokáig a bemutatkozás, az első körben szétesett alatta az amúgy is trash Young's Chevy. Pedig kíváncsian vártam, mire lett volna képes Jones.de legalább most pizzat akarok enni miatta. kösz Ed
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A korábbi IndyCar versenyző Ed Jones számára nem tartott sokáig a bemutatkozás, az első körben szétesett alatta az amúgy is trash Young's Chevy. Pedig kíváncsian vártam, mire lett volna képes Jones.
több mint 2 éve
Holnap 21:30Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indulMikor is?
zacknorb
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indulMikor is?
zacknorb
több mint 2 éve
My fantasy like thisByron-Reddick első sor, majd Cindrick és a beugró TaylorNagy poén lenne ha Taylor nyerne holnap. 😀
Első 10-ben 8 Chevy
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Byron-Reddick első sor, majd Cindrick és a beugró TaylorNagy poén lenne ha Taylor nyerne holnap. 😀
Első 10-ben 8 Chevy
zacknorb
több mint 2 éve
Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indul
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Byron-Reddick első sor, majd Cindrick és a beugró TaylorElső 10-ben 8 Chevy
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Jó volt valóban a sprint, ha nem Bagnaia lesz folyton a legjobb Ducattis, akkor mocskos jó idény lehet ez.A hondával csináljanak valamit, mert csak az nem ment el az egyenesben MM mellett aki nem akar, ha még sikerül találni 10 km-t, akkor megint a régi MM-et láthatjuk.
több mint 2 éve
Reddick mekkora időt ment a kvalin az első körben, atyaég. 😄
több mint 2 éve
Szerintem zseniális volt. Nyilván lesznek ennél vonatozósabbra sikerült sprintek is az évben de ez most az utolsó szögig úgy sült el, ahogy a Dorna tervezte! Főleg a verseny eleje, hát ott torokra mentek a srácok az biztos.Tömény adrenalin löket nekünk is meg a motorosoknak is. Nálam két emberke emelkedett ki, Marquez és Pecco. MM szerintem erre a fromátumra lett kitalálva és ahogy az utolsó előtti körben egyszerre ment el Miller meg Oliveira mellett az priceless volt. Bagnaia meg tökéletesen versenyzett ha nem az egyes rajtszámot vinné akkor is mindenki kitalálta volna, hogy Ő az aktuális bajnok, csak abból ahogy mozog a pályán. Végig higgadt maradt, a végén meg kikényszerítette azt a hibát Martintól.
Szóval nálam egyelőre ötös ez az uj formátum, várjuk a továbbiakat meg persze a holnapi teljes versenyt!
Na, a MotoGP Sprinthez is kereshetek streamet, mert nyilván csak az nem lesz a tv-benNem tudom mi értelme így szét darabolni, mert a pénteki meg majd a holnapi program is az arena4en volt/lesz. A mai meg ugye a match4en.
zacknorb
Amúgy ajánlom a BT Sport közvetítését én ha streamen nézem mindig az Ő adásukat keresem. Szerintem magasan a legjobb a világon.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Na, a MotoGP Sprinthez is kereshetek streamet, mert nyilván csak az nem lesz a tv-ben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Na akkor újabb papírforma eredmény, Marquez pole-ban! 😀 A Bagnaia-Martin második harmadik hely már nem akkora meglepetés. Sokat segített a spanyolnak Bastianini szélárnyéka de akkor is. Ez most a régi MM féle varázslat volt. A sprint futamon szerintem simán ott is van a reális esélyesek között, a holnapi teljes versenyre már más kérdés.
16:00 akkor jön a kocsmai verekedés. Én legalábbis valami olyasmibe reménykedek 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!