Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
Elliott lesz Joy és Bowyer mellett a harmadik kommentátor a vasárnapi Cup Series versenyen. Csak megoldották, hogy szerepeljen és mutatni lehessen! 😀😀😀
Mikey
Végülis egy többszörösen legnépszerűbb NASCAR-versenyzőnek választott pilótáról beszélünk, mégis ki várt volna valami mást?
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 912 — Deion Sanders for president!
Szerimtem több előzés meg hiring volt mint az egész F1 szezonban

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊
csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
NB2
engem nagyon, de ovalon is

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
amit írtam a hét közben, az itt most megint vicces 😊
csak a célegyenes végén van sorrend és időkülönbség frissítés, nem igaz, hogy ez csak engem zavar
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
'Dingerből egyszerre kijött a 10+ év NASCAR és a több open-wheel bajnoki cím egyszerre az Xfinityben

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
MotoGP
Bastianini bordatörés
Holnap off, Argentína off

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 093
Back-to-back wins at Austin, hell yesss!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁
Mikey
Most lesz majd szép, pitelés után Kyle Busch az egész mezőnyön át
zacknorb
Zane-t nem éri utol, nyugi.

több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
Chastain & Busch Show Austinban eddig, mögöttük Zane vezeti a Truck Series versenyt! 😁
Mikey
zacknorb
Tehát azt mondjátok, hogy innen lesz érdemes nézni?
több mint 2 éve
Mikey

Poloska vagyok.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kimi 22. Button 24. Jimmie Johnson a 31. helyről indul
zacknorb
Mikor is?
steelwolf
Holnap 21:30
zacknorb
Áldassék 😃
több mint 2 éve
A korábbi IndyCar versenyző Ed Jones számára nem tartott sokáig a bemutatkozás, az első körben szétesett alatta az amúgy is trash Young's Chevy. Pedig kíváncsian vártam, mire lett volna képes Jones.
Mikey
de legalább most pizzat akarok enni miatta. kösz Ed

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A korábbi IndyCar versenyző Ed Jones számára nem tartott sokáig a bemutatkozás, az első körben szétesett alatta az amúgy is trash Young's Chevy. Pedig kíváncsian vártam, mire lett volna képes Jones.

több mint 2 éve
zacknorb
Mikor is?
steelwolf
Holnap 21:30

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 571 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
zacknorb
Mikor is?
több mint 2 éve
Byron-Reddick első sor, majd Cindrick és a beugró Taylor
Első 10-ben 8 Chevy
zacknorb
Nagy poén lenne ha Taylor nyerne holnap. 😀
Mikey
My fantasy like this

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Első 10-ben 8 Chevy
zacknorb
Nagy poén lenne ha Taylor nyerne holnap. 😀

több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Első 10-ben 8 Chevy

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
Jó volt valóban a sprint, ha nem Bagnaia lesz folyton a legjobb Ducattis, akkor mocskos jó idény lehet ez.
A hondával csináljanak valamit, mert csak az nem ment el az egyenesben MM mellett aki nem akar, ha még sikerül találni 10 km-t, akkor megint a régi MM-et láthatjuk.
több mint 2 éve
Reddick mekkora időt ment a kvalin az első körben, atyaég. 😄

több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 514 — …not me…Im in my prime!
Szerintem zseniális volt. Nyilván lesznek ennél vonatozósabbra sikerült sprintek is az évben de ez most az utolsó szögig úgy sült el, ahogy a Dorna tervezte! Főleg a verseny eleje, hát ott torokra mentek a srácok az biztos.

Tömény adrenalin löket nekünk is meg a motorosoknak is. Nálam két emberke emelkedett ki, Marquez és Pecco. MM szerintem erre a fromátumra lett kitalálva és ahogy az utolsó előtti körben egyszerre ment el Miller meg Oliveira mellett az priceless volt. Bagnaia meg tökéletesen versenyzett ha nem az egyes rajtszámot vinné akkor is mindenki kitalálta volna, hogy Ő az aktuális bajnok, csak abból ahogy mozog a pályán. Végig higgadt maradt, a végén meg kikényszerítette azt a hibát Martintól.

Szóval nálam egyelőre ötös ez az uj formátum, várjuk a továbbiakat meg persze a holnapi teljes versenyt!

Na, a MotoGP Sprinthez is kereshetek streamet, mert nyilván csak az nem lesz a tv-ben
zacknorb
Nem tudom mi értelme így szét darabolni, mert a pénteki meg majd a holnapi program is az arena4en volt/lesz. A mai meg ugye a match4en.

Amúgy ajánlom a BT Sport közvetítését én ha streamen nézem mindig az Ő adásukat keresem. Szerintem magasan a legjobb a világon.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Na, a MotoGP Sprinthez is kereshetek streamet, mert nyilván csak az nem lesz a tv-ben

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Cowboykarcsi90 3 514 — …not me…Im in my prime!
Na akkor újabb papírforma eredmény, Marquez pole-ban! 😀 A Bagnaia-Martin második harmadik hely már nem akkora meglepetés.

Sokat segített a spanyolnak Bastianini szélárnyéka de akkor is. Ez most a régi MM féle varázslat volt. A sprint futamon szerintem simán ott is van a reális esélyesek között, a holnapi teljes versenyre már más kérdés.

16:00 akkor jön a kocsmai verekedés. Én legalábbis valami olyasmibe reménykedek 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!