Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
kevesenn nafta = kissebb súly = gyorsabb kocsi 🏆Stenhouse Jr a Daytona 500 nyertesemákkal, mert a crash pillanatában Logano vezetett, csak alul szépen elment neki és jókor jött a sárga
zacknorb
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Stroll kihagyja az előszezon teszteket, biciklis edzés közben sérült meg
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Harvick azért bekaphatja
több mint 2 éve
Nascar egyik legrosszabb tulajdonsága ez, hogy mikor nyomják meg a dönt ilyenekről. Elég megnézni Blaneyvel mit csináltak az Allstar versenyen tavaly.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Stenhouse Jr a Daytona 500 nyertesemákkal, mert a crash pillanatában Logano vezetett, csak alul szépen elment neki és jókor jött a sárga
zacknorb
több mint 2 éve
Stenhouse Jr a Daytona 500 nyertese
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Pont írni akartam, hogy meglepődnék ha sárga nélkül végig mennének, igaz én a vége felé vártam inkább.
több mint 2 éve
Na hajrá #43
több mint 2 éve
Tudja valaki miért csúszunk?
több mint 2 éve
lemaradt a smileyTalálomra, persze.A tegnapi Xfinity vége mármár a Verdák című klasszikust idézte, a hármas célfotóvalNem a célfotót vizsgálták, csak találomra ráböktek az egyikre.
zacknorb
Talán pont arra aki meg is érdemelte.
🤘 gaben 🤘
De legalább tényleg az nyert, aki a legjobban megérdemelte.
Mikey
motorsportban elő nem fordulhat, hogy a szervező elcsal valamit
több mint 2 éve
Találomra, persze.A tegnapi Xfinity vége mármár a Verdák című klasszikust idézte, a hármas célfotóvalNem a célfotót vizsgálták, csak találomra ráböktek az egyikre.
zacknorb
🤘 gaben 🤘
De legalább tényleg az nyert, aki a legjobban megérdemelte.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
A tegnapi Xfinity vége mármár a Verdák című klasszikust idézte, a hármas célfotóvalNem a célfotót vizsgálták, csak találomra ráböktek az egyikre.
zacknorb
több mint 2 éve
A tegnapi Xfinity vége mármár a Verdák című klasszikust idézte, a hármas célfotóval
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Zane Smith csütörtökön kvalifikált első Daytona 500-ára, pénteken címvédőként megnyerte a Truck Series szezonnyitó versenyét.No.2 kedvencem ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. 😎
több mint 2 éve
www.usaracing.hu/2023/02/17/brutal-dogos-bemutattak-a-nascar-le-mans-i-autojanak-vegso-dizajnjat-videokgaleria/?fbclid=IwAR0vGOBhmMzIQBz4xr5CQyMRLpK46U7JsOBhdBKyTJoNwV2_AkX6XQPJk4c
több mint 2 éve
Úgy tűnik továbbra is a Trackhouse lesz a következő években a kedvenc NASCAR csapatom. ✍️ inked in. @RossChastain has signed a multi-year deal to stay in The House! #ThisIsTrackhouse pic.twitter.com/YfqJLa111z
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) February 16, 2023
It's official. @Daniel_SuarezG signed a multi-year agreement and is staying in The House! pic.twitter.com/1g8JLkuVlb
— Trackhouse Racing (@TeamTrackhouse) February 15, 2023
több mint 2 éve
Bowman pole a Daytona 500-ra, minő újdonság. Ja nem. Larson a másik első soros, szóval az HMS idén is kibérelte az első két helyet.csinált már annyi mindent, belefér
Johnson és Pastrana kvalifikált sebesség alapján, a többiek a ma esti két Duel versenyen döntik el a további rajthelyek sorsát.
Pár éve ha nekem valaki azt mondja, hogy Pastrana a Daytona 500-on fog indulni, biztos kiröhögöm.
Mikey
több mint 2 éve
Bowman pole a Daytona 500-ra, minő újdonság. Ja nem. Larson a másik első soros, szóval az HMS idén is kibérelte az első két helyet.Johnson és Pastrana kvalifikált sebesség alapján, a többiek a ma esti két Duel versenyen döntik el a további rajthelyek sorsát.
Pár éve ha nekem valaki azt mondja, hogy Pastrana a Daytona 500-on fog indulni, biztos kiröhögöm.
több mint 2 éve
érdekes egy megoldás" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Nem hittem, hogy van ami jobb mint az STP logós Petty kék, de ez....hát ez erősen lájkvadász festés 😮
😲😲😲
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Nem hittem, hogy van ami jobb mint az STP logós Petty kék, de ez....😲😲😲

több mint 2 éve
Értem. Mondjuk Johnsonnal nekem semmi bajom, ráadásul Gragson főnöke-csapattársa.Johnson-t nem sokra tartom; nyerettek már vele eleget, inkább jöjjenek a fiatalok. Mayweather-t meg kifejezetten utálom.Miért? | (Nem kötözködésből, tényleg kíváncsi vagyok.) |Értékelném ha Johnson meg Daly nem jutna be az 500 indulói közé. 😀Yeley valahogy minden évben megoldja, hogy indulhasson. Kik ezek, fogalmam nincs.Mégsem, visszaléptek, inkább Phoenixben mutatkoznak be. 😀
twitter.com/bobpockrass/status/1624429616512352258?s=46&t=7BO8HJDyag9h_r733rweBw
Mikey
Egyébként a Reaume Brothers Racing van mögötte, szóval nem lesz hosszú életű projekt.
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Daly még szimpatikus is, szóval ellene akkor sem tudok szurkolni ha Mayweathert nem kedvelem.
De igazából Zane Smithnek sikerüljön kvalifikálni, a többi nem érdekel.
több mint 2 éve
Johnson-t nem sokra tartom; nyerettek már vele eleget, inkább jöjjenek a fiatalok. Mayweather-t meg kifejezetten utálom.Miért? | (Nem kötözködésből, tényleg kíváncsi vagyok.) |Értékelném ha Johnson meg Daly nem jutna be az 500 indulói közé. 😀Yeley valahogy minden évben megoldja, hogy indulhasson. Kik ezek, fogalmam nincs.Mégsem, visszaléptek, inkább Phoenixben mutatkoznak be. 😀
twitter.com/bobpockrass/status/1624429616512352258?s=46&t=7BO8HJDyag9h_r733rweBw
Mikey
Egyébként a Reaume Brothers Racing van mögötte, szóval nem lesz hosszú életű projekt.
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
több mint 2 éve
Miért? | (Nem kötözködésből, tényleg kíváncsi vagyok.) |Értékelném ha Johnson meg Daly nem jutna be az 500 indulói közé. 😀Yeley valahogy minden évben megoldja, hogy indulhasson. Kik ezek, fogalmam nincs.Mégsem, visszaléptek, inkább Phoenixben mutatkoznak be. 😀
Mikey
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
Értékelném ha Johnson meg Daly nem jutna be az 500 indulói közé. 😀Értékelném ha Johnson meg Daly nem jutna be az 500 indulói közé. 😀Yeley valahogy minden évben megoldja, hogy indulhasson. Kik ezek, fogalmam nincs.Mégsem, visszaléptek, inkább Phoenixben mutatkoznak be. 😀
Mikey
Mikey