Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Hamlin hosszabbított a JGR-ral és a FedExszel, boldogság van. Multi-year deal, szóval pláne. Ugyanakkor nem hivatalos infók szerint "néhány versenyen" már nem a FedEx lesz a szponzor, ez azért érdekes. Remélem valami menő cég logója kerül a Camryre majd a megüresedett hétvégéken.Egy hét múlva Buschhhhhhh Clashhhhhhhh!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Vettelnek olyan haja van mint nekem, csak neki nincs.Ő már hajba ültetett, újra hajas babaSok sikert Vilmos hercegnek, az Aston Martin új versenyzőjének!Gulácsi is lépett a Red Bulltól?
shawnka
empty taxi
csebi
Rájöttem : neki is Hollik a haja
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ő már hajba ültetett, újra hajas babaSok sikert Vilmos hercegnek, az Aston Martin új versenyzőjének!Gulácsi is lépett a Red Bulltól?
shawnka
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sok sikert Vilmos hercegnek, az Aston Martin új versenyzőjének!Gulácsi is lépett a Red Bulltól?
shawnka

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sok sikert Vilmos hercegnek, az Aston Martin új versenyzőjének!Most kell felkeresnie nico mentál trénerét
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Sok sikert Vilmos hercegnek, az Aston Martin új versenyzőjének!Hosszú volt az offseason
shawnka
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sok sikert Vilmos hercegnek, az Aston Martin új versenyzőjének!
több mint 5 éve
És akkor most tegyük fel, hogy az egész csak arról szól, hogy ne arról legyen szó, hogy megint full unalmas lesz az egész év, és hogy mennyire ártalmas a Merci az F1-nek jelenleg, illetve hogy kapunk egy kis ingyenreklámot, amíg mindenki velünk és Hamiltonnal foglalkozik, aztán majd borzalmas meglepetésre az idény előtt hatalmas love lesz és új szerződés, majd nyolcadik vb-cím.NEM mondom, hogy bármi ebből igaz lenne, de azt sem, hogy sokkolna, ha valami mégis 😊

több mint 5 éve
www.vezess.hu/forma-1/2021/01/26/f1-ezert-lehet-elege-a-mercedesnek-hamiltonbol/

Madden hates me.
több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
Mondjuk a Cup Seriesbe szerintem bőven elég lenne 30 autó. A többi csak akadály.Nem is tudom sokszor GP-ben hogy ki kicsoda...Lehetnek hagyománytisztelők, meg nézhetnek kisebb mezőnyt is.
Igazából nekem konkrétan zavarja a szemem és a szépérzékemet a hátratolt rajtszám. A tavalyi All-Star versenyt is kb. 20 körig bírtam nézni, ahol kipróbálták. Eleve a motorháztetőn és a hátsó kerék felett is teljesen jól látható a szponzor, szóval nem látom hogy érdemben több pénzt lehessen emiatt kérni a szponzortól, ill. hogy az többet akarna adni. Így is a nézők arcába van tolva a sponzor, a kommentátorok is mondják folyamatosan, a verseny előtt/közben/után a versenyzők is azzal kezdik az interjút, azzal folytatják, és azzal is fejezik be. Sokszor szinte rosszul vagyok tőle... Nem tudom miért kéne ennél még több? Végülis beragaszthatnák a szélvédőt is, meg a helyezetteknél is a versenyzők neve helyett lehetne szponzornév, és a rajtszámot is ahogy van eltörölhetnék akkor már. 😀
De komolyan, ennél jobban semmilyen sportban nincs promózva a szponzor. S egy hetvenéves hagyományt felrúgni, amikor a sport népszerűsége amúgy is sosem látott mélységekben van... s ha valakik, akkor a NASCAR szurkolók hírhedten hagyománytisztelők.
Hát nem tudom, számomra minimum véleményes lenne.
Mikey
A csapatok jó részének kb minden egyes szponzorra szüksége van, ha így tarthatják meg őket, akkor így fogják megtartani őket.
slowmotion
több mint 5 éve
Kína off
R3 TBC --> Valószínűleg Portimao lesz.
Ausztrália meg átkerült Novemberre.
több mint 5 éve
Hát nem tudom, mivel tavaly kezdtem el nézni a Nascart és az elején nem tudtam ki kivel van egy csapatban meg ilyenek először azt tanultam meg melyik embernek ki a szponzora (Logano-Pennzoil, Kurt-Monster, Hamlin-FedEx) stb, csak aztán rájöttem hogy egy ember több festése van, viszont addigra már a számokat is ismertem, aztán meg a csapatokat is megtanultam. Engem nem zavar hogy ennyivel hátrébb van a szám, nekem mindegy, de szerintem a Nascar se hog annyit ezzel hogy felbolygassa a szurkoló táborát.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nem is tudom sokszor GP-ben hogy ki kicsoda...Lehetnek hagyománytisztelők, meg nézhetnek kisebb mezőnyt is.
Igazából nekem konkrétan zavarja a szemem és a szépérzékemet a hátratolt rajtszám. A tavalyi All-Star versenyt is kb. 20 körig bírtam nézni, ahol kipróbálták. Eleve a motorháztetőn és a hátsó kerék felett is teljesen jól látható a szponzor, szóval nem látom hogy érdemben több pénzt lehessen emiatt kérni a szponzortól, ill. hogy az többet akarna adni. Így is a nézők arcába van tolva a sponzor, a kommentátorok is mondják folyamatosan, a verseny előtt/közben/után a versenyzők is azzal kezdik az interjút, azzal folytatják, és azzal is fejezik be. Sokszor szinte rosszul vagyok tőle... Nem tudom miért kéne ennél még több? Végülis beragaszthatnák a szélvédőt is, meg a helyezetteknél is a versenyzők neve helyett lehetne szponzornév, és a rajtszámot is ahogy van eltörölhetnék akkor már. 😀
De komolyan, ennél jobban semmilyen sportban nincs promózva a szponzor. S egy hetvenéves hagyományt felrúgni, amikor a sport népszerűsége amúgy is sosem látott mélységekben van... s ha valakik, akkor a NASCAR szurkolók hírhedten hagyománytisztelők.
Mikey
A csapatok jó részének kb minden egyes szponzorra szüksége van, ha így tarthatják meg őket, akkor így fogják megtartani őket.
több mint 5 éve
Nem is tudom sokszor GP-ben hogy ki kicsoda...Igazából nekem konkrétan zavarja a szemem és a szépérzékemet a hátratolt rajtszám. A tavalyi All-Star versenyt is kb. 20 körig bírtam nézni, ahol kipróbálták. Eleve a motorháztetőn és a hátsó kerék felett is teljesen jól látható a szponzor, szóval nem látom hogy érdemben több pénzt lehessen emiatt kérni a szponzortól, ill. hogy az többet akarna adni. Így is a nézők arcába van tolva a sponzor, a kommentátorok is mondják folyamatosan, a verseny előtt/közben/után a versenyzők is azzal kezdik az interjút, azzal folytatják, és azzal is fejezik be. Sokszor szinte rosszul vagyok tőle... Nem tudom miért kéne ennél még több? Végülis beragaszthatnák a szélvédőt is, meg a helyezetteknél is a versenyzők neve helyett lehetne szponzornév, és a rajtszámot is ahogy van eltörölhetnék akkor már. 😀
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Ha azt nézzük hogy a MotoGPben is már vagy 10 éve nincs a faridomokon rajtszám, egyedül elöl a fej idomon, egy olyan sportban ahol szerintem azért (még) koránt sem annyira tröszt a sponzorság mint a NASCARban, akkor nem meglepő ez a húzás. Személyes véleményem hogy szerintem nincs is nagy jelentősége, hogy egy fél mégerrel hátrébb kerülnek a számok. De azt belátom, hogy ebben nagy hagyomány van itt és nyilván van akit ez jobban zavar.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
NASCAR still considering moving car numbers backÉrtem hogy a szponzor itt az isten, de ez valami undorító.
több mint 5 éve
Racing is racing, meg amugy is inkabb manager pzocio lesz az ővé itt is nem technican, de azért csak jelentős a különbség az F1 és a MotoGP működése között. Kíváncsi vagyok mire jut a Renaultval.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Brivio otthagyta a Suzukit, 4 kerékért...
több mint 5 éve
Most akkó Russel jön vagy Hamilton megy?Hamit nem fogják kitenni, majd megegyeznek.
Elvileg még mindig nincs megállapodás a két fél között. A Merci/Daimler túl hosszúnak találta a 4 éves szerződést illetve rendkívül magas Hamilton fizu igénye.
Coolearie
több mint 5 éve
Most akkó Russel jön vagy Hamilton megy? Elvileg még mindig nincs megállapodás a két fél között. A Merci/Daimler túl hosszúnak találta a 4 éves szerződést illetve rendkívül magas Hamilton fizu igénye.
több mint 5 éve
Ciao ciao 2020
— Valentino Rossi (@ValeYellow46) December 31, 2020
Buon Anno a tutti!
Happy New Year!🎊 pic.twitter.com/5c6LAWQmU2
It's 2021! Happy New Year everyone!
— PETRONAS SRT (@sepangracing) January 1, 2021
We've got a special message for you from one of our new riders for this season: the one and only @ValeYellow46@MotoGP | @PET_Motorsports | #SepangRacingTeam | pic.twitter.com/kEZ7pXuMVs

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!