NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Bottas aksit töltött, megy a liláért.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bottas, te vicc xD
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
amatőr finn
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Mercik összemennek az 1. kanyarban, Ric nyer.
több mint 5 éve
Bottas előtt mi a faszt keres a biztonsági autó????

Pedig Bottas ezt jól kigondolta, de megint jött ki jól neki a szitu.

Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Újvári szerint Bottas csak balszerencsés.
Ferrari is parádézik, piroson kezdik újra a 9. körben, hogy a 39.-ben már másodszor cseréljenek.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Vajon akik közepesen mennek, ki jönnek mégegyszer?
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Bottas 1,5-ről 5,8 7,5
értem, hgoy a csapatérdek ezt kívánja, hogy a 2. pilóta ilyen punci legyen, de vazze semleges nézőként rohadt unalmas ez így
NB2
A hatszoros szórakozott vele. Spórolt, ott tartotta 1.5mp környékén, lenyírta a gumiját, majd kiálláshoz közeledve felnyomta 8-ig.
több mint 5 éve
Bottas 1,5-ről 5,8 7,5
értem, hgoy a csapatérdek ezt kívánja, hogy a 2. pilóta ilyen punci legyen, de vazze semleges nézőként rohadt unalmas ez így

Szerkesztette: NB2
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Az idei Racing Point a jövő évi Aston Martin?
steelwolf
Yes

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bottas te amatőr...
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Bottas TAKARODJ!
...és add át a helyed egy fiatal TEHETSÉGNEK!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
csóri Bottas persze hogy másodjára elkúrta
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Ha latifi nem támasztja meg giovinazzit akkor az kb a tribünig repül ki. Sainz kamerájából látszik igazán, nagyon durva.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bottas még nem is indított, ezek hátul meg már csattantak.
több mint 5 éve
akik látták a kicsik versenyét, azok már felkészülhettek volna, nem a szokásos SC utáni indítás volt ott se, gyakorlatilag a célvonalig kettesben tolták és csak a végén gyorsított ki az első
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ennyi balfaszt komolyan...SC vége után...
több mint 5 éve
Bakker de lassan dolgoznak h ennyi kört kint van az SC...
Beki
és megint crash 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bakker de lassan dolgoznak h ennyi kört kint van az SC...
több mint 5 éve
Bottas mikor szúrja el és nyer Hamilton
5 kör után szerintem lesz 10 mp előnyük 😊
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Majdnem beirtam a verseny előtt ide, hogy valahogy Bagnaia győzelmet érzek, hát basszus majdnem összejött... na majd jövőhéten!

Morbidellinek gratula, egy percre sem volt igazából kérdés. Negyedik(!) debütáló versenygyőztes idén. És még Mir, Zarco szerintem simán nyerhet idén.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Az idei Racing Point a jövő évi Aston Martin?
több mint 5 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Fuh ettol a 2004-es ferrari kortol Mick Schumacherrel kirazott a hideg.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Az Auto Club Speedway eddigi 2 mérföldes ováljából .5 mérföldes short tracket varázsolnak, és elvileg már jövőre ezen lesz a verseny.

Azzal együtt hogy - a számítógépes játék alapján szerintem - muris és érdekes pálya a 2 mérföldes, a versenyek valahogy sose voltak különösebben izgalmasak. A jövőben pedig több short tracket akar a NASCAR a Cup Seriesbe, szóval nagyon kíváncsian várom, milyenre sikerül a lerövidítés.

Valamint, Pettyék bejelentették, hogy Bubba Wallace nem tér vissza jövőre hozzájuk. Alakul az a #42-es autó Darrellnek...
Mikey
Rossz az irány, de nagyon. Esetleg csinálhatnának focipálya méretű pályákat, fedett stadionnal; az lenne az igazi! Körözgetnek mint a hülyegyerekek a mászóka körül.
🤘gaben🤘
Igazából van létjogosultsága még egy, max két short tracknek, de én inkább egy-két új road course-t vennék be a naptárba az olyan pályák helyett, mint pl. Kentucky vagy New Hampshire. S az olyanoktól, mint Pocono vagy Michigan, elvennék egy versenyt. A daytonai road course, vagy Road America pedig simán bekerülhetne a naptárba. Darlingtonban is lehetne újra két versenyt, ott mindig jó versenyek vannak. Meg én az aero package-dzsel sem vagyok kibékülve, és több versenyzőnek sem tetszik, na szerintem abban borzasztó rossz az irány. De hátha '22-től, akkor minden új lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Az Auto Club Speedway eddigi 2 mérföldes ováljából .5 mérföldes short tracket varázsolnak, és elvileg már jövőre ezen lesz a verseny.

Azzal együtt hogy - a számítógépes játék alapján szerintem - muris és érdekes pálya a 2 mérföldes, a versenyek valahogy sose voltak különösebben izgalmasak. A jövőben pedig több short tracket akar a NASCAR a Cup Seriesbe, szóval nagyon kíváncsian várom, milyenre sikerül a lerövidítés.

Valamint, Pettyék bejelentették, hogy Bubba Wallace nem tér vissza jövőre hozzájuk. Alakul az a #42-es autó Darrellnek...
Mikey
Rossz az irány, de nagyon. Esetleg csinálhatnának focipálya méretű pályákat, fedett stadionnal; az lenne az igazi! Körözgetnek mint a hülyegyerekek a mászóka körül.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "