NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Sainz nem Verstappen, mondjuk ezt eddig is tudtuk!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Sainz mekkora idióta 😀 neki baszta a levágós résznél a falnak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 662
F2-ben apróbb koccanás....azt hiszem évekig fogjuk nézni az összefoglaló videókban
több mint 5 éve
Nem láttam a Q1-2-t. Vettel törte össze a Ferrarit?
diverdoc
Igen. Lehet látta hogy szerintem mit kéne csinálni, írtam haveromnak múlt héten úgy kéne összetörnie nagyon hogy nem sérül meg hogy szopassa a Ferrarit, ma sikerült neki ezt megvalósítani 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Ahogy várható volt.
Rossi-Quartararo 2021 helycsere.
Coolearie
Most talán a legerősebbnek tűnik idén az Öreg, de vicces amugy, hogy egy olyan csapatba érkezik, ahol mind a két másik motoroshoz képest masszív downgrade lesz. Nem igazán értem, hogy Razaliék mit látnak ebben a moveban, azt leszámítva persze, hogy Rossi neve még mindig egy csengő kassza.

Morbidelli is kezd szépen besorakozni Mir mellé, ő is nagyon szépen összerántotta magát az utolsó 3 versenyre, ha misano kettőnél nem lett volna az a gyomor fertőzése, ez a tabellán is sokkal jobban meglátszana. Jah és neki az időmérők is valamivel jobban mennek mint a spanyolnak. Aki amugy megint a harmadik sorból fog rajtolni.

A másik petcatem Zarco is szépen befurta magát a második sor végére, és nem is volt rossz a versenytempoja eddig a hétvégén. Meglátjuk.

Dovi meg... hát igy nem tudom hogy lesz bajnoki cím. Pedig ennél jobb esélyt nem igen fog kapni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Valteri I don’t get it Bottas. Vicc az ember. Meg az is h Albon egy mpt kap a q3ban csapattarsatol de továbbra is tartják.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Nem láttam a Q1-2-t. Vettel törte össze a Ferrarit?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Bottas kedvenc pályája. Holnap azért érdekes lehet, ha lágy-közepes-közepes etapokkal megy Hamilton közepes-kemény ellen.
csipkelli
vajon szélárnyékból fog támadni, vagy megint elbénázza?
több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Bottas kedvenc pályája. Holnap azért érdekes lehet, ha lágy-közepes-közepes etapokkal megy Hamilton közepes-kemény ellen.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 426 — Bla, bla, bla
Verstappen a fény az éjszakában...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄
nagir
Lesz még ideje körbeérni 😉
Heisman Trophy
Már látom csak épp akkor kapcsolódtam bele az élőbe ... És hát persze hittem a két kommentátornak; " kiesett" kiabalták! Idióták🤬
nagir
Necces volt de meglett 😅
Heisman Trophy
Elég profi volt azért...
Hamilton Leclerc csak a 15 11dik 😄
nagir

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄
nagir
Heisman Trophy
Már látom csak épp akkor kapcsolódtam bele az élőbe ... És hát persze hittem a két kommentátornak; " kiesett" kiabalták! Idióták🤬
nagir
Necces volt de meglett 😅

több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄
nagir
Heisman Trophy

Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄
nagir

több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄

több mint 5 éve
Kommentátoroknak nem esik le hogy erről a gumiról kell rajtolnia majd Hamiltonnak ezért cserélnek hogy ne legyen hátrányba Bottashoz és Verstappenhez képest

több mint 5 éve
Q1-ben Russell gyorsabb mint Q 2 Ferrari. Pedig a Williams a legrosszabb autó, és ígyis ilyen teljesítményre képes. Bottast ki kéne lassan baszni a Mercedesből.

több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Ahogy várható volt.
Rossi-Quartararo 2021 helycsere.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Albon marad a Red Bullnál:  24.hu/sport/forma-1/2020/09/26/forma-1-red-bull-alexander-albon-max-verstappen-adrian-newey/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/egyeb_auto_motor/wtcr-a-hyundai-bekemenyitett-micheliszek-nem-indulnak-2785623
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
 24.hu/sport/forma-1/2020/09/23/stefano-domenicali-uj-fonok-forma-1/
empty taxi
Csalhat újra a Ferkó

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/sport/forma-1/2020/09/23/stefano-domenicali-uj-fonok-forma-1/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.

Ezt nem láttam jönni. 😂

Valamint, az egyik texasi verseny ezentúl a Circuit of the Americas pályán lesz, ahol a Forma 1-esek is mennek. Wow.
Mikey
Na azért azt lehet megnézem majd ahogy ezek az autók mennek a COTA-an 😀 de egy az egyben az “erdeti” vonal vezetésen? Ahogy a MotoGPsek használják? (A Forma1 nem dzámít már 😃😛)
Cowboykarcsi90
Mindenképpen érdekes lesz, az biztos. 😁 De azt nem írta egyik insider sem, hogy melyik vonalvezetésen, csak azt hogy az egyik texasi verseny az COTA lesz. Remélem a tavaszi lesz amúgy, jó lenne a szezon korai szakaszában is egy road course.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.

Ezt nem láttam jönni. 😂

Valamint, az egyik texasi verseny ezentúl a Circuit of the Americas pályán lesz, ahol a Forma 1-esek is mennek. Wow.
Mikey
Na azért azt lehet megnézem majd ahogy ezek az autók mennek a COTA-an 😀 de egy az egyben az “erdeti” vonal vezetésen? Ahogy a MotoGPsek használják? (A Forma1 nem dzámít már 😃😛)

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Ezt nem láttam jönni. 😂

Mikey
Remélem BMW-vel mennek majd (Black Men Win)