NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 456
44
18:05 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Sainz nem Verstappen, mondjuk ezt eddig is tudtuk!
több mint 5 éve
Sainz mekkora idióta 😀 neki baszta a levágós résznél a falnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
F2-ben apróbb koccanás....azt hiszem évekig fogjuk nézni az összefoglaló videókban
több mint 5 éve
Nem láttam a Q1-2-t. Vettel törte össze a Ferrarit?Igen. Lehet látta hogy szerintem mit kéne csinálni, írtam haveromnak múlt héten úgy kéne összetörnie nagyon hogy nem sérül meg hogy szopassa a Ferrarit, ma sikerült neki ezt megvalósítani 😀
diverdoc
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Ahogy várható volt.Most talán a legerősebbnek tűnik idén az Öreg, de vicces amugy, hogy egy olyan csapatba érkezik, ahol mind a két másik motoroshoz képest masszív downgrade lesz. Nem igazán értem, hogy Razaliék mit látnak ebben a moveban, azt leszámítva persze, hogy Rossi neve még mindig egy csengő kassza.
Rossi-Quartararo 2021 helycsere.
Coolearie
Morbidelli is kezd szépen besorakozni Mir mellé, ő is nagyon szépen összerántotta magát az utolsó 3 versenyre, ha misano kettőnél nem lett volna az a gyomor fertőzése, ez a tabellán is sokkal jobban meglátszana. Jah és neki az időmérők is valamivel jobban mennek mint a spanyolnak. Aki amugy megint a harmadik sorból fog rajtolni.
A másik petcatem Zarco is szépen befurta magát a második sor végére, és nem is volt rossz a versenytempoja eddig a hétvégén. Meglátjuk.
Dovi meg... hát igy nem tudom hogy lesz bajnoki cím. Pedig ennél jobb esélyt nem igen fog kapni.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Valteri I don’t get it Bottas. Vicc az ember. Meg az is h Albon egy mpt kap a q3ban csapattarsatol de továbbra is tartják.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Nem láttam a Q1-2-t. Vettel törte össze a Ferrarit?

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Bottas kedvenc pályája. Holnap azért érdekes lehet, ha lágy-közepes-közepes etapokkal megy Hamilton közepes-kemény ellen.vajon szélárnyékból fog támadni, vagy megint elbénázza?
csipkelli
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Bottas kedvenc pályája. Holnap azért érdekes lehet, ha lágy-közepes-közepes etapokkal megy Hamilton közepes-kemény ellen.
több mint 5 éve
Verstappen a fény az éjszakában...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Elég profi volt azért...Necces volt de meglett 😅Már látom csak épp akkor kapcsolódtam bele az élőbe ... És hát persze hittem a két kommentátornak; " kiesett" kiabalták! Idióták🤬Hamilton csak a 15dik 😄Lesz még ideje körbeérni 😉
nagir
Heisman Trophy
nagir
Heisman Trophy
HamiltonLeclerc csak a1511dik 😄
nagir
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Necces volt de meglett 😅Már látom csak épp akkor kapcsolódtam bele az élőbe ... És hát persze hittem a két kommentátornak; " kiesett" kiabalták! Idióták🤬Hamilton csak a 15dik 😄Lesz még ideje körbeérni 😉
nagir
Heisman Trophy
nagir
több mint 5 éve
Már látom csak épp akkor kapcsolódtam bele az élőbe ... És hát persze hittem a két kommentátornak; " kiesett" kiabalták! Idióták🤬Hamilton csak a 15dik 😄Lesz még ideje körbeérni 😉
nagir
Heisman Trophy
Szerkesztette: nagir

több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄Lesz még ideje körbeérni 😉
nagir
több mint 5 éve
Hamilton csak a 15dik 😄

több mint 5 éve
Kommentátoroknak nem esik le hogy erről a gumiról kell rajtolnia majd Hamiltonnak ezért cserélnek hogy ne legyen hátrányba Bottashoz és Verstappenhez képest
több mint 5 éve
Q1-ben Russell gyorsabb mint Q 2 Ferrari. Pedig a Williams a legrosszabb autó, és ígyis ilyen teljesítményre képes. Bottast ki kéne lassan baszni a Mercedesből.
több mint 5 éve
Albon marad a Red Bullnál: 24.hu/sport/forma-1/2020/09/26/forma-1-red-bull-alexander-albon-max-verstappen-adrian-newey/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
24.hu/sport/forma-1/2020/09/23/stefano-domenicali-uj-fonok-forma-1/Csalhat újra a Ferkó
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
24.hu/sport/forma-1/2020/09/23/stefano-domenicali-uj-fonok-forma-1/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Mindenképpen érdekes lesz, az biztos. 😁 De azt nem írta egyik insider sem, hogy melyik vonalvezetésen, csak azt hogy az egyik texasi verseny az COTA lesz. Remélem a tavaszi lesz amúgy, jó lenne a szezon korai szakaszában is egy road course.Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Na azért azt lehet megnézem majd ahogy ezek az autók mennek a COTA-an 😀 de egy az egyben az “erdeti” vonal vezetésen? Ahogy a MotoGPsek használják? (A Forma1 nem dzámít már 😃😛)
Ezt nem láttam jönni. 😂
Valamint, az egyik texasi verseny ezentúl a Circuit of the Americas pályán lesz, ahol a Forma 1-esek is mennek. Wow.
Mikey
Cowboykarcsi90
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Na azért azt lehet megnézem majd ahogy ezek az autók mennek a COTA-an 😀 de egy az egyben az “erdeti” vonal vezetésen? Ahogy a MotoGPsek használják? (A Forma1 nem dzámít már 😃😛)
Ezt nem láttam jönni. 😂
Valamint, az egyik texasi verseny ezentúl a Circuit of the Americas pályán lesz, ahol a Forma 1-esek is mennek. Wow.
Mikey
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Remélem BMW-vel mennek majd (Black Men Win)
Ezt nem láttam jönni. 😂
Mikey