NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 469
44
18:10 CFB Playoff - Miami @ Texas A&M (NET4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 5 éve
Ami biztos hogy a szponzori háttér adott lesz, eleve az Air Jordan, meg mostanság Wallace is népszerű lesz a szponzorok körébenHamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Remélem Jordan ebben sikeresebb lesz, mint a Charlotte Hornets/Bobcats...
Ezt nem láttam jönni. 😂
Mikey
iktriad
Azért ezzel csak óvatosan, Hamlinnek is lesz egy-két szava.Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Plusz egy win Elliottnak, juhé 😊
Ezt nem láttam jönni. 😂
Valamint, az egyik texasi verseny ezentúl a Circuit of the Americas pályán lesz, ahol a Forma 1-esek is mennek. Wow.
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Plusz egy win Elliottnak, juhé 😊
Ezt nem láttam jönni. 😂
Valamint, az egyik texasi verseny ezentúl a Circuit of the Americas pályán lesz, ahol a Forma 1-esek is mennek. Wow.
Mikey
több mint 5 éve
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Remélem Jordan ebben sikeresebb lesz, mint a Charlotte Hornets/Bobcats...
Ezt nem láttam jönni. 😂
Mikey
több mint 5 éve
Hamlin és Michael Jordan közösen új csapatot indít a Cup Seriesben, a versenyzőjük pedig Bubba Wallace lesz.Ezt nem láttam jönni. 😂
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
Nagyon! Abszolút megérdemli, hogy a legmagasabb szinten is egy jó autót vezethessen.Ross Chastain fogja vezetni jövőre a #42-es Chip Ganassi Chevyt. YEAAAA!!Most akartam írni hogy remélem örülsz 😛
Mikey
Heisman Trophy
Még Timmy Hillnek kellene egy jobb konstrukciót kapnia, mint az autóbontóba való MBM Toyota. 😛
több mint 5 éve
Ross Chastain fogja vezetni jövőre a #42-es Chip Ganassi Chevyt. YEAAAA!!Most akartam írni hogy remélem örülsz 😛
Mikey
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Ross Chastain fogja vezetni jövőre a #42-es Chip Ganassi Chevyt. YEAAAA!!
több mint 5 éve
A pre-race inspection alapján inkább a JGR buherál folyton...Harvick utolsó 9 versenyen 5 győzelem... valaki buherálja már meg azt a Fordot, lécci.Vagy az is lehet, hogy pont ez történt 😊
Mikey
slowmotion
több mint 5 éve
Harvick utolsó 9 versenyen 5 győzelem... valaki buherálja már meg azt a Fordot, lécci.Vagy az is lehet, hogy pont ez történt 😊
Mikey
több mint 5 éve
Akkor Mir miért tudott átjönni a top10 elülső felén? Vagy multhétvégén Bagnaia ugyanigy a második helyre, átverekedve magát a fél mezőnyön?Már a hétvége előtt is a Mir-Bagnaia kettős valamelyikére fogadtam volna mint futam győztes, majdnem sikerült egy ilyen 1-2őt összehozni. Oké, ha az olasz nem esik el, ugye akkor Mir harmadik nem második, de na. Kár Peccoért, mert igazaból egész hétvégén a legjobb tempójú motorosnak látszott, ez most egy rookie mistake volt másodévesként.Azért nem bírta megelőzni, mert ez megint egy gokartpálya a gp-seknek. Világ röheje, hogy nem tud felgyorsulni a motor 300-ra, mert olyan buzi kialakítású az az "egyenes". Isteni szerencse volt amúgy, hogy a kicsiknél nem volt több bukta.
Quartararo is nagyon amatőr volt a verseny második felében. A pálya hátsó részén nagyságrendekkel volt gyorsabb Espargaronál, simán meg kellett volna valahol ott előznie. Ehelyett majd 10 kört ott tökölt mögötte, aminek közvetett módon végül a büntetését is köszönhette. Nagyon el óvatoskodta, vagy azt nem mérte fel jól, hogy milyen tempóban közelít Mir. Aki nekem egyre inkább az uj kedvencem kezd lenni. Ahogy ma is megérkezett Quartarao meg Espargaro mögé... nem csöngetett, nem kopogott, berúgta az ajtót. Valahogy, ha össze tudnák rakni az időmérőit, hogy ne konstans a harmadik-negyedik sorból induljon, szerintem mostanra simán vezetné a bajnoksagot.
Szóval Dovi még összetett első egy ponttal. Az eslő négy motoros 4 ponton belül. Beszarás ez az idei szezon!
Katalóniában Mir megszerzi az első győzelmét érzem. 🙂😎
Cowboykarcsi90
NB2
Az hogy nincs a pályán egy klasszikus célegyenes az egy dolog. De például Quartararo is hátsó három gyors jobbos után többször is majdnem rászaladt Espargarora, annyival gyorsabban tudott átjönni azokon a kanyarokon. Ott ugye egy majdnem visszafordító jobbos erkezik, a pálya egyik klasszikus előzési pontja. Ehhez képest egyszer sem probált meg ott beszúrni a spanyol mellé. Vagy a célegyenes utani átfordítós rész. Ahol végül Mir majdnem egyszer mindkettejüket előzte. Ő ott sem jutott el igazából még a probalkozásig se, pedig rendszeresen ott volt a KTMes nyakán itt is.
Azt tudom még elképzelni, ahogy irtam is már, hogy valamiért nem vette figyelmbe, hogy Mir érkezik. Azt gondolta Espargaroval fogják ezt ketten lemecsselni az utolsó körben és arra tartogatott.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 5 éve
Már a hétvége előtt is a Mir-Bagnaia kettős valamelyikére fogadtam volna mint futam győztes, majdnem sikerült egy ilyen 1-2őt összehozni. Oké, ha az olasz nem esik el, ugye akkor Mir harmadik nem második, de na. Kár Peccoért, mert igazaból egész hétvégén a legjobb tempójú motorosnak látszott, ez most egy rookie mistake volt másodévesként.Azért nem bírta megelőzni, mert ez megint egy gokartpálya a gp-seknek. Világ röheje, hogy nem tud felgyorsulni a motor 300-ra, mert olyan buzi kialakítású az az "egyenes". Isteni szerencse volt amúgy, hogy a kicsiknél nem volt több bukta.
Quartararo is nagyon amatőr volt a verseny második felében. A pálya hátsó részén nagyságrendekkel volt gyorsabb Espargaronál, simán meg kellett volna valahol ott előznie. Ehelyett majd 10 kört ott tökölt mögötte, aminek közvetett módon végül a büntetését is köszönhette. Nagyon el óvatoskodta, vagy azt nem mérte fel jól, hogy milyen tempóban közelít Mir. Aki nekem egyre inkább az uj kedvencem kezd lenni. Ahogy ma is megérkezett Quartarao meg Espargaro mögé... nem csöngetett, nem kopogott, berúgta az ajtót. Valahogy, ha össze tudnák rakni az időmérőit, hogy ne konstans a harmadik-negyedik sorból induljon, szerintem mostanra simán vezetné a bajnoksagot.
Szóval Dovi még összetett első egy ponttal. Az eslő négy motoros 4 ponton belül. Beszarás ez az idei szezon!
Cowboykarcsi90
több mint 5 éve
Harvick utolsó 9 versenyen 5 győzelem... valaki buherálja már meg azt a Fordot, lécci.Az egyetlen dolog aminek örülni tudok, az Reddick 4. helye. A többi meg se történt.
több mint 5 éve
Már a hétvége előtt is a Mir-Bagnaia kettős valamelyikére fogadtam volna mint futam győztes, majdnem sikerült egy ilyen 1-2őt összehozni. Oké, ha az olasz nem esik el, ugye akkor Mir harmadik nem második, de na. Kár Peccoért, mert igazaból egész hétvégén a legjobb tempójú motorosnak látszott, ez most egy rookie mistake volt másodévesként. Quartararo is nagyon amatőr volt a verseny második felében. A pálya hátsó részén nagyságrendekkel volt gyorsabb Espargaronál, simán meg kellett volna valahol ott előznie. Ehelyett majd 10 kört ott tökölt mögötte, aminek közvetett módon végül a büntetését is köszönhette. Nagyon el óvatoskodta, vagy azt nem mérte fel jól, hogy milyen tempóban közelít Mir. Aki nekem egyre inkább az uj kedvencem kezd lenni. Ahogy ma is megérkezett Quartarao meg Espargaro mögé... nem csöngetett, nem kopogott, berúgta az ajtót. Valahogy, ha össze tudnák rakni az időmérőit, hogy ne konstans a harmadik-negyedik sorból induljon, szerintem mostanra simán vezetné a bajnoksagot.
több mint 5 éve
Jön a dráma azért LeMans-ban is az utolsó órábandráma a biliben 🤣
NB2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Jön a dráma azért LeMans-ban is az utolsó órában
több mint 5 éve
ha át kell menni a másik oldalra, akkor át kell menni 😊www.youtube.com/watch?v=loih7PCorAo
több mint 5 éve
Amugy Quartararo győzelmei még csak csak, de azt vajon hányan gondolták volna a szezon előtt, hogy a két Petronas Yamahás motorosnak előbb lesz meg az idei első győzelem mint a két gyári Yamahásnak? Vinalessel is ma mi volt megint?...
több mint 5 éve
Streamen. Nem is tudtam hogy az Arena4 oldala adná.Ferrucci te béna fasz. A két Dale Coyne Racing autó 2. és 4. helyről indul, erre a második kanyarban kicsúszik és mikor visszajön a pályára, pont a csapattárs Palout - a kedvencemet - löki ki elsőnek. Ennyit a jó versenyről. 🤬Streamen nézed vagy Arena4 honlapján? Nekem az utóbbi el sem indul.
szerk.: és a spanyolt be is tolják a garázsba. Pedig végre volt egy jó kvalija...
Egyébként ennek a kommentátornak az akcentusát képtelen vagyok megszokni.
Mikey
Fast Willie
több mint 5 éve
Ferrucci te béna fasz. A két Dale Coyne Racing autó 2. és 4. helyről indul, erre a második kanyarban kicsúszik és mikor visszajön a pályára, pont a csapattárs Palout - a kedvencemet - löki ki elsőnek. Ennyit a jó versenyről. 🤬Streamen nézed vagy Arena4 honlapján? Nekem az utóbbi el sem indul.
szerk.: és a spanyolt be is tolják a garázsba. Pedig végre volt egy jó kvalija...
Mikey
több mint 5 éve
Ferrucci te béna fasz. A két Dale Coyne Racing autó 2. és 4. helyről indul, erre a második kanyarban kicsúszik és mikor visszajön a pályára, pont a csapattárs Palout - a kedvencemet - löki ki elsőnek. Ennyit a jó versenyről. 🤬szerk.: és a spanyolt be is tolják a garázsba. Pedig végre volt egy jó kvalija...
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
nagyot ment ma az öreg. Bünti + elbaszott kiállás és így is VET előtt.Viszont végre Alfa pontok!!!Räikkönen idei első pontszerzésének komolyan mondom majdnem annyira örülök, mint annak idején karrierje első győzelmének. 😀
gamerkr
Mikey
több mint 5 éve
Viszont végre Alfa pontok!!!Räikkönen idei első pontszerzésének komolyan mondom majdnem annyira örülök, mint annak idején karrierje első győzelmének. 😀
gamerkr
több mint 5 éve
Ha nem amortizálódik a mezőny, ferka nem szerez pontot.Viszont végre Alfa pontok!!!
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Partidobogó!