Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
thebirdsonthebat 4
Kár, hogy nem tavaly ment el egy ilyen csomagért Shelby 😊

Állítólag ma már eldőlhet Heyward sorsa. Nem tudom minek örüljek. Kedvelem, nagyon jó és hasznos játékos, de kb. 10/200+ az nagyon sok. Ha a Cubs csak az árát felverni licitál (félszívvel), az is rossz, de ha odakerül végül, az is. Akkor már inkább Angels.
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 664 — Panthers fan
Biztos hogy nem PO aspiráns csapat. Még Greinkével sem.
danyly
szerintem meg de. bírom ezeket a velős érveléseidet.

már tavaly sem hiányzott sok a PO-hoz, az offense az egyik legjobb volt a ligában, a védelemben meg nem voltak hatalmas lyukak. egyértelmű, hogy a starting pitchinget kellett erősíteni, majd kiderül, hogy megérte-e ennyiért
Löfli
Direkt érvelek így, hogy kicsit gondolkozóba essenek az emberek ill. egyéb véleményeket osszanak meg.
A tisztánlátás végett: azért hallottam már az MBL-ről.
danyly
De azt azért vágod, hogy nem érveltél egyáltalán semmivel?

A DBacksnél nem a playoff a cél, hanem a bajnoki cím.
Jakehomer
Vártam már a beleszólást. Azt vágod hogy igen, csak nem tudsz olvasni a sorok között. Bár rövidke és nehéz észrevenni. 😊

A második mondat meg kész vicc.
danyly
Sajnos fel kell világosítsalak, hogy az nem érvelés, hogy "még Greinkével sem". Ez egy állítás, érveket kérünk. Olyan, hogy sorok közötti érvelés pedig nem létezik.

Lehet, hogy vicc, de az a cél - mi a faszért adnák el a farmot meg költenének annyi pénzt Greinkére? Tipikus DBacks, all in mennek, egyszer már bejött.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
danyly

már tavaly sem hiányzott sok a PO-hoz, az offense az egyik legjobb volt a ligában, a védelemben meg nem voltak hatalmas lyukak. egyértelmű, hogy a starting pitchinget kellett erősíteni, majd kiderül, hogy megérte-e ennyiért
Löfli
Direkt érvelek így, hogy kicsit gondolkozóba essenek az emberek ill. egyéb véleményeket osszanak meg.
danyly

Jakehomer
Vártam már a beleszólást. Azt vágod hogy igen, csak nem tudsz olvasni a sorok között. Bár rövidke és nehéz észrevenni. 😊

A második mondat meg kész vicc.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
danyly

Löfli
danyly

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
danyly

Löfli

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 491 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
danyly

már tavaly sem hiányzott sok a PO-hoz *, az offense az egyik legjobb volt a ligában, a védelemben meg nem voltak hatalmas lyukak. egyértelmű, hogy a starting pitchinget kellett erősíteni, majd kiderül, hogy megérte-e ennyiért
Löfli
* nem sok = 13 győzelem. azért az talán már pont nem a "nem sok" kategória
slowmotion
nem győzelmek tekintetében értettem, hanem, hogy kevés hiányzó láncszem volt a csapatban, most elvileg azok is meglettek.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
danyly

már tavaly sem hiányzott sok a PO-hoz *, az offense az egyik legjobb volt a ligában, a védelemben meg nem voltak hatalmas lyukak. egyértelmű, hogy a starting pitchinget kellett erősíteni, majd kiderül, hogy megérte-e ennyiért
Löfli
* nem sok = 13 győzelem. azért az talán már pont nem a "nem sok" kategória
több mint 10 éve
danyly

Don't blink!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 093
A White Soxnak pedig hosszú idő után potens 3B-je lehet, Brett Lawrie érkezett Oaklandből két minor ligás dobóért cserébe. Stay healthy, Brett!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Aguirre Seattle Seahawks 341
D-backs fanként mondom, Greinkét nem szeretem, és túl drága is volt, Miller nem rossz, de annyit nem ér, mint amennyit adtak érte, Inciarte szép jövő előtt állt (és áll még most is csak máshol), Yasmany Tomas továbbra sem tud védekezni, pedig sajnos kelleni fog neki, különben Jose Fernandeznek sokkal-sokkal jobban örültem volna, aki őt meg tudja szerezni, az jól fog járni, szerintem legalábbis, mindenesetre így a fiatal Arizona képes lehet a playoffra.
több mint 10 éve
Mondjuk ezek után kínos lesz playoffba se jutni a'la Padres 😊

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Közben a miénk Greinke. 6 év, 206 millió
A pitching staff-et mindenképpen erősíteni kellett, de ez talán egy kicsit drága
Kampman
Ha már Greinke drága volt, akkor ne nézd meg, hogy mennyi mindent adtak Shelby Millerért. 😊
Csifu
atyagatya. hát akkor irány a PO, csak nehogy nagy koppanás legyen

Don't blink!
több mint 10 éve
Csifu 223
Közben a miénk Greinke. 6 év, 206 millió
A pitching staff-et mindenképpen erősíteni kellett, de ez talán egy kicsit drága
Kampman
Ha már Greinke drága volt, akkor ne nézd meg, hogy mennyi mindent adtak Shelby Millerért. 😊
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 682 — Lucas Scott
Zobrist érkezett (4 év/56 milla) a Cubsba, Starlin Castro meg azzal a lendülettel ment a Yankeeshez Adam Warrenért cserébe. + még Brendan Ryan ha minden igaz.. Ez a Castro csere nem volt túl olcsó?
Shawn84
én örülök Castronak, végre 2nd baseről is jön segítség, viszont így sztem Refsnyder áldozható lesz egy jó dobóért cserébe.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Zobrist érkezett (4 év/56 milla) a Cubsba, Starlin Castro meg azzal a lendülettel ment a Yankeeshez Adam Warrenért cserébe. + még Brendan Ryan ha minden igaz.. Ez a Castro csere nem volt túl olcsó?
több mint 10 éve
Chapman kiszabadult...

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Na, ha valakit túlfizettek, az RP Ryan Madson -> Oakland 3év/22M$

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Samardzija -> Giants

5 év/90 millió, ha minden igaz, hát nem tudom, de valamit csinálniuk kellett.

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 247 — Cowboys fan
Grat a Dodgers stábnak. Phújj.
danyly
LOL Mit kellett volna csinálni, adni Greinkének 250 milliót? Évi 31 milliót ajánlottak, kevés volt, erre nem lehet mit mondani.
Jakehomer
Re-LOL. Miért ne. Egyébként ahová ment az itt a baj.
danyly
mert szvsz nem tehetik meg, hogy az elsőszámú pitchernél magasabb szerződést adnak neki, Kershaw számait meg nem akarták megpiszkálni két évvel az aláírás után.
ha az évi 30 milla nem volt neki elég, akkor ennél a csapatnál nem volt jövője.
több mint 10 éve
danyly
LOL Mit kellett volna csinálni, adni Greinkének 250 milliót? Évi 31 milliót ajánlottak, kevés volt, erre nem lehet mit mondani.
Jakehomer
danyly
Miért ne? Pont most kezdik racionalizálni a payrollt, nem kis kockázat egy 32 éves pitchernek ilyen szerződést adni. Ahhoz meg semmi köze a Dodgers stábnak, hogy Greinke hova írt alá - a Giants jobb lett volna? 😛
Jakehomer
Tudtam, hogy ez fog lejönni belőle. 😊

több mint 10 éve
danyly
Jakehomer
danyly
Miért ne? Pont most kezdik racionalizálni a payrollt, nem kis kockázat egy 32 éves pitchernek ilyen szerződést adni. Ahhoz meg semmi köze a Dodgers stábnak, hogy Greinke hova írt alá - a Giants jobb lett volna? 😛

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
danyly
Jakehomer

több mint 10 éve
danyly

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A Cubs meg Lackeyvel vigasztalódhat lol
Jakehomer
Azért az nem rossz igazolás szerintem. Old Boston Rotacion alakulgat