Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Sose hiszel nekem... 😕Al-Bania, vagy Al-Gheria fog gólt rúgni?Mivel én Salah-ra tettem a szalagot, szinte tuti, hogy az a meccs lesz a VB első 0-0-ja...Azért egyet csak nyernek a szaudiak.
Igor
Sobri Jóska
Esetleg a híres El-Own Goal...
Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 330
ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH ALLAH HOLNAP INGYEN BENZIN MINDENKINEK!!!!!
több mint 6 éve
ez de bundagyanús 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman!!!
több mint 6 éve
wooooooot meglepi
több mint 6 éve
áhh, afrika kupán mindig feka csapatnak drukkoltam, bár most marokkó elég szimpi.Franciak nem surun jutnak ki pedig 😀
eaglesmcnabb
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
áhh, afrika kupán mindig feka csapatnak drukkoltam, bár most marokkó elég szimpi.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Csak azért kaptak ki a ruszki, mert nem volt ma ott Putyin 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Iran a 'futottam még' kategória.vagy IránHát az oroszok nem fognak sokáig jutni...Ezt tudtuk,mivel vagy spanyol, vagy CR jön
iktriad
Chargers LT
eaglesmcnabb
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mondjuk egyiptomi talan szamomra a legnagyobb csalodas. Beszopattak es felultem a hype trainre ido elott...Arra csak afrika kupán szabad felülni .
Borbinho
több mint 6 éve
Mondjuk egyiptomi talan szamomra a legnagyobb csalodas. Beszopattak es felultem a hype trainre ido elott...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Totàl értelmetlen csere. Bejön a sràc egy percre.
több mint 6 éve
Hát az oroszok nem fognak sokáig jutni...Este vonattal Szibériába 😀
iktriad
több mint 6 éve
vagy IránHát az oroszok nem fognak sokáig jutni...Ezt tudtuk,mivel vagy spanyol, vagy CR jön
iktriad
Chargers LT
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Hát az oroszok nem fognak sokáig jutni...Ezt tudtuk,mivel vagy spanyol, vagy CR jön
iktriad
több mint 6 éve
Hát az oroszok nem fognak sokáig jutni...
több mint 6 éve
Na Cavani örülhet oszt kész
több mint 6 éve
shagi0206
10 948
Nagyon kíváncsi leszek az uruguayi védelemre egy komolyabb támadó felfogású csapat ellen.
több mint 6 éve
az nem ér, az nem támadás volt, csak egy pontrúgás 😛Volt mar tamadas, ami utan suarez nem kezdett hisztizni mint vmi kislany?A góljánál.
Stez
iktriad
több mint 6 éve
Már bohóckodnak az Uruk támadásban
több mint 6 éve
Volt mar tamadas, ami utan suarez nem kezdett hisztizni mint vmi kislany?A góljánál.
Stez
több mint 6 éve
Volt mar tamadas, ami utan suarez nem kezdett hisztizni mint vmi kislany?Volt , tegnap az Angol - Panama meccsen .
Stez
több mint 6 éve
szovjetek jobban játszanak emberhátrányban. mint azonos létszámmal