NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
5
5
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Ízlések és pofonok...Hát azért az mindkettő 10/10es film volt nekem.zavi27Háát, az új Batman jóval gyengébb szerintem mint az első 2 klasszikus rész. Az előzőekkel ellentétben, ez csak egy olyan kicsit szájbarágós, néhol klisés amerikai akciófilm. Nem rossz, végig pörgős, de nem volt az igazi!zavi27és az a kettő sem volt jó filmJanek
Számomra nem több mint egy akció film.Az ne legyen már viszonyítási alap,hogy a többihez képest jó mert az nem nagy dolog.
Begin a legnézhetőbb de az is messze van a jó filmtől hisz a történet egyszerű és sablonos,maga batman is egy vicc hisz nem is szuperhős csak egy lelki sérült gazdag aki a pénzén vett cuccokkal hősködik.
Próbáltak bele valami érzelmi szálat fűzni,de bennem egy fikarcnyi sajnálatot nem váltott ki batmen mert neki olyan rossz... ha rossz akkor ne hősködjön hanem üljön a kastélyban és szivarozzon...
több mint 12 éve
My bad. 😀 Már keverem a Kirsteneket így hajnalban. 😀...
Mindenesetre én megnéznék egy | Nightwing/Robin | filmet. 😊
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Ezt mondom, hogy | a Robin középső név csak egy kikacsintás volt a nézőknek, egy biccentés a karakternek. De John Blake nevű Robin sosem volt, pedig ugye kurvasok volt már a történelem során. Max. Nightwing lehetne elképzelhető, nyilván nem véletlenül voltak kék csíkok a kabátján a barlangba lépéskor. Nightwing ugye annyiban különbözik Robintól, hogy Robin mindig is csak egy segéd volt, aki jól jött néha-néha a bajban Batmannek, de ennyi. Nightwing pedig ugye a szólókarrierbe kezdett Robin, aki Batman nélkül akar érvényesülni. Ez akár be is következhetne: Batman nincs többé, csak az eszménye, viszont vannak hátrahagyott felszerelései, meg egy új hősjelölt, aki a helyére akar lépni, Nightwing színű kabátban. NW alapvetően hasonlít is Batshez, hiszen ő is használja a kampóvető, dobóbizbaszok kombót, ráadásul nem olyan képzett harcos, ilyen lóbadzsit-szekundhend kungfut nyom, viszont akrobatikusabb, mint a bőregér. Ez ellen szól, hogy Bruce megjavította a Batman-hívó-reflektort, amin Batman jele volt, nem Nightwingé. Szóval én továbbra is hiszem azt, hogy Blake Bruce helyét ment átvenni a barlangba és nem azért, hogy a farvizén egy új alakot szabadítson Gothamre. | sidenote: Mary-Jane Kirsten Dunst volt, nem AlkonyatHófehérke Kristen Stewart 😛
több mint 12 éve
| Az okés, amit mondasz, hogy Bruce mit teremtett Batmanként, viszont az, hogy a nyomozófiú középső neve Robin, az nekem másról árulkodott.Hathaway szerintem nagyon csúnya, a segge tény, hogy jól mutatott a motoron, de olyan pózban ez mondjuk nem csoda. Kirsten Stewart kb. annyira illett Mary-Jane szerepére a Pókember trilógiában, mint ide Hathaway. Kit láttam volna szívesen helyette? Jó kérdés.
Attól, hogy vannak benne logikai bakik (egy szóval sem írtam, hogy tele van), attól még egészében jól meg volt írva. |
Nálam (bár két külön kategória a kettő, de) az Avengers simán veri a Bat3-at, de mondom: ez is nagyon tetszett, még ha ekkora katarzisom nem is volt a végén, mint neked 😊.
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
DS: | Ez faszság. Mármint, hogy Blake-ből Robin lesz. Az csak egy korrekt negyedik falas kacsintás volt. JGL karaktere Batman örökségét kapta meg, nem a "Robinságot". Legalábbis én így értelmeztem azt, hogy Bruce rá hagyta a barlangot. Ezt tovább egyértelműsíti az, hogy amikor belépett, akkor körberepkedték, befogadták a denevérek. Ahogy az első részben Bruce-t is, amikor a barlangba lépett. Az más kérdés, hogy Batman legnagyobb(egyik) fegyvere a pénze, és anélkül nehéz fenntartani a Batman-mítoszt. Bruce idolt teremtett, nem csak egy karaktert, egy hőst. De ezt el is mondja a Beginsben, hogy ő egy eszményt, egy lerombolhatatlan szimbólumot akar létrehozni, ami segít Gothamnak és megóvja a sötétségtől, a mocsoktól. A nép számára Bruce meghalt, de a hagyatéka, Batman megmarad a város számára. Batman soha nem halhat meg, ezért is bízta Blake-re ezt az egészet, tudta, hogy jó kezekbe adja át a stafétabotot. Egyébként Nolan be akarta hozni erre a részre Robint, de Bale állítólag csak úgy volt hajlandó felvenni a bőrruhát, ha Robinmentes lesz a film minden egyes képkockája. |
Anne Hathaway pedig kiváló macskanő volt. Igaz egyszer nem hangzott ez így el, de hogy ronda?? Nem tudom, szerintem nagyon, de nagyon rendben van az egész csaj. Kit néztél akkor volna a helyén? Kristen Stewartot? 😀
"A film legnagyobb gyengéje (az idegesítő kis hibák és logikai következetlenségek mellett)..." "viszont nagyon szórakoztató és jól megírt alkotás." Hogy lehet valami jól megírva, ha tele van logikai következetlenségekkel? Mondom ezt én úgy, hogy nálam idáig az év filmje és tapsoltam az utolsó jelenet után a moziban.
több mint 12 éve
Nekem a Begins egyáltalán nem tetszett, főleg a szereposztás. De voltak jó pillanatai, mint pl. a Madárijesztő, vagy amikor Batman a kikötőben lecsap a csempészekre.A 2. rész az brutál jó volt, ennek szerintem méltó folytatása volt ez a 3. Mondjuk mikor | Liam Neeson megint | megjelent, akkor ökölbe szorult a kezem.
Hathaway pedig méltó az előző két rész női főszereplőinek a sorához: pfuj! (Holmes még helyes volt, de szerintem egyáltalán nem illett a "főhős jó nője" szerepbe, Gyllenhaal viszont egyenesen röhejes volt; Hathaway szimplán ronda)
Marion Cotillard-nak nem áll jól az öregedés, viszont az ütközőket keményen kidobta. 😊
| Bane jó volt főgenyának (illetve ahogy vesszük, Talia után másodfőgenyának 😊), nem volt olyan sokrétű karakter, mint Joker, ellenben ezt a hiányosságot brutalitással pótolta. Talia karaktere nagyon jó húzás volt, bár elég gyanús volt már az elejétől fogva a nő. Robinért viszont óriási pacsi a forgatókönyvírónak. 😊 Még az elején, amikor a rendőrgyerek minden jelenetben megjelent, ráadásul utána kijelenti Wayne-nek, hogy már kamaszkorában rájött, hogy ő Batman (ez mondjuk elég f_szság volt szerintem), akkor még gondoltam is rá, hogy ő lesz Robin... erre tényleg 😀
Amit viszont nagyon sajnáltam, hogy Macskanő karakterével továbbra sem tudnak mit kezdeni (Burton hozzányúlása mondjuk elég jó volt, meg az akkori Michelle Pfeiffer azért nyami volt; aztán volt a meg sem történt Halle Berry-s rémálom), most is elég gáz volt. Egyrészt Hathaway ne legyen Selina Kyle, másrészt meg az egész rendőrőrs tudta, hogy ki ő, és hogy rabolni ment a fogadásra, innentől kezdve nem is értettem, miért nem kapcsolták le előbb a zsaruk.
A film legnagyobb gyengéje (az idegesítő kis hibák és logikai következetlenségek mellett) a bunyók. Egyrészt Batman miért nem használja a kütyüit? Egyszer dobálja a kis, mérgezett denevér-dobócsillagokat, de azon kívül volt valami más? Mindent erőből megoldani... ugyan már Bruce! Másrészt pedig az első harc Bane ellen a csatornában még elég jó volt, benne volt a klasszikus gerinctörés is (majdnem). viszont a végső harcot csak Talia húzza ki a sz_rból (mondjuk az már akkor eléggé várható húzás volt).
Összességében szerintem méltó lezárása volt a trilógiának, elég grandiózusra sikerült, minden jó karakter hepi volt a végén, szupernyomozó Gordont is 3 hosszú film után felvilágosították arra, amit egy árva kamasz már ki tudja, mióta magától kitalált, Bruce meghalt, de aztán mégsem, inkább lelépett Selinával, Alfred ezt látta és örült, Robin pedig elkezdheti a saját trilógiáját Nolan pátyolgatása alatt (remélhetőleg Nigthwing-ként). |
A Sötét Lovag által felállított lécet szerintem sem sikerült megugrania a filmnek, viszont nagyon szórakoztató és jól megírt alkotás.
DS!
DS!
több mint 12 éve
Hát azért az mindkettő 10/10es film volt nekem.Háát, az új Batman jóval gyengébb szerintem mint az első 2 klasszikus rész. Az előzőekkel ellentétben, ez csak egy olyan kicsit szájbarágós, néhol klisés amerikai akciófilm. Nem rossz, végig pörgős, de nem volt az igazi!zavi27és az a kettő sem volt jó filmJanek
több mint 12 éve
| Nem azt mondják, hogy prototípus, ergó ez az egy van?Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊nem az az egy Bat volt.shawnka
DS!Darksun3
Már csak azért is sántít ez a több Bat sztori, mert add1: a másikkal mi lett, Bane és a sleppje miért nem foglalta le azokat is, amikor elvettek mindent Fox raktárából? Vagy ha lefoglalták, akkor miért nem patroloztak vele a városban, mint a "Batmobilokkal"? Plusz miért nem támadták meg Batmant, amikor ő visszatért és oltotta őket a Bat-tel? Add2: ha lett volna több, akkor miért kellett volna megkeresni azt az egyet, amit Batman használt ("Emlékszik még, hol parkolt?" vagy mit kérdezett tőle Fox...)? Amikor kellett belőle az alkatrész a bomba hatástalanításához? |
@Shawn84: oks, bocsi.
DS!
DS!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊A spoiler gombot használd lécci. Még szeretném megnézni a filmet.
DS!Darksun3
több mint 12 éve
Az nem az a gép, az egy másik ugyanolyan gép.Szerintem ez a trilógia kibaszott jó lett, a Kaeaton féle Batman igazából azért nagyon jó, mert "Director: Tim Burton". Nolan filmessé tette a világot, szerintem pont azért jó, mert akár bármelyik akció film lehetne, Gotham lehetne New York, és máris simán elmenne. Burton meg azért jó, mert ő a "mesés" vonalat tartotta meg, és ettől lett frenetikus.
több mint 12 éve
Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊
DS!Darksun3
Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊nem az az egy Bat volt.
DS!Darksun3
több mint 12 éve
Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊DS!
DS!
több mint 12 éve
és az a kettő sem volt jó filmJanekPedig A sötét lovag az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Megmerem kockáztatni, hogy jobb, mint az eredeti Michael Keatonös Batmanek. Az újjal is csak az a baj, hogy már kicsit átcsúsztak a ló mások oldalára, és vesztettek Batman igazi lényéből. Viszont a nevetséges, alja színvonalú Mindörökké Batman, vagy Batman és Robin filmektől így is kiemelkedően jobb produkció.
több mint 12 éve
Sátántangó is a listán.A Sight & Sound magazin (a Brit Filmintézet lapja) által megkérdezett kritikusok szerint a "Szédülés" Minden Idők Legjobb Filmje.Az Apokalipszis Mostot nagyon jó látni ennyire elől egy ilyen listán az Üldözőkkel együtt. Meglepő a sok 20-as években készült film az élmezőnyben. Nekem az a korszak egyelőre csak Fritz Langot jelentette. Ennek hatására valószínűleg bővülni fog a repertoár és a kiindulópont is adott.DoM
www.bfi.org.uk/news/50-greatest-films-all-timeSzabler
több mint 12 éve
Háát, az új Batman jóval gyengébb szerintem mint az első 2 klasszikus rész. Az előzőekkel ellentétben, ez csak egy olyan kicsit szájbarágós, néhol klisés amerikai akciófilm. Nem rossz, végig pörgős, de nem volt az igazi!zavi27és az a kettő sem volt jó film
több mint 12 éve
A Sight & Sound magazin (a Brit Filmintézet lapja) által megkérdezett kritikusok szerint a "Szédülés" Minden Idők Legjobb Filmje.Az Apokalipszis Mostot nagyon jó látni ennyire elől egy ilyen listán az Üldözőkkel együtt. Meglepő a sok 20-as években készült film az élmezőnyben. Nekem az a korszak egyelőre csak Fritz Langot jelentette. Ennek hatására valószínűleg bővülni fog a repertoár és a kiindulópont is adott.
www.bfi.org.uk/news/50-greatest-films-all-timeSzabler
több mint 12 éve
Háát, az új Batman jóval gyengébb szerintem mint az első 2 klasszikus rész. Az előzőekkel ellentétben, ez csak egy olyan kicsit szájbarágós, néhol klisés amerikai akciófilm. Nem rossz, végig pörgős, de nem volt az igazi!
több mint 12 éve
kiemelkedő a könyv is persze, hiszen teremtett egy világot történelemmel, nyelvekkel stb, ettől függetlenül gyerek fejjel sem élveztem különösebben. ellenben a gyűrű szövetségét háromszor néztem meg moziban. ezért írtam, hogy jobb a film, de igazad van tényleg más a kettő...kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/peachA Gyűrűk Ura könyv egy mese. Ahogyan Tolkien is egy mesélő. Inkább szól a kisebb korosztálynak és a fiatalabb lelkűeknek, mint a felnőtteknek. Ezzel szemben Jackson úgy vitte filmre, mint egy akció filmet. Szinte csak a könyv váza maradt meg, ahol tudták telenyomták akcióval, mert egész egyszerűen egy film ezt kívánja meg. Ha hű maradt volna a könyvhöz, fele ilyen sikeres se lett volna.
Én éppen ezért nem mondanám egyikre se, hogy jobb, mint a másik. Egész egyszerűen teljesen mást ad mind a kettő, de mindegyik a maga nemében kiemelkedő.süti
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
A Sight & Sound magazin (a Brit Filmintézet lapja) által megkérdezett kritikusok szerint a "Szédülés" Minden Idők Legjobb Filmje.Hitchcock alkotása az Aranypolgárt utasította maga mögé az 50-es listán. Utóbbi film egyébként 1962 óta minden évtizedben az első helyen végzett.
www.bfi.org.uk/news/50-greatest-films-all-time
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
.brk
1 890
babóból amúgy jó dolgot ki lehet hozni, az öt seregek csatáját pl kifejezetten epicre meg tudja jackson csinálni. az más kérdés, hogy köze nem lesz a könyv hangulatához, de szvsz ez nem is baj, mert a babó szerintem felnőtt fejjel élvezhetetlen.
több mint 12 éve
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/peachA Gyűrűk Ura könyv egy mese. Ahogyan Tolkien is egy mesélő. Inkább szól a kisebb korosztálynak és a fiatalabb lelkűeknek, mint a felnőtteknek. Ezzel szemben Jackson úgy vitte filmre, mint egy akció filmet. Szinte csak a könyv váza maradt meg, ahol tudták telenyomták akcióval, mert egész egyszerűen egy film ezt kívánja meg. Ha hű maradt volna a könyvhöz, fele ilyen sikeres se lett volna.
Én éppen ezért nem mondanám egyikre se, hogy jobb, mint a másik. Egész egyszerűen teljesen mást ad mind a kettő, de mindegyik a maga nemében kiemelkedő.
több mint 12 éve
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Márpedig mivel 3 részes elsz sanszos hogy fogsz új dolgokkal találkozni.Jó de ezzel együtt is - a Hobbit (pardon A Babó) 300 oldalas könyv. Nem akarok hosszú üresjáratokat, és Két tornyos, Jackson által kitalált/betett részeket. Arról nem is beszélve, hogy messze nem akkora eposz mint a Gyűrűk Ura....iktriadvan függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.shawnkaAz olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
imagerz.com/QEAQXUtvAwMAVVhFQwVR
😐süti
több mint 12 éve
Jó de ezzel együtt is - a Hobbit (pardon A Babó) 300 oldalas könyv. Nem akarok hosszú üresjáratokat, és Két tornyos, Jackson által kitalált/betett részeket. Arról nem is beszélve, hogy messze nem akkora eposz mint a Gyűrűk Ura....van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.shawnkaAz olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
😐süti
több mint 12 éve
van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.Az olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
😐süti