NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
27
6
2:20, Arena4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Ez nagyon szomorú? Mert már régen meg akartam nézni, és most újra kedvet hoztál hozzá. De ha nagyon lehúzós, akkor a mostani hangulatomban, lehet nem lenne a legjobb döntés.Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattacksokat nem szűkítettél a kereséssel 😊 de ha már a rangom is ehhez kapcsolódik, akkor új kedvencemet emelem ki: The Bridges of Madison County (A szív hídjai)jjncaa
több mint 12 éve
vilagevo.blog.hu/2012/07/23/a_legoregebb_3_csillagosmár van fenn van feliratok.info-n is, jó szórakozást a filmhez 😊még egy filmet ajánlanék
www.feliratok.info/index.php?search=jjncaa&nyelv=&searchB=Mehetjjncaa
"Jiro Dreams of Sushi is a 2011 Japanese documentary film directed by David Gelb. The film follows Jiro Ono, an 85 year old sushi master and owner of Sukiyabashi Jiro, on his continuing quest to perfect the art of sushi and his elder son Yoshikazu's struggle with living up to the legacy of his father"
kalózkikötőből szedhetőjjncaa
Itt van egy cikk az öregről: vilagevo.blog.hu/2012/07/23/a_legoregebb_3_csillagos
több mint 12 éve
Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattacksokat nem szűkítettél a kereséssel 😊 de ha már a rangom is ehhez kapcsolódik, akkor új kedvencemet emelem ki: The Bridges of Madison County (A szív hídjai)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack
3 520
Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?
több mint 12 éve
már van fenn van feliratok.info-n is, jó szórakozást a filmhez 😊még egy filmet ajánlanék
www.feliratok.info/index.php?search=jjncaa&nyelv=&searchB=Mehetjjncaa
"Jiro Dreams of Sushi is a 2011 Japanese documentary film directed by David Gelb. The film follows Jiro Ono, an 85 year old sushi master and owner of Sukiyabashi Jiro, on his continuing quest to perfect the art of sushi and his elder son Yoshikazu's struggle with living up to the legacy of his father"
kalózkikötőből szedhető
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a csudálatos pókember volt majdhogynem az egyik olyan film, amire nem sajnáltam kidobni a pénzt eddig. kiba jó. csak kár hogy nem Emma Stone lesz MJ a folytatásban 😊
több mint 12 éve
Gondolom már mindenki hallotta a szomorú hírt, hogy lövöldözés volt a Batman denveri premierjén: hvg.hu/vilag/20120720_joker_batman 😕szerk: hvg.hu/vilag/20120721_felrobbantjak_denveri_amokfuto
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
már van fenn van feliratok.info-n is, jó szórakozást a filmhez 😊www.feliratok.info/index.php?search=jjncaa&nyelv=&searchB=Mehet
---
több mint 12 éve
Duff
3 133
Ú az nagyon jó film, biztos tetszeni fog! 😊Ghost 😊 nincs nő, melyet ezzel ne vennél le a lábáról, a fiatalabbaknál a Ha eljön Joe Black-kel lehet próbálkozni 😊Idétlen időkig lesz a tökéletes választás. 😊 Köszi. süti
amúgy Idétlen időkig (Groundhog day), és bár annyira nem tipikusan "romantikus", de imádom a Wristcutters: A Love Story-t isjjncaa
több mint 12 éve
Ez a film már hozzáférhető? catattackkülönben hogy és miért csináltam volna meg?
ncore-on egy verzió van fenn, ahhoz lesz időzítve a felirat is
---
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez a film már hozzáférhető?
több mint 12 éve
Ha már megcsináltam a feliratot, akkor reklámozom még egy kicsit 😊kristofnak előre/utólag is kösz az átnézést, a hétvégén fel is kerül majd feliratok.info-ra
---
több mint 12 éve
A "milyen?" kérdésre lehet máshogy válaszolnék, de egy inspiráló, a bevált hollywoodi filmes panelekből dolgozó és azokat jól kihasználó filmre tényleg sznobság lenne azt mondani, hogy nem "érdemes" megnézniTe 😀JC6a boldogsag nyomaban filmrol mi a velemenyetek, erdemes megnezni?zavi27Ilyen filmre ki mondaná azt, hogy "ne, semmiképp ne nézd meg"?jjncaa
---
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Te 😀a boldogsag nyomaban filmrol mi a velemenyetek, erdemes megnezni?zavi27Ilyen filmre ki mondaná azt, hogy "ne, semmiképp ne nézd meg"?jjncaa
több mint 12 éve
Ghost 😊 nincs nő, melyet ezzel ne vennél le a lábáról, a fiatalabbaknál a Ha eljön Joe Black-kel lehet próbálkozni 😊Idétlen időkig lesz a tökéletes választás. 😊 Köszi.
amúgy Idétlen időkig (Groundhog day), és bár annyira nem tipikusan "romantikus", de imádom a Wristcutters: A Love Story-t isjjncaa
a boldogsag nyomaban filmrol mi a velemenyetek, erdemes megnezni?zavi27Ez nekem is felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy ezt is felveszem a listára. 😉
több mint 12 éve
a boldogsag nyomaban filmrol mi a velemenyetek, erdemes megnezni?zavi27Egész jó film, Will Smith és a fia szerintem remek benne, és még a 49ers is kap egy cameot benne.
több mint 12 éve
a boldogsag nyomaban filmrol mi a velemenyetek, erdemes megnezni?zavi27Ilyen filmre ki mondaná azt, hogy "ne, semmiképp ne nézd meg"?
---
több mint 12 éve
a boldogsag nyomaban filmrol mi a velemenyetek, erdemes megnezni?
több mint 12 éve
az idétlen időkig az egyik kedvenc filmem, szerintem Murray óriásit alakít benne.Ghost 😊 nincs nő, melyet ezzel ne vennél le a lábáról, a fiatalabbaknál a Ha eljön Joe Black-kel lehet próbálkozni 😊Az se rossz, de életem hátralevő részére Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> (...) programot simán elfogadnék 😊jjncaaÉn a Star Warsszal akarok ilyet... Olyan jó lenne újra rádöbbenni, hogy Vader Luke apja...
Hasonló jó romantikus filmet, amiben szintén van valami "misztikusabb" hozzávaló tudtok még mondani ? Például a Ház a tónál jut még eszembe.süti
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ghost 😊 nincs nő, melyet ezzel ne vennél le a lábáról, a fiatalabbaknál a Ha eljön Joe Black-kel lehet próbálkozni 😊Az se rossz, de életem hátralevő részére Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> (...) programot simán elfogadnék 😊jjncaaÉn a Star Warsszal akarok ilyet... Olyan jó lenne újra rádöbbenni, hogy Vader Luke apja...
Hasonló jó romantikus filmet, amiben szintén van valami "misztikusabb" hozzávaló tudtok még mondani ? Például a Ház a tónál jut még eszembe.süti
amúgy Idétlen időkig (Groundhog day), és bár annyira nem tipikusan "romantikus", de imádom a Wristcutters: A Love Story-t is
---
több mint 12 éve
Az se rossz, de életem hátralevő részére Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> (...) programot simán elfogadnék 😊jjncaaÉn a Star Warsszal akarok ilyet... Olyan jó lenne újra rádöbbenni, hogy Vader Luke apja...
Hasonló jó romantikus filmet, amiben szintén van valami "misztikusabb" hozzávaló tudtok még mondani ? Például a Ház a tónál jut még eszembe.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Az se rossz, de életem hátralevő részére Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> (...) programot simán elfogadnék 😊jjncaaKedvenc filmem!
több mint 12 éve
Az se rossz, de életem hátralevő részére Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> Egy makulátlan elme örök ragyogása -> memóriatörlés -> (...) programot simán elfogadnék 😊
---