Filmek
40 feliratkozó
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 498
Nem reg neztem meg a 2011-es majmok bolygohat.latvanyban jo volt de az egesz csalodas volt.
Persze az ember akaratlanul is osszehasonlitja az eredetivel,DE ami nagyon banto volt az a tortenet.ovodas szint.Kiserleteznek es a majmokra jo hatassal van stb...
Nem is neztem vegig.
több mint 11 éve
Miiii, az Őrült Stoneban akkora dumák vannak, hogy már ez önmagában kiemeli - az egyébként tényleg békategori apokalipsz-lájk sztori ellenére, ráadásul a hangulata, képi világa, Hauer játéka zseniális.Én csíptem a Danny Glover-féle második részt is nagyon. "Scorpio is ready"-től a "kib*szott k*rva madarak"-ig.Darksun3"megmondjam mi lesz? .... qrva nagy baj lesz!" jó kis 90-es évekbeli trash. hasonlóan szórakoztató b kategóriás film ebből az időből az Őrült Stone.deyell
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Majmok bolygója-Forradalom:Az nem lábszag, hanem a majmok bundájának illata. 4D. 😉
Hozta az elvárható | "egyikőnk se felsőbbrendűbb a másiknál és a gyűlölet csak halált szül" és ehhez hasonló "tanulságot" | , ezen kívül tele van baromsággal. Értem én, hogy sci-fi, de azért | az életében először fegyvert látó csimpánz, csípőből tüzelve, célzás nélkül eltalálja amit akar, a ló (ami egyébként semmitől sem ijed meg) szőre és a majomszőr tűzálló dolog | már túlmegy a tudományos fantasztikum határán is.
Egyébként hozta az első rész felépítését, lassú kezdet és folytatás, majd a végén jön az akció. Ha ehhez hozzáveszem a szűk helyet, az alig működő klímát és az egyik néző fertelmes lábszagát, nem érte meg, pláne nem "3D"-ben (mert a 3D-hez nem sok köze volt).Tony
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Majmok bolygója-Forradalom:
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Hozta az elvárható | "egyikőnk se felsőbbrendűbb a másiknál és a gyűlölet csak halált szül" és ehhez hasonló "tanulságot" | , ezen kívül tele van baromsággal. Értem én, hogy sci-fi, de azért | az életében először fegyvert látó csimpánz, csípőből tüzelve, célzás nélkül eltalálja amit akar, a ló (ami egyébként semmitől sem ijed meg) szőre és a majomszőr tűzálló dolog | már túlmegy a tudományos fantasztikum határán is.
Egyébként hozta az első rész felépítését, lassú kezdet és folytatás, majd a végén jön az akció. Ha ehhez hozzáveszem a szűk helyet, az alig működő klímát és az egyik néző fertelmes lábszagát, nem érte meg, pláne nem "3D"-ben (mert a 3D-hez nem sok köze volt).
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Noé.Sokan tisztában vannak a világnézetemmel.
Hát ez a film valami borzalom lett.
| A bukott angyalok kővé válnak, elkezdenek segíteni Noénak, majd hősi halált halnak és mennek a mennybe | Értem.
áááááááááááááááááááááááááááá
több mint 11 éve
Én csíptem a Danny Glover-féle második részt is nagyon. "Scorpio is ready"-től a "kib*szott k*rva madarak"-ig.Darksun3"megmondjam mi lesz? .... qrva nagy baj lesz!" jó kis 90-es évekbeli trash. hasonlóan szórakoztató b kategóriás film ebből az időből az Őrült Stone.
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
Szerintem pedig nézhetetlen volt.Az első még nekem is tetszett, a többi nem.
több mint 11 éve
Én csíptem a Danny Glover-féle második részt is nagyon. "Scorpio is ready"-től a "kib*szott k*rva madarak"-ig.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Predator rebootmiazhogy predator franchiseból csak az antal nimród féle nézhető?
Shane Black-et, a Vasember 3 és a Durr, durr és csók rendezőjét bízták meg a nemes feladattal, vagyis hogy támassza fel a Predator franchise-ot a mozivásznon.
A hányatott sorsú (sic!) franchise úgy tűnik magára találhat. Eddig összesen három saját mozifilmet, és két Aliennel közös produkciót tagadhat le a Predator, amik közül még Antal Nimród 2010-es filmje volt a legnézhetőbb, és ez nem egy dicséret a sorozatra nézve. Ezúttal viszont jó esély van rá, hogy a megfelelő kézbe kerül az egyébként tartalmasabb világ, Shane Black rendező/író által kap új löketet a 20th Century Fox gondozásában. Black rendezte ugyebár legutóbb a Vasember 3-mat, de a Durr, durr és csók is az ő keze munkája, forgatókönyveit kutatva pedig elég a Halálos fegyver szériáig mennünk. Sok múlhat ezúttal is a scripten, amit Fred Dekker-re osztottak ki, akinek nem sok említésre méltó produkciója akad a múltban. További infók még nem derültek ki, de meglepődnék rajta, ha nem a Comic-Con egyik nagy durranásának szánnák a továbbiakat.
Na végre! 😛ZoliZoltán
a helyes sorrend:
1. Predator (schwarzi féle)
2. Predator The musical
nincs több említésre érdemes
több mint 11 éve
Megnéztem a Lone Survivort (A túlélő) Aztaaamindenit mekkora film ez. Baromi hangulatos, körülbelül 5 perc kell hozzá hogy a képekből és a zenékből beugorjon valami, mégpedig a Friday Night Lights ugyanis hamisítatlan Peter Berg film. Elképesztően hiteles, utánaolvastam és a megkérdőjelezhető jelenetek is frankón megörténtek, sőt sok esetben még puhítottak is rajta. Alapos munkát végeztek, boncolási jegyzőkönyvekből rekonstruáltak mindent! Borzasztó film, a szó jó értelmében. Utoljára a sólyom végveszélyben volt rám ilyen hatással.JayBPár hónapja pont ezen témáztunk, nagyon jó film, valós eseményeken alapul, de én elsoroltam jó pár dolgot, ami nem volt igaz/nem úgy történt, mint a filmben.
Ezeken a változtatásokon tisztán látszik a szokásos "hálivudizmus", pont olyanokat pakoltak bele pluszba, vagy vettek el.
több mint 11 éve
Fájdalom, hogy bár majd' minden "blockbuster" megemlítésre kerül itt, amikor jön egy olyan, melyet nem lehet simán csak a "popcorn mozi" kategóriába sorolni, síri csend honol. Igen, a Majmok bolygója legújabb részéről beszélek (Forradalom). Emellett elérhető már itt-ott Miyazaki utolsó animációs filmje is, a Szél támad, mindkettő kötelező darab.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Megnéztem a Lone Survivort (A túlélő) Aztaaamindenit mekkora film ez. Baromi hangulatos, körülbelül 5 perc kell hozzá hogy a képekből és a zenékből beugorjon valami, mégpedig a Friday Night Lights ugyanis hamisítatlan Peter Berg film. Elképesztően hiteles, utánaolvastam és a megkérdőjelezhető jelenetek is frankón megörténtek, sőt sok esetben még puhítottak is rajta. Alapos munkát végeztek, boncolási jegyzőkönyvekből rekonstruáltak mindent! Borzasztó film, a szó jó értelmében. Utoljára a sólyom végveszélyben volt rám ilyen hatással.JayBEz pedig mindent visz 😀
www.youtube.com/watch?v=YP-uq-dHJi0
több mint 11 éve
Megnéztem a Lone Survivort (A túlélő) Aztaaamindenit mekkora film ez. Baromi hangulatos, körülbelül 5 perc kell hozzá hogy a képekből és a zenékből beugorjon valami, mégpedig a Friday Night Lights ugyanis hamisítatlan Peter Berg film. Elképesztően hiteles, utánaolvastam és a megkérdőjelezhető jelenetek is frankón megörténtek, sőt sok esetben még puhítottak is rajta. Alapos munkát végeztek, boncolási jegyzőkönyvekből rekonstruáltak mindent! Borzasztó film, a szó jó értelmében. Utoljára a sólyom végveszélyben volt rám ilyen hatással.
több mint 11 éve
Predator reboot Shane Black-et, a Vasember 3 és a Durr, durr és csók rendezőjét bízták meg a nemes feladattal, vagyis hogy támassza fel a Predator franchise-ot a mozivásznon.
A hányatott sorsú (sic!) franchise úgy tűnik magára találhat. Eddig összesen három saját mozifilmet, és két Aliennel közös produkciót tagadhat le a Predator, amik közül még Antal Nimród 2010-es filmje volt a legnézhetőbb, és ez nem egy dicséret a sorozatra nézve. Ezúttal viszont jó esély van rá, hogy a megfelelő kézbe kerül az egyébként tartalmasabb világ, Shane Black rendező/író által kap új löketet a 20th Century Fox gondozásában. Black rendezte ugyebár legutóbb a Vasember 3-mat, de a Durr, durr és csók is az ő keze munkája, forgatókönyveit kutatva pedig elég a Halálos fegyver szériáig mennünk. Sok múlhat ezúttal is a scripten, amit Fred Dekker-re osztottak ki, akinek nem sok említésre méltó produkciója akad a múltban. További infók még nem derültek ki, de meglepődnék rajta, ha nem a Comic-Con egyik nagy durranásának szánnák a továbbiakat.
Na végre! 😛
több mint 11 éve
az megvan, hogy jön az atomic shark? már alig várom a spoilert...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Egy remek film a szerelemről illetve arról amiről azt hiszed ,hogy az aztán mégsem...
Remek színészek,mély érzelmek nem az a első randis film mégis nagyon ajánlott.
Szigorúan feliratosan.
több mint 11 éve
Hál'isten, hogy kapott folytatást:És még videójáték is készül belőle !
Már nagyon várós. | NEM. |
több mint 11 éve
juuujj! hát erről nem tudtam! kösz!sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!az eredeti nem jobb Harvey Keitellel?
www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116
Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!yooker
www.imdb.com/title/tt0103759/deyell
amint lehet megnézem!
érdekes lesz összehasonlítani, mind a filmeket ,mind külön a főszereplők játékát!látatlanban Keitel mindenképpen garancia a minőségre!
több mint 11 éve
mit ne mondjak elég szarul néz ki de basszuuuus dínós found footage horror !!! 😀 ezt látnom kell! 😀
több mint 11 éve
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!az eredeti nem jobb Harvey Keitellel?
www.port.hu/mocskos_zsaru_-_new_orleans_utcain_bad_lieutenant:_port_of_call_new_orleans/pls/w/films.film_page?i_film_id=105116
Nagyon komoly alakítást nyújt a drogos,lecsúszott,gátlástalan zsaru szerepében,hatalmas dumával!+Az alapsztori is eléggé rendben van!yooker
www.imdb.com/title/tt0103759/
chemicals keep me under control
több mint 11 éve
ez a kettő alap természetesen! de ebben nem számítottam semmi jóra és végül jól szórakoztam!sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!Ezt nem láttam
de tőle a Las Vegas a legerősebb,de a veszett a világban is jóJanek
több mint 11 éve
Soha ne mond,hogy soha ...de soha nem szeretnék még egyszer 4d moziba menni...
transformers 4
ha nem ebben az idegesítő székrángatós teremben néztem volna akkor is kínosan hosszú a film és elég üres
Lőnek,lőnek aztán vége...
SPOILER!
a történetnek semmit felépítése ,megjelennek fontos szereplők,de nincs kifejtve miért hogyan?
a főhős meg maradt volna a "Feel it"! -nél 😊
több mint 11 éve
sok-sok Nicolas Cage csalódás után nemrég láttam egy teljesen vállalható és talán kevésbé ismert filmjét!Ezt nem láttam
de tőle a Las Vegas a legerősebb,de a veszett a világban is jó
több mint 11 éve
Mi ez JJ, a The Guard emgvolt, az hatalmas.kishaszi"hiába egy katolikus pap a főszereplő, ez a film úgy mesél bűnről és megbocsátásról, és visz be a végén egy kegyetlen nagy gyomrost, hogy az egyaránt befogadható legyen reformátusnak, unitáriusnak, agnosztikusnak és ateistáknak. Ráadásul még humoros is."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Mi ez JJ, a The Guard emgvolt, az hatalmas.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."