Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?
több mint 12 éve
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani?
több mint 12 éve
Két órája fejeztem be a Donnie Darko c. filmet , de még bőven gondolkodom rajta... 😊Bármikor újranézhető, és minden alkalommal kérdések tömkellegével áraszt el. 😀 Alap. 😛
Rengeteg érdekes kérdés vet fel , majd ahogyan a legtöbb jó film kellően nyitva is hagy , sok-sok utalással azért amin el lehet indulni..
Nézni való!
yooker
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Megvolt a Csatahajó! Egynek elment. Sok összevissza hülyeség volt benne, de az idegenek cuccai jók lettek. Attól az überbrutálhűdefasza filmtől messze volt, mint amit nekem ígért haver 😀
több mint 12 éve
Emlékmás.... kis Szárnyas fejvadász feeling, Ötödik elem autós üldőzés, Star Wars-os droid sereg..KeanoÉn pont ezért imádtam. Sokkal közelebb van az eredeti PDK novellához ez a mostani verzió (a Blade Runner szintén az ő egyik könyvére alapul). A látvány azért lett feltuningolva, mert 2012 van 😀
Hatalmas PDK rajongó vagyok, így ez a verzió nekem 8/10, akciófilmként is annyi. A korábbi film verzió, mint akció film, abból a korszakból 8/10, de mint adaptáció 2/10.
több mint 12 éve
Emlékmás....éreztem én, hogy nem kellett volna piszkálni ezt a "Svarci klasszikust"....volt benne egy kis Szárnyas fejvadász feeling, Ötödik elem autós üldőzés, Star Wars-os droid sereg..ellenben nincs benne " Richter ", így nem hangzik el az örök kedvenc " Viszlát a partyn Richter " mondat sem....😕
több mint 12 éve
Hát nagyon sok lehúzó véleményt olvastam, meg a címe alapján nem tudtam hova tenni, és sok jót nem vártam, de nekem nagyon bejött moziban, 3D-vel ez az Abraham Lincoln film. Végig pörögs, látványos volt, nagyon jól egymásba volt fűzve ez a darkosabb, véresebb (tehát nem tini)vámpír vonal, a történelemmel, és Lincolnnal. 3D részei is az egyik legjobbak voltak amit láttam eddig.
több mint 12 éve
aahhh mennyit hallottam haveroktól h über brutál film,megkell nézned bakker blabla... átkozom azt a napot mikor leültem megnézni ...Tökéletes példája annak hogy kell iszonyatos hype-al és reklámmal megbombázni a tökéletes célközönséget és bekajáltatni velük egy rakás hígfost. (ezzel msot természetesen nem rád céloztam, hanem arra a rétegre akinek most ez az etalon és akiktől naponta 15x látom a zenéjét meg a meghívót a hazai szervezésű bulira ide-oda ahol van medence.. 😀 )HanniA film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀NewmanMert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaaTyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
több mint 12 éve
Tökéletes példája annak hogy kell iszonyatos hype-al és reklámmal megbombázni a tökéletes célközönséget és bekajáltatni velük egy rakás hígfost. (ezzel msot természetesen nem rád céloztam, hanem arra a rétegre akinek most ez az etalon és akiktől naponta 15x látom a zenéjét meg a meghívót a hazai szervezésű bulira ide-oda ahol van medence.. 😀 )A film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀NewmanMert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaaTyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
több mint 12 éve
A film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀Mert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaaTyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
több mint 12 éve
Két órája fejeztem be a Donnie Darko c. filmet , de még bőven gondolkodom rajta... 😊Rengeteg érdekes kérdés vet fel , majd ahogyan a legtöbb jó film kellően nyitva is hagy , sok-sok utalással azért amin el lehet indulni..
Nézni való!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ-t kiegészítve csak annyi: szörnyű. emberiség elleni bűntett. nem film.
több mint 12 éve
Mert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?Tyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Tyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tyű, engem a project x rettenetesen idegesített...
több mint 12 éve
Tegnap teljesen véletlenül rábukkantam a Tekken filmre és, ha már megtaláltam, akkor meg is néztem. Nem egy nagy eresztés, bár nem tudom, hogy egy ilyen filmből kilehet-e hozni többet.Ma pedig megnéztem a ProjectX-et is, beteg egy film, de a célját elérte nálam, én végig szakadtam az egészet. 😀
több mint 12 éve
| Mondjuk a vége így is nagyon bejött, azért nem számítottam rá, hogy a történet így nyitva marad, és hogy a nyomozó lesz a Robin. Akkor volt egyértelmű már, amikor a végén mondta, hogy van egy neve, amit nem használ, és a csaj kimondta, hogy használnia kellene a Robint.| nekem ez sajnos már a film első harmadában elég levágós volt: árva csávó, aki imádja Batmant, ráadásul kb ugyanúgy néz ki a színész, mint Robin a rajzfilmben |
| Stez
több mint 12 éve
A Sötét Lovag-Felemelkedést én is megnéztem tegnap.olvasd vissza mit írtam anno erről. | Nem lesz Robin film. |
Tetszett, de szerintem a 2. rész Ledgerrel sokkal összetettebb volt.
A végén kicsit csalódott voltam, | hogy a hatalmas hypeot kapó, nagyszerűen benyalt Baneről a végén kiderült, hogy kurvára "csak egy védelmező", és akkor meg az egyébként egyértelmű macskanő betoppanással egy lövéssel elintézték. Nem tetszett a története sem, valami frappánsabbat vártam, de mondjuk az nagy csavar volt, hogy a csaj volt végig a főgonosz, és Ő mászott ki a börtönből. Azt se mondták el normálisan, hogy végül is miért lett maszkos Bane, kis túlzással beverték a pofáját, azt ennyi. 😀
Szóval a karakterét a végére elképesztően elnyomták. Mondjuk a vége így is nagyon bejött, azért nem számítottam rá, hogy a történet így nyitva marad, és hogy a nyomozó lesz a Robin. Akkor volt egyértelmű már, amikor a végén mondta, hogy van egy neve, amit nem használ, és a csaj kimondta, hogy használnia kellene a Robint.
Nekem a macskanő amúgy bejött, kivétel 1-2 beszólás, ami az a tipikus "hú de kurva poénos, laza és kemény vagyok, minden helyzetben" gondolatot tükrözte számomra. De mondjuk úgy a ruciján alig lehetett felfedezni, hogy Ő tulajdonképpen a macskanő, és azért szerintem ott is egy kerekebb sztorit kitalálhattak volna, hogy na, akkor miért is lett macskanő, nem csak egy tolvaj, stb. Mert ugye a régi, Burton filmekben igazából azért mindegyik "főhős" sztoriját elmesélték, az úgy kerekebbre sikeredett.
Mindegy, összességében tetszett ez a rész is, bár ugye úgy tudom, hogy több Dark Knight film nem lesz, szóval akkor kíváncsian várom, hogy esetleg Robin film lesz-e, vagy lesz, aki esetleg folytatja-e valami módon a történetet..?! |
Ugye azért még 1-2 főgonosz volna, szóval kíváncsi leszek.Stez
több mint 12 éve
A Sötét Lovag-Felemelkedést én is megnéztem tegnap.Tetszett, de szerintem a 2. rész Ledgerrel sokkal összetettebb volt.
A végén kicsit csalódott voltam, | hogy a hatalmas hypeot kapó, nagyszerűen benyalt Baneről a végén kiderült, hogy kurvára "csak egy védelmező", és akkor meg az egyébként egyértelmű macskanő betoppanással egy lövéssel elintézték. Nem tetszett a története sem, valami frappánsabbat vártam, de mondjuk az nagy csavar volt, hogy a csaj volt végig a főgonosz, és Ő mászott ki a börtönből. Azt se mondták el normálisan, hogy végül is miért lett maszkos Bane, kis túlzással beverték a pofáját, azt ennyi. 😀
Szóval a karakterét a végére elképesztően elnyomták. Mondjuk a vége így is nagyon bejött, azért nem számítottam rá, hogy a történet így nyitva marad, és hogy a nyomozó lesz a Robin. Akkor volt egyértelmű már, amikor a végén mondta, hogy van egy neve, amit nem használ, és a csaj kimondta, hogy használnia kellene a Robint.
Nekem a macskanő amúgy bejött, kivétel 1-2 beszólás, ami az a tipikus "hú de kurva poénos, laza és kemény vagyok, minden helyzetben" gondolatot tükrözte számomra. De mondjuk úgy a ruciján alig lehetett felfedezni, hogy Ő tulajdonképpen a macskanő, és azért szerintem ott is egy kerekebb sztorit kitalálhattak volna, hogy na, akkor miért is lett macskanő, nem csak egy tolvaj, stb. Mert ugye a régi, Burton filmekben igazából azért mindegyik "főhős" sztoriját elmesélték, az úgy kerekebbre sikeredett.
Mindegy, összességében tetszett ez a rész is, bár ugye úgy tudom, hogy több Dark Knight film nem lesz, szóval akkor kíváncsian várom, hogy esetleg Robin film lesz-e, vagy lesz, aki esetleg folytatja-e valami módon a történetet..?! |
Ugye azért még 1-2 főgonosz volna, szóval kíváncsi leszek.
több mint 12 éve
Jughead
5 222
Nos megnéztem a Ted-et, és hát nagyon király volt. 😀 Érdekes amúgy tegnap mikor megnéztem egy kicsit csalódott voltam, de ma egész nap a poénjain röhögtem, és képes voltam még1x megnézni és végigröhögni. 😀 Amúgy a film hozta Seth MacFarlane szokásos beteg humorát, úgyhogy aki nem szereti a Family Guy-t annak ez se fog annyira tetszeni, bár kitudja... 😊 De azért azt se várja senki, hogy egy Family Guy féle végig röhögős film, mert vannak benne azért másfajta érettebb részek is. 😊Összeségében nekem nagyon tetszett ajánlom mindenkinek, különösen FG rajongóknak. 😊
Bár azt megjegyezném, hogy az én véleményem nem releváns filmek terén, azt hiszem kevés olyan ember van rajtam kivül, akinek a kedvenc filmje a Lucky Number Slevin, aztán a dobogó többi fokán a Collateral meg a Derailed áll. 😀
több mint 12 éve
No, én is megnéztem a Battleshipet. Nagyon idióta film, nagyon logikátlan, de - jöhetnek a kövek - cseszettül élveztem 😀 Pörög az egész, nem áll le egy pillanatra se, a látványtól leesett az állam, Riggins meg kisujjból lehozta a Riggins karaktert. Landry is Landry volt, szóval ehhez kezdtek a dilloni élet után. Engem kikapcsolt, remek popcorn ez.
több mint 12 éve
Batman 3 ambivalens. Egy csomó wtf dolog van benne, de az alapvető fílingje tetszik, bár Anne Hatheway karaktere nagyon irritál, nem illik oda.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Most sikerült megnéznem.Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattacksokat nem szűkítettél a kereséssel 😊 de ha már a rangom is ehhez kapcsolódik, akkor új kedvencemet emelem ki: The Bridges of Madison County (A szív hídjai)jjncaa
Nem tudok mit mondani... még mindig össze van szorulva a torkom!
Feleségem kérdezi, jó volt?
Nem válaszoltam... Mit mondjak? :/
több mint 12 éve
Meignt megnéztem a Viharszigetet, elsőre talán félreértelmeztem a végét.| nyilván önként vállalja a lobotómiát, hogy megszabaduljon ettől az egésztől, az emlékeitől és a rémképeitől. ez az utolsó mondatából egyértelműen kiderül, még Ruffalo karaktere is egyből lereagálja a dolgot. |
SPOILER
| A végén tényleg teljesen normális és szándékosan vallja magát rendőrbírónak? Első nézésre ez nem esett le, azthittem meignt beakadt a "szalag" | . JayB
több mint 12 éve
Meignt megnéztem a Viharszigetet, elsőre talán félreértelmeztem a végét.| Nem. Igazán kattant. Lemészárolta a családját. Bár szembesítették ezzel, de nem tudja feldolgozni, elfojt. |
SPOILER
| A végén tényleg teljesen normális és szándékosan vallja magát rendőrbírónak? Első nézésre ez nem esett le, azthittem meignt beakadt a "szalag" | . JayB
Egyébként érdemes elolvasni a könyvet. Egyértelműbb, ütősebb is.