NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
41
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
24
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
22
10
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
nincsen ezzel baj, én is szeretem a totális WTF-et okozó mozgóképeket.Persze, nagyon ritkán én is. Csak a Battleshipről nekem ez előzetesen nem jött le, hogy ez lesz, és én egy jó filmre számítottam. Utána meg már nem állok rá arra, hogy akkor majd kínomban röhögjek rajta, inkább ott hagyom. Az Iron Skyon viszont én tényleg jót szórakoztam, mert ezt az agyatlan baromságot is vártam, és akkor ültem le elé, mikor erre volt szükségem, és nem egy Bladerunner féle mélységekre.
csak helyén kell kezelni a Battleshipet, olyan szemmel kell nézni és máris megszépül 😀shawnka
több mint 12 éve
A legütősebb a Budapest végállomás.Ez a végállomás tényleg jól sikerült!
www.youtube.com/watch?v=mcEV60D5Jk8
Dokumentumfilm, de ennél durvábbat, hitelesebbet nehéz találni.
Ez az egyik főszereplő srácról készült kicsit késöbb, nagyon leépülve:
www.youtube.com/watch?v=zVJV_pScqxo&feature=related
Ez meg inkább a megállósokról szól:
www.youtube.com/watch?v=ZTXyv7OuJGA&feature=relatedSobri Jóska
Nézés közben beugrott hogy
Pestynek van még ilyen típusú filmje azt hiszem a Pesty Fekete doboz sorozatból , abban tűnt fel annak idején 1x Csernus dr. ha jól emlékszem !
Köszi a többieknek is az ajánlásokat!
több mint 12 éve
nincsen ezzel baj, én is szeretem a totális WTF-et okozó mozgóképeket.ne érts félre, én nem rád mondtam a sznobságot 😊shawnkaPedig én szeretem a művész filmeket, főleg ha az agysejtjeimet is kell hozzá használnom. 😀süti
csak helyén kell kezelni a Battleshipet, olyan szemmel kell nézni és máris megszépül 😀
több mint 12 éve
tegnap megnéztem a hunger games-t, sokat nem vártam tőle, de még így is alja volt. nekem egy B kategóriás film, ami nagy hypeot kapott a könyv miatt... utálom az ilyen logikátlanságokat, h pl. ahelyett h szépen mellkason lövöldözne mindenkit a sunyi rejtekéből elszalad, meg pl., hogy mikor a másik csaj elkapja a réten annál a fekete izénél, ahelyett h enyből elvágja a torkát még beszélget 10 percet, hogy a néger biztos odaérjen és megmentse, akinek ennyi dolga van az egész filmben mert aztán elhullik... meg ezeket a nagy barátságokat sem értem a mindenki mindenki ellen szellemében... nah m1, sztem sz*r! 😀a raid mikor lesz már elérhető??? ott nem gondolkoznak meg beszélgetnek 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
ne érts félre, én nem rád mondtam a sznobságot 😊shawnkaPedig én szeretem a művész filmeket, főleg ha az agysejtjeimet is kell hozzá használnom. 😀
több mint 12 éve
ne érts félre, én nem rád mondtam a sznobságot 😊
több mint 12 éve
Hát ha valami, akkor a Battleship nem volt komolyan véve. De látszott rajta, hogy olyan eszméletlen hülyülés mehetett a forgatáson, hogy az beszarás. Lerí az egészről az, hogy fun az egész 😀 Driftelés hajóval, AC/DC-re hentelés, a veteránok, Riggins "De Nem MA" beszólása 😀Érdekes amit mondasz, ez is egy megközelítés. Viszont a Battleship trailerekben, az, hogy ez egy az elejétől a végéig egy vicc lesz nem jött le. Tehát beültél ha megnéznéd moziban, teljes joggal elvárható lett volna, hogy ez egy élvezetes film lesz. Míg az Iron Skyban már a legelején lejött, hogy egy szimpla "megint a hülye nácik" film lesz, és erre is készültél. Én is aláírom, hogy az Iron Sky se egy jó film, de az ahhoz képest amihez készült jó lett, még a Battleship semmit nem hozott a várakozásokból.
Nekem az a film 8/10 volt az "agyatlan popcornmozi, ami kikapcsol, pörög és nem lehet rajta nem szórakozni". Persze a sznobok úgysem fogják értékelni, mert nem művészfilm és nem kell rajta gondolkodni egy agysejtnyit sem.
shawnka
Ha ezért sznob lennék, hát legyek, de nekem már nagyon hiányzik egy igazi sci-fi, ami tényleg hoz valami újat és eltud varázsolni. Legutóbb ilyen a District 9 volt. Annak ellenére, hogy például az Eredetet is elismerem, és tényleg egy nagyszerű alkotás, de olyan mély nyomott nem hagyott bennem.
több mint 12 éve
Brogos film:http://www.origo.hu/filmklub/20041026hatni.html?pIdx=1
több mint 12 éve
Hát ha valami, akkor a Battleship nem volt komolyan véve. De látszott rajta, hogy olyan eszméletlen hülyülés mehetett a forgatáson, hogy az beszarás. Lerí az egészről az, hogy fun az egész 😀 Driftelés hajóval, AC/DC-re hentelés, a veteránok, Riggins "De Nem MA" beszólása 😀Na olyan szar filmet se nagyon láttam még életemben, mint az Iron Sky.Gabesz92Nem szar film, hanem egy paródia, ami látszott már a trailerekből is. Ellenben a Battleshippel, amit teljesen komolyan gondoltak, és volt olyan producer aki ebbe pénzt fektetett.
süti
Nekem az a film 8/10 volt az "agyatlan popcornmozi, ami kikapcsol, pörög és nem lehet rajta nem szórakozni". Persze a sznobok úgysem fogják értékelni, mert nem művészfilm és nem kell rajta gondolkodni egy agysejtnyit sem.
több mint 12 éve
Na olyan szar filmet se nagyon láttam még életemben, mint az Iron Sky.Gabesz92Nem szar film, hanem egy paródia, ami látszott már a trailerekből is. Ellenben a Battleshippel, amit teljesen komolyan gondoltak, és volt olyan producer aki ebbe pénzt fektetett.
több mint 12 éve
A legütősebb a Budapest végállomás.www.youtube.com/watch?v=mcEV60D5Jk8
Dokumentumfilm, de ennél durvábbat, hitelesebbet nehéz találni.
Ez az egyik főszereplő srácról készült kicsit késöbb, nagyon leépülve:
Ez meg inkább a megállósokról szól:
www.youtube.com/watch?v=ZTXyv7OuJGA&feature=related
több mint 12 éve
Half Nelson, Easy Rider, Félelem és reszketés Las VegasbanEz mondjuk jó top10: www.kulturpart.hu/film/10528/a_10_legutosebb_drogos_film
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
spun máris letöltés alatt ! 😊Kevésbé ismert narkósokról szóló filmeket ha tudnátok ajánlani!Láttam egy-két nagyon hitelesnek tűnő alakítást és jó filmet mostanában ebben a témában!+ nap mint nap elég sokan betérnek a munkahelyemre is ( sokat beszélgetek is velük ) és bár rendkívül szomorú az egész , de nagyon érdekes világ ez!( Scanner Darkly , Kosaras Naplója , Trainspotting , Narkó , Berlin Calling , Trend, Requiem egy álomért kb ezek amik már ,Hirtelen ami eszembe jutott még az a Spun www.imdb.com/title/tt0283003/ illetve mostanában néztem meg újra a GO www.imdb.com/title/tt0139239/ című filmet bár utóbbi inkább partyfilm. 😊Greengo
voltak!)
yooker
kösz!
több mint 12 éve
Kevésbé ismert narkósokról szóló filmeket ha tudnátok ajánlani!Láttam egy-két nagyon hitelesnek tűnő alakítást és jó filmet mostanában ebben a témában!+ nap mint nap elég sokan betérnek a munkahelyemre is ( sokat beszélgetek is velük ) és bár rendkívül szomorú az egész , de nagyon érdekes világ ez!( Scanner Darkly , Kosaras Naplója , Trainspotting , Narkó , Berlin Calling , Trend, Requiem egy álomért kb ezek amik már ,Hirtelen ami eszembe jutott még az a Spun www.imdb.com/title/tt0283003/ illetve mostanában néztem meg újra a GO www.imdb.com/title/tt0139239/ című filmet bár utóbbi inkább partyfilm. 😊
voltak!)
yooker
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Kevésbé ismert narkósokról szóló filmeket ha tudnátok ajánlani!Láttam egy-két nagyon hitelesnek tűnő alakítást és jó filmet mostanában ebben a témában!+ nap mint nap elég sokan betérnek a munkahelyemre is ( sokat beszélgetek is velük ) és bár rendkívül szomorú az egész , de nagyon érdekes világ ez!( Scanner Darkly , Kosaras Naplója , Trainspotting , Narkó , Berlin Calling , Trend, Requiem egy álomért kb ezek amik már , voltak!)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Megnéztem a Bosszúállókat.A fanokat nem szeretném megsérteni, de több párbeszéd van benne, mint akció. Rendesen elálmosodtam...
több mint 12 éve
Most láttam az új Pókembert, egész kellemes. Persze nem próbál világmegváltó film lenni, de ez így teljesen jó is. Nálam üti az új Batmant, de mondjuk én mindig is inkább a Pókember karaktere felé húztam.
több mint 12 éve
Egy éjszaka a földön.remek film tele élettel pedig csak taxikban játszódik mégis annyira jó a megformálás,hogy szinte mindent látsz magad előtt amit szereplők átadnak nekünk.
Remek színészek de talán épp ettől működik a film különben egy unalmas valami lenne.
több mint 12 éve
.brk
1 890
olvasd el inkább a könyvetjjncaamost 4 könyvet halmozódott fel, szerintem a film lesz a nyerőbb
több mint 12 éve
olvasd el inkább a könyvet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
.brk
1 890
baszki annyit dicséritek, hogy újra fogom nézni, lehet csak rosszkor ültem le elé.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A "The Sunset Limited" valami eszméletlen nagy alkotás!
több mint 12 éve
Tegnap néztem meg a Radírfejet. 😀 Ma elég elfoglalt vagyok, úgyhogy lehet, hogy az elefántember holnapra csúszik. 😀Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀nem tudom hol tartasz most , de két filmenként mindenképpen iktass be mondjuk egy-egy Jégkorszak epizódot különben agy K.O. lesz a vége ! 😊
Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀Vrijbloed
nekem pl. 3 évente is elég 1 film tőle!
yooker
több mint 12 éve
Egyrészt ízlések és pofonok. 😊érdekes, ezt a filmet láttam már, de nem tetszett. túl fekete-fehér volt a két karakter (itt most a személyiséget értem, na).brkGyengén, de kapcsolódik a halálról szóló filmek sorába, jó film és ajánlom a The Sunset Limited-et, Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson kamaradrámáját. Nem egy akciófilm, végigbeszélgetik a közel másfél órát, de ártani nem fog ha megnézésre kerül. Jó a dramaturgia, nagyszerűek a színészek, érdekes egy hívő és egy ateista ilyetén filmes disputája, ráadásul a "tanulság" tükrében.köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊.brk2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tengerjjncaa
store.teracod.net/pictures/20120517/57c14adf84a5437fe6e9dc6ce3bb29f2.jpgSobri Jóska
Másrészt logikus, hogy egy 90 perces filmben karakteresen jelennek meg a különbségek, hisz még ha bizonyos esetekben a valóságban árnyalatnyi is csak valamely különbség, egy filmen kell visszaadni, és ott a sötétszürke fekete, a világosszürke meg fehér.
több mint 12 éve
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀nem tudom hol tartasz most , de két filmenként mindenképpen iktass be mondjuk egy-egy Jégkorszak epizódot különben agy K.O. lesz a vége ! 😊
Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀Vrijbloed
nekem pl. 3 évente is elég 1 film tőle!