NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 3 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
AZ Iron Sky rendezőjének új filmje. 😀
süti
Na olyan szar filmet se nagyon láttam még életemben, mint az Iron Sky.

több mint 12 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
AZ Iron Sky rendezőjének új filmje. 😀
több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 208 — Egyéb témák lakó
érdekes, ezt a filmet láttam már, de nem tetszett. túl fekete-fehér volt a két karakter (itt most a személyiséget értem, na).brk
felröhögtem 😀

Egyébként ez egy Cormac McCarthy darab (dráma, ha úgy tetszik) filmváltozata. Én imádtam, háromszor láttam már, zseniális érvrendszerek, és a két színész jutalomjátékként kezeli szerintem.

több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk
+ A hetedik pecsét, A belső tengerjjncaa
köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊.brk
Gyengén, de kapcsolódik a halálról szóló filmek sorába, jó film és ajánlom a The Sunset Limited-et, Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson kamaradrámáját. Nem egy akciófilm, végigbeszélgetik a közel másfél órát, de ártani nem fog ha megnézésre kerül. Jó a dramaturgia, nagyszerűek a színészek, érdekes egy hívő és egy ateista ilyetén filmes disputája, ráadásul a "tanulság" tükrében.

store.teracod.net/pictures/20120517/57c14adf84a5437fe6e9dc6ce3bb29f2.jpgSobri Jóska
érdekes, ezt a filmet láttam már, de nem tetszett. túl fekete-fehér volt a két karakter (itt most a személyiséget értem, na)
több mint 12 éve
catattack 3 520
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk
A belső tengert én is csak ajánlani tudom!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 413 — #NoStress
köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊.brk
Gyengén, de kapcsolódik a halálról szóló filmek sorába, jó film és ajánlom a The Sunset Limited-et, Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson kamaradrámáját. Nem egy akciófilm, végigbeszélgetik a közel másfél órát, de ártani nem fog ha megnézésre kerül. Jó a dramaturgia, nagyszerűek a színészek, érdekes egy hívő és egy ateista ilyetén filmes disputája, ráadásul a "tanulság" tükrében.

több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
nekem egy ilyen dara jön szerintem 😊 a héten jelent meg mindegyik dvd-n, a harmadikat szabának különösen nem ajánlom, bár nekem is le kell küzdenem homofóbiámat, mert még a Brokeback Mountainbe se voltam képes belenézni

mostanában tudtam le amúgy Tarkovszkijtól a Tükröt, azt inkább nem pontozom (10/10!!!), a Szerelemre hangolva című romantikus alapvetést, és mindig mikor úgy érzem, hogy már jó sok filmet láttam, akkor kezdenek el tornyusolni a kötelezően pótolandók 😊 (Biciklitolvajok, Születésnap, Paths of Glory, Sátántangó, Pi...)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊
több mint 12 éve
+ A hetedik pecsét, A belső tenger

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack 3 520
Ez a csatahajó vicc kategória. Annyi szar dolog van benne, hogy sorolni is kár!
több mint 12 éve
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl)
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀

Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀

Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀Vrijbloed
Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊

Janek
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀Vrijbloed
Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )
Janek
Veszett a világ annyira alap. 😀 Nem tudom, időrendi sorrendet terveztem, aztán majd meglátom. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 979 — Apu ökölbeszorított keze

Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀

Janek
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀Vrijbloed
Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )

több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 907 — Amerikai sportok rajongója
Ez a Sherlock Holmes 2 is szenzációs kis film, nagyon bejött!
több mint 12 éve

Janek
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 979 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 12 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 8 742 — Eagles fan
Elérhetővé vált a The Avengers. Gondoltam szólok, hogy már kilehet kölcsönözni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve

Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 399 — Lájkold a zsűrit!
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkány
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem. Mex
Ebből kiindulva V for Vendetta 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Sympathy for Lady Vengeance

(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)Sobri Jóska
Köszönöm neked is és JJ-nek is!

több mint 12 éve
Sympathy for Lady Vengeance

(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)

több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? Mex
Kill Bill 2?Sobri Jóska
az is megvolt 😊Mex
mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvöz

így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkányjjncaa
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem.

több mint 12 éve
Kill Bill 2?Sobri Jóska
az is megvolt 😊Mex
mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvöz

így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkány

---
több mint 12 éve
Kill Bill 2?Sobri Jóska
az is megvolt 😊

több mint 12 éve
Kill Bill 2?