NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
33
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
17
9
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
AZ Iron Sky rendezőjének új filmje. 😀Na olyan szar filmet se nagyon láttam még életemben, mint az Iron Sky.
süti
több mint 12 éve
érdekes, ezt a filmet láttam már, de nem tetszett. túl fekete-fehér volt a két karakter (itt most a személyiséget értem, na).brkfelröhögtem 😀
Egyébként ez egy Cormac McCarthy darab (dráma, ha úgy tetszik) filmváltozata. Én imádtam, háromszor láttam már, zseniális érvrendszerek, és a két színész jutalomjátékként kezeli szerintem.
több mint 12 éve
.brk
1 890
érdekes, ezt a filmet láttam már, de nem tetszett. túl fekete-fehér volt a két karakter (itt most a személyiséget értem, na)Gyengén, de kapcsolódik a halálról szóló filmek sorába, jó film és ajánlom a The Sunset Limited-et, Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson kamaradrámáját. Nem egy akciófilm, végigbeszélgetik a közel másfél órát, de ártani nem fog ha megnézésre kerül. Jó a dramaturgia, nagyszerűek a színészek, érdekes egy hívő és egy ateista ilyetén filmes disputája, ráadásul a "tanulság" tükrében.köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊.brk2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tengerjjncaa
store.teracod.net/pictures/20120517/57c14adf84a5437fe6e9dc6ce3bb29f2.jpgSobri Jóska
több mint 12 éve
catattack
3 520
A belső tengert én is csak ajánlani tudom!2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tengerjjncaa
több mint 12 éve
Gyengén, de kapcsolódik a halálról szóló filmek sorába, jó film és ajánlom a The Sunset Limited-et, Tommy Lee Jones és Samuel L. Jackson kamaradrámáját. Nem egy akciófilm, végigbeszélgetik a közel másfél órát, de ártani nem fog ha megnézésre kerül. Jó a dramaturgia, nagyszerűek a színészek, érdekes egy hívő és egy ateista ilyetén filmes disputája, ráadásul a "tanulság" tükrében.köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊.brk2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tengerjjncaa
több mint 12 éve
nekem egy ilyen dara jön szerintem 😊 a héten jelent meg mindegyik dvd-n, a harmadikat szabának különösen nem ajánlom, bár nekem is le kell küzdenem homofóbiámat, mert még a Brokeback Mountainbe se voltam képes belenéznimostanában tudtam le amúgy Tarkovszkijtól a Tükröt, azt inkább nem pontozom (10/10!!!), a Szerelemre hangolva című romantikus alapvetést, és mindig mikor úgy érzem, hogy már jó sok filmet láttam, akkor kezdenek el tornyusolni a kötelezően pótolandók 😊 (Biciklitolvajok, Születésnap, Paths of Glory, Sátántangó, Pi...)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
.brk
1 890
köszi, azért nem egyben fogom őket darálni, de felkerültek a listára 😊2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tengerjjncaa
több mint 12 éve
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tenger
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ez a csatahajó vicc kategória. Annyi szar dolog van benne, hogy sorolni is kár!
több mint 12 éve
.brk
1 890
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl)
több mint 12 éve
Veszett a világ annyira alap. 😀 Nem tudom, időrendi sorrendet terveztem, aztán majd meglátom. 😀Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀VrijbloedJövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀Vrijbloed
Janek
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )
Janek
több mint 12 éve
Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀VrijbloedJövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Janek
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )
több mint 12 éve
Ez a Sherlock Holmes 2 is szenzációs kis film, nagyon bejött!
több mint 12 éve
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
Janek
több mint 12 éve
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
több mint 12 éve
Elérhetővé vált a The Avengers. Gondoltam szólok, hogy már kilehet kölcsönözni. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀 Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀
több mint 12 éve
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkányEbből kiindulva V for Vendetta 😊
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem. Mex
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Sympathy for Lady VengeanceKöszönöm neked is és JJ-nek is!
(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)Sobri Jóska
több mint 12 éve
Sympathy for Lady Vengeance(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)
több mint 12 éve
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem.mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvözaz is megvolt 😊MexTudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?Sobri Jóska
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkányjjncaa
több mint 12 éve
mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvözaz is megvolt 😊MexTudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?Sobri Jóska
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkány
---
több mint 12 éve
az is megvolt 😊Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?