Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Amikor hozzák neki azt a "kart", amivel könnyebben eléri a dolgokat, meg az öregek otthona prospektust születésnapjára!...és az az igazság, hogy rengeteg ilyen van a világban. A helyébe lelőttem volna őket 😀 Rohadtul felhúzott a családja, nem térek napirendre 😀
😂 😂 😂
DS!Darksun3
"Nagyapa, segítsek felhozni a székeket?"
"Ne...menj és fesd ki inkább a körmöd."
CE arcmimikája lenyűgöző.
😂
több mint 12 éve
ma elmegyünk az asszonnyal a némafilmesre, nagyon kivi vok...látta már valaki?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Amikor hozzák neki azt a "kart", amivel könnyebben eléri a dolgokat, meg az öregek otthona prospektust születésnapjára! 😂 😂 😂
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gran Torino: 5-ös. Bár a vége kissé idegen lett számomra. Mintha két külön film lenne! Egyébként zseniális! A dialógusok nagyon tetszenek!Eredetiben nagyon király, de a magyar szinkron is odaver. Drámai beütésű filmen rég nevettem ennyit, viszont forrt a vérem a családja viselkedésekor...
catattack
több mint 12 éve
Sandra Bullock-ot mindig utáltam, de most nem idegesített.catattack😱OO, pedig Őt szeressük...
dehogy ON is legyek:
Lopott idő - tetszett, Amanda kisasszony vöröskén is dögös...
Moneyball - qrva jó volt
Felettünk a föld - sokaknak nem tetszett, de én kellően átéreztem, szal ez is jó volt
|
több mint 12 éve
catattack
3 520
A közelmúltban sikerült megnéznem pár filmet!Gran Torino: 5-ös. Bár a vége kissé idegen lett számomra. Mintha két külön film lenne! Egyébként zseniális! A dialógusok nagyon tetszenek!
Blind side: Nagyon tetszett. Több focit vártam, de így is jó. Sandra Bullock-ot mindig utáltam, de most nem idegesített.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
Timmy Riggins a Marson.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
El kéne jutni.A Suszter, szabó, baka, kém hibátlan. Gary Oldman pedig zseni, mint mindig.DzsokijuingCsodállak a kitartásodért, én nem bírtam végignézni.
Életrevalókkal hogy állsz?JC6
A Suszternél tényleg ijesztő, ahogyan az első akciójelenet után belassul a film, de engem végig fogva tartott. Jó volt a sztori, a karakterek, minden.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Suszter, szabó, baka, kém hibátlan. Gary Oldman pedig zseni, mint mindig.DzsokijuingCsodállak a kitartásodért, én nem bírtam végignézni.
Életrevalókkal hogy állsz?
több mint 12 éve
A Suszter, szabó, baka, kém hibátlan. Gary Oldman pedig zseni, mint mindig.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
A Dragon Ball és a Death Note után a Bleach is megkapja az élőszereplős verizóját. je.
több mint 12 éve
Óriási filmpromó: http://www.origo.hu/teve/20120222-zombinak-maszkirozott-horgo-ferfi-riogatta-egy-mozi-latogatoit.html
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Megnéztem ezt a Bortovaélen (Man on a Ledge) filmet, és tetszett. Alapjában véve egész NFL PO alatt ezt reklámozták, ötlete megfogott és megnéztem. Nem kell tőle nagy dolgot várni, de nem is unod magad alatta. Igaz, kitalálható sokáig, de érdekes.DenyEn is igy voltam vele, tetszett.
több mint 12 éve
ncore-n is fenn van, akit érdekel, de hogy ez miért és kinek jó, azt nem tudom......jjncaaHát...nem vagyok elájulva a szinkrontól...JC6
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...jjncaaHát...nem vagyok elájulva a szinkrontól...
több mint 12 éve
JJ!és tényleg! 2012. január 21-én volt a tv-premierje itthon az imdb szerint
Az egyik torrent oldalon láttam az "Express"-t magyarul.
Lehetséges?JC6
valaki csekkolja, bár előre félek a végeredménytől... ("Syracusai Egyetem")
van már magyar címe is: http://www.port.hu/a_megallithatatlan_the_express/pls/fi/films.film_page?i_film_id=111103
CINEMAX: Csütörtök (Február 23.) 20:00
Péntek (Február 24.) 11:20
CINEMAX 2: Péntek (Február 24.) 20:00
Szombat (Február 25.) 11:20
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Megnéztem ezt a Bortovaélen (Man on a Ledge) filmet, és tetszett. Alapjában véve egész NFL PO alatt ezt reklámozták, ötlete megfogott és megnéztem. Nem kell tőle nagy dolgot várni, de nem is unod magad alatta. Igaz, kitalálható sokáig, de érdekes.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
JJ!Az egyik torrent oldalon láttam az "Express"-t magyarul.
Lehetséges?
több mint 12 éve
nem esett vissza a képzelgéseibe. önmaga volt az utolsó jelenetben. ezért mondta, hogy "live as a monster, or die as a good man", mert nem tudta elviselni azt, ami történt vele és a családjával...és beteg volt, vagy rendőr? Vagy beteg rendőr?catattackTi miként értelmezitek a Shutter Island-et?catattacktudatosan cselekedett a végén.shawnka
több mint 12 éve
catattack
3 520
..és beteg volt, vagy rendőr? Vagy beteg rendőr?Ti miként értelmezitek a Shutter Island-et?catattacktudatosan cselekedett a végén.shawnka
több mint 12 éve
Ti miként értelmezitek a Shutter Island-et?catattacktudatosan cselekedett a végén.
több mint 12 éve
catattack
3 520
Ti miként értelmezitek a Shutter Island-et?
több mint 12 éve
Megnéztem én is, jó film volt ez, ráadásul Oscar hypeból is kimaradt. Megjegyzem, jogosan, maximum a díszletért lehetne szobrot adni neki.érdekes, mindenhol azt olvastam a J. Edgarról, h ez lehet az a filmje DiCaprionak amiért megkapja a szobrot, bár még nem láttam, azért reménykedtem benne, h legalább jelölikEaRlhttp://jjncaa.tumblr.com/
film előtt trailer, utána meg néhány szavas értékelés, ilyen egyszerű 😊 a J.Edgar nem oscar-díjas film, az biztos...JJ
DiCaprio tényleg hatalmasat játszik, vannak jelenetek, amikben nagyon él. Nekem maga a film felépítése is tetszett, a végén pedig már nagyon vártam, hogy valamilyen formában kiderüljön, amit Clyde elmond neki.
több mint 12 éve
Azért a látvány mellé egy forgatókönyvet nem ártott volna írni.kint van, jó filmJJDrive az tipikusan az a film, amit vagy imádsz, vagy utálsz. Állítom, azt kétféleképpen éri megnézni, moziban és Blu Rayen. Utóbbin még azt hiszem, nem jött ki, mozik meg szerintem már nem játsszák (maximum Puskin, ő még január végén nyomta). Egyszerűen a hangzás brutális, és így az egész nyomasztó hangulata nagyon át jön.Szerintem kint van már HD-ben, asszem én is úgy néztem.Rataxes
Nekem nagyon tetszett a film 😊Deny
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Pont ezaz, h a franciák olyanokat csinálnak amik egyszerre kínzós-gusztustalanosak és fosatósak is egyben 😛 (kivéve a Martyrs)hát akinek az ilyen kínzós-gusztustalanos-horror jön be, annak nagyon jók, láttam én is párat, de én kevésbé szeretem az ilyet 😊 Mondjuk gusztustalan fajtából is asszem egy japán volt az, amitől már én is majdnem hánytam 😀fetomyKonq.: Horrorból én az ázsiaiakat preferálom, eredeti nyelven, mert szvsz beszaratásban simán legbesztebbek. Ezért persze látványban általában nem veszik fel a versenyt a szuper amerikai rimékekkel, de nem nagyon hallottam még, hogy akárki reklámozta volna, hogy a remake jobb, mint az eredetije. 😊fetomyHorrorokból én a francia horrorokat ajánlom 😛 (Frontieres, Haute Tension, Ils, Martyrs...)
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20080815-hidegrazas-francia-modra-magasfeszultseg-sheitan-ils-a-linterieur-frontieres.htmlDuff