NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
28
12
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
23
6
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
16
8
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk nálam magasan az új féle Batman sorozat a legjobb képregény film, de ettől függetlenül mondom, az új X-Men rávett arra, hogy még egy részt letudjak belőle. De ha Sobri meggyőzöl, akkor az eredeti hármast is megnézem, mert már valamilyen szinten kíváncsi vagyok rá, meg a héten még nincs meló sem.
több mint 13 éve
Szerinted. 😊Na erről beszélek pont.Szerintem meg pont a legújabb X-men lett a legjobb. A kezdő hármas is szerethető film, de sokkal jobb képregény-filmek is vannak (két új Batman, Watchmen, Pókember 1-2, Hulk, Ironman 1-2 így kapásból).Sebii
Hogy meg lehet nézni az előzményfilmeket, csak nem érdemes, mert speciel szarok.
2-3/10, max.
Míg az eredeti három X-Men azért 8/10 a kategóriájában.
Dettó, mint az eredeti Star Wars trilógia, és a gagyi 3 előzményfilm viszonya.Sobri Jóska
Szerintem a 3 X-Mennél csak a Watchman a jobb, de az teljesen más kategória, hiszen már a képregény se standard képregény, nem hiába került minden idők 100 legjobb angol nyelvű regényébe! több különböző listán is, nálam meg a film Top10, úgyhogy össze se hasonlítható.
A Batmanek, Pókemberek, Hulk, Ironmanok, de még a Hellboy, Superman, vagy a Daredevil is messze messze a 3 X-Men film mögött kullognak, mint képregényadaptáció.
Sin City veszi fel a versenyt, de ugye az is másfajta képregény eleve, nem sorozat.
több mint 13 éve
Sebii
3 529
Na erről beszélek pont.Szerintem meg pont a legújabb X-men lett a legjobb. A kezdő hármas is szerethető film, de sokkal jobb képregény-filmek is vannak (két új Batman, Watchmen, Pókember 1-2, Hulk, Ironman 1-2 így kapásból).
Hogy meg lehet nézni az előzményfilmeket, csak nem érdemes, mert speciel szarok.
2-3/10, max.
Dettó, mint az eredeti Star Wars trilógia, és a gagyi 3 előzményfilm viszonya.Sobri Jóska
több mint 13 éve
Na erről beszélek pont.Hogy meg lehet nézni az előzményfilmeket, csak nem érdemes, mert speciel szarok.
2-3/10, max.
Dettó, mint az eredeti Star Wars trilógia, és a gagyi 3 előzményfilm viszonya.
több mint 13 éve
Mivel előzmény film Sobri, így simán meg lehet nézni "elvileg" azok nélkül, mert nem kapcsolódhat hozzá olyan szinten, hogy valami érthetetlen legyen. Nem is volt. De ez a Baljós Árnyakra is igaz, az is megnézhető az eredeti hármas nélkül, sőt az egész SW sorozat nézhető sorban, baljós árnyaktól klónokon keresztül egészen a régi trilógiáig. Ennek ellenére nem hiszem, hogy az X-Men eredeti három részét megnézném, annyira nem volt jó ez a két előzmény film. De ez személyes vélemény csak.pc_x: Hát jó, ez már a magyar szinkron hülyesége.
több mint 13 éve
És nincs is Farkasos X-men... max rozsomákos (buta fordító faszok)...
több mint 13 éve
Végtére is akkor csak a 3 igazi X-Men részt nem láttad. 😊Ez így kb. olyan, mintha a Star Wars-ból csak a Baljós árnyakat láttad volna, az induló triót meg nem.
több mint 13 éve
Az Igazság ára című filmet néztük meg most, és szerintem fantasztikus. A sztorija nem egy nagy bumm, nincs csavar a végén, amit annyira nem is bánok, de a hangulata a filmnek átjött. Ami 10-ből 10-et érdemelt, az a zenék a filmben, de így is 9/10 nálam a film összmérlege.Illetve ma néztem meg az új X-Men filmet is. Nekem ez volt az első x-men filmem, de egész nézhető volt, igaz sztorija nem volt mondjuk. Meg pár karakter kaphatott volna több szerepet... De egy 7/10-et kap, sőt elérte, hogy utána megnéztük a Farkasos x-ment is. Mondjuk az meg az egész dologtól elvette a kedvem, bakis, uncsi, kiszámítható... 5.5/10, de jó indulattal.
több mint 13 éve
Nem rég láttam a Fast Five-ot,szvsz az eddigi legjobb Fast & Furious rész.
több mint 13 éve
LL Cool J is hard as hell... és ennyi 😀 Kedvenc jelenetem az volt, amikor sz.rrá fagyva megy a derékig érő vízben, de megáll megnézni a Playboy poszterén a csajt. 😀Gyerekjáték az melyik, a Chucky? Azon régen nagyon röhögtem, valahogy gyerekként se sikerült komolyan venni, hogy a játékbaba gyilkol 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Duff
3 133
Értékelem a humorodat Uram! A szakács a sütőben sül meg.Jaja! A Nigga' szakács (LL Cool J) a legnagyobb forma benne 😀 Thomas Jane meg Badass.
😀 😀
DS!Darksun3
----
Öcsém most meg a Gyerekjáték című horror az MGM-en. Micsoda nosztalgia ez a nap. Ezen a filmen nőttem fel, kb 7 évesen láthattam először, aztán meg fostam a plüssmacimtól :cool:
több mint 13 éve
Értékelem a humorodat Uram! A szakács a sütőben sül meg.😀 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Duff
3 133
Híí most megy a Háborgó Mélység a filmpluszon. Gyerekkorom egyik kedvenc filmje. Kb 10 éve láttam először, azóta még 10szer. Imádom a cápás filmeket, persze az ilyen Giant Octopus vs Mega Shark azért nem játszik 😀 Am érdekes, 12-es karika van kitéve, pedig kettétépett emberek, leszakadt végtagok repkednek a filmben... Ahhoz képest, hogy a TV2-n a Spongyabobon 6-os karika van kitéve...
több mint 13 éve
Azért talán nem várható el, mert legalább egy éve történt. Egyébként én a youtube-on akadtam rá tök véletlenül, mert fent van a teljes film. 😊Helyes döntés. Vissza kellett volna olvasnom.GergőbácsiNem tudom, volt-e ajánlva itt, de a Taegukgi (The Brotherhood of War) valami eszement jó film a két Korea és benne két fivér háborújáról.Volt. Én tettem.vadibandi
Elgondolkodtató, legnagyobb részt lendületes, iszonyat látványos (Ryan közlegényt simán veri nálam), nagyon jó történettel. Megéri az időt.Gergőbácsi
több mint 13 éve
Köszönöm hogy szóltatok erről a filmről,felejthetetlen...Helyes döntés. Vissza kellett volna olvasnom.GergőbácsiNem tudom, volt-e ajánlva itt, de a Taegukgi (The Brotherhood of War) valami eszement jó film a két Korea és benne két fivér háborújáról.Volt. Én tettem.vadibandi
Elgondolkodtató, legnagyobb részt lendületes, iszonyat látványos (Ryan közlegényt simán veri nálam), nagyon jó történettel. Megéri az időt.Gergőbácsi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Megnéztem az egyik legnagyobb klasszikust ami eddig kimaradt, Volt egyszer egy vadnyugat... Én nemértem miért ezt tartják a spagetti western királyának, a Jó a rossz és a csúf és az egész dollár trilógia fényévekkel jobb.
több mint 13 éve
Megnéztem a Szemtől szemben (HEAT) című filmet. Ez most eléggé bejövős.szabaEgyik alapműve kedvenc színészemnek. (Pacino)
több mint 13 éve
szaba
10 545
Megnéztem a Szemtől szemben (HEAT) című filmet. Ez most eléggé bejövős.
több mint 13 éve
Helyes döntés. Vissza kellett volna olvasnom.Nem tudom, volt-e ajánlva itt, de a Taegukgi (The Brotherhood of War) valami eszement jó film a két Korea és benne két fivér háborújáról.Volt. Én tettem.vadibandi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Nem tudom, volt-e ajánlva itt, de a Taegukgi (The Brotherhood of War) valami eszement jó film a két Korea és benne két fivér háborújáról.Volt. Én tettem.
több mint 13 éve
Megnéztem a TF 3-at. Hogy is fogalmazzak - kicsit egy olyan hölgyhöz tudnám hasonlítani, aki állejtően néz ki, de úgy kb itt ki is merültek a jó tulajdonságai...Mondjuk nem olyan rossz mint a 2. rész, de nem is annyira jó mint az 1. És lehetett volna 30 perccel rövidebb, bár a vége (utolsó kb 1 óra egy nagy szünet nélküli összecsapás) korrekt volt ez tény. Akit érdekel twitteren kiírtam, mik számomra a pozítvumok és a negativumok, úgyhogy itt nem spoilereznék.
több mint 13 éve
.brk
1 890
Nem tudom, volt-e ajánlva itt, de a Taegukgi (The Brotherhood of War) valami eszement jó film a két Korea és benne két fivér háborújáról.adom, bár régen láttam, de nagyon tetszett
több mint 13 éve
Nem tudom, volt-e ajánlva itt, de a Taegukgi (The Brotherhood of War) valami eszement jó film a két Korea és benne két fivér háborújáról.Elgondolkodtató, legnagyobb részt lendületes, iszonyat látványos (Ryan közlegényt simán veri nálam), nagyon jó történettel. Megéri az időt.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Attól félek, csak szarszag lesz, mikor meglátom ezt a ránézésre fos filmet.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
a szagosfilm visszatér!KÉMKÖLYKÖK 4D: A VILÁG MINDEN IDEJE – AROMASCOPE 4D-BEN
Négyszer annyi kütyü, négyszer annyi kaland, négy dimenzióban!
A Dimension Films múlt héten bejelentette, hogy a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje (SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD) új dimenziót nyit a moziélményben, hiszen a film világszerte 4D Aromascope-ban kerül szélesvászonra.
Robert Rodriguez, a Kémkölykök rendezője volt az első, aki az ötvenes évek 3D hullámának lecsengése után pár évvel ezelőtt elsőként mutatta be 3D formátumban a Kémkölykök harmadik részét. A film hazai nézőszáma akkor közel 250.000 volt, úttörőnek számít napjaink 3D hullámának elindítójaként.
A népszerű sorozat a negyedik résszel ismét egy újítással lép a piacra, bemutatja a 4D formátumot, amely a szaglás élményével teszi teljessé a legizgalmasabb jeleneteket, a film 8 kiválasztott jelentében. Minden megvásárolt jegy mellé egy Aromascope kártya is jár, melyen nyolc darab szám található. Amikor az adott szám megjelenik a vásznon, a kártyán ugyanazt a számot kell megdörzsölni az illatanyag felszabadításához. Amikor mind a nyolc aroma felszabadult, egy különleges jelentben az illatok szimfóniája gyakorlatilag életre kelti a filmet.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal