NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
159
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
én is a transformersen nőttem fel, éppen ezért zavar igazán hogy így elcseszték a filmeketJJazért ha őszinték vagyunk, mind a képregények, mind a rajzfilmek is szarok voltak.
😊
több mint 13 éve
én is a transformersen nőttem fel, éppen ezért zavar igazán hogy így elcseszték a filmeket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sebii
3 532
Megérkezett a The Dark Knight Rises első trailere,Húú, ez nagyon ütős trailer volt.
http://indavideo.hu/video/batman_1shawnka
több mint 13 éve
Megérkezett a The Dark Knight Rises első trailere,http://indavideo.hu/video/batman_1
több mint 13 éve
igen az sok volt.de amikor rakják rá a sisakot, egész moziban síri csend, aztán jött az asztmagép és mindenki fuckyeaahzet 😀
több mint 13 éve
Ez is mekkora durva. 😊 Meg nekem utána, ahogy az Erőtől szétroncsolódik minden, Sidius meg elvigyorodik Vader mögött...Áh az elsőben, amikor leér az első "üstökös", aztán elmegy a kamion és utána már ott van OP... libabőr meg ordítozás volt ezerrel a moziban (igaz, csak részemről.. 😀). Mellettem meg egy srác ült, nekidőlve a falnak (valszeg nem először látta akkor) és vigyorogva kérdezi: "Te is ezen nőttél föl, mi?" 😀dettó ugyanez volt nálam is, kaptam is egy csodálkozó oldalpillantást az akkori csajomtól.
...
Ja és ebben a harmadik részben az a nyáladzó álcafej az mi a f.szom volt?!
DS!Darksun3
egyetlen egy hasonló moziélményem volt az utóbbi 10 évben, amikor visítottam egy jelenetnél, az ez volt:
http://www.youtube.com/watch?v=ryF8e9xCyT4
😀briareos
Mondjuk az a teátrális "NOOO" az nem kellett volna utána.
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Áh az elsőben, amikor leér az első "üstökös", aztán elmegy a kamion és utána már ott van OP... libabőr meg ordítozás volt ezerrel a moziban (igaz, csak részemről.. 😀). Mellettem meg egy srác ült, nekidőlve a falnak (valszeg nem először látta akkor) és vigyorogva kérdezi: "Te is ezen nőttél föl, mi?" 😀dettó ugyanez volt nálam is, kaptam is egy csodálkozó oldalpillantást az akkori csajomtól.
...
DS!Darksun3
egyetlen egy hasonló moziélményem volt az utóbbi 10 évben, amikor visítottam egy jelenetnél, az ez volt:
http://www.youtube.com/watch?v=ryF8e9xCyT4
😀
több mint 13 éve
Áh az elsőben, amikor leér az első "üstökös", aztán elmegy a kamion és utána már ott van OP... libabőr meg ordítozás volt ezerrel a moziban (igaz, csak részemről.. 😀). Mellettem meg egy srác ült, nekidőlve a falnak (valszeg nem először látta akkor) és vigyorogva kérdezi: "Te is ezen nőttél föl, mi?" 😀...
DS!
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 13 éve
Mr Nonononono-val nem foglalkozom, rég nem idegesít. Csaj... hát egye fene, egykutya foxxal egyik sem szinészóriás. Az mondjuk röhej volt hogy SPOILER: kis szöszi egyből levágja, h kicsoda Megatron és hogy milyen módon lehet rávenni arra hogy kiboruljon. Nagyon nem tetszett hogy Shockwave teljesen más volt mint a képregénygen itt csak egy buta verőlegény. Malkovich felesleges volt, ahogy a szülők és a volt special agent is. Terry Tate-nek örültem. volt pár Epic jelenet, de még mindig az első rész a legjobb, ott a Megérkezés, vagy amikor Blackout megérkezik a bázisra, na azok tényleg fasza részek voltak, 3.dikban nem emlékszem ilyenre. Nem bántam hogy megnéztem, mert arra az x időre tök jó volt. De lehetett volna jobban is.SPOILER!!!Michael Bay a te k.rva anyádat...te min buktál ki?briareos
DS!Darksun3
Labeouf ordítozása, meg hirtelen faszagyerek imidzse valahogy nem akart összeállni; a """színésznőnek""" eleinte jól állt ez a cicababa szerep, de amint egy picit is színészkedni kellett volna neki, annyira hiteltelen lett, hogy olyan érzésem volt, hogy az utcán az első jó testű csajt összeszedték, hogy "gyere, be kéne ugrani Megan Fox helyett, adunk sok pénzt" (Fox sem jó színésznő, de ehhez a csajhoz képest gyémántból készült Oscar díj járna neki); Bay ígergetése, miszerint nagyobb hangsúly lesz a robotokon, mint várható volt kamu volt (ez mondjuk nem is törte össze a szívem, mert tudtam, hogy hazugság); a robotharcok közben a kvázi vérként kifröccsenő olaj, szinte az összes robotbunyónál; egy akkora színész, mint Malkovich teljesen idióta szerepe; Optimus (aki egyébként a kedvencem volt a képregényben régen) a nagy gigabrutálnak várt végső harcnál fél kézzel kb 5 másodperc alatt lenyomja Megatront és Sentinel Primeot; Sokkoló gagyi "halála"; Sokkoló mátrixos szörnye; a robot vs. ember erőviszonyok nevetséges bemutatása; a hős katonai osztagból nem halhat meg senki mentalitás (az összedőlő épületnél); a robotok undorítóan jellemtelen magyar szinkronja; ésatöbbi ésatöbbi...
Pedig nem akartam sokat írni, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
Pozitívumként kb annyi, hogy a második részhez képest kevesebb volt a nyomi poénok erőltetése, de még így is több, mint kellett volna. A harcok 3D-ben általában elég jók voltak. Sokkoló cool volt nagyon.
Remélem Bay tényleg leszáll a projectről most már...
És neked hogy tetszett? 😊
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Tudom, hogy nem egy kategória, de Én erre kiváncsi vagyok : http://teaser-trailer.com/movie/real-steel/
több mint 13 éve
SPOILER!!!Michael Bay a te k.rva anyádat...te min buktál ki?briareos
DS!Darksun3
Labeouf ordítozása, meg hirtelen faszagyerek imidzse valahogy nem akart összeállni; a """színésznőnek""" eleinte jól állt ez a cicababa szerep, de amint egy picit is színészkedni kellett volna neki, annyira hiteltelen lett, hogy olyan érzésem volt, hogy az utcán az első jó testű csajt összeszedték, hogy "gyere, be kéne ugrani Megan Fox helyett, adunk sok pénzt" (Fox sem jó színésznő, de ehhez a csajhoz képest gyémántból készült Oscar díj járna neki); Bay ígergetése, miszerint nagyobb hangsúly lesz a robotokon, mint várható volt kamu volt (ez mondjuk nem is törte össze a szívem, mert tudtam, hogy hazugság); a robotharcok közben a kvázi vérként kifröccsenő olaj, szinte az összes robotbunyónál; egy akkora színész, mint Malkovich teljesen idióta szerepe; Optimus (aki egyébként a kedvencem volt a képregényben régen) a nagy gigabrutálnak várt végső harcnál fél kézzel kb 5 másodperc alatt lenyomja Megatront és Sentinel Primeot; Sokkoló gagyi "halála"; Sokkoló mátrixos szörnye; a robot vs. ember erőviszonyok nevetséges bemutatása; a hős katonai osztagból nem halhat meg senki mentalitás (az összedőlő épületnél); a robotok undorítóan jellemtelen magyar szinkronja; ésatöbbi ésatöbbi...
Pedig nem akartam sokat írni, de hirtelen ennyi jutott eszembe.
Pozitívumként kb annyi, hogy a második részhez képest kevesebb volt a nyomi poénok erőltetése, de még így is több, mint kellett volna. A harcok 3D-ben általában elég jók voltak. Sokkoló cool volt nagyon.
Remélem Bay tényleg leszáll a projectről most már...
És neked hogy tetszett? 😊
DS!
DS!
több mint 13 éve
Michael Bay a te k.rva anyádat...te min buktál ki?
DS!Darksun3
több mint 13 éve
Michael Bay a te k.rva anyádat...DS!
DS!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Énis most néztem meg, nemrossz. Valszeg ez a film 10000x jobb mint a régebbiek csak ugy 5-6 éve kellet volna megnéznem, kicsit kinőttem már a Potter témából így nem gyakorolt rám akkora hatást mint a régiek. Pár éve még lesokkolt volna mert egy JÓ filmről beszélünk. A vége viszont überszar, 19 évvel később=Harry arcára rajzoltak 3 szál borostát, Ronhoz meg Hermionéhoz hozzá se nyúltak, iszonyat hiteltelenül néznek ki a 10 éves kölykeikkel.
több mint 13 éve
Most indulunk az agyonhypeolt HP7/2-re. Sokat várok tőle, remélem a 3d sem lesz gagyi. Innen látta már valaki?shawnkajóhogy agyonhypeolt, azért egy elég komoly sorozatnak lesz vége ezzel. Nekem kedvencem is mondjuk a sorozat, de tényleg, 10 éve, szinte évente 1 filmmel jelentkeztek, és hát imádják is rengetegen. Én mondjuk baromira sajnálom, azért ezen nőttem fel én is, jó volt várni az új részeket :/
Egyébként én még nem, de pár napon belül mindenképpen szeretnék 😊
több mint 13 éve
Most indulunk az agyonhypeolt HP7/2-re. Sokat várok tőle, remélem a 3d sem lesz gagyi. Innen látta már valaki?
több mint 13 éve
10 perce nézem az Ironclad című filmet eredeti hanggal, angol felirattal, melyben I. János a Magna Charta megszületése után gonoszkodik. Mindenkinek ajánlom!Miért? Mert magyar ajkú zsoldosokkal aprít Jani!!! Majdnem dobtam egy hátast, amikor meghallottam, hogy "Gyerünk, utánam!" 😂 Aszittem, egy csibész a stábból trükközött egyet, de nem, mert nemsoká jött egy "Péter, gyere" és "öljétek meg őket" . Azóta röhögök 😊 .
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Prey: oltári nagy baromság.I am number 4: mit mondjak? nem az én világom..
Hősök korszaka: egész élvezhető film volt, a mostani gyér háborús "filmek" után.
Hopp: 10 perc után rájöttem, hogy ez nem nekem való 😀
Diploma után: idegesítő fsz és családja, na meg még pár mellékszereplő. A csaj és a srác 1 óra 20 percen keresztül üldözik egymást stílus kicsit unalmas már...
X-Men: Az elsők: voltak benne tetszetős jelenetek, de alapjában véve nem mozgatott meg különösebben.
Super 8: nagyon nagy csalódás. Cloverfield 2 feeling.
Tali-Ihantala: nagyon jó volt, háborús fanoknak ajánlom.
Rókavadászat: most leltem meg, egynek elment. párszor nevettem rajta, pedig nem is vígjáték.
több mint 13 éve
iktriad szerelmes Natalie-be, ez köztudott tény 😊DenyI.K.T.R.I.A.D.-nak nincsenek érzelmei. Ez is köztudott tény. Ő csak assz... szóval asszociálni szokott.
(Amúgy én meg csak nagyon kedvelem Nataliet, de vagyok még igy pár hölggyel.)
Ezt nem tudtam. 😕Helyes reakció, I.K.T.R.I.A.D. elégedett veled.
Iktriad, ha többször elolvasod, amit írtam, akkor Te is rájössz, hogy tulajdonképen dicsérem Portmant! 😉
Minden Aronofsky hibája! A Pankrátor után vissza kellett volna vonulnia! :mad:Sanco
több mint 13 éve
Ezt nem tudtam. 😕Iktriad, ha többször elolvasod, amit írtam, akkor Te is rájössz, hogy tulajdonképen dicsérem Portmant! 😉
Minden Aronofsky hibája! A Pankrátor után vissza kellett volna vonulnia! :mad:
több mint 13 éve
iktriad szerelmes Natalie-be, ez köztudott tény 😊
több mint 13 éve
A Kunisos rész idegelt fel, vagy hogy Portman gyenge volt? 😊Hááát... Nem mondom, hogy kár volt megnézni, de összességében csalódás volt. És hogy Portman ezért Oscart kapott... Nem láttam a másik 4 jelölt filmjét, de (persze ha az Oscar a teljesítményről szólna) nem vet rájuk jó fényt. Szerintem kifejezetten gyenge volt, még Kunis is jobb volt nála. Sokszor az látszott rajta, hogy rendezői instrukciókat hajt végre, nem pedig az események váltják ki a reakcióit.SancoNe mérgesítsd fel I. K.T.R.I. A. D.- ot. 😊iktriad
több mint 13 éve
Hááát... Nem mondom, hogy kár volt megnézni, de összességében csalódás volt. És hogy Portman ezért Oscart kapott... Nem láttam a másik 4 jelölt filmjét, de (persze ha az Oscar a teljesítményről szólna) nem vet rájuk jó fényt. Szerintem kifejezetten gyenge volt, még Kunis is jobb volt nála. Sokszor az látszott rajta, hogy rendezői instrukciókat hajt végre, nem pedig az események váltják ki a reakcióit.SancoNe mérgesítsd fel I. K.T.R.I. A. D.- ot. 😊
több mint 13 éve
Hááát... Nem mondom, hogy kár volt megnézni, de összességében csalódás volt. És hogy Portman ezért Oscart kapott... Nem láttam a másik 4 jelölt filmjét, de (persze ha az Oscar a teljesítményről szólna) nem vet rájuk jó fényt. Szerintem kifejezetten gyenge volt, még Kunis is jobb volt nála. Sokszor az látszott rajta, hogy rendezői instrukciókat hajt végre, nem pedig az események váltják ki a reakcióit.
több mint 13 éve
Meggyőztetek! 😊