Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 317 — zászló zászló szív
Az nem az a gép, az egy másik ugyanolyan gép.

Szerintem ez a trilógia kibaszott jó lett, a Kaeaton féle Batman igazából azért nagyon jó, mert "Director: Tim Burton". Nolan filmessé tette a világot, szerintem pont azért jó, mert akár bármelyik akció film lehetne, Gotham lehetne New York, és máris simán elmenne. Burton meg azért jó, mert ő a "mesés" vonalat tartotta meg, és ettől lett frenetikus.

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊
DS!Darksun3
Azt elmondjátok nekem, hogy a neutron bombát vivő helikopter hogy maradt meg robbanás után olyan állapotban, hogy megállapították rajta, hogy van benne robotpilóta? 😊
DS!Darksun3
nem az az egy Bat volt.
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
és az a kettő sem volt jó filmJanek
Pedig A sötét lovag az utóbbi évek egyik legjobb filmje. Megmerem kockáztatni, hogy jobb, mint az eredeti Michael Keatonös Batmanek. Az újjal is csak az a baj, hogy már kicsit átcsúsztak a ló mások oldalára, és vesztettek Batman igazi lényéből. Viszont a nevetséges, alja színvonalú Mindörökké Batman, vagy Batman és Robin filmektől így is kiemelkedően jobb produkció.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
A Sight & Sound magazin (a Brit Filmintézet lapja) által megkérdezett kritikusok szerint a "Szédülés" Minden Idők Legjobb Filmje.

www.bfi.org.uk/news/50-greatest-films-all-timeSzabler
Az Apokalipszis Mostot nagyon jó látni ennyire elől egy ilyen listán az Üldözőkkel együtt. Meglepő a sok 20-as években készült film az élmezőnyben. Nekem az a korszak egyelőre csak Fritz Langot jelentette. Ennek hatására valószínűleg bővülni fog a repertoár és a kiindulópont is adott.DoM
Sátántangó is a listán.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
Háát, az új Batman jóval gyengébb szerintem mint az első 2 klasszikus rész. Az előzőekkel ellentétben, ez csak egy olyan kicsit szájbarágós, néhol klisés amerikai akciófilm. Nem rossz, végig pörgős, de nem volt az igazi!zavi27
és az a kettő sem volt jó film

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
A Sight & Sound magazin (a Brit Filmintézet lapja) által megkérdezett kritikusok szerint a "Szédülés" Minden Idők Legjobb Filmje.

www.bfi.org.uk/news/50-greatest-films-all-timeSzabler
Az Apokalipszis Mostot nagyon jó látni ennyire elől egy ilyen listán az Üldözőkkel együtt. Meglepő a sok 20-as években készült film az élmezőnyben. Nekem az a korszak egyelőre csak Fritz Langot jelentette. Ennek hatására valószínűleg bővülni fog a repertoár és a kiindulópont is adott.
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 446 — Amerikai sportok rajongója
Háát, az új Batman jóval gyengébb szerintem mint az első 2 klasszikus rész. Az előzőekkel ellentétben, ez csak egy olyan kicsit szájbarágós, néhol klisés amerikai akciófilm. Nem rossz, végig pörgős, de nem volt az igazi!
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/peach
A Gyűrűk Ura könyv egy mese. Ahogyan Tolkien is egy mesélő. Inkább szól a kisebb korosztálynak és a fiatalabb lelkűeknek, mint a felnőtteknek. Ezzel szemben Jackson úgy vitte filmre, mint egy akció filmet. Szinte csak a könyv váza maradt meg, ahol tudták telenyomták akcióval, mert egész egyszerűen egy film ezt kívánja meg. Ha hű maradt volna a könyvhöz, fele ilyen sikeres se lett volna.
Én éppen ezért nem mondanám egyikre se, hogy jobb, mint a másik. Egész egyszerűen teljesen mást ad mind a kettő, de mindegyik a maga nemében kiemelkedő.süti
kiemelkedő a könyv is persze, hiszen teremtett egy világot történelemmel, nyelvekkel stb, ettől függetlenül gyerek fejjel sem élveztem különösebben. ellenben a gyűrű szövetségét háromszor néztem meg moziban. ezért írtam, hogy jobb a film, de igazad van tényleg más a kettő...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier

Hitchcock alkotása az Aranypolgárt utasította maga mögé az 50-es listán. Utóbbi film egyébként 1962 óta minden évtizedben az első helyen végzett.

www.bfi.org.uk/news/50-greatest-films-all-time

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
babóból amúgy jó dolgot ki lehet hozni, az öt seregek csatáját pl kifejezetten epicre meg tudja jackson csinálni. az más kérdés, hogy köze nem lesz a könyv hangulatához, de szvsz ez nem is baj, mert a babó szerintem felnőtt fejjel élvezhetetlen.
több mint 13 éve
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/peach
A Gyűrűk Ura könyv egy mese. Ahogyan Tolkien is egy mesélő. Inkább szól a kisebb korosztálynak és a fiatalabb lelkűeknek, mint a felnőtteknek. Ezzel szemben Jackson úgy vitte filmre, mint egy akció filmet. Szinte csak a könyv váza maradt meg, ahol tudták telenyomták akcióval, mert egész egyszerűen egy film ezt kívánja meg. Ha hű maradt volna a könyvhöz, fele ilyen sikeres se lett volna.
Én éppen ezért nem mondanám egyikre se, hogy jobb, mint a másik. Egész egyszerűen teljesen mást ad mind a kettő, de mindegyik a maga nemében kiemelkedő.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 606 — a new hope (again)
kövezzetek meg, de szerintem a gyűrűk ura filmváltozata jobb mint a könyv... :/

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Az olimpia és A Gyűrűk Ura kapcsolatok:
 imagerz.com/QEAQXUtvAwMAVVhFQwVR
😐süti
Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.shawnka
Jó de ezzel együtt is - a Hobbit (pardon A Babó) 300 oldalas könyv. Nem akarok hosszú üresjáratokat, és Két tornyos, Jackson által kitalált/betett részeket. Arról nem is beszélve, hogy messze nem akkora eposz mint a Gyűrűk Ura....iktriad
Márpedig mivel 3 részes elsz sanszos hogy fogsz új dolgokkal találkozni.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 436 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😐süti
Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....iktriad
van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.shawnka
Jó de ezzel együtt is - a Hobbit (pardon A Babó) 300 oldalas könyv. Nem akarok hosszú üresjáratokat, és Két tornyos, Jackson által kitalált/betett részeket. Arról nem is beszélve, hogy messze nem akkora eposz mint a Gyűrűk Ura....
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
😐süti
van függelék a Király visszatér végén, azt is felhasználják.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 436 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
😐süti
Ha már Gyűrűk Ura, immár hivatalos, hogy Peter Jackson trilógiát csinál a Hobbitból. 60 percesek lesznek az egyes részek, mert az alapkönyv igencsak vékonyka?....
több mint 13 éve
😐
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én megyek a hétvégén vagy jövő hétvégén mindenképp. Ugye ez nem 3D-s?Shawn84
Nem.vassadi
Ennek örülök. Nem igazán vagyok elragadtatva ezektől a 3D dolgoktól. Az új Pókember film nem volt rossz, de 3D-nek nevezni erős. Viszont a Batmannél legalább nem ezen lesz a hangsúly, ami nagy pozitívum.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Én megyek a hétvégén vagy jövő hétvégén mindenképp. Ugye ez nem 3D-s?Shawn84
Nem.
több mint 13 éve
Ja igen: nagyon jó film a TDKR. Nolan azt mondta, hogy Batman filmet nem forgat, azt nem mondta, hogy Robin film sem lesz 😛Gyurma Pappa
Vagy Macskoszsuna.
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 317 — zászló zászló szív
Ja igen: nagyon jó film a TDKR. Nolan azt mondta, hogy Batman filmet nem forgat, azt nem mondta, hogy Robin film sem lesz 😛

több mint 13 éve
Én megyek a hétvégén vagy jövő hétvégén mindenképp. Ugye ez nem 3D-s?
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Kurvajó a Dark Knight Rises. Folytatást.
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
pont ezen röhögtünk konquerorral is a moziban, hogy miért Ward a visszahordó és amúgy is csak a Special Teamek vesztek oda 😀shawnka
a másik csapat amúgy kik voltak? onnan, bár röstellem, de nem ismertem fel senkit.
szerintem kurvajó volt, egy jokernyivel volt gyengébb a tdk-nál, de ez sem zavart, a 164 perc alatt egyszer sem unatkoztam, beszippantott a cucc. sajnos az előzetes hírekkel egy gigaspoilert kaptam már | Marion mint Ra'z Al Gul lánya | , de ezen kívül is élveztem. a vége meg... nem rossz ez így, csak nagyon szájbarágós volt az egész film alatt, hogy | JGL Robin + végén Firenzézni fognak |