Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
😊
atapapa
pont ezen röhögtünk konquerorral is a moziban, hogy miért Ward a visszahordó és amúgy is csak a Special Teamek vesztek oda 😀
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
😊

több mint 13 éve
Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕tenorx
én is most értem haza. nagyon lassan indult be, de igencsak felpörgött a végére. nekem tetszett a lezárás, ráadásul a folytatás lehetősége is fennáll | Robin miatt. |

A legjobb szuperhősös trilógia, ami ezidáig készült.shawnka
Hazafele gyalog kb. 50 teljesen értelmetlen dolgot sikerült felsorolnia a baráti társaságnak (pedig kb csak 8an dobáltuk be ami wtf volt)
Pár közülük:
| Rakétával lőtték a bombát? WTF?! |
| Meddig tarthatott felfesteni a batman logót, ami aztán égett a ház falán? |
| Mikor tanult meg az orvos faszi angolul a börtönben? |
És még sorolhatnám. Overall, 7/10tenorx
nekem a legnagyobb kérdés továbbra is az, hogy Bane hogyan táplálkozik. btw Tom Hardy remek volt, csak a hangjával(sajnálom is, hogy szinkronnal vetítették) és a szemével eladta az egész karaktert.
látom közben más oldalakon, hogy a szirupos vég miatt elég megosztó az egész, de én azok közé tartozom, akiknek bejött. nem lett volna jó, ha 5 perccel rövidebb a film.
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
én is most értem haza. nagyon lassan indult be, de igencsak felpörgött a végére. nekem tetszett a lezárás, ráadásul a folytatás lehetősége is fennáll | Robin miatt. |

Hazafele gyalog kb. 50 teljesen értelmetlen dolgot sikerült felsorolnia a baráti társaságnak (pedig kb csak 8an dobáltuk be ami wtf volt)
Pár közülük:
És még sorolhatnám. Overall, 7/10tenorx
Mi csak 3an voltunk de mi is találtunk benne érdekes dolgokat... összességében jó volt,csak ne lennék ilyen álmos. Vissza kell szokni az éjszakázásokhoz 😊

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 246 — no es importante
Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattack
Kicsit lekésve..... Nem nyálas és valóság alapú: Szerelemben, háborúban. Hemingway szerelméről szól. csi77
A szabadság útjai.Dzsokijuing
😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 493 — Saturday Night Lights
Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?catattack
Kicsit lekésve..... Nem nyálas és valóság alapú: Szerelemben, háborúban. Hemingway szerelméről szól. csi77
A szabadság útjai.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan
Kicsit lekésve..... Nem nyálas és valóság alapú: Szerelemben, háborúban. Hemingway szerelméről szól.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan

Pár közülük:
És még sorolhatnám. Overall, 7/10
több mint 13 éve

A legjobb szuperhősös trilógia, ami ezidáig készült.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Meg kell, hogy mondjam, annyira nem jött be az új Batman 😕
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 569 — 🏈🐬🐂🤘🏽
igazság szerint romantikus-dráma, de azért leírom. ez a kettő a személyes kedvencem:
- Séta a múltba ( www.filmkatalogus.hu/Seta-a-multba--f12087#top)
- Keith ( www.filmkatalogus.hu/Keith--f25062)

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
ha 31.én Pesten vagytok, feltétlenül menjetek el az Odeon mozi utolsó vetítésére:
 aeonflux.freeblog.hu/archives/2012/07/25/utolso_mozieloadas_az_odeonban/

30-án mutatják a pár hete ajánlott Ajánlatot is, de a Cinema Paradiso odaver

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Szvsz egy farönk is sokkal jobb, mint Málészájú Tobey...
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 852
Az új Pókember filmet mindenkinek csak ajánlani tudom. Sokkal képregényhűebb az egész, Andrew Garfield sokkal jobb mint Toby, végre van egy karakteres főgonosz, akitől lehet félni és egyértelmű a motivációja. Emellett a látvány nagyon király, sokkal reálisabban ábrázolták, ahogy Pókember megismeri a képességét, egy szó mint száz, mindenki nézze meg aki szereti a képregényfilmeket, mert 1000 kört ver az előző Pók-trilógiára.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Már megvan a film. Holnap este meg is nézem!
több mint 13 éve
sokat nem szűkítettél a kereséssel 😊 de ha már a rangom is ehhez kapcsolódik, akkor új kedvencemet emelem ki: The Bridges of Madison County (A szív hídjai)jjncaa
Ez nagyon szomorú? Mert már régen meg akartam nézni, és most újra kedvet hoztál hozzá. De ha nagyon lehúzós, akkor a mostani hangulatomban, lehet nem lenne a legjobb döntés.Schleck
számomra nincs szomorú FILM, max tanulságos, de ha csak a storyline-t elolvasod, láthatod, hogy ez bizony nem romkom

a Nathalie második életét nézd meg akkor inkább 😊

---
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
sokat nem szűkítettél a kereséssel 😊 de ha már a rangom is ehhez kapcsolódik, akkor új kedvencemet emelem ki: The Bridges of Madison County (A szív hídjai)jjncaa
Ez nagyon szomorú? Mert már régen meg akartam nézni, és most újra kedvet hoztál hozzá. De ha nagyon lehúzós, akkor a mostani hangulatomban, lehet nem lenne a legjobb döntés.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
már van fenn van feliratok.info-n is, jó szórakozást a filmhez 😊

www.feliratok.info/index.php?search=jjncaa&nyelv=&searchB=Mehetjjncaa
még egy filmet ajánlanék

"Jiro Dreams of Sushi is a 2011 Japanese documentary film directed by David Gelb. The film follows Jiro Ono, an 85 year old sushi master and owner of Sukiyabashi Jiro, on his continuing quest to perfect the art of sushi and his elder son Yoshikazu's struggle with living up to the legacy of his father"

kalózkikötőből szedhetőjjncaa
 vilagevo.blog.hu/2012/07/23/a_legoregebb_3_csillagos
Itt van egy cikk az öregről:  vilagevo.blog.hu/2012/07/23/a_legoregebb_3_csillagos

több mint 13 éve
sokat nem szűkítettél a kereséssel 😊 de ha már a rangom is ehhez kapcsolódik, akkor új kedvencemet emelem ki: The Bridges of Madison County (A szív hídjai)

---
több mint 13 éve
catattack 3 520
Tudnátok olyan filmet ajánlani, amelyben a szerelem a fő téma? Lehetőleg legyen tele keserűséggel?
több mint 13 éve

www.feliratok.info/index.php?search=jjncaa&nyelv=&searchB=Mehetjjncaa
még egy filmet ajánlanék

"Jiro Dreams of Sushi is a 2011 Japanese documentary film directed by David Gelb. The film follows Jiro Ono, an 85 year old sushi master and owner of Sukiyabashi Jiro, on his continuing quest to perfect the art of sushi and his elder son Yoshikazu's struggle with living up to the legacy of his father"

kalózkikötőből szedhető

---
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 641 — Csodabogár
a csudálatos pókember volt majdhogynem az egyik olyan film, amire nem sajnáltam kidobni a pénzt eddig. kiba jó. csak kár hogy nem Emma Stone lesz MJ a folytatásban 😊

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Gondolom már mindenki hallotta a szomorú hírt, hogy lövöldözés volt a Batman denveri premierjén:  hvg.hu/vilag/20120720_joker_batman 😕

szerk:  hvg.hu/vilag/20120721_felrobbantjak_denveri_amokfuto

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve

www.feliratok.info/index.php?search=jjncaa&nyelv=&searchB=Mehet

---
több mint 13 éve
catattack 3 520
különben hogy és miért csináltam volna meg?
jjncaa
Passzió.