Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Korábban volt szó sokszor a Remény rabjairól. Nos, 990-ért megvásárolható a brands.hu-n most a DVD akciók között, akinek van brands-e. (Akinek nincs, de meg akarja venni, küldjön PM-t e-mail címével és meghívom)
több mint 13 éve
Braindead.tejóég az mekkora film, remélem láttad is
Vrijbloed
másik nagy kedvencem a Bad taste 😀, Peter Jacksonnak ezek valók nem a LoTR
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Valaki látta már ?Liam Neeson kurvajó az ilyen döbbentarcú, tanakodós, bekeményedős szerepekre.
http://www.youtube.com/watch?v=bcE2dGpyDyk
felcsigázott rendesen... :rolleyes:Keano
Sajna még nem láttam, de amint megtörténik megírom. Biztos fasza lesz.
több mint 13 éve
Valaki látta már ? http://www.youtube.com/watch?v=bcE2dGpyDyk
felcsigázott rendesen... :rolleyes:
több mint 13 éve
Pedig jó film az 😊. Az AGS nem hinném hogy tovább fog jutni, mert sok köze nincs a valósághoz...FNL sorozatot ne keverjük már az FNL filmmelbriareossry csak fel sem merült bennem h a film idáig eljutottkristof
Invincible- RTT döntőt tippelek, RTT győzelemmel, bár nálam a Blind Side a #1.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
És a mi szavazásunk? Küldött valaki rajtam kívül PM-et a szervezőnek? Nagyon érdekel, hogy hogy alakul(t).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
FNL sorozatot ne keverjük már az FNL filmmelbriareossry csak fel sem merült bennem h a film idáig eljutott
több mint 13 éve
Csak mert a mostani évadban állandó szereplő volt a hölgy, és a sorozathoz illő módon nem is mindig ruhában.első évadba belekezdtem annak idején (még az is lehet h az végig megvolt, már nem emlékszem) de aztán abbamaradtbriareosmadame gorski engem is analizálhatna amúgy 😛 nagyon bírom azt a szinésznőt.Californicationt szoktál nézni?Schleck
briareos
több mint 13 éve
FNL sorozatot ne keverjük már az FNL filmmelNem olyan régen volt szó a Top amcsifocis filmekről és akkor említettem, hogy egy Eagles-ös oldalon is folyik erről szavazás.csak kérdezem, hogy láttad már az FNL legújabb (záró) évadát? csak mert kibaszottul zseniális, mintahogy az egész sorozat, így remélem elverik az am általam is nagyon kedvelt Remember the Titanst.
Kialakult a Top8 mezőnye:
Invincible, The Waterboy, Any Given Sunday, The Replacements, Remember The Titans, Friday Night Lights, Brian's Song (1971) és Rudy.
Így alakult ki a Top8 mezőnye:
http://www.bracketmaker.com/tmenu.cfm?tid=387681
Remélem a Remeber the Titans le fogja mosni a FNL-t.Bébé
Eagles-ös oldalon meg nem meglepő, hogy idáig jutott az Invincible, a Final Fourba még bekerül de onnan kizúg az AGS ellen.
majd ha vége lesz a szavazásnak linkeld már be mert addigra tuti elfelejtemkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem olyan régen volt szó a Top amcsifocis filmekről és akkor említettem, hogy egy Eagles-ös oldalon is folyik erről szavazás.csak kérdezem, hogy láttad már az FNL legújabb (záró) évadát? csak mert kibaszottul zseniális, mintahogy az egész sorozat, így remélem elverik az am általam is nagyon kedvelt Remember the Titanst.
Kialakult a Top8 mezőnye:
Invincible, The Waterboy, Any Given Sunday, The Replacements, Remember The Titans, Friday Night Lights, Brian's Song (1971) és Rudy.
Remélem a Remeber the Titans le fogja mosni a FNL-t.Bébé
Eagles-ös oldalon meg nem meglepő, hogy idáig jutott az Invincible, a Final Fourba még bekerül de onnan kizúg az AGS ellen.
majd ha vége lesz a szavazásnak linkeld már be mert addigra tuti elfelejtem
több mint 13 éve
első évadba belekezdtem annak idején (még az is lehet h az végig megvolt, már nem emlékszem) de aztán abbamaradtmadame gorski engem is analizálhatna amúgy 😛 nagyon bírom azt a szinésznőt.Californicationt szoktál nézni?Schleck
briareos
több mint 13 éve
Nem olyan régen volt szó a Top amcsifocis filmekről és akkor említettem, hogy egy Eagles-ös oldalon is folyik erről szavazás.Kialakult a Top8 mezőnye:
Remélem a Remeber the Titans le fogja mosni a FNL-t.
több mint 13 éve
Valami fasza kis zombis filmere vágyom és rábukkantam egy még régebben letöltött de ég meg nem nézett filmre a Diary of the dead c alkotásra.Annyit vágok hogy ez is Romero alkotás,a holtak hajnala kimondottan tettszett tőle,ez van olyan jó,látta innen valaki?CowboykarcsiZombis? Braindead. 😛 😂
(Amúgy nekem nem tetszett, de azért nem volt rossz.)
több mint 13 éve
Valami fasza kis zombis filmere vágyom és rábukkantam egy még régebben letöltött de ég meg nem nézett filmre a Diary of the dead c alkotásra.Annyit vágok hogy ez is Romero alkotás,a holtak hajnala kimondottan tettszett tőle,ez van olyan jó,látta innen valaki?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Na meg volt Az út.Még most is a hatása alatt vagyok...nem is nagyon tudok mit írni,szerintem holnap megnézem megint és akkorCowboykarcsiPár perce lett vége...nem egy pihentető popcorn-mozi, az biztos. Ettől függetlenül tetszett, asszem a könyvet is elfogyasztom.
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=jNH2iF5AQmE&feature=relatedÁllat 😂
Még csak ma sikerült megnéznem, a film maga nem annyira tetszett, de ez a jelenet magáért beszél 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
20 perc múlva jó kis 1995ös Mortal Kombat az MGM-en 😀 hátha másnak is rémlik még 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ne haragudjatok, senkit nem szeretnék megbántani, de nekem Az út már túl sok volt. Szerintem nem fogható a könyvhöz. Unalmas, számomra semmit nem nyújtó alkotás, a végén a romantika..., hát, hogy is fogalmazzak, nem oda való.
több mint 13 éve
Na meg volt Az út.Még most is a hatása alatt vagyok...nem is nagyon tudok mit írni,szerintem holnap megnézem megint és akkor
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Sebii
3 526
Tegnap asszonnyal megnéztük ezt a piranha 3-D-t, természetesen nem 3-D-be. Ez számomra alapból elvetélt ötlet volt, nem tudom, hogy van e olyan, akinek tetszett, de nem a látvány miatt?! A filmen látszott, hogy direkt háromdére csinálták, biztos voltak látványos elemek,ez nekem most nem ért volna meg egy ezrest. a hülye végéről meg ne is beszéljünk, meg az utolsó pillanatbeli amcsi megmenekülésekről... 10/5stitch90Azt a filmet nem szabad komolyan venni. Igazi trash-movie és úgy is kell nézni. Mondjuk ez valakinek vagy bejön vagy nem. Én pl. imádom az ilyen filmeket, ebből a szempontból nagyon jó volt a tavalyi év filmtermése. Pl. a Machete instant klasszikus lett nálam.
több mint 13 éve
madame gorski engem is analizálhatna amúgy 😛 nagyon bírom azt a szinésznőt.Californicationt szoktál nézni?
briareos
több mint 13 éve
madame gorski engem is analizálhatna amúgy 😛 nagyon bírom azt a szinésznőt.sucker punch:Nekem megérte a jegyárat, kb. hasonlókat tudok mondani róla, mint Te. A zenét kegyetlenül eltatlálták hozzá, a látványvilága is nagyon tetszett. Nem csak az álomvilágé, hanem az egésznek a hangulata az elején pl. a sötét színek végig...
zseniális zene
fasza látvány
sztori... háááát. próbáltam úgy nézni mintha egy elborult animét néznék, de még így is sok volt helyenként. de azok a műszempillák...
john hamm alapból 2 pontot adott rá.
szóval igazából nem tudom. beteg egy darab, nem javaslom első randis filmnek, abban sem vagyok biztos h megéri-e a jegyetbriareos
SPOILER...
Az álom részek közül az első kettő nagyon tetszett, a sárkányosból többet ki lehetett volna hozni (nem gépfegyverrel zúzni az orkokat, hanem karddal mondjuk), a robotos az nem tetszett.
SPOILER OFF
Madame Gorski meg Blue meg a lobotómiás doki meg az öreg is tetszettek. Meg persze a szakács 😀 A csajok közül Blondie valahogy beleszürkült a környezetbe, Amber meg szerepelhetett volna többet.
Összességében rohadt jól szórakoztam rajta és nagyon tetszett.
DS!Darksun3
de tényleg az apróságok, amikor pl a pénzes faszinak a belépője volt (öngyújtó) az is nagyon ütött.
az első álomjelenet meg egyenesen E-P-I-C
több mint 13 éve
Duff
3 133
Tegnap asszonnyal megnéztük ezt a piranha 3-D-t, természetesen nem 3-D-be. Ez számomra alapból elvetélt ötlet volt, nem tudom, hogy van e olyan, akinek tetszett, de nem a látvány miatt?! A filmen látszott, hogy direkt háromdére csinálták, biztos voltak látványos elemek,ez nekem most nem ért volna meg egy ezrest. a hülye végéről meg ne is beszéljünk, meg az utolsó pillanatbeli amcsi megmenekülésekről... 10/5stitch90Én még 3D-ben láttam moziban és végigröhögtem az egészet 😀 Így utólag nem tudom elképzelni 2d-ben, mert gyakorlatilag csak a látványra mentek rá. Igazi oldskool B-kat horror remake 😀 Megéri megnézni, persze csak moziban 3D-sen...
több mint 13 éve
Én pont rossz ütemben láttam a Dumb és Dumbert (99 problems közepén), és amikor kijöttem a moziból megállapítottam, hogy a film nem szól másról, mint hogy a főhős mindent megtesz, hogy elnyerje szíve hölgyének szerelmét, aztán kiderül, hogy a hölgy észre sem vette a lelkesedést, valamint a film végére kiderül, hogy sokkal jobb pasija van, akivel boldog párkapcsolatban él.hát azért nem úgy rántja be az embert mint egy 99.az út nem könnyű darab, de feltétlenül ajánlott, nekem is nagyon adta, de nem is tudtam tovább lépni 1-2 napigbriareosezért nem bírom magam rávenni, hogy megnézzem. amikor 99 volt nem akartam még mélyebbre kerülni, most meg nem akarok visszadepülni 😊.brk
olyankor romkomot nem szabad nézni
állítólag
én nem tudom
😀 :dbriareos
több mint 13 éve
http://www.premiereprops.com/auctions/live_17/Hollywood_Auction_April_2011.pdfLehet nyálatcsorgatni :cool: