Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 252 — no es importante
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk
+ A hetedik pecsét, A belső tenger

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ez a csatahajó vicc kategória. Annyi szar dolog van benne, hogy sorolni is kár!
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl)
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀

Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀

Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀Vrijbloed
Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊

Janek
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀Vrijbloed
Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )
Janek
Veszett a világ annyira alap. 😀 Nem tudom, időrendi sorrendet terveztem, aztán majd meglátom. 😀
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 634 — Apu ökölbeszorított keze

Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀

Janek
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀Vrijbloed
Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
Ez a Sherlock Holmes 2 is szenzációs kis film, nagyon bejött!
több mint 13 éve

Janek
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 634 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
Elérhetővé vált a The Avengers. Gondoltam szólok, hogy már kilehet kölcsönözni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve

Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkány
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem. Mex
Ebből kiindulva V for Vendetta 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Sympathy for Lady Vengeance

(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)Sobri Jóska
Köszönöm neked is és JJ-nek is!

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 118 — #NoStress
Sympathy for Lady Vengeance

(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)

több mint 13 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? Mex
Kill Bill 2?Sobri Jóska
az is megvolt 😊Mex
mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvöz

így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkányjjncaa
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem.

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 252 — no es importante
Kill Bill 2?Sobri Jóska
az is megvolt 😊Mex
mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvöz

így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkány

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kill Bill 2?Sobri Jóska
az is megvolt 😊

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 118 — #NoStress
Kill Bill 2?

több mint 13 éve
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani?

több mint 13 éve
Két órája fejeztem be a Donnie Darko c. filmet , de még bőven gondolkodom rajta... 😊
Rengeteg érdekes kérdés vet fel , majd ahogyan a legtöbb jó film kellően nyitva is hagy , sok-sok utalással azért amin el lehet indulni..
Nézni való!

yooker
Bármikor újranézhető, és minden alkalommal kérdések tömkellegével áraszt el. 😀 Alap. 😛
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Megvolt a Csatahajó! Egynek elment. Sok összevissza hülyeség volt benne, de az idegenek cuccai jók lettek. Attól az überbrutálhűdefasza filmtől messze volt, mint amit nekem ígért haver 😀
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
Emlékmás.... kis Szárnyas fejvadász feeling, Ötödik elem autós üldőzés, Star Wars-os droid sereg..Keano
Én pont ezért imádtam. Sokkal közelebb van az eredeti PDK novellához ez a mostani verzió (a Blade Runner szintén az ő egyik könyvére alapul). A látvány azért lett feltuningolva, mert 2012 van 😀
Hatalmas PDK rajongó vagyok, így ez a verzió nekem 8/10, akciófilmként is annyi. A korábbi film verzió, mint akció film, abból a korszakból 8/10, de mint adaptáció 2/10.

több mint 13 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Emlékmás....éreztem én, hogy nem kellett volna piszkálni ezt a "Svarci klasszikust"....volt benne egy kis Szárnyas fejvadász feeling, Ötödik elem autós üldőzés, Star Wars-os droid sereg..ellenben nincs benne " Richter ", így nem hangzik el az örök kedvenc " Viszlát a partyn Richter " mondat sem....😕

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 449 — Amerikai sportok rajongója
Hát nagyon sok lehúzó véleményt olvastam, meg a címe alapján nem tudtam hova tenni, és sok jót nem vártam, de nekem nagyon bejött moziban, 3D-vel ez az Abraham Lincoln film. Végig pörögs, látványos volt, nagyon jól egymásba volt fűzve ez a darkosabb, véresebb (tehát nem tini)vámpír vonal, a történelemmel, és Lincolnnal. 3D részei is az egyik legjobbak voltak amit láttam eddig.
több mint 13 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Tyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6
Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
Mert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaa
A film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀Newman
Tökéletes példája annak hogy kell iszonyatos hype-al és reklámmal megbombázni a tökéletes célközönséget és bekajáltatni velük egy rakás hígfost. (ezzel msot természetesen nem rád céloztam, hanem arra a rétegre akinek most ez az etalon és akiktől naponta 15x látom a zenéjét meg a meghívót a hazai szervezésű bulira ide-oda ahol van medence.. 😀 )Hanni
aahhh mennyit hallottam haveroktól h über brutál film,megkell nézned bakker blabla... átkozom azt a napot mikor leültem megnézni ...

több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Tyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6
Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
Mert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaa
A film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀Newman
Tökéletes példája annak hogy kell iszonyatos hype-al és reklámmal megbombázni a tökéletes célközönséget és bekajáltatni velük egy rakás hígfost. (ezzel msot természetesen nem rád céloztam, hanem arra a rétegre akinek most ez az etalon és akiktől naponta 15x látom a zenéjét meg a meghívót a hazai szervezésű bulira ide-oda ahol van medence.. 😀 )