Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl).brk+ A hetedik pecsét, A belső tenger

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ez a csatahajó vicc kategória. Annyi szar dolog van benne, hogy sorolni is kár!
több mint 13 éve
2. (igazából 3, de az nem volt elmélyülős, szal legyen 2,5.) megnézésre végre úgy gondolom teljes egészében megértettem a forrást 😊 halál témában nem tudom van e ennél jobb. (biztos van, biutiful még hátravan pl)
több mint 13 éve
Veszett a világ annyira alap. 😀 Nem tudom, időrendi sorrendet terveztem, aztán majd meglátom. 😀Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀VrijbloedJövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀Vrijbloed
Janek
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )
Janek
több mint 13 éve
Szép de nehéz dolog ,mikor jön a veszett a világ?Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀VrijbloedJövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Janek
(egyik kedvencem tele klasszikus mondatokkal )
több mint 13 éve
Ez a Sherlock Holmes 2 is szenzációs kis film, nagyon bejött!
több mint 13 éve
Hát nem, elkezdem, aztán lehet 2 naponta lesz belőle. 😀Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
Janek
több mint 13 éve
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀Az nem gyenge erőpróba az agyadnak 😊
több mint 13 éve
Elérhetővé vált a The Avengers. Gondoltam szólok, hogy már kilehet kölcsönözni. 😊

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Jövőhét mottója: minden napra egy David Lynch film. 😛 😀 Asszem az időrendi sorrendet választom, régen "tenyereltem" már bele töményen a mester alkotásaiba, így lassan a daráló előtt muszáj. 😀
Jöhet is holnap a Radírfej tűzijáték helyett. 😀
több mint 13 éve
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkányEbből kiindulva V for Vendetta 😊
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem. Mex

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sympathy for Lady VengeanceKöszönöm neked is és JJ-nek is!
(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)Sobri Jóska
több mint 13 éve
Sympathy for Lady Vengeance(Ugyanúgy Chan-wook Park rendezte, mint az Oldboyt és a Sympathy for Mr. Vengeance-t. De a Lady a legjobb, legütősebb.)
több mint 13 éve
Tarantino filmjeit imádom, sokat láttam is közülük. Most inkább ez a vendetta témakör illetve ez a távolkeleti fűszerezés hiányzik nekem.mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvözaz is megvolt 😊MexTudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?Sobri Jóska
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkányjjncaa
több mint 13 éve
mondjuk ezt valahogy definiálni kellene, mert egyrészről Tarantinonak ugye elég egyedi a stílusa, másrészről meg maga a film elég sok műfajt és témát ötvözaz is megvolt 😊MexTudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?Sobri Jóska
így elsőre: Hős, Oldboy, Tigris és sárkány

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
az is megvolt 😊Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?Sobri Jóska
több mint 13 éve
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani? MexKill Bill 2?
több mint 13 éve
Tudna valaki Kill Bill hangulatú, témájú filmet ajánlani?
több mint 13 éve
Két órája fejeztem be a Donnie Darko c. filmet , de még bőven gondolkodom rajta... 😊Bármikor újranézhető, és minden alkalommal kérdések tömkellegével áraszt el. 😀 Alap. 😛
Rengeteg érdekes kérdés vet fel , majd ahogyan a legtöbb jó film kellően nyitva is hagy , sok-sok utalással azért amin el lehet indulni..
Nézni való!
yooker
több mint 13 éve
Megvolt a Csatahajó! Egynek elment. Sok összevissza hülyeség volt benne, de az idegenek cuccai jók lettek. Attól az überbrutálhűdefasza filmtől messze volt, mint amit nekem ígért haver 😀
több mint 13 éve
Emlékmás.... kis Szárnyas fejvadász feeling, Ötödik elem autós üldőzés, Star Wars-os droid sereg..KeanoÉn pont ezért imádtam. Sokkal közelebb van az eredeti PDK novellához ez a mostani verzió (a Blade Runner szintén az ő egyik könyvére alapul). A látvány azért lett feltuningolva, mert 2012 van 😀
Hatalmas PDK rajongó vagyok, így ez a verzió nekem 8/10, akciófilmként is annyi. A korábbi film verzió, mint akció film, abból a korszakból 8/10, de mint adaptáció 2/10.

több mint 13 éve
Emlékmás....éreztem én, hogy nem kellett volna piszkálni ezt a "Svarci klasszikust"....volt benne egy kis Szárnyas fejvadász feeling, Ötödik elem autós üldőzés, Star Wars-os droid sereg..ellenben nincs benne " Richter ", így nem hangzik el az örök kedvenc " Viszlát a partyn Richter " mondat sem....😕

több mint 13 éve
Hát nagyon sok lehúzó véleményt olvastam, meg a címe alapján nem tudtam hova tenni, és sok jót nem vártam, de nekem nagyon bejött moziban, 3D-vel ez az Abraham Lincoln film. Végig pörögs, látványos volt, nagyon jól egymásba volt fűzve ez a darkosabb, véresebb (tehát nem tini)vámpír vonal, a történelemmel, és Lincolnnal. 3D részei is az egyik legjobbak voltak amit láttam eddig.
több mint 13 éve
aahhh mennyit hallottam haveroktól h über brutál film,megkell nézned bakker blabla... átkozom azt a napot mikor leültem megnézni ...Tökéletes példája annak hogy kell iszonyatos hype-al és reklámmal megbombázni a tökéletes célközönséget és bekajáltatni velük egy rakás hígfost. (ezzel msot természetesen nem rád céloztam, hanem arra a rétegre akinek most ez az etalon és akiktől naponta 15x látom a zenéjét meg a meghívót a hazai szervezésű bulira ide-oda ahol van medence.. 😀 )HanniA film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀NewmanMert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaaTyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman
több mint 13 éve
Tökéletes példája annak hogy kell iszonyatos hype-al és reklámmal megbombázni a tökéletes célközönséget és bekajáltatni velük egy rakás hígfost. (ezzel msot természetesen nem rád céloztam, hanem arra a rétegre akinek most ez az etalon és akiktől naponta 15x látom a zenéjét meg a meghívót a hazai szervezésű bulira ide-oda ahol van medence.. 😀 )A film maga tényleg ZS kategória, egyszernézős. Én beteg vagyok, lehet azért voltam rajta teljesen kész. 😀NewmanMert egy borzalmas film, ami kb. egy 5 perces videóklipet ért volna meg?jjncaaTyű, engem a project x rettenetesen idegesített...JC6Kiváncsivá tettél, miért? 😊Newman