Filmek

40 feliratkozó

több mint 14 éve
peach Atlanta Falcons 15 589 — a new hope (again)
Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛FViktor93
ez azért sztem is kicsit erős volt , de én is elambultam rajta , valszeg azért mert a sorozatot imádtam és próbáltam azt belelátni az "eseményekbe"... 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
üvegtigris 3....borzalom
1-2 poénon,és tildán kivül kalap szarthebeke
Szerintem, azért nem olyan rossz. Az 1-2-nél jobb, és az elmúlt 20 év top5 "magyar közönségfilmje" között van. Magyar mércével 9/10 lehetne (még Kamarás Iván is jó... döbbenet 😀 ), figyelembe véve a "Miniszter félrelép"-től a "Valami Amerika 2"-ig terjedő szeméthalmok sorát, ahol egy egészségeset vigyorogni sem lehetett. Persze; úgy ámblokk nem haladja meg az 4/10-et (talán egy harmatgyenge Leslie Nielsen/Adam Sandler vígjátékot súrol). Lényegében minden filmképes magyar színészt felvonultat (MégazErikaishitelesitt-ott 😀 ), kerek a történet, de ennyike és nem több. Thx a készítőknek, élvezhető.
több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛FViktor93
Sobri Jóska
A pre-Romo Jessica Simpson jó azért 😀 plusz az a kb. két jó déli poén. Amúgy nézhetetlen 😀

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 34 979 — #NoStress

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kurva nagy film ez a hazárd megye lordjai. 3 napja néztem meg itthon unalomból, de most is ugyanúgy élvezem 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ajánlanék egy filmet...

Buried.

2010-es. Sokkoló volt számomra.JC6
Ez a Ryan Reynoldsos film?
Az Élve eltemetve?Vrijbloed
Igen
több mint 14 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 536 — Steelers fan
üvegtigris 3....borzalom
1-2 poénon,és tildán kivül kalap szar
több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Ajánlanék egy filmet...

Buried.

2010-es. Sokkoló volt számomra.JC6
Ez a Ryan Reynoldsos film?
Az Élve eltemetve?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ajánlanék egy filmet...

Buried.

2010-es. Sokkoló volt számomra.
több mint 14 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Dave

most megy a reteken, klasszikus

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
GRU: állat. 6/10 a kidolgozásra, a poénokra és a tempóra. Ami lehúzza az a sablonkarakterek és béna sztori.toxique
melyik filmben nincsenek sablonkarakterek?JJ Tiller
A nagyon sablon sablonkarakterekre gondoltam 😀 .
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 119 — no es importante
GRU: állat. 6/10 a kidolgozásra, a poénokra és a tempóra. Ami lehúzza az a sablonkarakterek és béna sztori.toxique
melyik filmben nincsenek sablonkarakterek?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
22 lövés - L’immortel (22 Bullets) http://filmek.s9.hu/22-loves/ és a Belső kör - Le Premiere Circle. Aki a kulavúdi 3D körbelassítottan pörgő, a valóságtól nagyon elrugaszkodott gengeszterfilmeket szereti, annak a két Jean Reno gengszterfilm realisztikusabb valóságábrázolása kevésbé lesz megkapó. Nekem bejön ez a féle ábrázolásmód, valóságos felüdülés a 3x9x15x20D mozik világában. Van történet, ami még összefüggő és értelmes is, sőt, a klisészerű végkövetkeztetést is könnyebben "lenyeleti" a nézővel, mint a sablon amerikai mozik. Pont e miatt a látványra és no reason hentelésre éhezőknek kevésbé fog bejönni. A 22 lövés pörgősebb, összetettebb, sokkal inkább egyben van. Nálam 8/10. A Belső kör tempója sajnos azelőtt földre ül, hogy a székről felállna, ámde a történet nem botlik nagyot. Az elején tetszetős kocsilopás. 5/10. Ugyan a nem Reno rajongóknak is nézhető, de a feszültségtől nem kapunk agyvérzést. Bár... egyszer sem néztem a hátralévő játékidőt. Allez, Jean!

GRU: állat. 6/10 a kidolgozásra, a poénokra és a tempóra. Ami lehúzza az a sablonkarakterek és béna sztori.
több mint 14 éve
A "Tangled / Aranyhaj" c. animáció egész pofás. Ha kislány van a családban akkor kötelező, ha nagylány, vagy barátnő... akkor is, meg egyébként sem rossz. A kopóként viselkedő ló kissé visszaköszön a Shrek 4-ből (szamár kiszagolja Fiónát 😛 ), de itt nagyot szól. A zenés részek tűrhetőek, a figurák Disney-sek, a történet ismert, de legalább mulatságos. Úgy az egészre nálam 6/10 (a csajoknál sokkal több 😀 ).
A szinkron is tetszett, bár nem láttam angolul, így nehéz véleményt mondani... azért meg merem kockáztatni, hogy animációnál kevésbé cseszerintik el a magyar szöveget, mint egy keményebb hangvételű mozinál. A magyar(ra gagy)ítók.
több mint 14 éve
Utódomra ütök? Nektek bejött?

Pár poénon röhögtem, de az első részt semmi nem űberli.JC6
Nem láttam, csak az első kettőt, de aa 2 sokkal jobb, Hoffmann és Streisand irgalmatlan jók😊

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Sikerült megnéznem az Üvegtigris 3-t 😀 félelmetes, szvsz a 3 közül a legjobb 😀

több mint 14 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Airplane paródia a TV2n. 😂

"És ezek a kapcsolók csak villognak, csattognak, csillognak, és pislognak villognak, és kattognak, és csattognak, és villognak, és kattognak, csipognak, és villognak, meg pislognak ebbe bele lehet őrülni." 😂 😂 😂
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 119 — no es importante
Ma reggel vonatom megnéztem a 10 items or less-t és a Man from Eart-öt is 😊 Az előbbiből csak Paz Vega melleire emlékszem, az utóbbinál maga a történet az, ami megfogott, bár túlságosan azt se magasztalnám, másfél órát érdemes azért rászánni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Utódomra ütök? Nektek bejött?

Pár poénon röhögtem, de az első részt semmi nem űberli.
több mint 14 éve
Szerintetek mi a jó abban a svéd szenvedésben, ahol az a tömör 40kiló svéd nőmozgalmi underground? A sárkány tetkós csaj még hagyján, de ez a második rettenet még a Tűzvonalban színvonalas magyar eksönmúvisorozatot is alulebrudalja (történet, fényképezés)... mi a fene benne az a körüllihegett jóság? Még a csaj sem egy hűdejónő... Nem értem...toxique
Ennek az a lényege hogy a filmet nem szabad megnézni. A könyv brutálisan jó, bár az első rész első 200oldala elég lassú de utána nagyon bedurvul a helyzet. A második harmadik rész meg igazán jó. Én filmben az első két részt láttam és kb. csak a lényeg maradt ki mindegyikből. Szóval sokkal inkább a könyvet ajánlom mindenkinek a szar film helyett. Ez ugye a Dan Brown féle könyvek/filmek esetében ugyan így van.Shawn84
Így igaz. A könyvek brutál jók, de megfilmesíthetetlenek. Kb. mint a 22es csapdája, vagy a Bajnokok reggelije.
Viszont Fincher is tesz egy kisérletet, Rooney Mara-val és Daniel Craig-el, hátha az jobb lesz, de ezek a könyvek annyira összetettek, és annyira megfilmesíthetetlenek, hogy ha nem sikerül neki se, az se lesz meglepetés.Sobri Jóska
A könyvet még nem olvastam. Már hallottam másoktól is, hogy nagyon jó; ha lesz időm, bepótolom!

Tegnap végigszenvedtem a Meseautó nevű rettenetet. Már a Valami Amerika c. sikerfilmnél (ezt a kijelentést ki állja meg röhögés nélkül? 😀 ) adtam egy 10 éves mosolyszünetet a magyar filmgyártásnak, de tegnap bedőltem. Ha létezik filmes terrorizmus, akkor ez az. Komolyan; szerintem maga Bin Laden nem tudott volna nagyobb szemetet összekaparni.
Ellenben elkezdtem újra nézni Leslie Nielsen filmjeit. Az Airplane-en még mindíg lehet röhögni... a Csupasz piszolyok meg sose mennek ki a divatból. A szinkronja mindegyiknek felejtős, de angolul, némi - normális és igényes (nem elmagyarított nyomorék) - felirat segítségével nagyon tudom ajánlani őket! 😀
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 530 — rabszolga
Megnéztem a New York bandáit. Közel 2 óráig tetszett, az utsó bő fél óra olyan semmi volt számomra, de a legutolsó jelenetet sztem eltalálták. Így összességében jó kis film. Bár sztem nem mostanában fogom újranézni.
több mint 14 éve
én a Zsákolj ha tudsz-ot vadásztam egy ideig eredeti TV3-as szinkronnal, de nem találtam így feladtam. Ugyanez a Die Hard 3Fucu
Nekem megvan VHS-en. Be kéne digizni, NHL hokikat nyomtam át így DVD-re, de azóta beszart a videó...kishaszi
nekem is megvan vhs-en de nem tudom hol bedigizniFucu
Ha van régi szalagos videód, ami működik meg asztali DVD író, akkor könnyű. Nálam az a gond, hogy beszart a videó😕

több mint 14 éve
sapka Washington Commanders 6 651 — sapka
most néztem meg negyedszerre a Baader-Meinhof csoportról(RAF) készült filmet a 2008-ast, mindig felfedezek benne új dolgokat, nagyon alapos és kiváló élvezhető dok.filmszerűség.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
xrace77 Denver Broncos 4 621
Végre fent van a Titanic 2 az nmagon :cool:shawnka
Kétszer süllyedt el? :rolleyes:
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 672 — Salus populi suprema lex esto
Végre fent van a Titanic 2 az nmagon :cool:shawnka
De az valami brutál szar film lehet, nem?

Én most néztem meg a Belső embert, már régen láttam, de akkor is tetszett, meg most is! Fajin kis film!