Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
A kurva anyjukat azoknak, akik 21-es körzetszámú telefonszámról hívogatnak napjában többször. Letiltom az egyiket, hívnak olyan számról, aminek az utolsó számjegye tér csak el. Letiltom azt is, hívnak egy újabbról, aminek csak az utolsó számjegye különbözik.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/12/06/tisza-muanyag-szennyezes-folyo-termeszetvedelem/Na ez a rohadt idegesítő ezen mindig felhúzom magam pedig ezt nagyon egyszerű lenne megoldani....😡😡😡😡😒 Oda is lehetne kerítèst èpíteni, hülye ukránok románok (meg magyarok, ahol) ne tudják a szemetüket a folyó mellè rakni...
több mint 4 éve
A közös képviselőt váltottuk le, te...A Hunyadi téren, az adventi koszorún lévő négy elektromos gyertyából csak egy világít! Tehát a négyből három nem világít! Pedig csak most vasárnap tették ki! Itt tartunk!😊Nem most lettél házmester? Vagy csak megpuccsoltad az előzőt?
nagylaza
Az attitűd már kompatibilis😛 PEACE
Willie Parker
több mint 4 éve
Gyűlöli a tolvajokatA Hunyadi téren, az adventi koszorún lévő négy elektromos gyertyából csak egy világít! Tehát a négyből három nem világít! Pedig csak most vasárnap tették ki! Itt tartunk!😊Remélem jól érzem benne az iróniát. 😊 Csak a topic fura.
nagylaza
kristóf17
több mint 4 éve
A Hunyadi téren, az adventi koszorún lévő négy elektromos gyertyából csak egy világít! Tehát a négyből három nem világít! Pedig csak most vasárnap tették ki! Itt tartunk!😊Nem most lettél házmester? Vagy csak megpuccsoltad az előzőt?
nagylaza
Az attitűd már kompatibilis😛 PEACE
több mint 4 éve
A Hunyadi téren, az adventi koszorún lévő négy elektromos gyertyából csak egy világít! Tehát a négyből három nem világít! Pedig csak most vasárnap tették ki! Itt tartunk!😊Remélem jól érzem benne az iróniát. 😊 Csak a topic fura.
nagylaza
több mint 4 éve
A Hunyadi téren, az adventi koszorún lévő négy elektromos gyertyából csak egy világít! Tehát a négyből három nem világít! Pedig csak most vasárnap tették ki! Itt tartunk!😊🤣
nagylaza

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
A Hunyadi téren, az adventi koszorún lévő négy elektromos gyertyából csak egy világít! Tehát a négyből három nem világít! Pedig csak most vasárnap tették ki! Itt tartunk!😊
több mint 4 éve
😀Mondom, megértettem. Nem úgy mint te a fantasztikus szóviccemet 😛Werner Imola (leánykori nevén: Szabó Imola) aki Kesjár Csaba barátnője volt, majd Szabó Bence felesége lett.Ahhha!WI-SZI. Mint Szabó Bence Kesjár barátnőjét. Értek mindent, köszi
WI leánykori nevén SZI!
Mint egy brazil sorozat... 😊
zemanla
peach
(mondjuk azt nem értem, ennek a kapcsolatnak mi köze van a vívószövetséghez... 😀)
zemanla
peach
...és mindezt a "gyűlölködjünkben"

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Azt a mindenit, ez betyáros volt.....😊Ahhha!WI-SZI. Mint Szabó Bence Kesjár barátnőjét. Értek mindent, köszi
WI leánykori nevén SZI!
zemanla
peach
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mondom, megértettem. Nem úgy mint te a fantasztikus szóviccemet 😛Werner Imola (leánykori nevén: Szabó Imola) aki Kesjár Csaba barátnője volt, majd Szabó Bence felesége lett.Ahhha!WI-SZI. Mint Szabó Bence Kesjár barátnőjét. Értek mindent, köszi
WI leánykori nevén SZI!
zemanla
peach
(mondjuk azt nem értem, ennek a kapcsolatnak mi köze van a vívószövetséghez... 😀)
zemanla
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Werner Imola (leánykori nevén: Szabó Imola) aki Kesjár Csaba barátnője volt, majd Szabó Bence felesége lett.Ahhha!WI-SZI. Mint Szabó Bence Kesjár barátnőjét. Értek mindent, köszi
WI leánykori nevén SZI!
zemanla
peach

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Ahhha!WI-SZI. Mint Szabó Bence Kesjár barátnőjét. Értek mindent, köszi
WI leánykori nevén SZI!
zemanla
több mint 4 éve
Ahhha!WI leánykori nevén SZI!

több mint 4 éve
Werner Imola volt Kesjár Csaba barátnője a balesetekor, aki aztán Szabó Bence első felesége lett.Ok.A kortársakat kell megkeresni a történetben'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
www.nepszava.hu/3139374_ez-nem-az-en-szegyenem
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
peach
slowmotion
SzB és KCS is 1962 .
Kell még valakit keresni a történetben, mert nem látom az összefüggést...
zemanla
több mint 4 éve
Ok.A kortársakat kell megkeresni a történetben'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
peach
slowmotion
SzB és KCS is 1962 .
Kell még valakit keresni a történetben, mert nem látom az összefüggést...

több mint 4 éve
Erről amúgy az jutott eszembeAkkor a csaj nem Kesjáré volt.😀Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
Willie Parker
hogy van a Jóbarátokban az a rész, amikor arról vitatkoznak, hogy a csajokra szakítás után mennyivel szabad rámozdulni.
- Szerintem két hét.
- Kettő, de lehet három is... Joey?
- Fél óra.
több mint 4 éve
A kortársakat kell megkeresni a történetben'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
peach
több mint 4 éve
Miért, Csampa is dugványozhatta volna Kesjár csaját, igaz ő akkor még csak 14 éves volt, a csaj meg simán 20+...Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
több mint 4 éve
'88-ban meghalt, abszolút nem értem, hogy jön ide 😊Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
csi77
több mint 4 éve
Amúgy meg tekintettel lehetnétek a fiatalabbakra, azt sem tudják, ki a Kesjár. Egyébként ezzel kb meg is válaszoltam, ki lehet a hunyó.....Nem én! 😄😄😄Mármint ki?Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi
csi77
zemanla
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Egy bankigazgató mondta nekem egyszer, hogy csődbe mennének, ha nem lenne ennyi idióta.Én csak azt tudom, hogy amit látok, hogy az emberek olyan helyeken mint Lutz, mömax, Praktiker és hasonló boltokban milliókat hagynak ott.Egyrészt adom amit mondasz, most vasárnap Ikea tömve volt emberekkel, vittek mindent ami mozdítható.
NB2
Másrészt saját tapasztalat: használtautó vásárlás, emberünk onnan indul hogy van 2, max 2,5 millája az autóra, a végén vesz egy kocsit kicsit több mint 4 misiért jó 1,5 millás hitellel, majd amikor kiderül hogy még majd százezer lesz az átírás közli hogy arra csak a jövő havi fizuból lesz pénze, kérdem én miből fog biztosítást fizetni, tankolni, ne adj isten szervizelni a paripát?
másik hasonló eset: fiatal srác elmondás alapján csak melóba menni kell az autó pénz kb semmi, nem ám vesz egy régi swiftet 200-300ezerért, sokkal jobb választás egy félig széthullott lelakott ezeréves BMW közel 800ezerért /gondolom azzal lehet menőzni a haverok előtt/
ezzel csak azt akartam mondani hogy attól hogy valaki ész nélkül vásárol még nem biztos hogy pénze is van rá
Cuchulain82
több mint 4 éve
Én csak azt tudom, hogy amit látok, hogy az emberek olyan helyeken mint Lutz, mömax, Praktiker és hasonló boltokban milliókat hagynak ott.Egyrészt adom amit mondasz, most vasárnap Ikea tömve volt emberekkel, vittek mindent ami mozdítható.
NB2
Másrészt saját tapasztalat: használtautó vásárlás, emberünk onnan indul hogy van 2, max 2,5 millája az autóra, a végén vesz egy kocsit kicsit több mint 4 misiért jó 1,5 millás hitellel, majd amikor kiderül hogy még majd százezer lesz az átírás közli hogy arra csak a jövő havi fizuból lesz pénze, kérdem én miből fog biztosítást fizetni, tankolni, ne adj isten szervizelni a paripát?
másik hasonló eset: fiatal srác elmondás alapján csak melóba menni kell az autó pénz kb semmi, nem ám vesz egy régi swiftet 200-300ezerért, sokkal jobb választás egy félig széthullott lelakott ezeréves BMW közel 800ezerért /gondolom azzal lehet menőzni a haverok előtt/
ezzel csak azt akartam mondani hogy attól hogy valaki ész nélkül vásárol még nem biztos hogy pénze is van rá
több mint 4 éve
Akkor a csaj nem Kesjáré volt.😀Talán ide..Kesjár csaját qrta, bármire képes 2 forintért
Nem láttam jönni a hírt
zemanla
ozibozi