Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
1 órája
Nem szeretek ilyen fikciókkal / eshetőséggel élni. Nagy tragédia, ami történt, ennél többet nem tudok hozzáfűzni.Azt még tedd hozza, hogyha a te családoddal történne ilyesmi, akkor kit ölnél még és miként.Ülj már fel a provokációnak, hogy lesz ebből még 5 oldalnyi anyázás?Anyátok.
Kampman
Mehetünk tovább.
szaba
Őszentsége Sobri Jóska
1 órája
Azt még tedd hozza, hogyha a te családoddal történne ilyesmi, akkor kit ölnél még és miként.Ülj már fel a provokációnak, hogy lesz ebből még 5 oldalnyi anyázás?Anyátok.
Kampman
Mehetünk tovább.
szaba
1 órája
Ülj már fel a provokációnak, hogy lesz ebből még 5 oldalnyi anyázás?Anyátok.
Kampman
Mehetünk tovább.
2 órája
Ülj már fel a provokációnak, hogy lesz ebből még 5 oldalnyi anyázás?Nem irjuk meg. 😚Akkor még azt írjátok meg, hogy mi legyen a holttestével, hogy azt érezzétek, hogy az igazság valóban győzedelmeskedhetett. Elég a jelöletlen sír, hogy megnyugodjatok vagy etessék meg disznókkal, esetleg keverjék lótrágya közé?Nem igazsag, mert vitt magaval mast is. Artatlanokat. Ugyhogy az igazsag messze nem gyozott valojaban, leven, tonkretett x eletet is amellett, ahanyat meg el is vett.De meghalt, így győzött az igazság, megnyugodhattok.Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
hvg.hu/cegauto/20260628_bukkabrany-halalos-autobaleset-frontalis-utkozes
r.baggio
peach
Állítólag egy friss jogsis valaki vezette a vétkes autót.
www.boon.hu/helyi-kek-hirek/2026/06/baleset-bukkabrany-katasztrofavedelem-fotok
Szemtanú szerint kanyarban előzés... ha nem halt volna meg, gondolom ő is kapott volna 2-4 év fogházat meg pár év vezetéstől eltiltást 4-5 életért 🤬 de majd Jóska úgyis megrelativizálja.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Vagy ha ez se elegendő, akkor mi lenne az?
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
2 órája
Nem irjuk meg. 😚Akkor még azt írjátok meg, hogy mi legyen a holttestével, hogy azt érezzétek, hogy az igazság valóban győzedelmeskedhetett. Elég a jelöletlen sír, hogy megnyugodjatok vagy etessék meg disznókkal, esetleg keverjék lótrágya közé?Nem igazsag, mert vitt magaval mast is. Artatlanokat. Ugyhogy az igazsag messze nem gyozott valojaban, leven, tonkretett x eletet is amellett, ahanyat meg el is vett.De meghalt, így győzött az igazság, megnyugodhattok.Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach
Szemtanú szerint kanyarban előzés... ha nem halt volna meg, gondolom ő is kapott volna 2-4 év fogházat meg pár év vezetéstől eltiltást 4-5 életért 🤬 de majd Jóska úgyis megrelativizálja.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
Őszentsége Sobri Jóska
2 órája
egyelőre annyi derült ki, hogy egy rutintalan sofőr okozta a balesetet ami egy kanyarban történt. lehet rutintalanság, ügyetlenség, technikai hiba stb... ugyanúgy sajnálom a két 19 éves gyereket mint a vétlen civic utasait. szerintem az ilyen eset nem összekeverendő az ilyen aston martinos féle újgazdag kis buzikkal akik pusztán egóból és kivagyiságból gyilkolnak.Nem igazsag, mert vitt magaval mast is. Artatlanokat. Ugyhogy az igazsag messze nem gyozott valojaban, leven, tonkretett x eletet is amellett, ahanyat meg el is vett.De meghalt, így győzött az igazság, megnyugodhattok.Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 órája
Akkor még azt írjátok meg, hogy mi legyen a holttestével, hogy azt érezzétek, hogy az igazság valóban győzedelmeskedhetett. Elég a jelöletlen sír, hogy megnyugodjatok vagy etessék meg disznókkal, esetleg keverjék lótrágya közé?Nem igazsag, mert vitt magaval mast is. Artatlanokat. Ugyhogy az igazsag messze nem gyozott valojaban, leven, tonkretett x eletet is amellett, ahanyat meg el is vett.De meghalt, így győzött az igazság, megnyugodhattok.Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
Stez
2 órája
Nem igazsag, mert vitt magaval mast is. Artatlanokat. Ugyhogy az igazsag messze nem gyozott valojaban, leven, tonkretett x eletet is amellett, ahanyat meg el is vett.De meghalt, így győzött az igazság, megnyugodhattok.Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
4 órája
De meghalt, így győzött az igazság, megnyugodhattok.Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach
warr_b
5 órája
Most írták, hogy az egyik anyuka is meghalt a kórházban 😕Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach
Szerkesztette: warr_b

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 órája
Azt a kurva... Ez a kemény, nem a kád széle.Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
peach

6 órája
Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akineksajnos egészen megrázó a dolog, nem véletlen szerintem, hogy nem hozták még nyílvánosságra a részleteket. elvileg két anyuka ült a kocsiban a három gyerkőccel, az apukák meg mögöttük jöttek és végignézték az egészet... gondolom nekik is olyan ez, mintha csak álmukban mentek volna el.
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 órája
Csak járulékos veszteség, az élet megy tovább, már akinekhvg.hu/cegauto/20260628_bukkabrany-halalos-autobaleset-frontalis-utkozes

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
19 órája
Vennék, bár ezt is ő vette magának, neki van több pénze kettőnk közül 😆Ha Mustangot akarna vennél neki? 😊Hát de én is ezt mondtam 😄Asszony pont tegnap panaszkodott, hogy ebben a hőségben ha benyomta a klímát, akkor egyszerűen alig ment az autó. Pedig ő nem száguldozik, elmegy a városban a-ból b-be nyugodtan, óvatosan. Csak egy egy literes, három hengeres motorral szerelt i10-ese van, hiába hat éves, modern kisautó.hát de most komolyan mit vár? 😊 volt nekem is vw-n, mentünk 4-en klímával, előzés előtt kikapcsoltam 😊
warr_b
látod ezért van benne nagy motor, hogy klíma mellett is tudj előzni
NB2
De ő pici autót akart, mert nem szeret vezetni, meg nem érzi, jobban elférjen, satöbbi. Csak ezekbe ilyen robogómotorokat raknak.
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska

20 órája
Ha Mustangot akarna vennél neki? 😊Hát de én is ezt mondtam 😄Asszony pont tegnap panaszkodott, hogy ebben a hőségben ha benyomta a klímát, akkor egyszerűen alig ment az autó. Pedig ő nem száguldozik, elmegy a városban a-ból b-be nyugodtan, óvatosan. Csak egy egy literes, három hengeres motorral szerelt i10-ese van, hiába hat éves, modern kisautó.hát de most komolyan mit vár? 😊 volt nekem is vw-n, mentünk 4-en klímával, előzés előtt kikapcsoltam 😊
warr_b
NB2
De ő pici autót akart, mert nem szeret vezetni, meg nem érzi, jobban elférjen, satöbbi. Csak ezekbe ilyen robogómotorokat raknak.
warr_b
20 órája
Hát de én is ezt mondtam 😄Asszony pont tegnap panaszkodott, hogy ebben a hőségben ha benyomta a klímát, akkor egyszerűen alig ment az autó. Pedig ő nem száguldozik, elmegy a városban a-ból b-be nyugodtan, óvatosan. Csak egy egy literes, három hengeres motorral szerelt i10-ese van, hiába hat éves, modern kisautó.hát de most komolyan mit vár? 😊 volt nekem is vw-n, mentünk 4-en klímával, előzés előtt kikapcsoltam 😊
warr_b
NB2

20 órája
Jó, ez esetben én tovább nem próbálkozom.Ha egy ilyen Aston Martinos faszparaszt miatt elveszteném a családom azt hiszem nem lenne neki szüksége tárgyalásra sem.... Igaz engem emberölésért állítanának bíróság elé és kurvára nem érdekelne....Akkor te nyertél. Te vagy itt a legkeményebb.
És nagyívben szarnám telibe , hogy van családja vagy gyereke.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Őszentsége Sobri Jóska
Sziasztok.
21 órája
Olvassátok el vagy hangoskönyvben hallgassátok meg MR. P.Howard korantsem jogtudós ámde zseniális Ellopott futárját. Mindjárt èrtjük mi a csízió 😏🥺
22 órája
Ha egy ilyen Aston Martinos faszparaszt miatt elveszteném a családom azt hiszem nem lenne neki szüksége tárgyalásra sem.... Igaz engem emberölésért állítanának bíróság elé és kurvára nem érdekelne....Akkor te nyertél. Te vagy itt a legkeményebb.
És nagyívben szarnám telibe , hogy van családja vagy gyereke.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
23 órája
Ha egy ilyen Aston Martinos faszparaszt miatt elveszteném a családom azt hiszem nem lenne neki szüksége tárgyalásra sem.... Igaz engem emberölésért állítanának bíróság elé és kurvára nem érdekelne....És nagyívben szarnám telibe , hogy van családja vagy gyereke.....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
23 órája
Így jártunk. 😊Szerintem ez egy Suzukist is lehet gyűlölni ilyenért és azt sem illik vitatni. Egy Corsával is lehet 120al menni 30as helyen.Najó, de a “Gyűlölködjünk” topicba irtak nem a politikàba vagy a világnézeti topicba 😊 itt szerintem teljes nyugalommal lehet leírni, hogy a bds krva nyját az Aston martinosnak és haljon jó hosszú és fájdalmas halált hiszen erre lett a topic létrehozva. Ha bárhova máshova írjak, én is vitatnám a dolgot, de ide alapvetően érzelemből írnak az emberek, azt meg nem illik vitatni.Ezzel a logikával, ha egy Suzukiban vagy Merciben száguldozik valaki, mint egy faszparaszt, az vitatható, de Aston Martinban érzelemből vezetnek az emberek, azt meg nem illik vitatni.
MC12
De egyébiránt én nem az érzéseket vitatom, hanem a jogalkotók, jogalkalmazók, vagyis a civilizáció működtetői felé irányuló gyűlöletet.
Plasztikusabban: azzal tudok menni, hogy "bassza agyon egy villám az aston,artinos agyhalott tüthő faszt", de azzal nem, "hogy a szakemberek attól szakmaiatlanok, hogy a jogszabályoknak megfelelően járnak el".
Őszentsége Sobri Jóska
De ha az én érzésem, hogy a szakember kurva anyja, és ezt a megfelelő topicban írom akkor azt miért challengelni? Ha a politika topicban írja baggio vagy warr, akkor beszállok én is, hivatkozik az ember jogállami, emberi jogi, logikai érvekre, dehát a gyűlölködjünkben nyilván nem ezt a vitát akarjàk lefolytatni 😀
MC12
1 napja
Szerintem ez egy Suzukist is lehet gyűlölni ilyenért és azt sem illik vitatni. Egy Corsával is lehet 120al menni 30as helyen.Najó, de a “Gyűlölködjünk” topicba irtak nem a politikàba vagy a világnézeti topicba 😊 itt szerintem teljes nyugalommal lehet leírni, hogy a bds krva nyját az Aston martinosnak és haljon jó hosszú és fájdalmas halált hiszen erre lett a topic létrehozva. Ha bárhova máshova írjak, én is vitatnám a dolgot, de ide alapvetően érzelemből írnak az emberek, azt meg nem illik vitatni.Ezzel a logikával, ha egy Suzukiban vagy Merciben száguldozik valaki, mint egy faszparaszt, az vitatható, de Aston Martinban érzelemből vezetnek az emberek, azt meg nem illik vitatni.
MC12
De egyébiránt én nem az érzéseket vitatom, hanem a jogalkotók, jogalkalmazók, vagyis a civilizáció működtetői felé irányuló gyűlöletet.
Plasztikusabban: azzal tudok menni, hogy "bassza agyon egy villám az aston,artinos agyhalott tüthő faszt", de azzal nem, "hogy a szakemberek attól szakmaiatlanok, hogy a jogszabályoknak megfelelően járnak el".
Őszentsége Sobri Jóska
De ha az én érzésem, hogy a szakember kurva anyja, és ezt a megfelelő topicban írom akkor azt miért challengelni? Ha a politika topicban írja baggio vagy warr, akkor beszállok én is, hivatkozik az ember jogállami, emberi jogi, logikai érvekre, dehát a gyűlölködjünkben nyilván nem ezt a vitát akarjàk lefolytatni 😀
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
1 napja
Asszony pont tegnap panaszkodott, hogy ebben a hőségben ha benyomta a klímát, akkor egyszerűen alig ment az autó. Pedig ő nem száguldozik, elmegy a városban a-ból b-be nyugodtan, óvatosan. Csak egy egy literes, három hengeres motorral szerelt i10-ese van, hiába hat éves, modern kisautó.hát de most komolyan mit vár? 😊 volt nekem is vw-n, mentünk 4-en klímával, előzés előtt kikapcsoltam 😊
warr_b
1 napja
Najó, de a “Gyűlölködjünk” topicba irtak nem a politikàba vagy a világnézeti topicba 😊 itt szerintem teljes nyugalommal lehet leírni, hogy a bds krva nyját az Aston martinosnak és haljon jó hosszú és fájdalmas halált hiszen erre lett a topic létrehozva. Ha bárhova máshova írjak, én is vitatnám a dolgot, de ide alapvetően érzelemből írnak az emberek, azt meg nem illik vitatni.Ezzel a logikával, ha egy Suzukiban vagy Merciben száguldozik valaki, mint egy faszparaszt, az vitatható, de Aston Martinban érzelemből vezetnek az emberek, azt meg nem illik vitatni.
MC12
1 napja
Az önvezetésről meg: remélem én azt már nem érem meg 😆A lényeg: sose lesz olyan világ, ahol a zsigeri bosszúvágy és a jogalkotó megoldásai pariban lesznek. Ne is legyen, mert az előbbi egy torz emberi erzés, utóbbi meg egy, a társadalom működőképességét biztosító szabályrendszer szankciókkal.
Én szeretek vezetni, és biztos nem ülnék be semmilyen önvezető járműbe. Kösz, de kösz nem. Egyébként sem hiszem, hogy ez megvalósul. Egy gyártósort lehet automatizálni, egy egész város, ország, a világ teljes közlekedését nem. Legalábbis szerintem. Mindig vannak ilyen remek ötletek, mint pl volt a filmeknél a 3D, aztán valahogy sose terjednek el, és pár év után teljesen kikopnak ☺️
warr_b
[/quote]Najó, de a “Gyűlölködjünk” topicba irtak nem a politikàba vagy a világnézeti topicba 😊 itt szerintem teljes nyugalommal lehet leírni, hogy a bds krva nyját az Aston martinosnak és haljon jó hosszú és fájdalmas halált hiszen erre lett a topic létrehozva. Ha bárhova máshova írjak, én is vitatnám a dolgot, de ide alapvetően érzelemből írnak az emberek, azt meg nem illik vitatni.
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”