Gyűlölködjünk

38 feliratkozó

37 perce
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 004
 www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8o
Nomac
 youtube.com/shorts/va1sJ-i2S3Y?is=VkuocA0miFAj06GF
5 órája
Nomac New England Patriots 4 611 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
azért raktad ki, mert sajnálod szegényt vagy azért mert úgy próbálják beállítani az ötször ismétlődő gyorshajtást, hogy “banális hiba” és “egyszerű csuklómozdulat”? (50 helyett 130-cal ment)
számomra ez a felelősség teljes nem vállalása és mismásolás vérlázító
Fontos_Vidra
Szerinted ha gyűlölködőbe raktam, mi volt a célom?

Aki ilyet csinál, annak már régen nem kéne hogy jogsija legyen. Azt a hülyeséget is végre el lehetne törölni, ha valaki nem a rendőr állít meg gyorshajtásért, nem kap pontot érte.
5 órája
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 650
Nomac
azért raktad ki, mert sajnálod szegényt vagy azért mert úgy próbálják beállítani az ötször ismétlődő gyorshajtást, hogy “banális hiba” és “egyszerű csuklómozdulat”? (50 helyett 130-cal ment)
számomra ez a felelősség teljes nem vállalása és mismásolás vérlázító
7 órája
Nomac New England Patriots 4 611 — balazs.t85@gmail.com
17 órája
szaba Los Angeles Chargers 13 043
 index.hu/belfold/2026/07/18/szalai-dezso-meghalt-als-betegseg-gyasz-koroshegyi-volgyhid-konyha-tulajdonos/

Csak nekem tűnik egyre gyakoribbnak az ALS?
szaba
elöregedő társadalom, fejlettebb diagnosztika lehet az oka.
deyell
Ezt egy bizonyos szintig mindenre rá lehetne húzni, de én nem vagyok erről meggyőződve. Amúgy Szalai Dezső is 50es éveiben halt meg.
17 órája
deyell Las Vegas Raiders 12 946 — Sworn to the Dark
 index.hu/belfold/2026/07/18/szalai-dezso-meghalt-als-betegseg-gyasz-koroshegyi-volgyhid-konyha-tulajdonos/

szaba
elöregedő társadalom, fejlettebb diagnosztika lehet az oka.

built for this shit

17 órája

19 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 408 — Cowboys fan
Még belegondolni is borzalmas

hvg.hu/itthon/20260718_halalos-baleset-szeged-diakmunkas-szeletelogep
r.baggio
Mondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
Dzsokijuing
Én amúgy azt sem fejtettem meg, konkrétan milyen gépről lehet szó.
szaba
Gondolom valami olyanról, ami a hungarocellt vagy ilyen cuccokat méretre szabja és fóliázza.
slowmotion
Elképzelni sem tudom, milyen közel kell állni egy ilyenhez, hogy bekapja az ember karját, iszonyú.
Dzsokijuing
Nagyon.

Sok ponton el tud menni egy ilyen dolog, és mindegyik súlyos mulasztás, vagy pedig eleve bűncselekmény.

Eleve szerintem azoknál a gépeknél, amiknel ilyesmi előfordulhat (a nyílásba be lehet nyúlni, és életveszélyes ezt megtenni), ott csak olyan gépek üzemelzethetőek, amelyeknél mindkét kéznek a nyílástól távol kell valami funkciót végezni (pl két gombot a gép kétoldalán egyszerre lenyomni). Más szóval ha megokosítják a gépet, az bűncselekmény, ha meg valaki besegített, hogy egy diákmunkás benyúlhasson, és akkor rántotta be a gép, akkor halált okozó testi sértés.

De gyanítom diákot ilyesmire be sem lehetne állítani eleve.
22 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 11 240 — Saturday Night Lights

r.baggio
Mondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
Dzsokijuing
szaba
Gondolom valami olyanról, ami a hungarocellt vagy ilyen cuccokat méretre szabja és fóliázza.
slowmotion
Elképzelni sem tudom, milyen közel kell állni egy ilyenhez, hogy bekapja az ember karját, iszonyú.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
22 órája
slowmotion Dallas Cowboys 28 408 — Cowboys fan

r.baggio
Dzsokijuing
szaba
23 órája

r.baggio
Dzsokijuing
szaba
Ez veszélyes!

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
23 órája

r.baggio
Dzsokijuing
23 órája

r.baggio

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 190 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 59 679 — The Mathematician
 atlatszo.hu/orszagszerte/2026/07/16/harom-ev-alatt-920-gyermekbantalmazas-gyanu-30-kirugott-nevelo-csak-a-szent-agotanal/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 napja
Toca Minnesota Vikings 20 848 — Vikings fan
Nekem rohadtul unszimpatikus az összes nyelvtannáci!
Toca
Elkapott a flow, ezért iq-mogolsz itt cringelés helyett.

A nyelv amúgy nem statikus, hanem egy állandóan változó közeg, amiben minden van, amit sokan használnak, és meg is értenek.
Én az ezmiattozást, a nem e lehetnét meg a tudnák-tudnék szerű kommunikációt illetve a szóbecézgetést rühellem, de 30-40 éve még a suk-sükölés is elterjedt volt, aztán az is szépen kikopott.
Mindenki amiatt rageel ami miatt csak akar.
Őszentsége Sobri Jóska
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 883 — #NoStress
Toca
Elkapott a flow, ezért iq-mogolsz itt cringelés helyett.

A nyelv amúgy nem statikus, hanem egy állandóan változó közeg, amiben minden van, amit sokan használnak, és meg is értenek.
Én az ezmiattozást, a nem e lehetnét meg a tudnák-tudnék szerű kommunikációt illetve a szóbecézgetést rühellem, de 30-40 éve még a suk-sükölés is elterjedt volt, aztán az is szépen kikopott.
Mindenki amiatt rageel ami miatt csak akar.

2 napja
Toca Minnesota Vikings 20 848 — Vikings fan
2 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 034 — beers & Packers
olyan szó, hogy unszimpatikus NINCS a magyar nyelvben. a szó amit ilyenkor keres az elkövető az antipatikus!!!
fake.id
Attól, hogy neked antipatikus az unszimpatikus, még létezik, az 1994-es idegen szavak szótárában is benne van.
Amúgy pedig:
Mind az unszimpatikus, mind pedig az antipatikus olyan alkotás, amelyeket idegen szóelemekből, idegen szavak mintájára alkottak úgy, hogy nagyjából a magyar hagyományokhoz illeszkedjenek (pl. a latinból származó -us végződést ugyanúgy ejtjük ezekben is, mint a sokkal régebbi átvételekben és alkotásokban). Az egyetlen különbség köztük az, hogy míg az antipatikus csak görög szóelemeket tartalmaz (a latinos alak átvétele származhat akár a középkori latinból, akár a franciából, német közvetítéssel), míg az unszimpatikus elején az un- egy német vagy angol fosztóképző, ami arról árulkodik, hogy itt az átvétel közvetlen forrása (vagy az alkotás mintája) német vagy angol. Ez azonban nem jelentős különbség, rengeteg ilyen kevert eredetű szó gazdagította a magyar nyelvet, és nem tudok róla, hogy ezek valaha bármi gondot okoztak volna.(Kálmán László)
2 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 964 — Steelers fan
Engem egyébként a "húszhuszonhat" meg a "tizenkétegészhárom" bosszantott sokáig, de már elengedtem. Én nem használom így ezeket továbbra sem, de már csak a gyerekeimnél teszem szóvá ha előttem mondják így. 😊

Szerkesztette: kittli

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
2 napja
fake.id 2 049 — sixseveeeeeen
olyan szó, hogy unszimpatikus NINCS a magyar nyelvben. a szó amit ilyenkor keres az elkövető az antipatikus!!!
fake.id
Sajnos már van, bekerült a magyar szavak közé hivatalosan is.
szaba
Amúgy miért sajnos?
kittli
Mert értelmetlen és helytelen? Persze manapság ez nem számít, úgyis funkcionális analfabéta az emberek kétharmada.
warr_b
A nyelv már csak ilyen, alakul erre-arra.
Az antiutópia az disztópia, de ha az utóbbit használod, modoros vagy.
A gyógyszerészellenes ugyanez.
Dzsokijuing
az előbbiben egyetértek, ezért kénytelen vagyok felülvizsgálni az álláspontomat. ellenben azt vitatnám, hogy helyes ragozással használni szavakat megfelelő kontextusban modorosság lenne. az legyen, hogy én felkúrom magam rajta, de ennyi erővel minden modoros, ami nem fér bele egy 800-1200 szavas szókincsbe. elvégre a dzsesszika is lehet valakinek a neve az utónév szótár szerint mostmár, de a Je'aSeanLamar viszont nem

what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
3 napja
fake.id
szaba
Amúgy miért sajnos?
kittli
Mert értelmetlen és helytelen? Persze manapság ez nem számít, úgyis funkcionális analfabéta az emberek kétharmada.
warr_b
Grétsy László pl. nem így látta.
Én meg hiszek neki. 😊
kittli
Tévedett. Ennyit elnézhetünk neki is.
3 napja
kittli Pittsburgh Steelers 2 964 — Steelers fan
fake.id
szaba
Amúgy miért sajnos?
kittli
warr_b
Grétsy László pl. nem így látta.
Én meg hiszek neki. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
3 napja
warr_b Washington Commanders 30 795 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
fake.id
szaba
Amúgy miért sajnos?
kittli
warr_b
Dzsokijuing

😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
fake.id
szaba
Amúgy miért sajnos?
kittli
warr_b

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.