Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
1 órája
szamár!Miért ne?Miért?Senkit.ok, de kit?Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
Josszi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
13 órája
Miért ne?Miért?Senkit.ok, de kit?Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
warr_b
¯\_(ツ)_/¯ Csak egészség legyen, meg kerozin a repcsibe!
13 órája
Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?nem.
szaba
(kicsit csalódtam, hogy eddig ezt nem írta le senki)
15 órája
„Gyerünk pajti!”ok, de kit?Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
16 órája
Miért?Senkit.ok, de kit?Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
16 órája
Senkit.ok, de kit?Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
Josszi
16 órája
ok, de kit?Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
Őszentsége Sobri Jóska
16 órája
Tényleg, ne idézgessétek már.kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
Josszi
17 órája
kinek?hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
deyell
17 órája
hogyhogy kit, hát ott a nickneve.Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
Josszi
built for this shit
17 órája
Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?kit?
szaba
17 órája
De övé volt az első hsz 😂kezdők hibája 😊Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?Majd legközelebb jobban meggondolod hogy ilyen kényes témához csak úg hozzászólsz 😀
szaba
ozibozi
Negritis, a vajda
(Enyém a második, szóval engem is idézgettek, igaz nem izgat 😜)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
18 órája
Igazad van, mert az is ugyanolyan szar. 😀A VBK az egyik legjobb pia. Feljavítja a szr vöröset, mert persze, csak azzal szabad inni.VBK a totál wtf kategória. Az a bor, ami szar, azon a kóla nem segít, sőt, ami meg jó, abba meg kár beleönteni eltoszni.Általában eljön a pillanat amikor a VBK-ból elhagyod a kólát idővel😀✌️Amúgy azért felnőtt emberként lehet azzal is szembesülni kellene, hogy nem minden ízlik mindenkinek. Sőt, van olyan, aki kimondottan kevés dolgot szeret igazán. Illetve folyamatos változásban van az emberi ízlés is.Így van, én például egyre jobban szeretem a cigánypecsenyét és a steak-et. Meg a sört is 😀
szaba
warr_b
ozibozi
kishaszi
Ami megmarad, az megy télen a forraltba.
Dzsokijuing
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
18 órája
kezdők hibája 😊Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?Majd legközelebb jobban meggondolod hogy ilyen kényes témához csak úg hozzászólsz 😀
szaba
ozibozi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
19 órája
Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?pyramid man
szaba
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
19 órája
Lassan abbahagyjátok, hogy mindig engem idéztek?
19 órája
na hát akkor a vörösboros kóla lehet a tuti elegy a retyótisztításra, ilyen Domestos Titanium Super Cleaner ProÉrdekes, a kóla is... Ezek tényleg egymásnak lettek teremtve!Borvidéken élőként felszisszentettem. A szar vörös szedi a vízkövet a budiban.......A VBK az egyik legjobb pia. Feljavítja a szr vöröset, mert persze, csak azzal szabad inni.VBK a totál wtf kategória. Az a bor, ami szar, azon a kóla nem segít, sőt, ami meg jó, abba meg kár beleönteni eltoszni.Általában eljön a pillanat amikor a VBK-ból elhagyod a kólát idővel😀✌️Amúgy azért felnőtt emberként lehet azzal is szembesülni kellene, hogy nem minden ízlik mindenkinek. Sőt, van olyan, aki kimondottan kevés dolgot szeret igazán. Illetve folyamatos változásban van az emberi ízlés is.Így van, én például egyre jobban szeretem a cigánypecsenyét és a steak-et. Meg a sört is 😀
szaba
warr_b
ozibozi
kishaszi
Dzsokijuing
csi77
gyeek
21 órája
Érdekes, a kóla is... Ezek tényleg egymásnak lettek teremtve!Borvidéken élőként felszisszentettem. A szar vörös szedi a vízkövet a budiban.......A VBK az egyik legjobb pia. Feljavítja a szr vöröset, mert persze, csak azzal szabad inni.VBK a totál wtf kategória. Az a bor, ami szar, azon a kóla nem segít, sőt, ami meg jó, abba meg kár beleönteni eltoszni.Általában eljön a pillanat amikor a VBK-ból elhagyod a kólát idővel😀✌️Amúgy azért felnőtt emberként lehet azzal is szembesülni kellene, hogy nem minden ízlik mindenkinek. Sőt, van olyan, aki kimondottan kevés dolgot szeret igazán. Illetve folyamatos változásban van az emberi ízlés is.Így van, én például egyre jobban szeretem a cigánypecsenyét és a steak-et. Meg a sört is 😀
szaba
warr_b
ozibozi
kishaszi
Dzsokijuing
csi77
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
22 órája
Akkor Kőkóla néven futhatna a vbk brand.Borvidéken élőként felszisszentettem. A szar vörös szedi a vízkövet a budiban.......A VBK az egyik legjobb pia. Feljavítja a szr vöröset, mert persze, csak azzal szabad inni.VBK a totál wtf kategória. Az a bor, ami szar, azon a kóla nem segít, sőt, ami meg jó, abba meg kár beleönteni eltoszni.Általában eljön a pillanat amikor a VBK-ból elhagyod a kólát idővel😀✌️Amúgy azért felnőtt emberként lehet azzal is szembesülni kellene, hogy nem minden ízlik mindenkinek. Sőt, van olyan, aki kimondottan kevés dolgot szeret igazán. Illetve folyamatos változásban van az emberi ízlés is.Így van, én például egyre jobban szeretem a cigánypecsenyét és a steak-et. Meg a sört is 😀
szaba
warr_b
ozibozi
kishaszi
Dzsokijuing
csi77
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 napja
Borvidéken élőként felszisszentettem. A szar vörös szedi a vízkövet a budiban.......A VBK az egyik legjobb pia. Feljavítja a szr vöröset, mert persze, csak azzal szabad inni.VBK a totál wtf kategória. Az a bor, ami szar, azon a kóla nem segít, sőt, ami meg jó, abba meg kár beleönteni eltoszni.Általában eljön a pillanat amikor a VBK-ból elhagyod a kólát idővel😀✌️Amúgy azért felnőtt emberként lehet azzal is szembesülni kellene, hogy nem minden ízlik mindenkinek. Sőt, van olyan, aki kimondottan kevés dolgot szeret igazán. Illetve folyamatos változásban van az emberi ízlés is.Így van, én például egyre jobban szeretem a cigánypecsenyét és a steak-et. Meg a sört is 😀
szaba
warr_b
ozibozi
kishaszi
Dzsokijuing
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
Pakold fel őket a Con Airre.nincs zuhanyzónk sajnosmikor a munkahelyeden a közvetlen kollégáid kezdenek random nácizásba valami migránsokkal kapcsolatos hír miatt... de olyan szinten, hogy jól elröhögcséltek azon, hogy anno a harmincas években egy alacsony bajszos embernek volt ezekre a problémákra egy jó megoldása, legszívesebben felnyomnám mindet a hr-nélinkább zárd rájuk a zuhanyzó ajtaját
r.baggio
fake.id
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
Azért marad, nyáron ritkán találkozom vörössel, fehér fröccs a favorit.Az mi?A VBK az egyik legjobb pia. Feljavítja a szr vöröset, mert persze, csak azzal szabad inni.VBK a totál wtf kategória. Az a bor, ami szar, azon a kóla nem segít, sőt, ami meg jó, abba meg kár beleönteni eltoszni.Általában eljön a pillanat amikor a VBK-ból elhagyod a kólát idővel😀✌️Amúgy azért felnőtt emberként lehet azzal is szembesülni kellene, hogy nem minden ízlik mindenkinek. Sőt, van olyan, aki kimondottan kevés dolgot szeret igazán. Illetve folyamatos változásban van az emberi ízlés is.Így van, én például egyre jobban szeretem a cigánypecsenyét és a steak-et. Meg a sört is 😀
szaba
warr_b
ozibozi
kishaszi
Dzsokijuing
no
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 napja
nincs zuhanyzónk sajnosmikor a munkahelyeden a közvetlen kollégáid kezdenek random nácizásba valami migránsokkal kapcsolatos hír miatt... de olyan szinten, hogy jól elröhögcséltek azon, hogy anno a harmincas években egy alacsony bajszos embernek volt ezekre a problémákra egy jó megoldása, legszívesebben felnyomnám mindet a hr-nélinkább zárd rájuk a zuhanyzó ajtaját
r.baggio
fake.id

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal