Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 854 — no es importante
Hogy lehet spórolni azzal, hogy valakit soktíz évig a börtönben etetsz-itatsz stb. ? Miért ilyen drága a halálbüntetés?Bazzani
 kulfold.ma.hu/tart/cikk/b/0/100008/1/kulfold/Draga_a_halalbuntetes_Kaliforniaban

"... a kivégzésig vezető szövevényes jogi eljárás és az elítéltek képviseletének a költségei..."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ezt nem is lehet épp ésszel bírni! Aki gyereket öl annak csak halál juthat osztályrészül.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 100 — Axel Foley
Hogy lehet spórolni azzal, hogy valakit soktíz évig a börtönben etetsz-itatsz stb. ? Miért ilyen drága a halálbüntetés?

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerintem azzal csak elásták. A késsel ölték meg.
Halálbüntetést mindnek.Bazzani
pont most olvastam, hogy a halálbüntetés eltörléséről is szavaznak Kaliforniában, a támogatók szerint ezzel "évi 130 millió dollárt spórolna meg az állam"...jjncaa
Jó, hát mi kínai stílusba nyomnák. Egyébként érdekes, amennyire szeretnénk a Nyugathoz tartozni, az ún. "nyugati értékek" sokaknak mégis mennyire antipatikusak.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
pont most olvastam, hogy a halálbüntetés eltörléséről is szavaznak Kaliforniában, a támogatók szerint ezzel "évi 130 millió dollárt spórolna meg az állam"...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Máshol meg kést írnak.
Mondjuk nagyjából mindegy.

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
azt írták agyonverték.

több mint 13 éve
Halálbüntetést mindnek.

több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 197 — Csodabogár
nekem ez az egész családi vonal nem jön át. ki kicsoda a történetben?

ásóval bazdmeg ásóval? egy gyereket?

több mint 13 éve
Bulvárforrás, de azért idevág:  velvet.hu/blogok/helyszinelo/2012/11/03/holtan_talaltak_az_eltunt_kisfiut/empty taxi
Egyértelmű volt, hogy a nő Tesco parkolós storyja nagyon sántít.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 239 — NFL bracket champion '26
Bulvárforrás, de azért idevág:  velvet.hu/blogok/helyszinelo/2012/11/03/holtan_talaltak_az_eltunt_kisfiut/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Van egy sejtésem, hogy a család keze van a dologba...
De ne legyen...catattack
Baszki, nekem is kapásból ez jutott eszembe akkor. Durva, remélem én is, hogy csak én vagyok gyagyás....csi77
egyértelmű h nevelőanya volt, hihetetlen fake volt a jajvészkelése a kamerák előttbriareos
Egyből arra gondoltam, az ún. white trash kifejlett példányával állunk szemben. Több van belőlük, mint cigányból, csak mondom.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
De ne legyen...catattack
Baszki, nekem is kapásból ez jutott eszembe akkor. Durva, remélem én is, hogy csak én vagyok gyagyás....csi77
egyértelmű h nevelőanya volt, hihetetlen fake volt a jajvészkelése a kamerák előtt

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 267 — Bears & Illinois fan
De ne legyen...catattack
Baszki, nekem is kapásból ez jutott eszembe akkor. Durva, remélem én is, hogy csak én vagyok gyagyás....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
catattack 3 520
De ne legyen...
több mint 13 éve
Inkább szomorkodjunk..... 😕 😕 😕 😕

www.origo.hu/itthon/20121103-somogy-tv-holtan-talaltak-a-kaposvari-kisfiut.htmlcsi77
Halálbüntetést vissza.

több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 267 — Bears & Illinois fan
Inkább szomorkodjunk..... 😕 😕 😕 😕

www.origo.hu/itthon/20121103-somogy-tv-holtan-talaltak-a-kaposvari-kisfiut.html

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 289 — Vikings fan
aki az életben sokat jelentett számomra, azt halála után se akarom elfelejteni. Hogy őt érdekli-e azt nem tudhatom, de engem esetleg nosztalgiával tölthet el, és ez az ünnep egyébként egy remek alkalom erre...Black_Adder
Nem tudom, lehet azért mert nekem még frisebb az élmény vagy mert fiatal vagyok, de én sokkal jobban élvezem ha nem 300 emberen kell áttulakodni hogy a sírhoz jussak. Ha egyedül kimegyek a temetőbe sokkal megnyugtatóbb. A többivel egyetértek. Mondjuk esténként mikor temető mellett mentem el megnyugtató volt, hogy azért van még emberség/tisztelet az emberekbe, jó volt látni hogy világítottak még szakadó esőben is a temetők.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Ma is megérte "felkelni" (mikor a kurva kertvárosban nagyobb zaj van, mint nagyanyámnál a város közepén, a panelban?), és még a java csak most jön...
több mint 13 éve
 www.origo.hu/utazas/20121030-elmenybeszamolo-a-mexikoi-halottak-napjarol.html

---
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
aki az életben sokat jelentett számomra, azt halála után se akarom elfelejteni. Hogy őt érdekli-e azt nem tudhatom, de engem esetleg nosztalgiával tölthet el, és ez az ünnep egyébként egy remek alkalom erre...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van, akit nem érdekel ez az egész. Szokol
Jelen.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 150 — #NoStress
Lenne egy provokatív kérdésem:
Miért kéne a halottakra gondolni?
Nekik egymindegy, engem meg nem tölt el vidámsággal.
Semmi pozitív hozadéka nincsen, sőt, csak elszomorítja az embert.
2012-ben, akár most, november elején, akár bármikor, mi az értelme?
Én speciel az élőkre szeretek gondolni, a hallottakra nem igazán.
De érdekelne mi lenne nekem a jó abban, ha a halott nagyszüleimre, barátomra, osztálytársamra, volt barátnőre gondolnék?Sobri Jóska
Én még provokatívabb vagyok, de ha már felvetetted: mi "értelme" súlyos pénzeket síremlékekért, sírhelyekért, koporsókért fizetni? jjncaa
Valóban.
Teljesen jogos kérdés.
Én erre nem is tudok felelni, talán valaki tud, aki már fizetett bármelyikért is.

A halottakra pedig én azért gondolok (persze nem mindre), mert valami olyan pluszt adtak nekem, amiért örökre hálás lehetek. Ez egy szimbolikus tiszteletadás részemről, semmi több. Persze a kérdés feltevője nyilván tisztában van ezzel, csak olyan jó megint egy provokatív kérdést feltenni.
Szokol
Csak szeretek diskurálni, és megismerni más nézőpontokat. Vagyis igen, tényleg jó, ha ezt indukálja.

több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 383 — Steelers fan
A gyász mindenkinek a saját érzelmi szintjén zajlik le. Van, akinek akkor könnyebb feldolgozni a hiányt, ha nagy síremléket csináltat, van, akinek akkor, ha minden nap kijár a temetőbe. Van, akit nem érdekel ez az egész. Vannak dolgok, amiket el kell fogadni és tolerálni mások viselkedését.

A halottakra pedig én azért gondolok (persze nem mindre), mert valami olyan pluszt adtak nekem, amiért örökre hálás lehetek. Ez egy szimbolikus tiszteletadás részemről, semmi több. Persze a kérdés feltevője nyilván tisztában van ezzel, csak olyan jó megint egy provokatív kérdést feltenni.
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Nem provokatív.

De JJ-vel is részben egyetértek, én ha meghalok, hamvasztani fognak... Nem akarom, hogy az utódaim (ha lesznek) kijárjanak gondozni, rabolva az idejüket, pénzüket. Ettől függetlenül holnap elmegyek a temetőbe.