Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 1 éve
Akik így ketten viszik vissza, szerintem nem csak havonta viszik vissza, hanem ezzel is foglalkoznak. Nálunk is minden héten szét van túrva a szelektív látszik hogy keresik benne a visszaválthatót...Kérdés az intervallumAki ennyit visz vissza, az már szerintem az a kategória hogy az utcán a kukákból is kiszedik. Saját fogyasztásból nem tudsz 2-300 darabot összeszedniHát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
Faszér nem lehet 20-40 darab után már visszavinni, sose értem meg.
kishaszi
kapitnono
Heti rekesz sör+zsugor víz + zsugor kóla+ pár energia ital simán elmegy bizonyos családokban
És ha havonta járnak akkor meg is van
Negritis, a vajda

több mint 1 éve
Kérdés az intervallumAki ennyit visz vissza, az már szerintem az a kategória hogy az utcán a kukákból is kiszedik. Saját fogyasztásból nem tudsz 2-300 darabot összeszedniHát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
kishaszi
kapitnono
Heti rekesz sör+zsugor víz + zsugor kóla+ pár energia ital simán elmegy bizonyos családokban
És ha havonta járnak akkor meg is van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Aki ennyit visz vissza, az már szerintem az a kategória hogy az utcán a kukákból is kiszedik. Saját fogyasztásból nem tudsz 2-300 darabot összeszedniHát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
kishaszi

több mint 1 éve
Én heti 1x szoktam visszavinni és kb 5-800ft jön belőle1 millió alkoholista országában, most szaladgáljanak 2 naponta? Nekem mondjuk kb 1 hónap alatt szokott összejönni a 20 darab, akkor már visszaviszem.Hát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
kishaszi
Sebii
több mint 1 éve
1 millió alkoholista országában, most szaladgáljanak 2 naponta? Nekem mondjuk kb 1 hónap alatt szokott összejönni a 20 darab, akkor már visszaviszem.Hát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
kishaszi
több mint 1 éve
a megspórolt visszavitelek idejében is tudják gyűjteni az üvegeket. hatékonyságnövelés van mindenhol, itt miért ne lehetne?Hát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
kishaszi
több mint 1 éve
Hát alig 1 hete előttem egy nem fiatal pár foglalt le 2 automatát - a harmadik persze nem működött, és getzii mindketten 4000 Ft felett végeztek. A durva, hogy nem is volt náluk nagy, meg sok szatyor, ha most abból indulok ki, hogy szoktam látni bizonyos állampolgárokat akkora ruhás szatyrokkal, amibe szerintem 500 üveg befér...telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 1 éve
Kommentár nélkül.....index.hu/sport/boksz/2024/10/20/bantalmazas-edzo-szombathely-skorpio-box-club-ugyeszseg-targyalas/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
GTA in real....😏Én csinálnám nem tudok fizetni mehetnék sittre?www.blikk.hu/politika/magyar-politika/szegedi-balazs-fideszes-politikus-baleset-gazolas/0p1gl2jMegegyezett az elgázolt biciklissel, oké.
Na akkor a pénz mindent is megold....se büntipont, se jogsi bevonás....
Elmennek a faszomba
ThundersNFL a Paraszt
De épp ezért a piros lámpán áthajtás is sztornó...
Kib....tt jogászkodás.
kittli
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Én csinálnám nem tudok fizetni mehetnék sittre?www.blikk.hu/politika/magyar-politika/szegedi-balazs-fideszes-politikus-baleset-gazolas/0p1gl2jMegegyezett az elgázolt biciklissel, oké.
Elmennek a faszomba
ThundersNFL a Paraszt
Kib....tt jogászkodás.
kittli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/szegedi-balazs-fideszes-politikus-baleset-gazolas/0p1gl2jMegegyezett az elgázolt biciklissel, oké.
Elmennek a faszomba
ThundersNFL a Paraszt
Kib....tt jogászkodás.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 1 éve
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/szegedi-balazs-fideszes-politikus-baleset-gazolas/0p1gl2jNa akkor a pénz mindent is megold....se büntipont, se jogsi bevonás....
Elmennek a faszomba
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lehet mást is, a szörpös üveg pl 178 forinttelex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
több mint 1 éve
Add oda nekik, napi jótett is megvolt és a friss levegőt is hamarabb szívod be.telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automataineddig is lehetett kerülgetni a fosszagú csöveseket, akik zsákostul állnak sorban félnaponta, én meg lesek ki a fejemből a néhány palackommal.
Mi a geci?
zacknorb
Ventura
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automataineddig is lehetett kerülgetni a fosszagú csöveseket, akik zsákostul állnak sorban félnaponta, én meg lesek ki a fejemből a néhány palackommal.
Mi a geci?
zacknorb
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
2100 forint 😊2100 üveg? Nagy buli lehetett 😄😎😉telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
warr_b
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automataincsak fellépnek a pénzmosás ellen nyugi
Mi a geci?
zacknorb
¯\_(ツ)_/¯
több mint 1 éve
Sokakat látok két nagy fekete hullazsákkal menni az automatához, amiből emberi maradvány helyett üvegek kerülnek elő 8500 HUF értékben.telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
2100 üveg? Nagy buli lehetett 😄😎😉telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainKi az aki 100 üveget visz vissza? 😊 Nekem eddig 2100 volt a csúcs, de az nyár volt, dög meleg!
Mi a geci?
zacknorb
több mint 1 éve
Kilenc nap alatt 12 problémás medvét lőttek ki Szlovákiában, miután a liptószentmiklósi járásban található Hibbe közelében halálos medvetámadás történt, október elején – írta a bumm.sk, Tomas Taraba környezetvédelmi minisztert idézve.szerintem ez inkább vezető mint nemzetiség függő 😊
Robert Fico szlovák miniszterelnök az eset után azt mondta, hogy szíve szerint „szlovák módon” oldaná meg a problémát, több száz vadászt küldene ki az erdőkbe, hogy tömegesen lövessék ki a medvéket, de az EU miatt nem teszi meg, nehogy leállítsák a medvék miatt az EU-s támogatásokat.
Nagy Szerencse, hogy a tótoknak nincs tengerpartja—és uniós ország—mert akkor jó szlovák módon kiíratnák a cápákat is. Vagy | kardszárnyú delfineket |
ozibozi
¯\_(ツ)_/¯
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainViccek rovat
Mi a geci?
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainennek semmi értelme 😀
Mi a geci?
zacknorb
ugyanaz fogja csinálni tovább, csak most 2 részletben és több papírt nyomtatva
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2024/10/28/tranzakcionkent-5000-forintos-limit-jon-a-mohu-automatainMi a geci?
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Én beszarattam az asszonyt amikor az óceán felett repülünk, tudtam neki iMessage-et írni😃 rosszul lett